Ajankohtaista

31.08.2016

Itä-Suomen yliopiston kampuksilla rysähtää jo viidettä kertaa!

Itä-Suomen yliopiston lukuvuosi pyöräytetään käyntiin nyt jo viidettä kertaa järjestettävillä Kampusrysäyksillä. Kampusrysäyksiä vietetään eri kampuksilla samana päivänä Itä-Suomen yliopiston lukuvuoden avajaisten kanssa, eli keskiviikkona 7.9. Joensuussa, torstaina 8.9. Kuopiossa ja tiistaina 13.9. Savonlinnassa.

“Kampusrysäys starttaa lukuvuoden ilman turhaa pönötystä. Se tarjoaa uusille ja vanhoille opiskelijoille mahdollisuuden tutustua toisiinsa ja opetushenkilökuntaan rennolla meiningillä yhteisen hauskanpidon merkeissä. Kaikkien opiskelijoiden kannattaa ehdottomasti osallistua omilla kampuksillaan, koska eihän sitä nyt ihan joka päivä näe rehtoreita kaavut päällä ja pääse pelamaan mölkkyä professorien kanssa!”, summaa ISYY:n tuutorointisihteeri Jarno Pitko.

Kampusrysäyksissä opiskelijat pääsevätkin mittelemään taitojaan erilaisilla kilpailuissa sekä keskenään että henkilökunnan kanssa.  Mölkyn lisäksi tänä vuonna voimia mitellään muun muassa lörtsyn syönnissä. Joensuun tapahtumassa esiintyvät Itä-Suomen yliopiston kuoro Joy sekä puhallinorkesteri Rytmihäiriköt ja Kuopiossa puolestaan Henry Cane Experience ja Sternocleidomastoideus. Savonlinnassa lavalle nousee opiskelijoista koostuva bändi ja parille sadalla nopeimmalle tarjolla on myös hernesoppaa. Kampusrysäyksistä käynnistyvät lisäksi fuksien Kaupunkisuunnistukset.

Joensuussa Kampusrysäystä juhlitaan 7.9. klo 16–18 Carelian takapihalla, Kuopiossa 8.9. klo 15–17 Studentian edustalla ja Savonlinnassa 13.9. klo 15–18 yliopiston piha-alueella. Tapahtuman järjestävät Itä-Suomen yliopisto (UEF) ja Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY).

Lisätietoja:

Juho Ikonen, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan puheenjohtaja, puheenjohtaja(at)isyy.fi, p. 044 576 8400

Petri Hynynen, Itä-Suomen yliopiston viestintäpäällikkö, p. 050 407 8996, petri.hynynen(at)uef.fi

Tapahtumien vastuuhenkilöt kertovat tarkemmin kampuskohtaisista ohjelmista:

Joensuu: Jarno Pitko, tuutorointisihteeri, 044 576 8415, tuutorointisihteeri(at)isyy.fi

Kuopio: Emmi Alho, hallintosihteeri, 044 576 8413, hallinto(at)isyy.fi

Savonlinna: Liisa Kainulainen, toimistosihteeri, 044 576 8430, toimisto.savonlinna(at)isyy.fi