Ajankohtaista

30.03.2015

Kaipaatko tietoa eduskuntavaaleista?

Seuraava hallituskausi tulee näyttämään suomalaisen korkeakoulutuksen suunnan. Meidän opiskelijoiden on välttämätöntä tuoda esiin se, että koulutukseen ja opiskelijoihin panostamalla panostamme samalla tulevaisuuteen. Siksi on valtavan tärkeää, että jokainen opiskelija käy äänestämässä ehdokasta, joka on antanut kaikki koulutuslupaukset.

Eduskuntavaalien ennakkoäänestys on käynnissä kotimaassa 8.-14.4.2015. Eduskuntavaalit toimitetaan sunnuntaina 19.4. Ennakkoäänestyksen alkamisen kunniaksi Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) järjestää eduskuntavaalit-ständit Joensuun ja Kuopion kampuksille. Tarjolla ajankohtaista tietoa eduskuntavaaleista!

Joensuun kampuksen eduskuntavaalit -ständit

Mikäli kaipaat lisää tietoa vaaleista, tule keskiviikkona 8.4. ja perjantaina 10.4. klo 10–14 Carelian aulaan (Joensuu) juttelemaan eduskuntavaaleista ja opiskelijoille tärkeistä teemoista paikallisten ylioppilaskunta-aktiivien kanssa. Tarjolla kahvia ja karkkia sekä perjantaina myös uusia Uljaita. Tervetuloa!

Kuopion kampuksen eduskuntavaalit-ständit

Mikäli kaipaat lisää tietoa kevään eduskuntavaaleista, tule torstaina 9.4. kello 11.00–12.30 Snellmanian aulaan juttelemaan eduskuntavaaleista ja opiskelijoille tärkeistä teemoista paikallisten ylioppilaskunta-aktiivien kanssa. Tarjolla kahvia ja karkkia! Torstaina klo 12.30 eteenpäin samaiset ylioppilaskunta-aktiivit tekevät iskun Canthialle, jossa he jakavat tietoutta eduskuntavaaleista.

Lisätietoja:

Juho Pulkka, ISYY:n hallituksen puheenjohtaja (Kuopion tapahtuma)
puheenjohtaja@isyy.fi, p. 044 576 8400

Tuomas Hiltunen, ISYY:n hallituksen 1. varapuheenjohtaja (Joensuun tapahtuma)
kampuspj.joensuu@isyy.fi, p. 050 535 2236

#Koulutuslupaus on korkeakouluopiskelijoiden valtakunnallinen eduskuntavaalikampanja. Kampanjaa koordinoivat Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOK ja Suomen ylioppilaskuntien liitto (SYL). Kampanjaa voi seurata osoitteessa koulutuslupaus.fi ja Facebookissa.