Ajankohtaista

15.08.2017

Kampustoimistojen leipäjakelu starttaa jälleen syksyllä 2017

ISYY:n kampustoimistoilta jaetaan  jälleen ilmaista leipää opiskelijoille syyslukukaudella 2017.

Leipäjakelu starttaa ylioppilaskunnan toimistoilla Joensuussa (Haltia 2. krs, Yliopistokatu 7) keskiviikkona 16.8., Savonlinnassa (Kuninkaankartanonkatu 7) maanantaina 4.9. ja Kuopiossa (Lukema, Studentia, Yliopistonranta 3) tiistaina 5.9. Jakelu tapahtuu toimistoilla aina näinä samoina viikonpäivinä. Kuopion toimistolla on jaossa leipää yleensä myös perjantaisin.

Leivät saapuvat ISYY:n kampustoimistoille aamupäivän aikana, useimmiten kello kymmenen maissa ja niitä jaetaan niin kauan, kunnes ne loppuvat. Joensuun toimisto on keskiviikkoisin kiinni, mutta leipää voi käydä noutamassa toimiston oven ulkopuolelta.

Jaettava leipä on peräisin kaupoista, leipomoista ja ravintoloista. Leipien parasta ennen -päiväys on umpeutunut, joten niitä ei saa myydä, mutta ne voi jakaa tarvitseville. Vapaaehtoistoimijat keräävät leivät ja toimittavat ne sovittuihin jakelupisteisiin.

Huomioithan, että saattaa olla päiviä, jolloin leipää ei riitä jaettavaksi ISYY:n toimistoille saakka lainkaan tai toimitettavan leivän määrä on hyvin pieni.

Pyrimme tiedottamaan katkoksista leipäjakeluissa ISYY:n tiedotuskanavissa mahdollisuuksiemme mukaan.

Toimistojen yhteystiedot