Ajankohtaista

27.02.2018

Mikä ISYY: Henksu

Jos olet joskus käynyt asioimassa ISYYn kampustoimistolla Joensuussa, Kuopiossa tai Savonlinnassa, olet tavannut ainakin yhden ISYYn henkilökunnan jäsenistä. Mutta tiesitkö, että meitä työskentelee kaikilla kampuksilla useampikin, tällä hetkellä kaiken kaikkiaan 17?

ISYYn henksuun voit olla yhteydessä aina, kun joku painaa mieltäsi tai kaipaat vastausta esimerkiksi johonkin ylioppilaskuntaa, yliopistoa, liikuntapalveluita tai vaikka opintotukea koskettavaan kysymykseen. Jos emme tiedä vastausta, selvitämme sen yhdessä tai ohjaamme sinut eteenpäin.

Joensuun kampuksen henkilökunta

Joensuun toimistoltamme Haltialta (Yliopistokatu 7) löydät esimerkiksi vapaa-ajan- ja liikuntasihteerimme Juho Mutasen, joka organisoi vapaa-ajan toimintaa, kuten erilaisia tapahtumia ISYYlle, toimii kerhojen ja järjestöjen yhteyshenkilönä Joensuussa sekä tuottaa myös Joensuun SYKETTÄ-palveluita.

Lisäksi Joensuussa ovat toinen edunvalvonta-asiantuntijamme ja häirintäyhdyshenkilömme Pekka Koivaara, kansainvälisten opiskelijoiden ja heidän palveluidensa parissa työskentelevä kansainvälisten asioiden sihteerimme Heli Siponen, SYKETTÄ korkeakoululiikunnan palveluita tuottava korkeakoululiikunnan suunnittelija Heli Aalto, sekä toimistosihteerimme Hannele Mirola, jolta saat tarran opiskelijakorttiisi, luistimet lainaksi sekä vastauksen kysymykseen kuin kysymykseen.

Joensuun toimistolta tapaat myös ylioppilaslehtemme Uljaan päätoimittajan Jussi Turusen sekä siviilipalvelustaan suorittavan Kalevi Hämäläisen.

Kuopion kampuksen henkilökunta

Kuopion toimistolta Lukemalta (Yliopistonranta 3) tapaat järjestöasiantuntijamme Roosa Hännisen, joka neuvoo sinua opiskelijakorttiin ja jäsenmaksuihin liittyvissä asioissa, hallinnoi Studentian bändikämppätiloja ja toimii Kuopion kampuksen ainejärjestöjen, kampusjärjestöjen ja kerhojen yhteyshenkilönä.

Lisäksi Kuopion toimistollamme työskentelee kv- ja hallintokoordinaattorimme Annika Rajasalo, joka huolehtii kv-opiskelijoiden edunvalvonnasta ja palveluista, tekee Lukeman ja Tiukanlinnan tilavaraukset sekä toimii Kuopion häirintäyhdyshenkilönä.

Lukemalla työskentelevät myös koulutus- ja sosiaalipolitiikan asiantuntijamme Mikko Aaltonen, johon voit olla yhteydessä kaikissa edunvalvonnallisista asioissa, viestintäsuunnittelijamme Heljä Koistinen, joka koordinoi ja toteuttaa ISYYn viestintää (toimivapaalla 12.3.–31.5.), kirjanpitäjämme Erja Leinonen sekä korkeakoululiikunnan liikuntasuunnittelijamme Sirpa Risto eli Paristo, joka tuottaa Kuopion SYKETTÄ-palveluita.

Myös Uljaan tuottaja Iisa Manninen sekä mainosmyyjä Valto Merta työskentelevät Kuopiossa, kuten myös ISYYn Canthian kioskityöntekijä Terhi Valtanen.

 

Savonlinnan kampuksen henkilökunta

Savonlinnassa työskentelevät puolestaan pääsihteerimme Anna-Kristiina Mikkonen eli tuttavallisemmin A-K, joka toimii mm. henkilöstön esimiehenä, vastaa ylioppilaskunnan taloudesta sekä toimii esittelijänä ja sihteerinä hallituksen sekä edustajiston kokouksissa, ja toukokuun 2018 loppuun saakka toimistosihteerimme Liisa Kainulainen, joka auttaa niin opiskelijakorttiasioissa, viestii aktiivisesti kuin järjestää tapahtumiakin.

Yhteystietomme sekä tarkemmat henksun jäsenten esittelyt löydät ISYYn nettisivuilta henkilökunta-osiosta.

Lue lisää:

Mikä ISYY: Hallitus
Mikä ISYY: Edustajisto
Mikä ISYY: ISYY pähkinänkuoressa 

ISYY: Henkilökunta