Ajankohtaista

19.09.2018

Suunnittele perheystävällinen tapahtuma! Kilpailu ainejärjestöille, kerhoille ja muille kampusjärjestöille

Yliopistossamme opiskelee paljon perheellisiä opiskelijoita, joiden voi olla vaikea päästä kunnolla sisään opiskelijaelämään. Suuri osa yliopiston ja ainejärjestöjen tapahtumista ei ole perheystävällisiä tapahtuman luonteen tai sen ajankohdan vuoksi. Nyt on aika huomioida myös perheelliset opiskelijat tapahtumien järjestämisessä. Siksi ISYY järjestää kilpailun, jonka tarkoituksena on saada ainejärjestöt, kerhot ja muut kampusjärjestöt ideoimaan tapahtumia, jotka ovat perheystävällisiä. Kilpailun palkintona on 200 euron avustus tapahtuman järjestämistä varten.

Kilpailu aukeaa 19.9.2018 ja sulkeutuu 21.10.2018. Ainejärjestöt, kerhot ja muut kampusjärjestöt voivat osallistua kilpailuun lähettämällä oman ehdotuksensa perheellisten opiskelijoiden tapahtumasta ja suuntaa antavan budjettinsa tapahtumaa varten osoitteeseen ronja.makinen@isyy.fi otsikolla “Perheellisten opiskelijoiden tapahtuma”. ISYYn hallitus valitsee voittajan kilpailun päätyttyä. ISYY varaa oikeuden esitellä kilpailuun lähetettyjä tapahtumia viestinnässään sekä oikeuden laittaa ne nettisivujen materiaalipankkiin.

Tapahtuman päätyttyä avustuksen saanut yhteisö on velvollinen toimittamaan raportin ja tositteet tapahtumasta avustuksen myöntäjälle. Avustus maksetaan vasta raportoinnin ja tositteiden toimittamisen jälkeen. Raportoinnin laiminlyöminen ja järjestön yhteystietojen toimittamatta jättäminen estää kaikkien ylioppilaskunnan avustusten hakemisen ja maksamisen. Avustus myönnetään vain tappion takaamiseksi. Myönnetty avustus on käytettävä viimeistään 31.12.2018.

Lisätietoja:

Ronja Mäkinen
Sosiaalipolitiikka ja kehitysyhteistyö // Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta
ronja.makinen@isyy.fi
+358 44 576 8403