Ajankohtaista

21.04.2016

SYKETTÄ Susirajalla – korkeakoululiikuntahankkeelle 40 000 euroa palveluiden kehittämiseen

Opetus- ja kulttuuriministeriö on julkistanut liikunnallisen elämäntavan valtakunnallisten ja alueellisten kehittämisavustuksien saajat terveyttä ja hyvinvointia edistäviin liikuntahankkeisiin vuodelle 2016. Yksi hankeavustuksien saajista on Sykettä Susirajalla – korkeakoululiikuntapalvelu, joka tuottaa liikuntapalveluja Joensuussa ja Savonlinnassa.

Hankkeen vetäjäosapuolina ovat Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) sekä Karelia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta POKA. Hankkeelle myönnettiin tukea huimat 40 000 euroa palveluiden kehittämiseen.

”On hienoa, että Opetus- ja kulttuuriministeriö kokee tekemämme työn tärkeäksi ja haluaa tukea opiskelijoiden ja henkilökunnan hyvinvointia lisäävien palveluiden kehittämistä. Olen erittäin tyytyväinen saadun tuen määrästä”, iloitsee korkeakoululiikunnan suunnittelija Heli Aalto

Joensuussa vuonna 2015 ja Savonlinnassa vuonna 2016 alkanut SYKETTÄ – korkeakoululiikunta liikuttaa UEF:in, Karelia ammattikorkeakoulun ja Mikkelin ammattikorkeakoulun opiskelijoita ja henkilökuntaa,

”Saadulla tuella tulee olemaan positiivinen vaikutus liikuntapalveluiden laajuuteen. Pääpainona ovat terveytensä kannalta liian vähän liikkuvien tavoittaminen ja heidän motivoimisensa”, summaa Aalto hanketuen avulla tavoiteltavia päämääriä.