Ajankohtaista

09.12.2021

Tulossa talvella 2022: “Lempeästi kohti hyvinvoivaa arkea” -webinaarisarja by SILLAT-hanke ja SYKETTÄ

Päivitys (11.1.): Aikataulumuutoksia eli webinaarisarja alkaakin 19.1. ja jatkuu 9.2. asti
Päivitys (4.1.): Koronarajoitusten vuoksi poistettu mahdollisuus tulla katsomaan webinaaria paikan päälle
Päivitys (14.12.): Uutiseen lisätty webinaarin ohjelma.

Haluaisitko saada enemmän motivaatiota liikkumiseen ja syödä terveellisemmin? Tuntuuko aloittaminen joskus haastavalta? Sitten siinä tapauksessa "Lempeästi kohti hyvinvoivaa arkea" -webinaarisarja on sinua varten!

ISYYn SILLAT-hanke ja SYKETTÄ-palvelut tarjoavat opiskelijoille neljän kerran webinaarisarjan “Lempeästi kohti hyvinvoivaa arkea”, jossa SYKKEEn liikunta- ja ravitsemusneuvojat kertovat, kuinka pitää itsestään huolta arjessa pienin muutoksin sekä myös pysyä kiinni näissä muutoksissa unohtamatta lempeyttä itseään kohtaan. Webinaarisarjan tavoitteena on muistuttaa, kuinka pienilläkin muutoksilla on pidemmän päälle suuret vaikutukset.

Webinaarit järjestetään neljänä peräkkäisenä keskiviikkona Teamsissa 19.1. alkaen klo 15-16 (kesto 1 h). Webinaarin kohderyhmänä ovat opiskelijat Itä-Suomen yliopistossa, Savonia- ja Karelia-ammattikorkeakouluissa. Olet tervetullut olivat lähtökohtasi mitkä tahansa. Osallistuminen on maksutonta ja ilmoittautuminen tapahtuu alempaa löytyvän lomakkeen kautta. Tallenteet webinaareista ovat katsottavissa jälkikäteen ISYYn YouTube-kanavalla.

Webinaarit on jaettu kahteen liikunta- ja kahteen ravitsemuskertaan. Liikuntateemaiset webinaarit vetää Joensuun SYKKEEn liikuntaneuvoja Helena Tietäväinen ja ravitsemukseen liittyvät webinaarit Kuopion SYKKEENn ravitsemusasiantuntija Taru Lindholm. Webinaarit sisältävät myös vuorovaikuitteista toimintaa.

Webinaarisarjan ohjelma

  • 19.1. klo 15-16 Hyvän ravitsemuksen kulmakivet / Taru Lindholm
  • 26.1. klo 15-16  Liikkeelle lähteminen: Liikunnan aloittamisen askelmerkit / Helena Tietäväinen
  • 2.2. klo 15-16 Joustava ja terve ruokasuhde / Taru Lindholm
  • 9.2. klo 15-16 Liikuntasuhteeni: Mikä minua estää liikkumasta? / Helena Tietäväinen

Ilmoittautuminen webinaareihin

Ilmoittaudu mukaan webinaareihin alta löytyvästä linkistä. Webinaarisarja järjestetään Teamsissa ja osallistumislinkki webinaariin lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse esityspäivänä klo 12. Muistathan tarkistaa myös roskapostisi.

Tervetuloa mukaan!

Google.forms.com, avautuu uuteen ikkunaan: Ilmoittautuminen SILLAT X SYKETTÄ -webinaareihin

Webinaarisarja järjestetään osana ISYYn SILLAT-hanketta. Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama hanke sisältää toimenpiteitä, joilla edistetään opiskelijoiden hyvinvointia, vahvistetaan opiskelijoiden kiinnittymistä yliopistoyhteisöön sekä ehkäistään yksinäisyyttä ja syrjäytymistä.

Lue lisää:

Facebook.com, avautuu uuteen ikkunaan: Lempeästi kohti hyvinvoivaa arkea -webinaarisarja

Lisätietoja:

Riina Pääkkönen, SILLAT-hankekoordinaattori, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY), riina.paakkonen(at)isyy.fi, p. 044 491 652