Ajankohtaista

29.10.2018

Vastaa ISYYn viestintäkyselyyn ja voit voittaa Straight Outta Itä-Suomi t-paidan!

Kuinka ISYYn viestintä mielestäsi toimii ja kuinka se tavoittaa sinut? Millaisista asioista toivoisit meidän tulevaisuudessa viestivän ja mitä viestintäkanavia käyttävän, eli kuinka saisimme parhaiten ja helpoiten sinulle juuri sinua kiinnostavan tiedon?

Haluamme kehittää Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) viestintää palvelemaan jäseniämme paremmin.  Viestintäkyselyn avulla pyrimme kartoittamaan, mitä ylioppilaskunnan viestintäkanavia seuraat ja miten saat niistä tietoa toiminnastamme. Kyselyyn vastaamalla vaikutat ISYYn tämänhetkiseen viestintään sekä sen kehitykseen tulevaisuudessa. Kyselyyn vastaaminen vie 5–10 minuuttia.

Kysely on suunnattu kaikille ylioppilaskunnan jäsenille ja toivommekin, että mahdollisimman moni vastaa siihen. Vastausaika päättyy 14.11.2018 klo 12.

Linkki kyselylomakkeeseen

Kyselyyn vastanneiden ja sähköpostiosoitteensa antaneiden kesken arvotaan yhteensä kaksi kappaletta ISYYn Straight outta Itä-Suomi -t-paitaa. Arvonta suoritetaan kyselyn vastausajan päättymisen jälkeen ja voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti heidän ilmoittamansa sähköpostiosoitteen kautta. Palkinnon voi noutaa ISYYn toimistolta Joensuusta tai Kuopiosta.

Arvonnan yhteydessä kerätään henkilötietoja (sähköpostiosoite), joiden käsittely perustuu suostumukseen. Henkilötietoja säilytetään, kunnes arvonta on suoritettu ja voittajille ilmoitettu voitosta.

Arvonnan järjestää Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY). Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kilpailua millään tavalla, eikä se liity mitenkään Facebookiin.

ISYYn tietosuoja

Lisätietoja:

Heljä Koistinen, viestintäsuunnittelija, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, p. 044 576 8426, tiedotus@isyy.fi

Susanna Haverinen, hallituksen viestintävastaava, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, p. 044 576 8427, susanna.haverinen@isyy.fi

Ada Hyytiäinen, hallituksen viestintä- ja järjestövastaava, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, p. 044 576 8405, ada.hyytiainen@isyy.fi