Ajankohtaista

10.09.2018

What ISYY: SYKETTÄ-palvelut

Seuraavaksi #whatISYY -sarjassa esitellään SYKETTÄ-liikuntapalvelut.

SYKETTÄ-palveluiden kautta pääset harrastamaan monenlaista liikuntaa edullisesti. SYKETTÄ-tarra oikeuttaa sinut erilaisiin ryhmäliikuntatunteihin, liikkumaan kuntosaleilla sekä voit hyödyntää myös muiden palveluntarjoajien alennuksia.

Voit valita joko palloilutarran tai ryhmäliikuntatarran. Palloilutarra sisältää liikuntakurssit, kaikki palloiluvuorot, kuntosalien käytön ja lajikokeilut, saat myös yhteistyökumppaneiden alennukset käyttöösi. Ryhmäliikuntarralla saat kaiken em. mainitun ja lisäksi sillä pääsee osallistumaan kaikille ohjatuille ryhmäliikuntatunneille.

SYKETTÄ järjestää myös liikuntakursseja sekä lajikokeiluja.

Kuopiossa voit hyödyntää myös TRAINER-palvelua, jossa liikunta- ja terveysalan koulutuksen saanut trainer ohjaa sinua yksilöllisesti opiskelijaystävälliseen hintaan. Joensuussa on tarjolla myös liikuntaneuvontaa yksilöohjauksessa tai pienryhmässä. Liikuntaneuvonta on opiskelijalle maksuton palvelu, jonne ohjataan YTHS:n kautta. Liikuntaneuvonta on tarkoitettu ensisijaisesti terveytensä kannalta liian vähän liikkuville, jotka kaipaavat  tukea liikkumisen aloittamiseen.

SYKETTÄ pyrkii liikuttamaan opiskelijoita edullisesti ja matalan kynnyksen toiminnalla.

Voit tilata SYKETTÄ-uutiskirjeen nettisivuilta.

Lisätietoja palveluista ja rekisteröityminen:

sykettä.fi

Instagram:
syketta_jns
syketta_kpo

Lue lisää:

What ISYY: Toimistot ja jäsenpalvelut
Mikä ISYY: Tapahtumat
Mikä ISYY: Kioski
Mikä ISYY: Jaostot
Mikä ISYY: Henksu
Mikä ISYY: Hallitus
Mikä ISYY: Edustajisto
Mikä ISYY: ISYY pähkinänkuoressa