Ajankohtaista

08.12.2023

Jatkettu haku: ISYY hakee vuosijuhlamestaria Joensuussa 2024 järjestettäviä vuosijuhlia varten

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) hakee vuosijuhlamestaria Joensuussa 15.3.2024 järjestettäviin 14-vuotiaan ISYYn vuosijuhliin. Haku tehtävään on ollut auki 9.-23.11.2023 ja hakua on päätetty jatkaa 20.12.2024 klo 14.00 asti. Aiemmin tehtävään tulleet hakemukset huomioidaan valinnassa.

Vuosijuhlamestarin tehtävänä on toteuttaa ylioppilaskunnan vuosijuhlan valmisteluja ja itse juhla vuosijuhlapäivänä. Vuosijuhlat pidetään Joensuussa 15.3.2024. Työnkuvaan kuuluu yhteistyökumppaneiden hankkiminen, vuosijuhlan valmisteluiden koordinointi, vuosijuhlaohjelman rakentaminen ja kutsujen lähettäminen. Vuosijuhlamestari hoitaa juhlien valmistelusta ja toteuttamisesta merkittävän osan. Vuosijuhlamestarilla on apunaan ylioppilaskunnan vuosijuhlatiimi. Tehtävä edellyttää vuosijuhlasta raportointia ISYYn hallitukselle.

Vuosijuhlamestarilta odotetaan omaa aktiivisuutta, sitoutuneisuutta ja kykyä asioiden organisointiin. Aikaisempi kokemus vuosijuhlien tai muiden vastaavanlaisten tapahtumien järjestämisestä sekä markkinointikokemus katsotaan eduksi. Hakijalta edellytetään tuntemusta vuosijuhlista, organisointitaitoja, yhteistyökykyä, oma-aloitteista asennetta ja palveluhenkisyyttä. Ylioppilaskunnan organisaatioon ja toimintaan voit tutustua ylioppilaskunnan verkkosivuilla.

Vuosijuhlamestarin tehtävä on projektiluontoinen. Tehtävä on työajaltaan joustava toimi. Tehtävä päättyy vuosijuhlaprojektin päätyttyä, kun projektiraportti on luovutettu pääsihteerille. Vuosijuhlamestarin työssä on 1600 euron urakkapalkka. Vuosijuhlaprojekti alkaa mahdollisimman pian rekrytoinnin päätyttyä. Työpaikka sijaitsee Joensuussa, mutta työtä on mahdollista tehdä myös osittain etänä.

Vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelot jätetään sähköisesti osoitteeseen paasihteeri@isyy.fi 20.12.2023 klo 14.00 mennessä. Sähköposti tulee otsikoida “Vuosijuhlamestarirekry”. Nimeä mahdolliset liitetiedostot selkeästi omalla nimelläsi “Etunimi Sukunimi CV” ja “Etunimi Sukunimi hakemus”.

Lisätietoja:

Eetu Hyvönen, Hallituksen puheenjohtaja, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, puheenjohtaja(at)isyy.fi, puh. 044 576 8400

Helena Kansanen, Pääsihteeri, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, paasihteeri(at)isyy.fi, puh. 044 576 8417