Ajankohtaista

ISYYn uutiskirje: Wiikko-Ärsyke Joensuu viikko 49/2023

ti jouluk. 05 12:35:32 2023

Vko 49 / 5.-11.12.2023
 
 

 

Wiikko-Ärsyke Joensuu 49/2023

Vko 49 / 5.-11.12.2023
Luetko viestin mieluummin selaimella,
klikkaa tästä.

 
 

 
 

On aika vuoden toiseksi viimeisen uutiskirjeen!

Tällä viikolla haluamme ennen kaikkea toivottaa kaikille ihanaa Suomen itsenäisyyspäivää ja toivottaa kaikki tervetulleiksi ISYYn soihtukulkueeseen! Saavu Haltialle viimeistään 15.45. Kulkue lähtee kello 16.00.

Tämän viikon Wiikko-Ärsykkeessä kuulet lisäksi muun muassa seuraavista asioista:

  • Fuksibingon suorittamisaika päättyy pian
  • Vuosijuhlatiimin hakua on jatkettu
  • Tänään on vuoden viimeinen kaverikahvila

Lukuiloa!

 

 
 
     
 

 
     
 
 

 

Tervetuloa ISYYn järjestämään itsenäisyyspäivän soihtukulkueeseen!

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnalla (ISYY) on kunnia kutsua kaikki opiskelijat mukaan itsenäisyyspäivän soihtukulkueeseen 6.12.2023.

Soihtukulkue on ylioppilaskunnan vanhimpia ja kunnioitetumpia perinteitä ja se järjestetään molemmilla kampuksilla.

Joensuussa kulkue lähtee kello 16 Haltialta ja Kuopiossa kello 18 Sotkulta. Tule paikalle hyvissä ajoin 15 minuuttia ennen kulkueen lähtöä.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Toimistojen joululoma alkaa ensi viikolla

ISYYn toimistojen joululoma alkaa ensi viikolle. Viimeinen aukiolopäivä on ensi viikon keskiviikko 13.12. ja palvelemme seuraavan kerran maantaina 8.1.2024. Huomaathan että kampustoimistot eivät palvele itsenäisyyspäivänä ke 6.12.2023. Hoidathan tarvittavat asioinnit hyvissä ajoin.

  yhteystiedot  
 
 
     
 
 

Esitä suoritettu Fuksibingo 13.12. mennessä ja osallistu arvontaan

ISYY on järjestänyt lukuvuoden alkuun fuksibingon, jonka suorittaneet uudet opiskelijat saavat ISYY FUKSI -haalarimerkin ja pääsevät osallistumaan Fuksibingon arvontaan. Fuksibingoa on voinut suorittaa koko syyslukukauden ajan.

Kaikki bingon suorittaneet uudet ISYYläiset saavat jättää toimistolla yhteystietonsa arvontaan, jonka voittajat saavat kahvilalalahjakortit!

Bingon voi napata talteen sähköisesti ISYYn verkkosivuilta, ja toimistolta saa myös tulostettuja bingolappuja. Bingon voi suorittaa syyslukukauden aikana 13.12.2023 klo 15 asti.

  lisätiedot  
 

 
 
     
 
 

 

Vuosijuhlatiimin hakua jatkettu

ISYYn hallitus on päättänyyt jatkaa vuosijuhlatiimin hakua 13.12.2023 saakka. Vuosijuhlatiimin haku päättyi 27.11., mihin mennessä tiimiin saatiin kolme hakijaa. Vuosijuhlatiimissä on kuitenkin vielä tilaa ideoille ja tekijöille!

Lue alkuperäinen hakukuulutus ja hae tiimin jäseneksi 13.12. mennessä! ISYYn vuosijuhlat järjestetään ensi vuonna Joensuussa.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Kaverikahvilan grande finale 5.12.

Lämpimästi tervetuloa Kaverikahvilaan, jossa voi hengailla ja tavata toisia opiskelijoita kahvin sekä välipalan merkeissä.

Kahvila kokoontuu tänä syksynä viimeistä kertaa tiistaina 5.12. klo 16.30-18.30 Joensuussa Auroran AU110-takkahuoneessa. Tällä kerralla ohjelmassa on lautapelejä. Voit tulla yksin tai kaverin kanssa, hetkeksi tai koko ajaksi. Tervetuloa!

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Onko yhdenvertaisuuden edistäminen sinulle tärkeää?

ISYY hakee nyt opiskelijaedustajia Itä-Suomen yliopiston yhdenvertaisuustoimikuntaan toimikaudelle 1.1.2024-31.12.2025.

Yhdenvertaisuustoimikunnan tehtävänä on:

  • valvoa ja ohjata yhdenvertaisuuslain edellyttämää velvollisuutta edistää yhdenvertaisuutta UEFin toiminnassa, niin koulutuksen tarjoajana kuin myös työnantajana
  • laatia UEFin tasa-arvo- ja yhdenvertaisuusohjelma ja seurata sen edistymistä ja käyttöönottoa
  • tehdä esityksiä ja aloitteta yliopiston johdolle ja henkilöstölle yhdenvertaisuudesta UEFin toiminnassa

Lue hakukuulutus ja hae opiskelijaedustajan paikkaa 13.12 klo 12 mennessä.

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

Kuntosalien kulkuoikeudet tulee hakea 17.12.2023 mennessä 

Loppuvuoden kulkuoikeudet Portti54:lle, Tikkarinteen kuntosalille ja Joensuu Areenan kuntosalille tulee hakea 17.12.2023 mennessä. Syksyn viimeiset kulkuoikeudet lisätään viikolla 51. Kulkuoikeuksia lisätään jälleen keväällä 8.1.2024 alkaen.

Kuntosalien kulkuoikeudet ovat voimassa SYKETTÄ-tarran voimassaolon mukaisesti joko 31.12 tai 31.8. saakka. Hakulomake tulee täyttää aina uudestaan, kun hankit uuden SYKETTÄ-tarran.

Kuntosalien kulkuoikeudet tulee siis hakea uudestaan, jos ostat uuden SYKETTÄ-tarran kevääksi 2024. Kevään SYKETTÄ-tarrat tulevat myyntiin 11.12.2023.

  hakulomake  
 
 
     
 

 
     
 
 

 

Yksinäisyyttä mielessä? Ei hätää, voimme auttaa

Yksinäisyys mielessä -vertaisryhmissä on mahdollisuus jakaa ja kuulla asioita muilta opiskelijoilta turvallisessa suljetussa ryhmässä.
Ryhmiin ovat tervetulleita kaikki korkeakouluopiskelijat, jotka kokevat yksinäisyyttä ja haluavat pohtia keinoja oman yksinäisyytensä vähentämiseen. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä – ole siis nopea ja varmista paikkasi ryhmässä!
 
"Jos edes kerran on käynyt mielessä, että omalle yksinäisyydelle voisi tehdä jotain, kannattaa ryhmään osallistua!" – palaute ryhmäläiseltä.

Ilmoittautuminen tammikuussa alkaviin vertaisryhmiin on nyt käynnissä, ilmoittaudu siis tästä!

 
 
     
 
 

Ilmoittaudu kielikeskuksen kevään 2024 kursseille!

Ilmoittautuminen kielikeskuksen kevään opetukseen ja näyttökokeisiin alkaa 1.12.2023. Tutustu tarjontaan Pepissä ja ilmoittaudu!

Ilmoittautuminen päättyy joko 3.1. tai 28.2. riippuen siitä, milloin opetus alkaa. Muistathan tutkintokurssien lisäksi myös valinnaiskurssitarjontamme!

  • Lue kurssikuvaus ja toteutuksen lisätiedot ennen ilmoittautumista. Tarkista toteutuksen aikataulu, että ryhmä varmasti sopii sinulle.
  • Käytä ilmoittautumiseen Peppiä, ei Tuudoa, jotta kurssikohtaiset tiedot näkyvät oikein.
  • Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lue lisää kielikeskuksen opintoyhteisöstä:

  Lue lisää  
 

 
 
     
 

 
 

Joy-kuoron joulukonsertti Carelia-salissa tiistaina 5.12.

Konsertissa kuullaan perinteisten joululaulujen lisäksi muun muassa Rajattoman tunnetuksi tekemiä teoksia sekä ikiaikaisia kaikuja aina keskiajalta saakka. Kuoroa johtaa Matti Makkonen. Konsertin arvioitu kesto noin 1h.

Tervetuloa laskeutumaan joulun tunnelmaan kanssamme!

Liput (ennakkoon/ovelta):

Konsertin Facebook-tapahtuman löydät tätä linkkiä klikkaamalla.

 

 
 
     
 
 

Reserviläisten joulutulet Bunkkerimuseolla 14.12. klo 18

Joensuun Reserviupseerit ry. järjestää perinteiset reserviläisten joulutulet Bunkkerimuseolla torstaina 14.12.2023 klo 18. Tilaisuus on kaikille avoin. 

Ohjelmassa on hartaus, makkaranpaistoa, kahvi- ja mehutarjoilu sekä mukavaa yhdessäoloa nuotion äärellä. Kenttähartauden toimittaa sotilaspastori Anssi Törmälä. 

Bunkkerimuseo sijaitsee Marjalan kaupunginosassa, Höytiäisen kanavan rannalla. Osoite: Virrantaus 7.

 
 
     
 

 
 

Tapahtumakalenteri

5.12. Kaverikahvila
6.12. Itsenäisyyspäivän soihtukulkue
16.1. Winter Classic 2024 -jääkiekko-ottelu

Kerhojen kokoontumiset (Haltia)

Ma klo 15-20 ISYY:n MtG-kilta (vuoden viimeinen kokoontuminen 11.12.)
Ti klo 16-18 ESN Joensuu
Ti klo 18-20 LUOMIO!-sanataidekerho (vuoden viimeinen kokoontuminen 12.12)
To klo 16-20 Joensuu Board Gamers (vuoden viimeinen kokoontuminen 7.12.)
Pe klo 16-20 ISYY Chess Club - Joensuu (vuoden viimeinen kokoontuminen 8.12.)

 
 
     
 
 

Tietoa Wiikko-Ärsykkeestä

Joensuun kampuksen Wiikko-Ärsyke on Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) uutiskirje. Saat sen sähköpostiisi, koska olet Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan jäsen ja opiskelet Joensuun kampuksella tai olet liittynyt uutiskirjeen jakelulistalle itse.

Wiikko-Ärsykkeestä saat ajankohtaista tietoa ylioppilaskunnan, yliopiston ja muiden tärkeiden opiskelijan elämään liittyvien toimijoiden, kuten YTHS:n ja Kelan, asioista. Lisäksi löydät uutiskirjeestä tietoa mm. ainejärjestöjen, kerhojen ja kampuskaupunkien tapahtumista. Wiikko-Ärsyke ilmestyy lukuvuosien aikana lomia ja joitakin poikkeuksia lukuunottamatta aina tiistaisin.

Mikäli et halua uutiskirjettä enää sähköpostiisi, voit poistua sen postituslistalta uutiskirjeen alalaidasta löytyvän linkin ("Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä") kautta avautuvalla lomakkeella. Löydät lisätietoa ISYYn uutiskirjeistä ja tietosuojasta verkkosivuiltamme.

 
 
     
 
 

Tiedotettavaa?

Jos sinulla on tiedotettavaa Wiikko-Ärsykkeen kautta, laita materiaali sähköpostilla viikkoa ennen Ärsykkeen ilmestymistä (edellisen viikon tiistai) osoitteeseen uutiskirje@isyy.fi.

Huomaathan, että uutiskirjeeseen tuleva teksti ei voi olla pitkä, optimaalinen pituus välilyöntien kanssa on noin 500 merkkiä. Sopiva kuvakoko on 270 x 270 px.

 
 
     
 
 
 

   

Yliopistokatu 7, PL 111, 80100 Joensuu 
 Yliopistonranta 15, PL 1627, 70211 Kuopio

 

Tilaa uutiskirje tästä.

Osoitelähde: Itä-Suomen yliopiston opiskelijatietojärjestelmä

 

ISYYn tietosuoja

   
   
 
 
 
  Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä.  
 
  Powered by Postiviidakko