Ajankohtaista

ISYYn uutiskirje: Wiikko-Ärsyke Joensuu viikko 7/2022

ti helmik. 22 15:09:44 2022

Tämän viikon uutiskirjeessä kerromme tulevasta liikuntailtapäivästä, haemme ISYYlle pääsihteeriä sekä tiedotamme edunvalvonnan kuulumisista. Jatkoimme myös Joensuun vapputiimien hakuaikaa tämän viikon loppuun asti, joten vielä ehtii hakea mukaan suunnittelemaan parasta opiskelijavappua vuosimallia 2022!
 
 

 

Wiikko-Ärsyke Joensuu 7/2022

Vko 7 / 21.-27.2.2022
Luetko viestin mieluummin selaimella,
klikkaa tästä.

 
 

 
 

Liikuntailtapäivä lähestyy! ⛷️

Tämän viikon uutiskirjeessä kerromme tulevasta liikuntailtapäivästä, haemme ISYYlle pääsihteeriä sekä tiedotamme edunvalvonnan kuulumisista. Jatkoimme myös Joensuun vapputiimien hakuaikaa tämän viikon loppuun asti, joten vielä ehtii hakea mukaan suunnittelemaan parasta opiskelijavappua vuosimallia 2022!

Tämän viikon teemat ovat:

 • ISYYn ajankohtaiset
 • Edunvalvonta
 • SYKETTÄ
 • SILLAT-hankkeen ajankohtaiset
 • Pinnalla nyt
 • Tulevia tapahtumia
 • Työelämä ja harjoittelu
 • Tapahtumakalenteri

Iloa viikkoosi! ☀️

 

 
 
     
 

 
 

 

ISYY hakee pääsihteeriä toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen

Haemme pääsihteeriä 25.4.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Toimipaikkana on ISYYn Joensuun tai Kuopion kampustoimisto.  

Pääsihteeri toimii ylioppilaskunnan henkilöstön esihenkilönä asiantuntijaorganisaatiossa, vastaa ylioppilaskunnan hallinnon ja talouden organisoinnista ja valvonnasta, hankkeiden johtamisesta sekä yhteiskuntasuhteista, huolehtii ylioppilaskunnan päätöksenteon valmistelusta ja päätösten toimeenpanosta sekä valvoo ylioppilaskunnan toiminnan lain- ja sääntöjenmukaisuutta.

Kiinnostuitko? Lue lisää sivuiltamme ja hae 20.3.2022 klo 23.59 mennessä!

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Poikkeuksia toimistojen aukioloajoissa

Maaliskuun ensimmäisellä viikolla vietetään liikuntailtapäivää 1.3. kello 12 alkaen ja toimistot ovat liikuntailtapäivän ajan suljettu. Viikolla 10 toimistot ovat suljettuna talvilomaviikon vuoksi. 14.3.2022 alkaen palvelemme normaalisti.

Poikkeukset aukioloissa:

 • Tiistaina 1.3.2022 ISYYn toimistot palvelevat poikkeuksellisesti 10-12.
 • Viikolla 10 (7.-13.3.2022) toimistot ovat suljettuna. 
  Lue lisää  
 

 
 
     
 

 
 

Tule oppimaan työelämän taitoja ISYYn työelämäpäivään!

Tervetuloa ISYYn vuoden 2022 ensimmäiseen työelämäpäivään 23.2. klo 10.15 alkaen!

Päivän ensimmäisenä puhujana on Merli Juustila, joka puhuu suomeksi oman osaamisen sanoittamisesta. Loppupäivän ohjelma järjestetään englannin kielellä, johon voivat kaikki halukkaat osallistua, myös suomenkieliset opiskelijat. Loppupäivän aiheina ovat mm. työllistyminen Suomessa ja työhakemuksen tekeminen ammattitaitoisten puhujien johdolla. Näät koko päivän ohjelman alla olevasta linkistä. Luentoja voi seurata ISYYn YouTube-kanavan kautta ja kysymyksiä puhujille voi esittää YouTuben kommenttikentän välityksellä.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta hakee viestinnän harjoittelijaa Kuopion tai Joensuun kampukselle – hakuaikaa jatkettu

Haemme harjoittelijaa tekemään viestintäalan 2–3 kk mittaisen korkeakouluharjoittelun. Harjoittelun ajankohta on keväällä 2022 (maalis–toukokuu).

Harjoittelijan päätehtävänä on Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) visuaalisen viestinnän kehittäminen sekä kuvapankin luominen. Viestintäharjoittelijana pääset myös tutustumaan ja tekemään ylioppilaskunnan päivittäistä viestintää. Viestintämme on kaksikielistä (suomi ja englanti), joten edellytämme erinomaista suomen kielen ja hyvää englannin kielen taitoa. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen valokuvauksesta.

Hakuaika harjoitteluun on 11.2.–23.2. kello 23:59 mennessä.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

Hakukuulutus vapputiimeihin auki - hakuaikaa jatkettu!

Haluatko lähteä matalalla kynnyksellä mukaan toteuttamaan ISYYn vappuperinteitä tai jopa kehittämässä jotain aivan uutta?Jos olet kiinnostunut tapahtumajärjestämisestä ja se on sinun juttusi, ja haluat olla mukana tekemässä Joensuun historian railakkainta opiskelijavappua, tämä haku on sinulle! Aiempaa kokemusta ISYYstä ei vaadita, vappuinto ratkaisee!

Vapputiimin odotetaan järjestävän tietyt perinteet, mutta myös uusille ideoille on tilaa. Molemmilla kampuksilla perinteisiin kuuluu tänä vuonna eeppisimpänä kuin koskaan järjestettävä Sawo-Karjala excursio. Joensuussa perinteisiin kuuluvat erityisesti vappukulkue ja ylioppilaskunnan puhe. 

ISYYn hallituksen jäsen Sonja Soinne toimii vapputiimin yhteyshenkilöinä koko toiminnan ajan.

Vapputiimiin sitoutuneet tiimiläiset pääsevät veloituksetta Savo-Karjala excursiolle. Tiimin toimikausi on 1.3.2022-15.5.2022. Hakemuksensa tiimiin voi jättää 27.2.2022 mennessä.

Linkki hakulomakkeeseen

 
 
     
 
 

 

Hae rahoitusta järjestösi tai kerhosi kotikansainvälisyyden kehittämiseen!

ISYY avaa järjestöjen ja kerhojen kansainvälisen toiminnan kehityshankeavustuksen uudelleen. Avustus on tarkoitettu vuonna 2022 toteutettaviin, kotikansainvälistymistä edistäviin tapahtumiin ja projekteihin.

Hankkeen eduiksi katsotaan esimerkiksi kansainvälisyyden edistäminen, kotikansainvälisyyden edistäminen, idean toistettavuus ja kopioitavuus muille järjestöille/kerhoille, pitkäjänteisyys, innovatiivisuus ja luovuus, ympäristöystävällisyys, ja sekä tutkinto-opiskelijoiden että vaihdossa olevien opiskelijoiden huomioiminen.

Parhaista hakemuksista kaksi saa 400 € avustuksen. Hakuaika on 21.2.-21.3.2022.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Muista hakea opintopisteet luottamustoimista viimeistään 24.2.

Yliopisto myöntää aktiivisille opiskelijoille opintopisteitä toiminnasta ainejärjestöissä ja kerhoissa sekä yliopiston omissa hallintoelimissä ja työryhmissä. Opintopisteitä myönnetään ainejärjestötyöskentelystä enintään 5 op ja hallinto- ja työryhmätyöskentelystä enintään 10 op, kuitenkin niin että luottamustoimista saa enintään 10 op yhteensä.

Opintopisteitä voi saada kirjautumalla Moodle-alustoille 1131008 (Ainejärjestö- ja kerhotyöskentely) ja 1131006 (Hallinto- ja työryhmätyöskentely) ja tekemällä Moodle-alustalla vaaditut tehtävät. Kaikki tehtävät tulee olla palautettuna 24.2. 2022 klo 23.59. Myöhässä tulleita hakemuksia ei käsitellä.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

ISYY hakee hankekoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta ISYY etsii hankekoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen SILLAT II -hankkeeseen ajalle 1.11.2022.-31.12.2023. Hanke toteutetaan Opetus- ja kulttuuriministeriön Itä-Suomen yliopistolle myöntämällä erityisavustuksen tuella ylioppilaskunnalle. Työpaikka sijaitsee Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan Joensuun toimistolla. Työaika on 37,5 tuntia viikossa. Työaika on liukuva ja sisältää ajoittain myös työskentelyä iltaisin. Työhön sisältyy myös välillä työtehtäviä Kuopion kampuksella.

Hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan PDF-muodossa osoitteeseen hakemukset@isyy.fi viimeistään 27.2.2022 klo 12.00 mennessä. Sähköpostiin otsikko ”Hankekoordinaattori”. 

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

Opintotuen takaisinperintä vuodelta 2020

KELA on lähettänyt lähes 41 000 opiskelijalle esityksen, jossa vuodelta 2020 maksettuja opintotukia peritään takaisin tulorajojen ylittymisen vuoksi. Mikäli olet saanut takaisinperintäehdotuksen, muista tehdä uudelleenkäsittelyvaatimus viimeistään 17.3. mennessä. Perintä on aiheeton, jos olet aloittanut tai päättänyt opintosi vuoden 2020 aikana tai käyttänyt enimmäistukiaikasi loppuun. 

Muista: jos nostat opintotukea, olet itse velvollinen tarkkailemaan tulojesi kehitystä ja palauttamaan liikaa maksetun tuen. 

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Opiskelijoiden tulorajat nousemassa pysyvästi

Hallitus linjasi tulevista työllisyystoimista. Osana työllisyystoimia hallitus on päättänyt nostaa opintotuen tulorajoja pysyvästi 50 %. Tämän arvioidaan lisäävän työllisyyttä ja tuovan verotuloja n. 2500 työllisen edestä. Uudistus toteutuu vuoden 2023 alusta lähtien.

Lue lisää:

Valtioneuvoston tiedonanto aiheesta
SYL:n kannanotto aiheesta

 

Alueellisen opintolainahyvityksen esiselvitys puoltaa alueellista opintolainamallia

Alueellista opintolainahyvityjksen mallia pohtinut työryhmä luovutti mietintönsä tiedeministeri Antti Kurviselle 27.1.2022. Työryhmä esittää kokeilumallia, jossa valmistunut opiskelija saa suuremman osan opintolainastaan anteeksi, jos sitoutuu asumaan alueella, jossa työvoiman saanti on vaikeaa. Työpaikan ei tarvitsisi sijaita asuinpaikkakunnalla. OKM jatkaa esityksen työstöä. SYL on suhtautunut alueelliseen opintolainahyvitysmalliin kriittisesti.

Lue lisää:

OKM:n tiedote
SYL:n kannanotto

 
 
     
 

 
 

 

Liikuntailtapäivä 1.3.

Kevään 2022 liikuntailtapäivää vietetään tiistaina 1.3.2022. Karelia-amk:n ja Itä-Suomen yliopiston yhteinen liikuntailtapäivä on vapautettu opetuksesta klo 12.15 alkaen rehtoreiden päätöksellä. Liikuntailtapäivänä on tarjolla on runsaasti liikunta-aktiviteetteja ja erikoistarjouksia liikuntapaikoissa opiskelijoille ja henkilökunnalle. Liikuntailtapäivään osallistuminen ei vaadi SYKETTÄ-tarraa.

Tänä keväänä ei järjestetä liikuntailtapäivän jatkobileitä.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Opiskelijoiden ja henkilökunnan kuntotestaukset 🏃🏽

⏱️ SYKETTÄ järjestää kuntotestaukset Karelia-ammattikorkeakoulun ja Itä-Suomen yliopiston Joensuun kampuksen opiskelijoille ja henkilökunnalle tiistaina 15.3.2022 klo 15-17 Joensuu Areenalla. Testauspäivään voivat ilmoittautua sekä opiskelijat että henkilökunnan jäsenet.

🚶🏽Vallitsevasta tilanteesta johtuen tänä keväänä on mahdollisuus suorittaa vain joko 2 km:n UKK-kävelytesti tai Cooperin testi. Pyrimme välttämään lähikontaktia ja säilyttämään turvavälit, joten tänäkään keväänä ei suoriteta lihaskunto- ja liikkuvuustestejä. Kävelytesti ja Cooperin testi mittaavat hengitys- ja verenkiertoelimistön kuntoa.

📢 Ryhmäkoko on 30 osallistujaa. Kuntotesteihin osallistuminen ei vaadi SYKETTÄ-tarraa. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä ikäsi ja haluatko suorittaa kävelytestin vai Cooperin testin. Ilmoittautumiset perjantaihin 4.3.2022 mennessä.

🙋🏻Ilmoittautuminen ja lisätiedot:
liikuntasuunnittelija@pokapoka.fi

 

 
 
     
 

 
 

 

Lähde Siltoin kanssa elokuviin maaliskuussa!

Joensuun leffailta järjestetään Ravintola Kerubissa torstaina 3.3. klo 18-21. Leffaillassa katsotaan Leijonakuningas (2019) englanninkielisenä ja suomalaisilla tekstityksillä.Illan aikana on mahdollista nauttia myös Kerubin virvokkeita ja herkullisia burgereita. Ilmoittautuminen on käynnissä 17.-28.2. välisen ajan. 

Leffaillat ovat avoimia kaikille UEFin opiskelijoille ja osallistuminen on maksutonta. Osallistujat saavat muistoksi tapahtumasta hankkeen oman haalarimerkin!

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

ISYYn uusi podcast-sarja alkaa 25.2.!

ISYY aloittaa julkaisemaan podcast-sarjaa liittyen opiskelijoiden hyvinvointiin sekä opiskelijaelämään Itä-Suomen yliopistossa! Podcastin nimi on "Straight Outta Itä-Suomi - Opiskelijaelämää Savo-Karjalassa".

Podcastissa keskustellaan yhdessä vaihtuvien puhujien kanssa opiskelijoita koskevista asioista, etenkin hyvinvoinnin ja mielenterveyden näkökulmasta. Vierailijat ovat eri asiantuntijoita, ISYYn toimijoita sekä opiskelijoita.

Tulossa on jaksoja mm. överisuorittamisesta, virkamiesruotsin selättämisestä sekä aloittamisen sietämättömästä vaikeudesta. Tavoitteena on, että opiskelijat saavat podcastista hyviä vinkkejä, uusia näkökulmia, vertaistukea sekä tukea opiskeluun. 

Uusi jakso julkaistaan aina perjantaisin koko kevään ajan Spotifyssa ja Soundcloudissa. Ota podcast seurantaan, niin saat aina tiedon uuden jakson julkaisusta. 

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

Näihin harrastuksiin etsitään kavereita!

Harrastuskaveritoiminta on tarkoitettu kaikille Itä-Suomen yliopiston opiskelijoille, jotka haluavat saada uusia kavereita yhteisten harrastusten ja mielenkiintojen kautta. Täyttämällä Harrastuskaverihakemuksen etsimme sinulle sopivan kaverin! 🕵️‍♀️

👀 Harrastuksia on monenlaisia - voit etsiä kaveria vaikka kahvittelu-, leffa- tai juttuseuraksi. Tällä hetkellä etsitään harrastuskavereita mm. seuraaviin harrastuksiin:

 • Podcastit, videopelien pelaaminen, klassinen musiikki, rento hengailu

Olemme yhteydessä, kun sopiva kaveri löytyy. Luemme hakemuksia ja yhdistelemme niitä keskenään kerran viikossa, yleensä perjantaisin.

👉 Lue lisää toiminnasta ja täytä hakemus jo tänään!

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

Puhtia opintoihin! -tsemppihetket 💻

Tsemppihetket auttavat sinua selkeyttämään tavoitteitasi, rytmittämään työskentelyäsi, vähentämään viivyttelyä ja vahvistamaan opiskelumotivaatiota yhdessä muiden opiskelijoiden kanssa!

Tulevat teemat:

 • Ti 22.2. Itsemyötätunto voimavarana, vieraana Student2Student vertaisohjaaja Suvi Heikkinen
 • To 24.2. Kaveritaidot ja uusiin ihmisiin tutustuminen, vieraana Kaveritaitoja-ohjelman (SPR) Eveliina Yli-Rahnasto
 • Ti 1.3. Tiedonhaku: miten löydän oleellisen tiedon ja miten käytän erityyppisiä lähteitä, vieraana tietoasiantuntija Laura Parikka
 • To 3.3. Jaksamisen pulmat ja hyvinvointi, vieraana Eija Miettinen (YTHS)

Tsemppikset järjestetään Zoomissa tiistaisin 15.15- 17.00 ja torstaisin 12.15-14.00. Mahdollisuus anonyymiin keskusteluun. Ilmoittautumista ei vaadita!  

  Lue lisää  
 

 
 
     
 

 
 

UEF tarjoaa opiskelijoille työelämä- ja opiskelutaitojen verkkovalmennuksia

Itä-Suomen yliopisto on hankkinut henkilöstönsä ja opiskelijoidensa käyttöön verkkovalmennuksia, jotka auttavat jokaista kehittämään tärkeimpiä työelämä- ja opiskelutaitojaan.

Valmennukset koostuvat muutaman minuutin pituisista tietoiskuista laajempiin kokonaisuuksiin. Verkkovalmennuksia voi suorittaa joustavasti juuri silloin kuin se itselle sopii.  Valmennukset ovat maksuttomia ja yliopiston henkilökunnan ja opiskelijoiden käytettävissä 31.1.2023 saakka.

Valmennukset löytyvät kirjautumalla UEF-tunnuksilla Moodleen: Hyvinvoinnin Avaimia – 5 Askelta Tulevaisuuden Työelämätaitoihin.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

Kysyttävää Pivosta? UKK auttaa! 😻

🧐 Jos sinulla on kysymyksiä Pivoon tai sen käyttöön liittyen, kannattaa katsoa, löytyisikö Pivon nettisivujen usein kysytyistä kysymyksistä ja niiden vastauksista apua.

👉 UKK-artikkeleista löydät vastauksen mm. seuraaviin kysymyksiin:

1. Mikä on ateriatukikortti Pivossa? Miten otan sen käyttöön?
2. Miksi en saa Pivon opiskelijakorttia aktivoitua?
3. Maksaako Pivon opiskelijakortti?

🔎 Opiskelijakorttiin liittyvät kysymykset löydät Pivon sivuilta

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Opiskelijabarometri 2022 on nyt avattu

Opiskelijabarometri 2022 on avattu. Kysely on suunnattu kaikille korkeakouluopiskelijoille. Vastaa ja vaikuta!

Opiskelijabarometria käytetään mm. opiskelijoiden hyvinvointiin, opiskelijatoimintaan, opetuksen laatuun, korkeakouluharjoitteluun, työelämään ja asumiseen liittyvissä tutkimuksissa ja selvityksissä sekä oppilaitosten kehittämistyössä. Kyselyn toteuttaa Opiskelun ja koulutuksen tutkimussäätiö.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Nyt on sinun mahdollisuutesi päästä Talvipäiville!

Vapaaehtoisia tarvitaan SOOLin Talvipäivien 2022 järjestämiseen ja kaikki halukkaat voivat ilmoittautua vapaaehtoiseksi. Joten opiskelet mitä tahansa tai et ole opiskelija lainkaan, nyt on tilaisuutesi päästä kokemaan legendaariset Talvipäivät! Vapaaehtoisena teet Talvipäivä-viikonlopun aikana työvuoron ja korvaukseksi pääset osallistumaan kaikkeen Talvipäivien ohjelmaan, kuten JVG:n keikalle! Työtehtäviä on majoituksessa, ruokailussa ja tapahtumissa. Tarkemmat työtehtävien kuvaukset nettisivulla.

SOOLin Talvipäivät 2022 järjestetään 22.-24.4. Joensuussa.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Hae EU-uralähettilääksi 18.3.2022 mennessä

EU-uratietouden edistämiseksi ja välittämiseksi yliopistojen opiskelijoille EU tarjoaa mahdollisuutta toimia EU-uralähettiläänä  (EU Careers Student Ambassador). Varsinaisen valinnan EU-uralähettiläistä tekee EU:n henkilöstövalintatoimisto (EPSO). Kustakin toiminnassa mukana olevasta yliopistosta EPSO valitsee yhden innokkaan lähettilään vapaaehtoistyöhön tiedottamaan avautuvista harjoittelu- ja työmahdollisuuksista EU:ssa.

EU-uralähettilään tehtävistä kaudelle 2022 – 2023 kiinnostuneet opiskelijat täyttävät hakemuksen 18.2.2022 alkaen. Deadline hakemuksille on 18.3.2022. EPSO ilmoittaa suoraan valituille opiskelijoille toukokuussa 2022.

UEF:ssa EU-urayhdyshenkilönä toimii uraohjaaja Janne Saarela (janne.saarela@uef.fi), yhdyshenkilönä toimii 1.3.2022 alkaen uraohjaaja Hanna Reinikainen (hanna.reinikainen@uef.fi). Jannelta ja Hannalta voi myös kysellä lisätietoja EU-uralähettilään tehtävistä ja EU-uramahdollisuuksista.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Sinustako vapaaehtoinen selviytyjät -ryhmänohjaaja?

Haluatko olla tukena kiusaamista kokeneille nuorille, vahvistaa opiskelutaitojasi ja saada kokemusta työmarkkinoille?

Selviytyjät-vertaistukiryhmä on suunnattu kiusaamista kokeneille 12-21 -vuotiaille nuorille. Ryhmän tavoite on vahvistaa sitä, mitä kiusaamiskokemukset ovat nuorissa heikentäneet; itsetuntoa, minäkuvaa ja sosiaalisia taitoja. Ryhmä kokoontuu 10 kertaa, kerran viikossa ilta-aikaan.

Haemme vapaaehtoisia ohjaajia Joensuussa keväällä 2022 toteutettavaan Selviytyjät-ryhmään. Voit osallistua yhteen ryhmäprosessiin tai jos intoa riittää, vaikka useampaankin! Ennen kurssin alkua perehdytämme sinut tehtävääsi Selviytyjät-ryhmänohjaajan verkkokurssin avulla.

Mikäli kiinnostuit tai haluat lisätietoja, otathan pikaisesti yhteyttä janika.hyvonen@mll.fi / 050 561 3201

 

 
 
     
 
 

Would you like to get a taste of Chinese culture?

Chinese Culture and Social Customs course begins on 22 March and ends on 5 May. The focus is on the introduction of different aspects of Chinese culture and on how to behave correctly
 and politely in different kinds of real life situations. The course requires no previous knowledge of Chinese language or culture and it will be held on Joensuu campus. The language of tuition is English.

Registration is open in Peppi until 28 Feb (8014205 Chinese Culture and Social Customs).

Welcome to the course!

 
 
     
 
 

Asia Exchange Spring Webinars

Asia Exchange will kick off their Spring Webinars next Thursday with their first interactive webinar: Studying abroad during the pandemic: Tips from Asia Exchange students and staff. Join us to find out which destinations are safe for students to travel to and hear our students’ tips on studying abroad during the pandemic!

When: 24th February, 2022 at 15:00 CET/GMT +1 (e.g. France, Germany, Sweden & The Netherlands)

Agenda:

 • Presenting our destinations for Autumn 2022 and providing situation updates
 • Outlook on Autumn 2022 Panel Discussion with students currently studying abroad
 • Q&A for Asia Exchange and panelists

For: Students who have applied or are looking to apply for Autumn 2022 semesters and study abroad professionals who want updates on our destinations

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

Lunta Ilosaaressa 4.3.

Jos tanssitti Lehtiä Ilosaaressa tuhatpäistä bilekansaa Joensuu Areenalla lokakuussa, oli se vasta alkusoittoa sille, mitä tuleman pitää maaliskuussa.

Ikärajaton Lunta Ilosaaressa -talvifestivaali palaa Joensuu Areenalle perjantaina 4.3.2022, ja tuo esiintymään kotimaisen popin kirkkaimmat tähdet. Ovet avautuvat Areenalla klo 18, ja menoa jatkuu yön pikkutunneille saakka.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

Ilmoittaudu pelaamaan Akateemisten Legendojen Liiga IV:tä

Tr3 Gamers Ry järjestää Akateemisten Legendojen Liigan (ALL) jo viidettä kertaa peräjälkeen näin puolivuosittain ALL IV:n merkeissä! Kokoa kaikenkaikkiaan vähintään viisi pelaajaa ja vähintään kolme akateemista henkilöä peluuttavasi joukkue ja lähde osallistumaan huikeimpaan kaikentasoisille suunnattuun täysin onlinessa pelattavaan kotimaiseen League of Legends – liigaan.

Ilmoittautumislomakkeita joukkueilta on alettu ottamaan jo vastaan ja voit käydä täyttämässä omasi 27.2. klo 23:59 saakka. Jos et saa koottua kokonaista joukkuetta omasta piiristäsi, niin ei hätää! ALLin discordissa voit hakea tiimiisi jäseniä tai hakea paikkaa johonkin muuhun joukkueeseen discordin #all-lft kanavalta johon pääsette käsiksi linkistä joka löytyy ilmoittautumislomakkeen sivulta. 

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

UEFin reseptit työelämä- ja yrittäjyystaitoihin 24.3.

Tervetuloa kuulemaan UEF:n työelämä- ja yrittäjyyskäytänteistä ja -työkaluista iltapäiväwebinaariin! Luvassa on paljon asiaa kolmen eri teeman alla:

1) Ainejärjestöt ja työelämä - työkaluja ja sparrausta opiskelijoilta opiskelijoille
2) Laitokset ja työelämätaitojen kehittäminen
3) Oman osaamisen tuotteistamisen ja yrittäjyyden työkalut

Tilaisuus on avoin kaikille UEFlaisille - mukaan tavoitellaan erityisesti opiskelijoita sekä opetuksessa ja opetuksen kehittämisessä mukana olevia henkilöitä.

Webinaari pidetään 24.3. klo 14.00–15.30 Microsoft Teamsissa.

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

Työ- ja harjoittelupaikkoja opiskelijoille

Duunitori
Kesätyöpaikkoja opiskelijoille. Lue lisää

JobTeaser
Harjoittelu- ja työpaikkoja opiskelijoille. Lue lisää

Kuntarekry
Avoimia työpaikkoja kunnissa ja kaupungeissa. Lue lisää

Nordjobb
Kausityöpaikkoja Pohjoismaissa. Lue lisää

Rekrytointi.com
Työpaikkoja ympäri Suomea. Lue lisää

Valtiolle.fi
Julkisen sektorin työpaikkoja. Lue lisää

 
 
     
 

 
 

Tapahtumakalenteri

Helmikuu
22.2. ESN Joensuu goes sledging!
23.2. ISYYn työelämäteemapäivä klo 10.15-16
24.2. Opintopisteiden luottamustoimista hakemisen deadline
25.2. ISYYn uusi podcast-sarja alkaa (järj. SILLAT-hanke)
27.2. Vapputiimeihin hakemisen deadline
28.2. Hellitä otetta - työkaluja perfektionisteille -ryhmä klo 15-17

Maaliskuu
1.3. Liikuntailtapäivä
1.3. ISYYn toimistot avoinna klo 10-12
3.3. Leffailta Kerubissa klo 18-21 (järj. SILLAT-hanke)
4.3. Lunta Ilosaaressa
7.-13.3. ISYYn toimistot suljettu
24.3. UEFin reseptit työelämä- ja yrittäjyystaitoihin -webinaari klo 14-15.30 Teamsissa

Huhtikuu
6.4. Tahko Ski Lift Pitch
22.-24.4. SOOLin Talvipäivät 2022 Joensuussa

 
 
     
 
 

Tietoa Wiikko-Ärsykkeestä

Joensuun kampuksen Wiikko-Ärsyke on Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) uutiskirje. Saat sen sähköpostiisi, koska olet Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan jäsen ja opiskelet Joensuun kampuksella tai olet liittynyt uutiskirjeen jakelulistalle itse.

Wiikko-Ärsykkeestä saat ajankohtaista tietoa ylioppilaskunnan, yliopiston ja muiden tärkeiden opiskelijan elämään liittyvien toimijoiden, kuten YTHS:n ja Kelan, asioista. Lisäksi löydät uutiskirjeestä tietoa mm. ainejärjestöjen, kerhojen ja kampuskaupunkien tapahtumista. Wiikko-Ärsyke ilmestyy lukuvuosien aikana lomia ja joitakin poikkeuksia lukuunottamatta aina tiistaisin.

Mikäli et halua uutiskirjettä enää sähköpostiisi, voit poistua sen postituslistalta uutiskirjeen alalaidasta löytyvän linkin ("Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä") kautta avautuvalla lomakkeella. Löydät lisätietoa ISYYn uutiskirjeistä ja tietosuojasta verkkosivuiltamme.

 
 
     
 
 

Tiedotettavaa?

Jos sinulla on tiedotettavaa Wiikko-Ärsykkeen kautta, laita materiaali sähköpostilla viikkoa ennen Ärsykkeen ilmestymistä (edellisen viikon tiistai) osoitteeseen uutiskirje@isyy.fi.

Huomaathan, että uutiskirjeeseen tuleva teksti ei voi olla pitkä, optimaalinen pituus välilyöntien kanssa on noin 500 merkkiä. Sopiva kuvakoko on 270 x 270 px.

 
 
     
 
 
 

   

Yliopistokatu 7, PL 111, 80100 Joensuu 
 Yliopistonranta 3, PL 1627, 70211 Kuopio

 

Tilaa uutiskirje tästä.

Osoitelähde: Itä-Suomen yliopiston opiskelijatietojärjestelmä

 

ISYYn tietosuoja

   
   
 
 
 
  Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä.  
 
  Powered by Postiviidakko