Ajankohtaista

ISYYn uutiskirje: Wiikko-Ärsyke Joensuu viikko 8/2022

ti maalisk. 01 16:32:44 2022

Tämän viikon uutiskirjeessä kerromme, mistä opiskelijat voivat saada neuvoja ja tukea Ukrainan tilanteen käsittelyyn. Kerromme myös uudesta ISYYn tapahtumasta 2. ja 3. vuoden opiskelijoille. SILLAT-hankkeessa on tulossa paljon kivoja tapahtumia maaliskuulle, kannattaa tutustua!
 
 

 

Wiikko-Ärsyke Joensuu 8/2022

Vko 9-10 / 28.2.-13.3.2022
Luetko viestin mieluummin selaimella,
klikkaa tästä.

 
 

 
 

Tukea tarjolla sotauutisten keskellä

Tämän viikon uutiskirjeessä kerromme, mistä opiskelijat voivat saada neuvoja ja tukea Ukrainan tilanteen käsittelyyn. Kerromme myös uudesta ISYYn tapahtumasta 2. ja 3. vuoden opiskelijoille. SILLAT-hankkeessa on tulossa paljon kivoja tapahtumia maaliskuulle, kannattaa tutustua!

Tämän viikon teemat ovat:

 • ISYYn ajankohtaiset
 • Edunvalvonta
 • SYKETTÄ
 • SILLAT-hankkeen ajankohtaiset
 • Pinnalla nyt
 • Tulevia tapahtumia
 • Työelämä ja harjoittelu
 • Tapahtumakalenteri
 

 
 
     
 

 
 

Sota koskettaa yliopistoyhteisössä – mistä apua ja tukea?

Itä-Suomen yliopiston opintopsykologi Katri Ruth antaa neuvoja Puheenvuoroja-blogin kirjoituksessaan, miten voimme rauhoittaa mieltä ja kehoa Ukrainan sotauutisten keskellä.

”Myötätuntoisen vuorovaikutuksen vahvistaminen työ- ja opiskelukulttuurissa on erityisen tärkeää juuri nyt. Kehon ja mielen jännittynyttä tilaa rauhoittaa kannustamisen ja välittämisen viestiminen. Voimme vahvistaa myötätuntoa yhteisössämme yksinkertaisilla asioilla: Kysymme toisiltamme, miten voit ja mitä kuuluu? Käytämme hetken aikaa toistemme kuunteluun. Voimme kysyä, kuinka voimme auttaa pienissä asioissa. Voimme puhua kiltisti ja myötätuntoisesti itsellemme. Muistammehan myös oman tarpeemme palautua ja olla läsnä läheisille”, Katri Ruth kirjoittaa.

Koko blogikirjoitus on luettavissa täältä.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

Uutiskirje ei ilmesty ensi viikolla

ISYYn uutiskirjeet eivät ilmesty hiihtoloman vuoksi viikolla 10 eli tämän viikon uutiskirje kattaa viikot 9 ja 10.

Seuraava uutiskirje ilmestyy jälleen 15.3.

 
 
     
 
 

Poikkeuksia toimistojen aukioloajoissa

Viikolla 10 (7.-13.3.) toimistot ovat suljettuna talvilomaviikon vuoksi. 14.3.2022 alkaen palvelemme normaalisti.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

ISYY hakee pääsihteeriä toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen

Haemme pääsihteeriä 25.4.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Toimipaikkana on ISYYn Joensuun tai Kuopion kampustoimisto.  

Pääsihteeri toimii ylioppilaskunnan henkilöstön esihenkilönä asiantuntijaorganisaatiossa, vastaa ylioppilaskunnan hallinnon ja talouden organisoinnista ja valvonnasta, hankkeiden johtamisesta sekä yhteiskuntasuhteista, huolehtii ylioppilaskunnan päätöksenteon valmistelusta ja päätösten toimeenpanosta sekä valvoo ylioppilaskunnan toiminnan lain- ja sääntöjenmukaisuutta.

Kiinnostuitko? Lue lisää sivuiltamme ja hae 20.3.2022 klo 23.59 mennessä!

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

ISYY järjestää rastitapahtuman 2+3-seikkailun 2. ja 3. vuoden opiskelijoille 23.3.!

Syksyllä 2021 saimme opiskelijoilta toiveen, että ISYY järjestäisi kaupunkisuunnistuksen kaltaisen tapahtuman 2. ja 3. vuoden opiskelijoille. Toiveenne on kuultu nimittäin täältä tulee rastitapahtuma nimeltään 2+3-seikkailu! 🥳

🏃 2+3-seikkailun aikana 2. ja 3. vuoden opiskelijat pääsevät tutustumaan opiskelutovereihinsa sekä suorittamaan joukkueessa hauskoja rastitehtäviä ympäri kampuskaupunkia. Lähdöt ovat tapahtumapäivänä klo 16-18 välisenä aikana keskustan tuntumasta ja rasteja on mahdollista kiertää klo 21 asti. Tapahtuma huipentuu jatkoihin, joissa otetaan kiinni kahden vuoden biletysvajetta. Jatkot ovat avoimet kaikille.

📲 Ilmoittautuminen seikkailuun tapahtuu Kide.appissa 2.-16.3. Rohkaisemme kaikkia seikkailumielisiä ilmoittautumaan sekajoukkueisiin, jotka koostuvat eri alojen opiskelijoista. Voit ilmoittautua myös valmiin joukkueen kanssa. Joukkueen koko on max. 6 henkilöä. Osallistuminen  on maksutonta ja osallistujat saavat muistoksi ainutlaatuisen 2+3-haalarimerkin!

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Päätöksiä ISYYn edustajiston kokouksesta 1/2022

ISYYn edustajisto kokousti ensimmäistä kertaa tänä vuonna viime torstaina 24.2.2022. Tässä poimintoja kokouksesta:

 • Edustajisto valitsi jäsenet sääntövaliokuntaan ja talousvaliokuntaan. Sääntövaliokunnan puheenjohtajaksi valittiin Tomi Saviluoto ja varapuheenjohtajaksi Mikko Miettinen. Talousvaliokunnan puheenjohtajaksi valittiin Maria Pulkka.
 • Edustajisto päätti perustaa uuden valiokunnan: Intercultural Committee. Valiokunnan puheenjohtajaksi valittiin Juliana Friedrichsen.
 • Edustajisto valitsi keskuudestaan jäseniä hallituksen perustamaan yhdenvertaisuussuunnitelman työryhmään.
  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

Hae rahoitusta järjestösi tai kerhosi kotikansainvälisyyden kehittämiseen!

ISYY avaa järjestöjen ja kerhojen kansainvälisen toiminnan kehityshankeavustuksen uudelleen. Avustus on tarkoitettu vuonna 2022 toteutettaviin, kotikansainvälistymistä edistäviin tapahtumiin ja projekteihin.

Hankkeen eduiksi katsotaan esimerkiksi kansainvälisyyden edistäminen, kotikansainvälisyyden edistäminen, idean toistettavuus ja kopioitavuus muille järjestöille/kerhoille, pitkäjänteisyys, innovatiivisuus ja luovuus, ympäristöystävällisyys, ja sekä tutkinto-opiskelijoiden että vaihdossa olevien opiskelijoiden huomioiminen.

Parhaista hakemuksista kaksi saa 400 € avustuksen. Hakuaika on 21.2.-21.3.2022.

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

 

Liikuntailtapäivä 1.3.

Kevään 2022 liikuntailtapäivää vietetään tiistaina 1.3.2022. Karelia-amk:n ja Itä-Suomen yliopiston yhteinen liikuntailtapäivä on vapautettu opetuksesta klo 12.15 alkaen rehtoreiden päätöksellä. Liikuntailtapäivänä on tarjolla on runsaasti liikunta-aktiviteetteja ja erikoistarjouksia liikuntapaikoissa opiskelijoille ja henkilökunnalle. Liikuntailtapäivään osallistuminen ei vaadi SYKETTÄ-tarraa.

Tänä keväänä ei järjestetä liikuntailtapäivän jatkobileitä.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Opiskelijoiden ja henkilökunnan kuntotestaukset 🏃🏽

⏱️ SYKETTÄ järjestää kuntotestaukset Karelia-ammattikorkeakoulun ja Itä-Suomen yliopiston Joensuun kampuksen opiskelijoille ja henkilökunnalle tiistaina 15.3.2022 klo 15-17 Joensuu Areenalla. Testauspäivään voivat ilmoittautua sekä opiskelijat että henkilökunnan jäsenet.

🚶🏽Vallitsevasta tilanteesta johtuen tänä keväänä on mahdollisuus suorittaa vain joko 2 km:n UKK-kävelytesti tai Cooperin testi. Pyrimme välttämään lähikontaktia ja säilyttämään turvavälit, joten tänäkään keväänä ei suoriteta lihaskunto- ja liikkuvuustestejä. Kävelytesti ja Cooperin testi mittaavat hengitys- ja verenkiertoelimistön kuntoa.

📢 Ryhmäkoko on 30 osallistujaa. Kuntotesteihin osallistuminen ei vaadi SYKETTÄ-tarraa. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä ikäsi ja haluatko suorittaa kävelytestin vai Cooperin testin. Ilmoittautumiset perjantaihin 4.3.2022 mennessä.

🙋🏻Ilmoittautuminen ja lisätiedot:
liikuntasuunnittelija@pokapoka.fi

 

 
 
     
 

 
 

 

SILLAT goes keilaamaan 15.3.

SILLAT-tiimi järjestää keilaustapahtuman Cosmicissa ti 15.3. klo 18-19. Olemme vuokranneet neljä rataa ja yhdelle radalle mahtuu max. 6 henkilöä. Ilmoittautuminen päättyy viimeistään 13.3. tai niin kauan, kuin paikkoja riittää. Taitotasolla ei ole mitään väliä, vaan tarkoitus on rennosti pelailla ja pitää hauskaa!

Osallistuminen on muuten maksutonta, mutta kenkävuokra 2€ sekä mahdolliset ruuat ja juomat ovat omakustanteisia. Ilmoittautuneisiin otetaan yhteyttä sähköpostitse, muista tarkistaa myös roskaposti.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Hyvää ja helppoa! -ruokakurssi 16.3.

SILLAT-hanke järjestää ruokakurssin Marttojen kanssa ke 16.3. klo 17.30-20.30 Marttakeskuksella. Kurssille on etukäteen ilmoittautuminen ja sille mahtuu ensimmäiset 12 ilmoittautunutta. Ruuanlaittotaidoilla ei ole väliä. Osallistuminen kurssille on maksutonta. Ilmoittautuminen päättyy viimeistään 7.3. Ilmoittautuneisiin otetaan yhteyttä sähköpostitse ilmoittautumisen loputtua.

Tervetuloa valmistamaan maistuvaa, terveellistä ja edullista ruokaa opiskelija-arkeen!

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

SILLAT-aamupalat tulevat jälleen 22.3. alkaen!

SILLAT-aamupalat ovat rentoja ja yhteisöllisiä hengailuhetkiä, joihin ovat tervetulleita kaikki Itä-Suomen yliopiston opiskelijat. Ensimmäinen kevään kerta on tiistaina 22.3. kello 8.30-9.15. Joensuussa aamupalat ovat Kampus Bistron kabinetissa. Tapahtumaan on etukäteen ilmoittautuminen, osallistuminen on maksutonta ja yhdelle kerralle mahtuu 9 henkilöä. Ilmoittautuminen alkaa viikolla 10 Kide.appissa, joten muista seurata ISYYn nettisivuja ja somea.

 
 
     
 
 

Kaveritaitoja-verkkoryhmät tulevat jälleen!

Kaipaatko rohkaisua vuorovaikutukseen ja sosiaalisiin tilanteisiin? Haluatko tutustua uusiin ihmisiin?

Ilmoittaudu mukaan Kaveritaitoja-verkkoryhmään! Ryhmässä käydään viikoittain läpi Kaveritaitoja-ohjelmaa yhdessä vapaaehtoisten ryhmänvetäjien kanssa. Ryhmä kokoontuu noin kuusi kertaa. Kaveritaitoja-ohjelman teemoja ovat:

 • Uuteen ihmiseen tutustuminen
 • Itsetuntemus
 • Itsemyötätunto
 • Kaveritaidot
 • Yksinäisyys
 • Vastoinkäymisten kohtaaminen

Ryhmä kokoontuu Zoomissa ja ryhmät käynnistyvät viikolla 11. Osallistuminen on maksutonta.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

Puhtia opintoihin! -tsemppihetket

Tsemppihetket auttavat sinua selkeyttämään tavoitteitasi, rytmittämään työskentelyäsi, vähentämään viivyttelyä ja vahvistamaan opiskelumotivaatiota yhdessä muiden opiskelijoiden kanssa!

Tulevat teemat:

 • To 3.3. Jaksamisen pulmat ja hyvinvointi, vieraana YTHS:ltä Eija Miettinen
 • Vko 10 Talvilomaviikko
 • Ti 15.3. Ensimmäinen opiskeluvuosi

Tsemppikset järjestetään Zoomissa tiistaisin 15.15- 17.00 ja torstaisin 12.15-14.00. Mahdollisuus anonyymiin keskusteluun. Ilmoittautumista ei vaadita!  

  Lue lisää  
 

 
 
     
 

 
 

Itä-Suomen yliopisto tuomitsee Venäjän sotatoimet Ukrainassa ja ilmaisee tukensa ukrainalaisille opiskelijoilleen ja henkilöstölleen

Itä-Suomen yliopisto on kansainvälinen ja monikulttuurinen yhteisö, johon kuuluu opiskelijoita ja henkilöstöä yli 100 kansallisuudesta. Viimeaikaiset sotatapahtumat Ukrainassa herättävät huolta yhteisössämme.

Yliopistoyhteisöömme kuuluu ukrainalaisia opiskelijoita, väitöskirjatutkijoita ja henkilöstöä, joihin yliopisto on suoraan yhteydessä tuen tarjoamiseksi. Haluamme ilmaista tukemme heille ja heidän perheilleen sekä koko tiedeyhteisöllemme, jotka ovat huolestuneita Ukrainan tapahtumista. Tarvitsemme yhteisöllisyyttä enemmän kuin koskaan ja meidän on tarjottava tukeamme niille, jotka sitä tarvitsevat.

Yliopisto on perustanut Ukraina-valmiusryhmän, joka valmistelee tukitoimia opiskelijoille ja henkilöstölle ja koordinoi yliopiston muita tarvittavia toimenpiteitä.

Mikäli opiskelijat tarvitsevat tukea huoleensa, tukikanavat tavoitat Kamu-palvelun kautta. Henkilöstömme saa tarvittaessa apua työterveyshuollon kautta.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

Joko olet vastannut Universumin Uratestiin 2022? Vielä ehdit!

Vastaukset ovat hyödyllisiä niin Universumille, työnantajille kuin korkeakoulullesikin, joka saa palautetta palveluistaan. Maailman muuttuessa Universum, korkeakoulut ja tulevaisuuden työnantajat haluavat paremmin ymmärtää toiveitasi.

Kyselyn jälkeen voit myös kirjautua palveluun, jossa odottavat uudet uraprofiilit, yksilöidyt suositukset profiilisi mukaisesti, palkkatiedot ja mahdollisuus osallistua CV-tarkastukseen sekä työnantajien käyttämiin psykometristen testien harjoitteluihin.

Klikkaa alta päästäksesi Uratestiin ja valmistaudu tulevaisuuteesi.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Kielikeskuksen kesäopinnot 2022!

Kielikeskus järjestää kesäopetusta myös kesällä 2022.

Tarjolla on opetusta seuraavista opintojaksoista:

 • 8010304-1003 Joensuu, Kuopio: English Academic Reading Skills
 • 8010306-1003 Joensuu, Kuopio: English Academic and Professional Communication
 •  Ruotsin kesäkombo:
  • 8010201-1006 Joensuu: Ruotsin kielen kertauskurssi
  • 8010203-1009 Joensuu: Ruotsia kaikkien koulutusalojen opiskelijoille
 • 8010107-1008 Joensuu, Kuopio: Kirjoitusviestintää kaikkien koulutusalojen opiskelijoille
 • 8010154-1007, Joensuu, Kuopio: Puheviestintää kaikkien koulutusalojen opiskelijoille
 • 8010154-1008, Joensuu, Kuopio: Puheviestintää kaikkien koulutusalojen opiskelijoille
 • 8010154-1009 Joensuu, Kuopio: Puheviestintää kaikkien koulutusalojen opiskelijoille

Ilmoittautuminen kielikeskuksen kesäopintoihin aukeaa 1.3. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssikohtaiset aikataulut, kurssikuvaukset ja opettajatiedot löytyvät Pepistä.

 

 
 
     
 
 

Mielenterveyden ensiapu 1 -koulutus

YTHS on saanut STM:ltä valtionavustusta koronan aiheuttamien haittojen lieventämiseen sekä korkeakouluopiskelijoiden opiskelukyvyn ja hyvinvoinnin tukemiseen. Avustuksella järjestään mm. koulutusta (ks. tarkemmin tiedote). Eräs koulutusmuodoista on Mielenterveyden ensiapukurssit, jotka nyt keväällä on UEFissa sovittu suunnattavaksi ainejärjestötoimijoille, tiedekuntien päihdeyhdyshenkilöille ja opiskelijoiden häirintäyhdyshenkilöille. Koulutuksessa on 20 paikkaa molemmilla kampuksilla.

Ainejärjestöt päättävät ja nimeävät keskuudestaan yhden osallistujan. Jos paikkoja jää, voidaan koulutukseen ottaa lisää osallistuja ilmoittautumisjärjestyksessä ainejärjestöistä, ISYYn hallituksesta ja ISYYn työntekijöistä. Muut kuin ensisijaiseen kohderyhmään kuuluvat, voivat ilmoittaa kiinnostuksestaan jo ilmoittautumisaikana yhteyshenkilölle (ks. esite), koska aikataulu on suht kiireinen. Syksyn koulutukset kohdennetaan oppiaineisiin hops-ohjaajille.

Ohessa koulutusesitteet kampuksittain sekä tarkemmat tiedot. Koulutukset koostuvat etätilaisuuksista 5 x 1,5 h sekä välitehtävistä maalis-huhtikuussa. Koulutukset ovat omalla tavallaan pilotteja ja näiden pohjalta niitä kehitetään edelleen

Ilmoittautuminen Joensuun kampuksen ainejärjestöt ja toimijat: psykologi Heidi Hirvonen, heidi.hirvonen@yths.fi viim. 11.3.2022

 
 
     
 
 

Hellitä otetta - työkaluja perfektionisteille -ryhmä käynnistyy Joensuussa taas maaliskuussa

Tunnistatko itsessäsi liiallista vaativuutta itseäsi kohtaan? Onko hommiin tarttuminen vaikeaa, kun rima on niin korkealla? Kaipaisitko mahdollisuutta pohtia näitä teemoja turvallisessa ympäristössä ja saada vertaistukea? Sitten tämä ryhmä on Sinulle 😊

Ryhmässä pohdiskellaan yhdessä myös mm. seuraavia teemoja:

 • mitä perfektionismi on ja miten sen kanssa voisi tulla paremmin toimeen
 • mitä hyötyä itsemyötätunnosta on hyvinvoinnille ja opintomenestykselle
 • miten omia arvoja kuuntelemalla voi löytää arjesta enemmän onnellisuutta
 • kuinka saada enemmän aikaan mutta kokea vähemmän paineita.

Ryhmä toteutetaan lähitoteutuksena Joensuussa taas maalis-huhtikuussa. Ensimmäiset 12 osallistujaa mahtuu mukaan ryhmään. Ryhmää vetää opintopsykologi Marinia Sorjonen-Ward. Kysy rohkeasti lisää sähköpostilla: marinia.sorjonen-ward(at)uef.fi

Ryhmä toteutuu 16.3. alkaen viikon välein, kuusi kertaa, keskiviikkoisin klo 13-15.
Tarkka paikka ilmoitetaan osallistujille myöhemmin.

Lämpimästi tervetuloa!

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

Opiskelijabarometri 2022 - vielä ehdit vastata!

Opiskelijabarometri 2022 on avattu. Kysely on suunnattu kaikille korkeakouluopiskelijoille. Vastaa ja vaikuta!

Opiskelijabarometria käytetään mm. opiskelijoiden hyvinvointiin, opiskelijatoimintaan, opetuksen laatuun, korkeakouluharjoitteluun, työelämään ja asumiseen liittyvissä tutkimuksissa ja selvityksissä sekä oppilaitosten kehittämistyössä. Kyselyn toteuttaa Opiskelun ja koulutuksen tutkimussäätiö.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Nyt on sinun mahdollisuutesi päästä Talvipäiville!

Vapaaehtoisia tarvitaan SOOLin Talvipäivien 2022 järjestämiseen ja kaikki halukkaat voivat ilmoittautua vapaaehtoiseksi. Joten opiskelet mitä tahansa tai et ole opiskelija lainkaan, nyt on tilaisuutesi päästä kokemaan legendaariset Talvipäivät! Vapaaehtoisena teet Talvipäivä-viikonlopun aikana työvuoron ja korvaukseksi pääset osallistumaan kaikkeen Talvipäivien ohjelmaan, kuten JVG:n keikalle! Työtehtäviä on majoituksessa, ruokailussa ja tapahtumissa. Tarkemmat työtehtävien kuvaukset nettisivulla.

SOOLin Talvipäivät 2022 järjestetään 22.-24.4. Joensuussa.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

Hae mukaan rauhanlähettiläskoulutukseen

Oletko 18-29-vuotias? Kiinnostaako sinua rauhantyö ja kansalaisvaikuttaminen? Haluaisitko perehtyä konfliktien juurisyihin, aseistariisuntaan ja muihin turvallisuuspoliittisiin kysymyksiin? Entä haluaisitko toimia rauhan puolesta hyvässä seurassa? Jos kyllä, rauhanlähettiläskoulutus on tarkoitettu juuri sinulle!

Rauhanjärjestö Sadankomitea järjestää jälleen tänä keväänä 1.4.-16.6.2022 rauhanlähettiläskoulutuksen, joka tarjoaa tietotaitoa rauhantyöhön, turvallisuuspolitiikkaan ja kansalaisvaikuttamiseen. Koulutukseen haetaan erilaisista taustoista tulevia 18–29-vuotiaita osallistujia.

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

Talven suurimmat bileet Joensuu Areenalla!

Puoli miljoonaa myytyä albumia, lukuisia pokattuja Emma-pystejä ja loppuunmyytyjä areenakeikkoja. Radio- tai suoratoistopalvelujen soittomääriä emme nyt jaksa edes mainita. Lunta Ilosaaressa 2022 pääesiintyjänä nähdään kotimaisen popin kiistaton kuningas, Antti Tuisku! Tuiskua edeltää illan aikana ilmiömäinen Behm, monipuolisuudellaan ihastuttava Etta ja platinaa striimannut VIIVI.

Liput Lunta Ilosaareen myy Tiketti ja Lippupiste. Tarjolla on peruslippu 49 €, alaikäislippu 47 € ja astetta paremmat illan takaava Premium-lippu 69 €. Porttimyyntiä ei järjestetä vaan liput ovat myynnissä Tiketin verkkokaupassa koko tapahtuman ajan.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

Night of 2000s 9.3.

Kevään tyylikkäimmät poikkitieteelliset bileet järjestetään Ilonassa keskiviikkona 9.3. Ota mallia 2000-luvun huikeista trendeistä ja tule juhlimaan aikakauden parhaimpien hittien tahtiin.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Lähtee lapasesta! 6.4.

Huhtikuussa lähtee lapasesta, kun Täky ry:n järjestämä poikkitieteellinen rastitapahtuma palaa
lähitapahtuman muodossa 6. huhtikuuta. Kerää siis itsellesi 4–6 hengen joukkue, ja ilmoittaudu
Kide.appissa.

Tapahtuman lipunmyynti alkaa 7.3. klo 12 ja osallistumishinta on 5 € per henkilö.
Tapahtuman jatkoja juhlitaan Kerubissa. Paras joukkue palkitaan!

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

Kesäasuntoja Helsingissä ja Espoossa

Oletko lähdössä tulevana kesänä harjoitteluun ja kesätöihin pääkaupunkiseudulle?

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnalla on Espoossa ja Helsingissä vapautumassa kesäksi asuntoja, jotka sopivat mainiosti opiskelijabudjettiin.

Asuntoja vuokrataan määräaikaisilla sopimuksilla aikavälillä 1.4.–31.8.2022. Suurin osa asunnoista on soluhuoneita, mutta myös kaksioita ja joitakin kolmioita on tarjolla.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Työ- ja harjoittelupaikkoja opiskelijoille

Duunitori
Kesätyöpaikkoja opiskelijoille. Lue lisää

JobTeaser
Harjoittelu- ja työpaikkoja opiskelijoille. Lue lisää

Kuntarekry
Avoimia työpaikkoja kunnissa ja kaupungeissa. Lue lisää

Nordjobb
Kausityöpaikkoja Pohjoismaissa. Lue lisää

Rekrytointi.com
Työpaikkoja ympäri Suomea. Lue lisää

Valtiolle.fi
Julkisen sektorin työpaikkoja. Lue lisää

 
 
     
 

 
 

Tapahtumakalenteri

Helmikuu
28.2. Hellitä otetta - työkaluja perfektionisteille -ryhmä klo 15-17

Maaliskuu
1.3. Liikuntailtapäivä
1.3. ISYYn toimistot avoinna klo 10-12
3.3. Opiskelijoiden tsemppihetki klo 12.15-14 @ Zoom
3.3. Leffailta Kerubissa klo 18-21 (järj. SILLAT)
4.3. Lunta Ilosaaressa
7.-13.3. ISYYn toimistot suljettu
9.3. Night of 2000s @ Viihdemaailma Ilona
15.3. Opiskelijoiden tsemppihetki klo 15.15- 17 @ Zoom
15.3. SILLAT goes keilaamaan klo 18-19 Cosmicissa
16.3. Hellitä otetta - työkaluja perfektionisteille klo 13-15
16.3. Hyvää ja helppoa! -ruokakurssi (järj. SILLAT)
22.3. SILLAT-aamupala klo 8.30-9.15 @ Kampus Bistro
23.3. Hellitä otetta - työkaluja perfektionisteille klo 13-15
23.3. Joensuun 2+3 -seikkailu
24.3. UEFin reseptit työelämä- ja yrittäjyystaitoihin -webinaari klo 14-15.30 Teamsissa
30.3. Hellitä otetta - työkaluja perfektionisteille klo 13-15

Huhtikuu
6.4. 
Lähtee lapasesta! (järj. Täky ry)
6.4. Tahko Ski Lift Pitch
22.-24.4. SOOLin Talvipäivät 2022 Joensuussa

 
 
     
 
 

Tietoa Wiikko-Ärsykkeestä

Joensuun kampuksen Wiikko-Ärsyke on Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) uutiskirje. Saat sen sähköpostiisi, koska olet Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan jäsen ja opiskelet Joensuun kampuksella tai olet liittynyt uutiskirjeen jakelulistalle itse.

Wiikko-Ärsykkeestä saat ajankohtaista tietoa ylioppilaskunnan, yliopiston ja muiden tärkeiden opiskelijan elämään liittyvien toimijoiden, kuten YTHS:n ja Kelan, asioista. Lisäksi löydät uutiskirjeestä tietoa mm. ainejärjestöjen, kerhojen ja kampuskaupunkien tapahtumista. Wiikko-Ärsyke ilmestyy lukuvuosien aikana lomia ja joitakin poikkeuksia lukuunottamatta aina tiistaisin.

Mikäli et halua uutiskirjettä enää sähköpostiisi, voit poistua sen postituslistalta uutiskirjeen alalaidasta löytyvän linkin ("Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä") kautta avautuvalla lomakkeella. Löydät lisätietoa ISYYn uutiskirjeistä ja tietosuojasta verkkosivuiltamme.

 
 
     
 
 

Tiedotettavaa?

Jos sinulla on tiedotettavaa Wiikko-Ärsykkeen kautta, laita materiaali sähköpostilla viikkoa ennen Ärsykkeen ilmestymistä (edellisen viikon tiistai) osoitteeseen uutiskirje@isyy.fi.

Huomaathan, että uutiskirjeeseen tuleva teksti ei voi olla pitkä, optimaalinen pituus välilyöntien kanssa on noin 500 merkkiä. Sopiva kuvakoko on 270 x 270 px.

 
 
     
 
 
 

   

Yliopistokatu 7, PL 111, 80100 Joensuu 
 Yliopistonranta 3, PL 1627, 70211 Kuopio

 

Tilaa uutiskirje tästä.

Osoitelähde: Itä-Suomen yliopiston opiskelijatietojärjestelmä

 

ISYYn tietosuoja

   
   
 
 
 
  Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä.  
 
  Powered by Postiviidakko