Ajankohtaista

ISYYn uutiskirje: Wiikko-Ärsyke Joensuu viikko 9/2022

ti maalisk. 15 15:51:03 2022

Tämän viikon uutiskirjeessä kerromme hymy- ja valitusviikosta, edunvalvontakahveista sekä uudesta 2+3 -tapahtumasta, joka on nyt avattu myös ylempien vuosikurssien opiskelijoille. Huom! Ilmoittautuminen tapahtumaan on auki 20.3. asti. Tulossa on myös useita mielenkiintoisia kursseja ja reilusti tapahtumia, niistä lisää alempana. Lukuiloa!
 
 

 

Wiikko-Ärsyke Joensuu 9/2022

Vko 11 / 14.-20.3.2022
Luetko viestin mieluummin selaimella,
klikkaa tästä.

 
 

 
 

Aurinkoista viikkoa!

Tämän viikon uutiskirjeessä kerromme hymy- ja valitusviikosta, edunvalvontakahveista sekä uudesta 2+3 -tapahtumasta, joka on nyt avattu myös ylempien vuosikurssien opiskelijoille. Huom! Ilmoittautuminen tapahtumaan on auki 20.3. asti.

Tulossa on myös useita mielenkiintoisia kursseja ja reilusti tapahtumia, niistä lisää alempana. Lukuiloa!

Tämän viikon teemat ovat:

 • ISYYn ajankohtaiset
 • Edunvalvonta
 • SYKETTÄ
 • SILLAT-hankkeen ajankohtaiset
 • Pinnalla nyt
 • Tulevia tapahtumia
 • Työelämä ja harjoittelu
 • Tapahtumakalenteri
 

 
 
     
 

 
 

Anna palautetta ISYYn Hymy- ja valitusviikolla 21.–27.3.2022

Vihdoin pääsee antamaan palautetta! Kevään hymy- ja valitusviikkoa vietetään ensi viikolla, eli 21.–27.3.2022. Viikon aikana sinulla on mahdollisuus antaa Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan kautta palautetta ISYY:lle, yliopistolle, YTHS:lle, kampusravintoloille tai mille tahansa opiskelijan elämään vaikuttavalle toimijalle.

Palautetta voi antaa 21.–27.3.2021 välisenä aikana sähköisen lomakkeen kautta.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Edunvalvontakahvit 21.3. klo 15-17

Oletko kiinnostunut edunvalvontaan liittyvistä teemoista? Onko sinulla jotain edunvalvontaan liittyvää, joka askarruttaa mieltä? Tule mukaan ISYYn edunvalvontakahveille!

EV-kahvit ovat kaikille avoimia juttutuokioita, jossa pääset kuulemaan edunvalvonnan ajankohtaisia kuulumisia ja jakamaan omia kokemuksiasi. Paikalla ovat myös ISYYn hallituksen koulutus- ja sosiaalipoliittiset vastaavat sekä ISYYn edunvalvonta-asiantuntijat. EV-kahvit ovat molemmille kampuksille yhteiset, joten pääset vaihtamaan kuulumisia yli kampusrajojen!

Seuraavat EV-kahvit ovat ma 21.3. klo 15-17 ISYYn Discordissa! Jatkossakin EV-kahvit pidetään aina joka kuun kolmantena maanantaina!

Tule mukaan EV-kahveille ISYYn Discord-kanavalla!

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

ISYY hakee pääsihteeriä toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen

Haemme pääsihteeriä 25.4.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Toimipaikkana on ISYYn Joensuun tai Kuopion kampustoimisto.  

Pääsihteeri toimii ylioppilaskunnan henkilöstön esihenkilönä asiantuntijaorganisaatiossa, vastaa ylioppilaskunnan hallinnon ja talouden organisoinnista ja valvonnasta, hankkeiden johtamisesta sekä yhteiskuntasuhteista, huolehtii ylioppilaskunnan päätöksenteon valmistelusta ja päätösten toimeenpanosta sekä valvoo ylioppilaskunnan toiminnan lain- ja sääntöjenmukaisuutta.

Kiinnostuitko? Lue lisää sivuiltamme ja hae 20.3.2022 klo 23.59 mennessä!

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

Hae rahoitusta järjestösi tai kerhosi kotikansainvälisyyden kehittämiseen!

ISYY avaa järjestöjen ja kerhojen kansainvälisen toiminnan kehityshankeavustuksen uudelleen. Avustus on tarkoitettu vuonna 2022 toteutettaviin, kotikansainvälistymistä edistäviin tapahtumiin ja projekteihin.

Hankkeen eduiksi katsotaan esimerkiksi kansainvälisyyden edistäminen, kotikansainvälisyyden edistäminen, idean toistettavuus ja kopioitavuus muille järjestöille/kerhoille, pitkäjänteisyys, innovatiivisuus ja luovuus, ympäristöystävällisyys, ja sekä tutkinto-opiskelijoiden että vaihdossa olevien opiskelijoiden huomioiminen.

Parhaista hakemuksista kaksi saa 400 € avustuksen. Hakuaika on 21.2.-21.3.2022.

  Lue lisää  
 
 
     
 

 

 
     
 

 
 

 

Ilmoittautuminen 2+3-seikkailuun auki myös muille vuosikursseille 20.3. asti

ISYY järjestää rastitapahtuman opiskelijoille 23.3. klo 17-21 nimeltään 2+3-seikkailu! Tapahtuman aikana opiskelijat pääsevät tutustumaan opiskelutovereihinsa sekä suorittamaan joukkueessa hauskoja rastitehtäviä ympäri kampuskaupunkia. Tapahtuma huipentuu jatkoihin, Kuopiossa Apteekkarissa ja Joensuussa Las Palmas Kimmelissä.

Ilmoittautuminen seikkailuun on auki Kide.appissa 20.3. asti. Rohkaisemme kaikkia seikkailumielisiä ilmoittautumaan sekajoukkueisiin, jotka koostuvat eri alojen opiskelijoista. Voit ilmoittautua myös valmiin joukkueen kanssa. Joukkueen koko on max. 6 henkilöä. Osallistuminen on maksutonta.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

SILLAT-aamupalat alkavat 22.3. alkaen!

Aamupaloja järjestetään kevään aikana molemmilla kampuksilla tiistaisin 22.3.-10.5. välisenä aikana klo 08.30-09.15.

Tapahtumaan ilmoittaudutaan etukäteen Kide.appissa ja osallistuminen on maksutonta. Huom! Aamupaloihin on rajattu osallistujamäärä, joten ilmoittauduthan vain yhdelle kerralle, jotta mahdollisimman monella on mahdollisuus osallistua.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Puhtia opintoihin! -tsemppihetket jatkuvat tiistaisin ja torstaisin vappuun saakka!

Tsemppihetket auttavat sinua selkeyttämään tavoitteitasi, rytmittämään työskentelyäsi, vähentämään viivyttelyä ja vahvistamaan opiskelumotivaatiota yhdessä muiden opiskelijoiden kanssa!
Tsemppikset järjestetään Zoomissa tiistaisin 15.15- 17.00 ja torstaisin 12.15-14.00. Ensimmäinen 45 min on teemaan liittyvä alustus, jonka jälkeen opiskellaan ja edistetään omia opintoja 1h ajan Pomodoro-tekniikalla.

Tulevat teemat:

 • Ti 15.3. Ensimmäinen opiskeluvuosi
 • To 17.3. Etäopiskelu
 • Ti 22.3. Opiskelupaineet 
 • To 24.3. varmistuu pian
 • Ti 29.3. Virkamiesruotsi ja siitä selviäminen, vieraana Kielikeskuksen ruotsin opettaja Satu Reinikainen
 • To 31.3. Överisuorittaminen ja perfektionismi, vieraana opintopsykologi Marinia Sorjonen-Ward

Voit tulla yhdeksi kerraksi tai vaikka kaikille. Ilmoittautumista ei vaadita. Mahdollisuus anonyymiin keskusteluun, mutta voit tulla myös vain kuuntelemaan.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Näihin harrastuksiin etsitään nyt kaveria!

Harrastuskaveritoiminta on tarkoitettu kaikille Itä-Suomen yliopiston opiskelijoille, jotka haluavat saada uusia kavereita yhteisten harrastusten ja mielenkiintojen kautta. Täyttämällä Harrastuskaverihakemuksen etsimme sinulle sopivan kaverin! 🕵️‍♀️

👀 Harrastuksia on monenlaisia - voit etsiä kaveria vaikka kahvittelu-, leffa- tai juttuseuraksi. Tällä hetkellä etsitään harrastuskavereita mm. seuraaviin harrastuksiin.

 • Podcastit, konsolipelien pelaaminen PS4/PS5 (etänä), klassinen musiikki (myös etänä), rento hengailu (tapahtumat, kahvittelu, juttelu, mieskaveria etsitään), videopelien pelaaminen (naiskaveria etsitään), matkustus

Olemme yhteydessä, kun sopiva kaveri löytyy. Luemme hakemuksia ja yhdistelemme niitä keskenään kerran viikossa, yleensä perjantaisi

👉 Lue lisää toiminnasta ja täytä hakemus jo tänään!

  Lue lisää  
 

 
 
     
 

 
 

Itä-Suomen yliopisto tarjoaa 20 ukrainalaiselle opiskelupaikan

Itä-Suomen yliopisto avaa erillisen opinto-oikeuden ja apurahan haun ukrainalaisille tutkinto-opiskelijoille äkillisen humanitäärisen kriisin vuoksi. Haku on suunnattu opiskelijoille, joilla on voimassa oleva opinto-oikeus ukrainalaisessa yliopistossa ja Ukrainan kansalaisuus, ja jonka opinnot ovat keskeytyneet sotatoimien vuoksi.

– Haluamme tässä erittäin vakavassa tilanteessa tukea sodasta kärsiviä ukrainalaisia konkreettisilla teoilla. Panostamme yhteensä 100 000 euroa ukrainalaisille opiskelijoille tarjottaviin apurahoihin, joilla mahdollistetaan yliopisto-opintojen jatkaminen Suomessa, akateeminen rehtori Tapio Määttä kertoo.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

Avoin kurssi supetietokoneista opiskelijoille

Suuret tieteelliset, teknologiset ja teolliset läpimurrot vaativat yhä monipuolisempia ja tehokkaampia työkaluja. Yksi tärkeimmistä työkaluista on supertietokone. Sen valtavan laskentatehon avulla voimme tutkia erittäin tarkasti solun toimintaa atomitasolla tai simuloida suuria systeemejä kuten maapallon ilmastoa, ilmastonmuutosta tai maailmankaikkeuden syntyä.

Tutustuttaaksemme opiskelijat jo opintojen alkuvaiheessa suurteholaskennan kiehtovaan alaan CSC – Tieteen tietotekniikan keskus ja Kajaanin AMK laativat yhdessä kaikille avoimen verkkokurssin Johdatus supertietokoneisiin (Elements of Supercomputing).

Kurssi on nyt saatavilla suomeksi ja englanniksi. Sitä voi selata tai sen voi suorittaa vapaasti ilman sitoumuksia tai opinto-oikeutta korkeakouluun (rekisteröidy ”guest”). Kurssin tehtävät suorittaneille ja ”student-rooliin” rekisteröityneille käyttäjille Kajaanin AMK myöntää yhden opintopisteen.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

The Portuguese Crash Course is back!

The Language Centre is offering a Portuguese Crash Course. If you are interested in learning Portuguese and getting to know more about the Brazilian culture do not miss this chance! The course will be taught by a native speaker, and you will learn how to communicate in everyday life situations such as introducing yourself, ordering a meal, asking for directions and more.

The course schedule is from April 4th to May 18th. The classes are ONLINE every Monday and Wednesday from 6:15 to 7:00 pm. The registration is now open in Peppi and all students are welcome to sign up for it! You can find the course in Peppi using the code 8014350-3001.

Registrations are open until March 28th, so guarantee your spot soon!

You can also find more information on the course registration page or by contacting the responsible teacher: daniferr(at)uef.fi

 
 
     
 
 

Kaveritaitoja-verkkoryhmät tulevat jälleen!

Kaipaatko rohkaisua vuorovaikutukseen ja sosiaalisiin tilanteisiin? Haluatko tutustua uusiin ihmisiin?

Ilmoittaudu mukaan Kaveritaitoja-verkkoryhmään! Ryhmässä käydään viikoittain läpi Kaveritaitoja-ohjelmaa yhdessä vapaaehtoisten ryhmänvetäjien kanssa. Ryhmä kokoontuu noin kuusi kertaa. Kaveritaitoja-ohjelman teemoja ovat:

 • Uuteen ihmiseen tutustuminen
 • Itsetuntemus
 • Itsemyötätunto
 • Kaveritaidot
 • Yksinäisyys
 • Vastoinkäymisten kohtaaminen

Ryhmä kokoontuu Zoomissa ja ryhmät käynnistyvät viikolla 11. Osallistuminen on maksutonta.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

Vertaisvalmentajakoulutus paljon pelaaville nuorille

Digipelirajattoman seuraava vertaisvalmentajakoulutus käynnistyy pian. Vertaisvalmentajiksi etsitään peliharrastajia, joilla on omakohtaista kokemusta ongelmallisesta digipelaamisesta sekä kiinnostusta auttaa muita vastaavassa tilanteessa olevia pelaajia.

Nelipäiväinen koulutus järjestetään kahdessa osassa maalis-huhtikuussa. Koulutus on maksuton, ja osallistujien matkakulut, majoitus sekä ruokailut korvataan.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

Nyyti tiedottaa

Nyytin Chat
Maaliskuu chateissämme pohditaan opinnäytetyön tekemisen haasteita ja tekemiseen liittyviä tunteita sekä keskitytään erilaisiin ajanhallinnan haasteisiin. Lue lisää

***

Ryhmiä ja kursseja opiskelijoille

***

Ympäristöahdistuksen mieli –hankkeen sähköpostihaaste

Sähköpostihaaste tarjoaa lempeää luettavaa viikoittain 4 viikon ajan. Tule mukaan tutustumaan ympäristöön liittyviin tunteisiin sähköpostihaasteen avulla! Lue lisää

***

Webinaarit

Tuella ja itsemyötätunnolla takaisin opintoihin -webinaari 7.4.22

Jaxuhaleista konkretiaan 26.4.2022. Lue lisää

***

Lahjoitus Ukrainan konfliktista kärsivien hyväksi

Nyyti ry osallistuu Ukrainan konfliktista kärsivien auttamiseen tekemällä lahjoituksen Suomen Punaisen Ristin hätäapukeräykseen. Lue lisää

 

 
 
     
 
 

Hellitä otetta - työkaluja perfektionisteille -ryhmä käynnistyy Joensuussa taas maaliskuussa

Tunnistatko itsessäsi liiallista vaativuutta itseäsi kohtaan? Onko hommiin tarttuminen vaikeaa, kun rima on niin korkealla? Kaipaisitko mahdollisuutta pohtia näitä teemoja turvallisessa ympäristössä ja saada vertaistukea? Sitten tämä ryhmä on Sinulle 😊

Ryhmässä pohdiskellaan yhdessä myös mm. seuraavia teemoja:

 • mitä perfektionismi on ja miten sen kanssa voisi tulla paremmin toimeen
 • mitä hyötyä itsemyötätunnosta on hyvinvoinnille ja opintomenestykselle
 • miten omia arvoja kuuntelemalla voi löytää arjesta enemmän onnellisuutta
 • kuinka saada enemmän aikaan mutta kokea vähemmän paineita.

Ryhmä toteutetaan lähitoteutuksena Joensuussa taas maalis-huhtikuussa. Ensimmäiset 12 osallistujaa mahtuu mukaan ryhmään. Ryhmää vetää opintopsykologi Marinia Sorjonen-Ward. Kysy rohkeasti lisää sähköpostilla: marinia.sorjonen-ward(at)uef.fi

Ryhmä toteutuu 16.3. alkaen viikon välein, kuusi kertaa, keskiviikkoisin klo 13-15.
Tarkka paikka ilmoitetaan osallistujille myöhemmin.

Lämpimästi tervetuloa!

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

Opiskelija, tavoitteletko täydellisyyttä?

Miten opettaja voisi huomioida perfektionismiin taipuvat opiskelijat paremmin? Voitaisiinko koulujen suorituskeskeisyydestä luopua? Mitä hyviä asioita etäopetusajasta voidaan tuoda uuteen opiskeluarkeen?
Itä-Suomen yliopiston Café Smart -tiedekahvilassa keskustellaan opiskelijoiden perfektionismista ja etäopetuksen huonoista ja hyvistä puolista torstaina 17.3.2022 klo 15–16 Vimeossa. 

Keskusteluun osallistuvat kasvatustieteen professori Markku Niemivirta ja opintopsykologi Marinia Sorjonen-Ward Itä-Suomen yliopistosta sekä opiskelijahyvinvoinnin Sillat-hankkeen koordinaattori Riina Pääkkönen Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnasta. Tapahtuma on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

YUFE Student Journey: Open Day -tilaisuudet verkossa 22.3. ja 28.3.2022

Tutkinto-opiskelija, haluatko laajentaa koulutustasi erilaisilla kursseilla kymmenestä yliopistosta ympäri Eurooppaa? Nuorten eurooppalaisten yliopistojen YUFE-allianssi tarjoaa YUFE Student Journey -opintoja, jotka mahdollistavat oman opintopolun laatimisen ja avartavat näkemystäsi Eurooppaan.

Oletko kiinnostunut YUFE Student Journey -opinnoista? Ilmoittaudu ja liity mukaan YUFE-tapaamiseen verkossa. Tilaisuudet pidetään englanniksi.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Kutsu YTHS-päivään 23.3.2022

Tämänvuotinen YTHS-päivä nostaa esiin opiskeluyhteisötyötä ja sen toimintamalleja, joilla palvellaan kaikkia opiskelijoita. YTHS-päivää vietetään keskiviikkona 23.3.2022.

Päivä starttaa valtakunnallisella Yhteistyöllä opiskelijoiden hyvinvointia -Teams-webinaarilla klo 12–13. Webinaari on avoin kaikille opiskeluyhteisötyöstä kiinnostuneille. Valtakunnallisen webinaarin jälkeen palvelualueet järjestävät omia yhteistyökokouksiaan paikallisille sidosryhmille. Alueet tiedottavat näistä tapahtumista paikallisesti.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Kurkistus teknologia-alalle 24.3.

Ensi viikolla tarjolla kurkistus teknologia-alalle!

Tapahtumassa pääset tutustumaan joensuulaisiin alanvaihtaja-opiskelijoihin ja IT:n parissa toimiviin naisiin. Kuulet heiltä suoraan omakohtaisia kokemuksia opiskeluista, mielenkiintoisista työtehtävistä ja paikallisista yrityksistä.

Lue lisää ja tule mukaan!

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

UEFin reseptit työelämä- ja yrittäjyystaitoihin 24.3.

Tiedätkö, mitä kaikkea UEF:lla tehdään opiskelijoiden työelämä- ja yrittäjyystaitojen eteen? Tule Teamsiin kuulolle 24.3. klo 14! Webinaarissa esitellään laajasti UEF:n toimintaa teemaan liittyen.

Optimi ry Joensuusta ja Kulti ry Kuopiosta ovat edustamassa tapahtumassa UEF:n ainejärjestöjä. Molemmat pääsevät kertomaan mitä kaikkea he tekevät opiskelijoiden työelämävalmiuksien edistämiseksi.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Lähtee lapasesta! 6.4.

Huhtikuussa lähtee lapasesta, kun Täky ry:n järjestämä poikkitieteellinen rastitapahtuma palaa
lähitapahtuman muodossa 6. huhtikuuta. Kerää siis itsellesi 4–6 hengen joukkue, ja ilmoittaudu
Kide.appissa.

Tapahtuman lipunmyynti alkaa 7.3. klo 12 ja osallistumishinta on 5 € per henkilö.
Tapahtuman jatkoja juhlitaan Kerubissa. Paras joukkue palkitaan!

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Karelia Symposium – Kemikaaleja puusta 7.4.2022

Itä-Suomen yliopisto ja Teollisuusneuvos Heikki Väänäsen rahasto järjestävät seitsemännen Karelia Symposiumin teemalla “Kemikaaleja puusta” 7.4.2022. 

Symposiumi järjestetään tänä vuonna hybriditoteutuksena. Vallitsevan pandemiatilanteen salliessa voit osallistua joko paikan päällä Kuopiossa tai etänä Teamsin kautta.

Symposiumin kielenä on englanti. Ilmoittaudu 22.3.2022 mennessä.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

JokiCon 9.-10.4.2022

Jokicon tulee taas. Tule pelailemaan tuttuja lautapelejä tai tutustu uusiin. Käytössä lautapelikerhon Joensuu Board Gamers koko kokoelma ja omia pelejä saa tuoda lisäksi. Tapahtuma on päihteetön.

Mikä? Lautapelitapahtuma

Missä? Aurora-rakennus A-osa (Carelian puoleinen pääty) (Yliopistokatu 2, Joensuu)

Milloin? 9.4.2022 klo 12–22, 10.4.2022 klo 10–19

Mitä maksaa? Sisäänpääsy 3 € / päivä tai 5 € / 2 päivää.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

M_itä? nykytaiteen biennaali saapuu Joensuuhun toukokuussa 2023

Kolmas M_itä? Biennaali avautuu Joensuun taidemuseo Onnissa toukokuussa 2023. Joensuun biennaali toimii alustana keskustelulle niin itäsuomalaisesta kulttuurista ja historiasta kuin myös sen monisävyisestä yhteiskuntapoliittisesta asemasta. M_itä? Biennaali 2023 pyrkii tuomaan esiin taiteilijoita, jotka ovat joko syntyneet tai työskentelevät Itä-Suomen alueella, sekä lisäksi toivottaa myös lämpimästi tervetulleeksi taiteilijoita erilaisista maantieteellisistä taustoista, ikäluokista ja identiteeteistä.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 

 
 

Kesäasuntoja Helsingissä ja Espoossa

Oletko lähdössä tulevana kesänä harjoitteluun ja kesätöihin pääkaupunkiseudulle?

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnalla on Espoossa ja Helsingissä vapautumassa kesäksi asuntoja, jotka sopivat mainiosti opiskelijabudjettiin.

Asuntoja vuokrataan määräaikaisilla sopimuksilla aikavälillä 1.4.–31.8.2022. Suurin osa asunnoista on soluhuoneita, mutta myös kaksioita ja joitakin kolmioita on tarjolla.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Työ- ja harjoittelupaikkoja opiskelijoille

Duunitori
Kesätyöpaikkoja opiskelijoille. Lue lisää

JobTeaser
Harjoittelu- ja työpaikkoja opiskelijoille. Lue lisää

Kuntarekry
Avoimia työpaikkoja kunnissa ja kaupungeissa. Lue lisää

Nordjobb
Kausityöpaikkoja Pohjoismaissa. Lue lisää

Rekrytointi.com
Työpaikkoja ympäri Suomea. Lue lisää

Valtiolle.fi
Julkisen sektorin työpaikkoja. Lue lisää

 
 
     
 

 
 

Tapahtumakalenteri

Maaliskuu
15.3. Opiskelijoiden tsemppihetki klo 15.15- 17 @ Zoom
15.3. SILLAT goes keilaamaan klo 18-19 Cosmicissa
16.3. Hellitä otetta - työkaluja perfektionisteille klo 13-15
16.3. Hyvää ja helppoa! -ruokakurssi (järj. SILLAT)
17.3. Opiskelijoiden tsemppihetki klo 12.15-14 @ Zoom
17.3. Opiskelija, tavoitteletko täydellisyyttä? -webinaari klo 15-16 @ Vimeo
21.3. Edunvalvontakahvit klo 15-17 @ ISYYn discord
22.3. SILLAT-aamupala klo 8.30-9.15 @ Kampus Bistro
22.3. YUFE Student Journey: Open Day -tilaisuudet klo 12.30-14.30
22.3. Opiskelijoiden tsemppihetki klo 15.15-17 @ Zoom
23.3. Hellitä otetta - työkaluja perfektionisteille klo 13-15
23.3. Joensuun 2+3 -seikkailu
23.3. YTHS-päivä
24.3. Opiskelijoiden tsemppihetki klo 12.15-14 @ Zoom
24.3. UEFin reseptit työelämä- ja yrittäjyystaitoihin -webinaari klo 14-15.30 Teamsissa
24.3. Kurkistus teknologia-alalle -tapahtuma klo 16.30-19.30 @ Tiedepuisto/etäyhteys (järj. Mimmit Koodaa)
28.3. YUFE Student Journey: Open Day -tilaisuudet klo 12.30-14.30
29.3. Opiskelijoiden tsemppihetki klo 15.15-17 @ Zoom
30.3. Hellitä otetta - työkaluja perfektionisteille klo 13-15
31.3. Opiskelijoiden tsemppihetki klo 12.15-14 @ Zoom

Huhtikuu
6.4. 
Lähtee lapasesta! (järj. Täky ry)
6.4. Tahko Ski Lift Pitch
7.4. Karelia Symposium – Kemikaaleja puusta
9.-10.4. JokiCon -lautapelitapahtuma
22.-24.4. SOOLin Talvipäivät 2022 Joensuussa

 
 
     
 
 

Tietoa Wiikko-Ärsykkeestä

Joensuun kampuksen Wiikko-Ärsyke on Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) uutiskirje. Saat sen sähköpostiisi, koska olet Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan jäsen ja opiskelet Joensuun kampuksella tai olet liittynyt uutiskirjeen jakelulistalle itse.

Wiikko-Ärsykkeestä saat ajankohtaista tietoa ylioppilaskunnan, yliopiston ja muiden tärkeiden opiskelijan elämään liittyvien toimijoiden, kuten YTHS:n ja Kelan, asioista. Lisäksi löydät uutiskirjeestä tietoa mm. ainejärjestöjen, kerhojen ja kampuskaupunkien tapahtumista. Wiikko-Ärsyke ilmestyy lukuvuosien aikana lomia ja joitakin poikkeuksia lukuunottamatta aina tiistaisin.

Mikäli et halua uutiskirjettä enää sähköpostiisi, voit poistua sen postituslistalta uutiskirjeen alalaidasta löytyvän linkin ("Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä") kautta avautuvalla lomakkeella. Löydät lisätietoa ISYYn uutiskirjeistä ja tietosuojasta verkkosivuiltamme.

 
 
     
 
 

Tiedotettavaa?

Jos sinulla on tiedotettavaa Wiikko-Ärsykkeen kautta, laita materiaali sähköpostilla viikkoa ennen Ärsykkeen ilmestymistä (edellisen viikon tiistai) osoitteeseen uutiskirje@isyy.fi.

Huomaathan, että uutiskirjeeseen tuleva teksti ei voi olla pitkä, optimaalinen pituus välilyöntien kanssa on noin 500 merkkiä. Sopiva kuvakoko on 270 x 270 px.

 
 
     
 
 
 

   

Yliopistokatu 7, PL 111, 80100 Joensuu 
 Yliopistonranta 3, PL 1627, 70211 Kuopio

 

Tilaa uutiskirje tästä.

Osoitelähde: Itä-Suomen yliopiston opiskelijatietojärjestelmä

 

ISYYn tietosuoja

   
   
 
 
 
  Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä.  
 
  Powered by Postiviidakko