Ajankohtaista

ISYYn uutiskirje: Wiikko-Ärsyke Kuopio viikko 10/2022

ti maalisk. 22 15:28:08 2022

Tämän viikon uutiskirjeessä kerromme esimerkiksi ISYYn järjestöpäivistä, hymy- ja valitusviikosta ja UEF-lähettiläshausta. Muistutamme myös kaikkia halukkaita osallistumaan huomenna 2+3 -seikkailutapahtuman jatkobileisiin Apteekkarissa. Jatkot ovat avoimet kaikille ja sisäänpääsy maksaa vain narikan (3 €) verran!
 
 

 

Wiikko-Ärsyke Kuopio 10/2022

Vko 12 / 21.-27.3.2022
Luetko viestin mieluummin selaimella,
klikkaa tästä.

 
 

 
 

Huomenna seikkaillaan 2+3 -tapahtumassa!

Tämän viikon uutiskirjeessä kerromme esimerkiksi ISYYn järjestöpäivistä, hymy- ja valitusviikosta ja UEF-lähettiläshausta.

Muistutamme myös kaikkia halukkaita osallistumaan huomenna 2+3 -seikkailutapahtuman jatkobileisiin Apteekkarissa. Jatkot ovat avoimet kaikille ja sisäänpääsy maksaa vain narikan (3 €) verran!

Tämän viikon teemat ovat:

 • ISYYn ajankohtaiset
 • Edunvalvonta
 • SYKETTÄ
 • SILLAT-hankkeen ajankohtaiset
 • Pinnalla nyt
 • Tulevia tapahtumia
 • Työelämä ja harjoittelu
 • Tapahtumakalenteri

Lukuiloa! ☀️

 

 
 
     
 

 
 

Anna palautetta ISYYn Hymy- ja valitusviikolla 21.–27.3.2022

Vihdoin pääsee antamaan palautetta! Kevään hymy- ja valitusviikkoa vietetään ensi viikolla, eli 21.–27.3.2022. Viikon aikana sinulla on mahdollisuus antaa Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan kautta palautetta ISYY:lle, yliopistolle, YTHS:lle, kampusravintoloille tai mille tahansa opiskelijan elämään vaikuttavalle toimijalle.

Palautetta voi antaa 21.–27.3.2021 välisenä aikana sähköisen lomakkeen kautta.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Tervetuloa ISYYn järjestöpäiville 6.–7.4.2022!

ISYY järjestää huhtikuun alussa perinteiset järjestöpäivät, joilla ainejärjestöt, kerhot ja kampusjärjestöt esittelevät toimintaansa ja verkostoituvat. Perinteisesti järjestöpäivillä on ollut myös mm. haalarimerkkimyyntiä. Järjestöpäivät on kaikille avoin tapahtuma, eikä sinne ole erillistä pääsymaksua. Ehkäpä löydät itsellesi uutta vapaa-ajan tekemistä tai tuttavuuksia!

Tapahtuma järjestetään keskiviikkona 6.4. kello 10–14 Kuopiossa Snellmanian ala-aulassa ja torstaina 7.4. kello 10–14 Joensuussa Carelian aulassa. Tervetuloa verkostoitumaan ja ostamaan haalarimerkkejä!

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

SYKETTÄ Kuopio tiedottaa

Osta kuukausitarra ja panosta hyvinvointiisi vain 50 sentillä / päivä!
Kuukausimaksu on valintasi, mikäli et halua sitoutua koko kauteen tai haluat esimerkiksi kokeilla SYKETTÄ-palveluja ennen kausikortin ostamista. Kuukausitarra (15€) on voimassa yhden täyden kalenterikuukauden ja se sisältää kaikki SYKETTÄ-palvelut.

Ryhmäliikuntatunnit jatkuvat vielä vappuun asti. Mikäli haluat käydä kuntosalilla ja palloilemassa koko kesän, voit maksaa myös edullisen kausimaksun, joka on voimassa 31.8. saakka.

 

Huomio Studentian kuntosalin käyttäjät. 📣

🏐🎾 Studentian liikuntasalissa järjestetään useana viikonloppuna eri lajien kisoja ja turnauksia. Noina aikoina Studentian pukukopit ovat ainoastaan pelaajien käytössä. Pelien aikana Studentian pukukopit ovat vain kilpailijoiden käytössä ja kuntosalilla kävijöille ei ole pukukoppia.

ℹ Tiedotamme pelien ja turnausten ajankohdista SYKETTÄ-liikuntakalenterissa kyseisen päivän kohdalla.

 

Tutustu sirkukseen -lyhytkurssi 2 on  26. -27.3. 🎪

🤹 Kuopion Sirkus ja Sirke hankkeen toinen ilmainen sirkuksen lyhytkurssia 15-26 -vuotiaille. Sopii aloittelijoille, sekä liikuntaa enemmän harrastaneille.

🤸‍♂️ 2. Kurssi 26.3. la klo 13.00-15.30 ja 27.3. su Klo 16.00-18.30
Sisältö:  ilma-akrobatia ja tasapaino

Ilmoittaudu mukaan SYKETTÄ-liikuntakalenterin kautta

 
 
     
 

 
 

SILLAT-aamupaloille vielä runsaasti lippuja!

SILLAT-aamupalat ovat rentoja ja yhteisöllisiä hengailuhetkiä, joihin ovat tervetulleita kaikki Itä-Suomen yliopiston opiskelijat. Aamupalat järjestetään Snellmanian ravintolassa tiistaisin klo 8.30-9.15 22.3-10.5. välisenä aikana. Kerrat 22.3. ja 29.3. ovat jo täynnä, mutta hyvin on tilaa vielä muille kerroille. Osallistuminen on maksutonta. Ilmoittauduthan vain yhdelle kerralle, jotta mahdollisimman monella on mahdollisuus osallistua.

Linkki ilmoittautumiseen

 

 
 
     
 
 

 

Lähtisitkö Siltoin kanssain elokuviin 24.3.?

SILLAT-hankkeen alkukevään kulttuurielämyksenä järjestetään ilmainen leffailta opiskelijoille Hyvät Kuvat-elokuvakerhon kanssa Kino Kuvakukossa torstaina 24.3. klo 17.30 alkaen. Illan aikana katsotaan suomalainen komedia Peruna (2021). Leffailtaan ei ole etukäteen ilmoittautumista. Leffailta on avoin kaikille UEFin opiskelijoille ja osallistuminen on maksutonta. Mahdolliset ruuat ja juomat ovat omakustanteisia. Halutessasi voit laittaa myös haalarit. Osallistujat saavat muistoksi tapahtumasta hankkeen oman haalarimerkin!

No lähtisitkö?

 
 
     
 
 

 

Puhtia opintoihin! -tsemppihetket jatkuvat vappuun asti!

Tsemppihetket, tutummin Tsemppikset, järjestetään Zoomissa tiistaisin 15.15- 17.00 ja torstaisin 12.15-14.00. Ensimmäinen 45 min on teemaan liittyvä alustus, jonka jälkeen opiskellaan ja edistetään omia opintoja 1h ajan Pomodoro-tekniikalla. Tsemppihetket auttavat sinua selkeyttämään tavoitteitasi, rytmittämään työskentelyäsi, vähentämään viivyttelyä ja vahvistamaan opiskelumotivaatiota yhdessä muiden opiskelijoiden kanssa!

Tulevat teemat:

 • Ti 22.3. Opiskelupaineet 
 • To 24.3. Valmistumispaineet
 • Ti 29.3. Virkamiesruotsi ja siitä selviäminen, vieraana Kielikeskuksen ruotsin opettaja Satu Reinikainen
 • To 31.3. Överisuorittaminen ja perfektionismi, vieraana opintopsykologi Marinia Sorjonen-Ward 
 • To 5.4. Vertaistuen voima

Voit tulla yhdeksi kerraksi tai vaikka kaikille. Ilmoittautumista ei vaadita. Mahdollisuus anonyymiin keskusteluun, mutta voit tulla myös vain kuuntelemaan.

 
 
     
 
 

Näihin harrastuksiin etsitään kavereita!

Harrastuskaveritoiminta on tarkoitettu kaikille Itä-Suomen yliopiston opiskelijoille, jotka haluavat saada uusia kavereita yhteisten harrastusten ja mielenkiintojen kautta. Täyttämällä Harrastuskaverihakemuksen etsimme sinulle sopivan kaverin!

Harrastuksia on monenlaisia - voit etsiä kaveria vaikka kahvittelu-, leffa- tai juttuseuraksi. Tällä hetkellä etsitään harrastuskavereita mm. seuraaviin harrastuksiin.

 • Pakohuonepelit
 • Savityöt
 • Avantouinti
 • Salsa
 • Paritanssi
 • Kahvilat

Olemme yhteydessä, kun sopiva kaveri löytyy. Luemme hakemuksia ja yhdistelemme niitä keskenään kerran viikossa, yleensä perjantaisin.

Lue lisää toiminnasta ja täytä hakemus jo tänään!

  Lue lisää  
 

 
 
     
 

 
 

 

Sinustako uusi UEF-lähettiläs?

Uusia lähettiläitä haetaan taas 28.3.–10.4.2022. Jokaisesta tiedekunnasta valitaan kolme UEF-lähettilästä, eli yhteensä 12 opiskelijaa. Lähettiläiden lisäksi haussa on myös UEF-tubettaja. Tubettajan työnkuvaan kuuluu erityisesti innostavien sisältöjen tuottaminen UEF-lähettiläiden YouTube-kanavalle sekä opiskelijaelämästä kertovan Lainahaalareissa-podcastin tuottaminen. Valituiksi tulevat 13 UEF-lähettilästä ja -tubettaja aloittavat työsuhteensa syyskuun alussa koulutusjakson jälkeen.

Kiinnostuitko jo? Homma vaikuttaa sinulle sopivalta, mutta jokin asia jäi vielä askarruttamaan? Tule mukaan Kysy mitä haluat UEF-lähettiläistä -tilaisuuteen ja saat kaipaamiasi vastauksia. Mukana opiskelijarekrytointipäällikkö Kirsi Kaljunen, markkinoinnin asiantuntija Jenni Peltonen, suunnittelija Jouko Holopainen ja päättyvän kauden UEF-lähettiläät Katja Peltola (fysiikka) ja Eerika Takala (biolääketiede).

Liity mukaan Teamsillä tiistaina 29.3. klo 9–10.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Opiskeluympäristön tarkastus Itä-Suomen yliopistossa keväällä 2022

Lakisääteinen opiskeluympäristön (OPY) arviointi tehdään kolmen vuoden välein kaikissa korkeakouluissa. Itä-Suomen yliopistossa ko. arviointi tehdään kuluvan kevään aikana. Koordinaatiovastuu tarkastusten toteutumisesta on opiskeluterveydenhuollolla (YTHS) ja tarkastukset toteutetaan yhteistyössä opiskelijoiden, oppilaitoksen henkilökunnan ja kunnan terveystarkastajan kanssa.

Osana tarkastusta toteutetaan opiskelijoille hyvinvointikysely. Kyselylinkki lähetetään opiskelijalle
sähköpostitse kuluvan viikon aikana.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Syksyksi 2022 haetaan kv-tuutoreita - hakuaikaa jatkettu 31.3. saakka

Kv-tuutorointi on erinomainen tilaisuus hankkia kansainvälistä kokemusta kotikampuksella. Kv-tuutori saa puhua englantia (ja kenties muitakin kieliä) ja pääsee näkemään kotikampustaan ja -maataan ulkomaalaisen silmin. Kv-tuutori opastaa uusia opiskelijoita ja oppii samalla itsekin.

Kv-tuutorin käytännön tehtäviin kuuluu yhteydenotto opiskelijaan ennen tämän saapumista, tapaaminen opiskelijan saavuttua kaupunkiin, auttaminen käytännön asioissa (ilmoittautuminen yliopistoon ja kursseille, asumiseen ja liikkumiseen liittyvät kysymykset, pankkiasiat) sekä tutustuttaminen yliopistoon ja kaupunkiin. Kv-tuutori on myös linkki suomalaisiin opiskelijoihin ja opiskelijaelämään sekä sillanrakentaja suomalaiseen kulttuuriin.

Kaikki tuutorit koulutetaan tehtäviin. Vaihto-opiskelijoiden tuutorit saavat tuutoroinnista 3 opintopistettä ja kv-maisteriopiskelijoiden tuutorit 4.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Euroopan yliopistojen opintoja haussa

Tutkinto-opiskelija, haluatko laajentaa koulutustasi erilaisilla kursseilla kymmenestä yliopistosta ympäri Eurooppaa? Eurooppalaisten yliopistojen YUFE-allianssi tarjoaa YUFE Student Journey -opintoja, jotka mahdollistavat oman opintopolun laatimisen ja avartavat näkemystäsi Eurooppaan.

Hakuaika opintoihin on 4.-24.4.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

YTHS tiedottaa

Lue YTHS:n psykologien vinkit sodan aiheuttamien reaktioiden käsittelyyn 
Venäjän hyökkäys Ukrainaan on järkyttänyt ihmisiä ympäri maailmaa. On luonnollista, että mieli reagoi huolestuttaviin asioihin ja epävarmuuteen. YTHS:n psykologit kokosivat yhteen keinoja, joilla voit huolehtia itsestäsi. Tarvittaessa voit myös keskustella sodan aiheuttamista tunteista anonyymisti MieliChat-palvelussa ma–pe klo 8–14. Pääset MieliChatiin Self-verkkopalvelussa. Lue lisää

***

Katso vinkit keskittymiskyvyn parantamiseen
Olemme julkaisseet yths.fi-sivustolla uusia keskittymiseen liittyviä tekstejä. Saat teksteistä hyödyllisiä työvälineitä keskittymiskykysi parantamiseen. Omaa keskittymistään voi kohentaa monin eri tavoin. Kyse on taitoharjoittelusta – ei niinkään siitä, että keskittymisen haasteet olisivat muuttumaton ominaisuus. Lue lisää

***

Tutustu webinaareihimme
Tule kuulolle Tuella ja itsemyötätunnolla takaisin opintoihin -webinaariin 7.4.2022 klo 8.30-11.45. YTHS:n ja Nyyti ry:n yhteistyössä järjestämässä webinaarissa nostetaan esiin keinoja ja tukitoimia, joilla helpotetaan mielenterveyden haasteiden vuoksi keskeyttäneiden korkeakouluopiskelijoiden paluuta opintoihin. Webinaari järjestetään osana valtakunnallista Opiskelijoiden mielenterveyspäivän kampanjaa (7.4.–14.4.2022). Lue lisää

 
 
     
 
 

Oppimisyhteisö Kipinä aukeaa verkossa 5.4. – kursseja myös opiskelijoille

Mielenterveyden keskusliitto avaa huhtikuun alussa upouuden Oppimisyhteisö Kipinän, jossa on tarjolla maksuttomia verkkokursseja mm. opiskelijoitakin usein painavaan ahdistukseen, masennukseen, opintojen jälkeen siintävään työelämään, joka saattaa näyttäytyä pelottavana sekä mielenterveysongelmista toipumiseen.

Oppimisyhteisössä on itseopiskelukursseja, joita voi käydä omaan tahtiinsa missä vaan, milloin vaan sekä ohjattuja ryhmiä. Kurssit koostuvat monipuolisesta materiaalista: Videoista, podcasteista, tarinoista, kuvista, keskusteluista ja toiminnallisista tehtävistä omien pohdintojen tukena.

Kurssitarjontaa pääsee kurkkimaan jo nyt ja ilmoittautumaan kursseille, vaikka kurssisisällöt aukeavatkin vasta 5.4.

Tule mukaan toisten samoja kokeneiden joukkoon!

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

 

Hyvien Kuvien kevätkausi 2022

Hyvien Kuvien puolikas kevätkausi starttaa torstaina 24.3. ILMAISELLA elokuvalla Peruna! Nappaa kaveri matkaan ja tule tutustumaan Suomen suurimman elokuvakerhon toimintaan! Tällä kaudella siirrymme yhden näytöksen malliin, eli joka torstai näytökset vain 17:30.

Hyvät Kuvat -elokuvakerhon kevätkausi:

 • 24.3. Peruna (kaikille ilmainen)
 • 31.3. The Green Knight
 • 7.4. Isä
 • 21.4. Better Days
 • 28.4. The French Dispatch
 • 5.5. Persian oppitunnit
 • 12.5. Pig

Näytökset Kino Kuvakukossa (Vuorikatu 27) torstaisin klo 17:30. Elokuvakortti 25 euroa (20 e opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät). Myynnissä Kide.appissa, ISYY:n toimistossa Lukemalla (Studentia, Yliopistonranta 3) sekä Kino Kuvakukossa puoli tuntia ennen näytösten alkua. Maksuvälineenä käy AINOASTAAN käteinen paikan päällä. Elokuvakortti oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikkiin kaudella esitettäviin elokuviin.

Ohjelmamuutokset mahdollisia. Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa sekä osoitteessa www.hyvätkuvat.fi.

 
 
     
 
 

Kuopion taidemuseon taidevartilla ke 23.3. klo 13 aiheena on Mikko Laasion maalaus Meriken pyykit

Tulevan taidevartti keskiviikkona 23.3. klo 13 on rakkauslaulu arkipäivälle. Vartilla tutustutaan Mikko Laasion maalaukseen Meriken pyykit. Vuonna 1953 valmistuneessa maalauksessa arkisin arki on nostettu kuvauksen kohteeksi. Mistä syystä taiteilija on kiinnostunut kasassa lojuvista pyykeistä? Onko hän viehättynyt kankaiden laskoksista ja tekstiilien yhteen sointuvista väreistä? Vai löytyykö aiheen valinnalle jokin muu syy?

Vastauksia esitettyihin kysymyksiin ei vartilla ehkä selviä, mutta niitä on siitä huolimatta herkullista pohtia yhdessä. Se ainakin selviää, kuka oli taulun nimessäkin mainittu Merike. Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan kanssamme!

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

Asia Exchange webinar 23.3. at 3pm

Asia Exchange hosts their interactive webinar: Engineering studies through Asia Exchange and Beyond Abroad: Where to study and why? Do you work with Engineering students regarding mobility? Join our interactive webinar and hear our team and students discuss suitable study-abroad choices.  Feel free to forward this email if your university has an engineering faculty.

When

 • 23 March, 2022 at 15:00
 • 1 hour

Agenda

 • Presenting destinations providing Engineering studies in our portfolio
 • Student experiences from our different destinations
 • Q&

For

 • Study abroad professionals at Engineering schools and engineering students looking to go abroad
  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

Mistä puhumme, kun puhumme tieteestä? - avoin webinaarisarja jatkuu 24.3. klo 15-15.45

Tilaisuuden teemaana on Arvot, kansallinen juridiikka ja globaali terveys.

Keskustelijoina kansanterveystieteen professori
Jussi Kauhanen ja sosiaalioikeuden yliopistonlehtori Pauli Rautiainen, puheenjohtajana tuttuun tapaan sovelletun fysiikan yliopistonlehtori Lasse Heikkinen.

Opiskelija, kasvata ymmärrystäsi tieteestä ja osallistu! Tilaisuus on kaikille avoin. Tervetuloa keskustelemaan!

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Hyeena loves the '90ish - Poikkitieteelliset Kysärit 25.3.

Ysärit tulevat isompana kuin koskaan aiemmin! Tammikuisena perjantaina on tarjolla nostalgiaa legendaarisen ysärimusiikin tahdissa, kun Hyeena järjestää poikkitieteelliset kymmenennet ysärit eli kysärit 25.3.2022 klo 21 alkaen Calacuccossa. Opiskelijaystävälliset hinnat ovat voimassa koko illan! Tästä et halua jäädä paitsi!

Musiikkikattaukseen kuuluu pääasiassa 90-luvun populaarimusiikkia liukuen kenties jokusen vuoden ysärin ulkopuolellekin.

Lipun hinta ennakkoon kide.app:ista 5€ +palvelumaksu ja ovelta 6€.

 

 
 
     
 
 

Kuopion kaupunginorkesterin pienoiskonsertteja Kuopion taidemuseossa su 27.3. ja 24.4. klo 15

Kuopion kaupunginorkesteri vierailee taidemuseon Ihmisen kuva näyttelyssä sunnuntaina 27.3. ja 24.4. klo 15. Konserteissa musiikki ja kuvataide kohtaavat ja luovat katsojalle eri aisteja puhuttelevan elämyksen.

Pienoiskonsertteihin voi osallistua taidemuseon pääsymaksun hinnalla 10/6 €, alle 18-vuotiaat ilmaiseksi ja museokortti käy myös maksuvälineeksi.

 

 
 
     
 
 

 

Tervetuloa kielikeskuksen ja ISYY:n yhteiseen palauteiltapäivään ti 5.4. klo 14.15!

Tänä vuonna aiheena yksilölliset ja eriyttävät järjestelyt kieli- ja viestintäopinnoissa. Tule mukaan keskustelemaan! Palauteiltapäivään voit osallistua kummallakin kampuksella, Kuopiossa salissa CA300 ja Joensuussa salissa AU207. Myös etäosallistuminen on mahdollista, kopioi talteen oheinen Zoom-linkki.

Lämpimästi tervetuloa!

 
 
     
 
 

JokiCon 9.-10.4.2022

Jokicon tulee taas. Tule pelailemaan tuttuja lautapelejä tai tutustu uusiin. Käytössä lautapelikerhon Joensuu Board Gamers koko kokoelma ja omia pelejä saa tuoda lisäksi. Tapahtuma on päihteetön.

Mikä? Lautapelitapahtuma

Missä? Aurora-rakennus A-osa (Carelian puoleinen pääty) (Yliopistokatu 2, Joensuu)

Milloin? 9.4.2022 klo 12–22, 10.4.2022 klo 10–19

Mitä maksaa? Sisäänpääsy 3 € / päivä tai 5 € / 2 päivää.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

PCU FIFA 2022 15.4.2022

The University of Antwerp (BEL) and the PCU Committee have the pleasure to invite you to the "YERUN Sport Days 2022".
The "Yerun Sport Days" are a collaboration between Yerun, the University of Antwerp and the PCU Committee. The PCU Committee is the university part of Panathlon International, as association recognized by the International Olympic Committee.

An online PCU FIFA22 tournament will be organised on 15 April 2022.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

Elefantti palasissa? – Keinoja opintoahdistukseen ja opintojen yksinäisyyteen 20.4. klo 17 – 19 Zoomissa

Maksuton verkkotapahtuma, jossa käsitellään opiskelun yksinäisyyttä ja keinoja siihen, miten löytää oma porukkansa sekä keinoja opintojumiin, valkoisen paperin kammoon, tenttikirjastressiin ja aloittamisen vaikeuteen.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen viimeistään 19.4. klo 10 mennessä.

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

 

Juniorirekry 11.5.2022

Opiskeletko IT- tai ohjelmistoalalle vai oletko jo valmistunut, mutta työpaikka on vielä hakusessa? Uusi Juniorirekry-tapahtuma 11.5. on mahdollisuutesi petrata työnhakutaitoja ja löytää alan töitä. 💎

Ilmoittaudu nyt! #Junnurekry #JunioritTöihin #MimmitKoodaa #Teknologia #ICT #Rekrytointi

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Työ- ja harjoittelupaikkoja opiskelijoille

Duunitori
Kesätyöpaikkoja opiskelijoille. Lue lisää

JobTeaser
Harjoittelu- ja työpaikkoja opiskelijoille. Lue lisää

Kuntarekry
Avoimia työpaikkoja kunnissa ja kaupungeissa. Lue lisää

Nordjobb
Kausityöpaikkoja Pohjoismaissa. Lue lisää

Rekrytointi.com
Työpaikkoja ympäri Suomea. Lue lisää

Valtiolle.fi
Julkisen sektorin työpaikkoja. Lue lisää

 
 
     
 

 
 

Tapahtumakalenteri

Maaliskuu
22.3. Aamupala Snellmania-ravintolan kabinetissa klo 8.30-9.15 (järj. SILLAT)
22.3. YUFE Student Journey: Open Day -tilaisuudet klo 12.30-14.30
22.3. Opiskelijoiden tsemppihetki klo 15.15-17 @ Zoom
23.3. Kuopion 2+3 -seikkailu
23.3. YTHS-päivä
24.3. Opiskelijoiden tsemppihetki klo 12.15-14 @ Zoom
24.3. UEFin reseptit työelämä- ja yrittäjyystaitoihin klo 14 @ Teams
24.3. Mistä puhumme, kun puhumme tieteestä? - avoin webinaarisarja klo 15-15.45
24.3. Leffailta Kuvakukossa 24.3. klo 17.30 (järj. SILLAT)
24.3. Hyvät kuvat: Peruna (kaikille ilmainen) klo 17.30 Kino Kuvakukossa
28.3. YUFE Student Journey: Open Day -tilaisuudet klo 12.30-14.30
29.3. Opiskelijoiden tsemppihetki klo 15.15-17 @ Zoom
31.3. Opiskelijoiden tsemppihetki klo 12.15-14 @ Zoom
31.3. Hyvät kuvat: The Green Knight klo 17.30 Kino Kuvakukossa

Huhtikuu
5.4
. Kielikeskuksen ja ISYYn yhteinen palauteiltapäivä klo 14.15
5.4. Tyyleillä rimmaten -räppityöpaja klo 16-17.30
6.-7.4. ISYYn järjestöpäivät
6.4. Tahko Ski Lift Pitch
6.4. Tyyleillä rimmaten -räppityöpaja klo 16-17.30
7.4. Karelia Symposium - Kemikaaleja puusta
7.4. Hyvät kuvat: Isä klo 17.30 Kino Kuvakukossa
9.-10.4. JokiCon -lautapelitapahtuma
12.4. Tyyleillä rimmaten -räppityöpaja klo 16-17.30
13.4. Tyyleillä rimmaten -räppityöpaja klo 14-15.30
13.4. Kirjastokeikalla: Niko Nova & Valona klo 16.30 pääkirjaston 2. kerroksen lavalla

 
 
     
 
 

Tietoa Wiikko-Ärsykkeestä

Kuopion kampuksen Wiikko-Ärsyke on Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) uutiskirje. Saat sen sähköpostiisi, koska olet Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan jäsen ja opiskelet Kuopion kampuksella tai olet liittynyt uutiskirjeen jakelulistalle itse.

Wiikko-Ärsykkeestä saat ajankohtaista tietoa ylioppilaskunnan, yliopiston ja muiden tärkeiden opiskelijan elämään liittyvien toimijoiden, kuten YTHS:n ja Kelan, asioista. Lisäksi löydät uutiskirjeestä tietoa mm. ainejärjestöjen, kerhojen ja kampuskaupunkien tapahtumista. Wiikko-Ärsyke ilmestyy lukuvuosien aikana lomia ja joitakin poikkeuksia lukuunottamatta aina tiistaisin.

Mikäli et halua uutiskirjettä enää sähköpostiisi, voit poistua sen postituslistalta uutiskirjeen alalaidasta löytyvän linkin ("Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä") kautta avautuvalla lomakkeella. Löydät lisätietoa ISYYn uutiskirjeistä ja tietosuojasta verkkosivuiltamme.

 
 
     
 
 

Tiedotettavaa?

Jos sinulla on tiedotettavaa Wiikko-Ärsykkeen kautta, laita materiaali sähköpostilla viikkoa ennen Ärsykkeen ilmestymistä (edellisen viikon tiistai) osoitteeseen uutiskirje@isyy.fi.

Huomaathan, että uutiskirjeeseen tuleva teksti ei voi olla pitkä, optimaalinen pituus välilyöntien kanssa on noin 500 merkkiä. Sopiva kuvakoko on 270 x 270 px.

 
 
     
 
 
 

   

Yliopistokatu 7, PL 111, 80100 Joensuu 
 Yliopistonranta 3, PL 1627, 70211 Kuopio

 

Tilaa uutiskirje tästä.

Osoitelähde: Itä-Suomen yliopiston opiskelijatietojärjestelmä

 

ISYYn tietosuoja

   
   
 
 
 
  Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä.  
 
  Powered by Postiviidakko