Ajankohtaista

ISYYn uutiskirje: Wiikko-Ärsyke Kuopio viikko 8/2022

ti maalisk. 01 16:45:04 2022

Tämän viikon uutiskirjeessä kerromme, mistä opiskelijat voivat saada neuvoja ja tukea Ukrainan tilanteen käsittelyyn. Kerromme myös uudesta ISYYn tapahtumasta 2. ja 3. vuoden opiskelijoille. SILLAT-hankkeessa on tulossa paljon kivoja tapahtumia maaliskuulle, kannattaa tutustua!
 
 

 

Wiikko-Ärsyke Kuopio 8/2022

Vko 9-10 / 28.2.-13.3.2022
Luetko viestin mieluummin selaimella,
klikkaa tästä.

 
 

 
 

Tukea tarjolla sotauutisten keskellä

Tämän viikon uutiskirjeessä kerromme, mistä opiskelijat voivat saada neuvoja ja tukea Ukrainan tilanteen käsittelyyn. Kerromme myös uudesta ISYYn tapahtumasta 2. ja 3. vuoden opiskelijoille. SILLAT-hankkeessa on tulossa paljon kivoja tapahtumia maaliskuulle, kannattaa tutustua!

Tämän viikon teemat ovat:

 • ISYYn ajankohtaiset
 • Edunvalvonta
 • SYKETTÄ
 • SILLAT-hankkeen ajankohtaiset
 • Pinnalla nyt
 • Tulevia tapahtumia
 • Työelämä ja harjoittelu
 • Tapahtumakalenteri
 

 
 
     
 

 
 

Sota koskettaa yliopistoyhteisössä – mistä apua ja tukea?

Itä-Suomen yliopiston opintopsykologi Katri Ruth antaa neuvoja Puheenvuoroja-blogin kirjoituksessaan, miten voimme rauhoittaa mieltä ja kehoa Ukrainan sotauutisten keskellä.

”Myötätuntoisen vuorovaikutuksen vahvistaminen työ- ja opiskelukulttuurissa on erityisen tärkeää juuri nyt. Kehon ja mielen jännittynyttä tilaa rauhoittaa kannustamisen ja välittämisen viestiminen. Voimme vahvistaa myötätuntoa yhteisössämme yksinkertaisilla asioilla: Kysymme toisiltamme, miten voit ja mitä kuuluu? Käytämme hetken aikaa toistemme kuunteluun. Voimme kysyä, kuinka voimme auttaa pienissä asioissa. Voimme puhua kiltisti ja myötätuntoisesti itsellemme. Muistammehan myös oman tarpeemme palautua ja olla läsnä läheisille”, Katri Ruth kirjoittaa.

Koko blogikirjoitus on luettavissa täältä.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

Uutiskirje ei ilmesty ensi viikolla

ISYYn uutiskirjeet eivät ilmesty hiihtoloman vuoksi viikolla 10 eli tämän viikon uutiskirje kattaa viikot 9 ja 10.

Seuraava uutiskirje ilmestyy jälleen 15.3.

 
 
     
 
 

Poikkeuksia toimistojen aukioloajoissa

Viikolla 10 (7.-13.3.) toimistot ovat suljettuna talvilomaviikon vuoksi. 14.3.2022 alkaen palvelemme normaalisti.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

ISYY hakee pääsihteeriä toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen

Haemme pääsihteeriä 25.4.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Toimipaikkana on ISYYn Joensuun tai Kuopion kampustoimisto.  

Pääsihteeri toimii ylioppilaskunnan henkilöstön esihenkilönä asiantuntijaorganisaatiossa, vastaa ylioppilaskunnan hallinnon ja talouden organisoinnista ja valvonnasta, hankkeiden johtamisesta sekä yhteiskuntasuhteista, huolehtii ylioppilaskunnan päätöksenteon valmistelusta ja päätösten toimeenpanosta sekä valvoo ylioppilaskunnan toiminnan lain- ja sääntöjenmukaisuutta.

Kiinnostuitko? Lue lisää sivuiltamme ja hae 20.3.2022 klo 23.59 mennessä!

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

ISYY järjestää rastitapahtuman 2+3-seikkailun 2. ja 3. vuoden opiskelijoille 23.3.!

Syksyllä 2021 saimme opiskelijoilta toiveen, että ISYY järjestäisi kaupunkisuunnistuksen kaltaisen tapahtuman 2. ja 3. vuoden opiskelijoille. Toiveenne on kuultu nimittäin täältä tulee rastitapahtuma nimeltään 2+3-seikkailu! 🥳

🏃 2+3-seikkailun aikana 2. ja 3. vuoden opiskelijat pääsevät tutustumaan opiskelutovereihinsa sekä suorittamaan joukkueessa hauskoja rastitehtäviä ympäri kampuskaupunkia. Lähdöt ovat tapahtumapäivänä klo 16-18 välisenä aikana keskustan tuntumasta ja rasteja on mahdollista kiertää klo 21 asti. Tapahtuma huipentuu jatkoihin, joissa otetaan kiinni kahden vuoden biletysvajetta. Jatkot ovat avoimet kaikille.

📲 Ilmoittautuminen seikkailuun tapahtuu Kide.appissa 2.-16.3. Rohkaisemme kaikkia seikkailumielisiä ilmoittautumaan sekajoukkueisiin, jotka koostuvat eri alojen opiskelijoista. Voit ilmoittautua myös valmiin joukkueen kanssa. Joukkueen koko on max. 6 henkilöä. Osallistuminen  on maksutonta ja osallistujat saavat muistoksi ainutlaatuisen 2+3-haalarimerkin!

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Päätöksiä ISYYn edustajiston kokouksesta 1/2022

ISYYn edustajisto kokousti ensimmäistä kertaa tänä vuonna viime torstaina 24.2.2022. Tässä poimintoja kokouksesta:

 • Edustajisto valitsi jäsenet sääntövaliokuntaan ja talousvaliokuntaan. Sääntövaliokunnan puheenjohtajaksi valittiin Tomi Saviluoto ja varapuheenjohtajaksi Mikko Miettinen. Talousvaliokunnan puheenjohtajaksi valittiin Maria Pulkka.
 • Edustajisto päätti perustaa uuden valiokunnan: Intercultural Committee. Valiokunnan puheenjohtajaksi valittiin Juliana Friedrichsen.
 • Edustajisto valitsi keskuudestaan jäseniä hallituksen perustamaan yhdenvertaisuussuunnitelman työryhmään.
  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

Hae rahoitusta järjestösi tai kerhosi kotikansainvälisyyden kehittämiseen!

ISYY avaa järjestöjen ja kerhojen kansainvälisen toiminnan kehityshankeavustuksen uudelleen. Avustus on tarkoitettu vuonna 2022 toteutettaviin, kotikansainvälistymistä edistäviin tapahtumiin ja projekteihin.

Hankkeen eduiksi katsotaan esimerkiksi kansainvälisyyden edistäminen, kotikansainvälisyyden edistäminen, idean toistettavuus ja kopioitavuus muille järjestöille/kerhoille, pitkäjänteisyys, innovatiivisuus ja luovuus, ympäristöystävällisyys, ja sekä tutkinto-opiskelijoiden että vaihdossa olevien opiskelijoiden huomioiminen.

Parhaista hakemuksista kaksi saa 400 € avustuksen. Hakuaika on 21.2.-21.3.2022.

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

 

SYKETTÄ Kuopio tiedottaa

SYKETTÄ Kuopion ilmaiset viikot 28.2. - 6.3.
🍓🏓🧘‍♀️ Tällä viikolla pääset kokeilemaan Kuopion SYKETTÄ-tarjontaa aivan ilmaiseksi! Palveluihimme kuuluu muun muassa monipuolisia ryhmäliikuntatunteja, palloiluvuoroja sekä laadukkkaat ravitsemuspalvelut.

Toimi näin:

Rekisteröidy SYKETTÄ-käyttäjäksi

✅ Rekisteröitymistä varten tarvitset voimassa olevan korkeakoulun sähköpostiosoitteen

✅ Liikuntamaksua ei tarvitse maksaa

✅ Ilmoittaudu tunneille etusivun liikuntakalenterin kautta!

⛹️ Vinkkaa opiskelukaverille tai työyhteisöön ja lähtekää yhdessä kokeilemaan Kuopion SYKETTÄ-palveluja!

Rekisteröitymisohjeet löydät täältä.

 
 
     
 
 

Liikuntailtapäivä tiistaina 1.3. 

Jos et ole vielä ilmoitattautunut, niin katso missä on tilaa tai lähde porukalla ulkoilemaan. Lukaise liikuntailtapäivän vinkit ja menotärpit SYKETTÄ-verkkosivuilta.

***

Uusia kuntosalivuoroja Kunnonsalille! 🙌🏋️‍♂️

⏰ Upouudet treeniajat:

 • Perjantai klo 15.30–17.30
 • Lauantai klo 9.30–11.30
 • Sunnuntai klo 17–19. Lisäsimme paikkoja tälle vuorolle!

Varaa paikkasi SYKETTÄ-liikuntakalenterin kautta 

***

Talvilomaviikolla 7.-13.3.

👉 Kuntosalit ja Studentian vakiovuorot sekä vapaat vuorot ovat normaalisti käytettävissä!

👉 ohjattu ryhmäliikuntaa on tauolla, jääkiekkovuoroa ei ole eikä kaikkia avoimia lajivuoroja koulujen saleissa. 

 
 
     
 

 
 

 

Lautapeli-ilta Lukemalla 16.3.

SILLAT-tiimi järjestää ke 16.3. klo 17-19 Lukemalla rennon lautapeli-illan. Tapahtumaan ei ole etukäteen ilmoittautumista ja osallistuminen on maksutonta. Paikalle voi saapua myös klo 17 jälkeen. Lautapelit löytyvät paikan päältä. Tarjolla on myös pientä naposteltavaa ja saat muistoksi tapahtumasta SILLAT-hankkeen oman haalarimerkin. Voit saapua myös yksin, koska täällä sinun ei tarvitse olla yksin.

Lämpimästi tervetuloa mukaan pelailemaan!

 
 
     
 
 

Lähtisitkö Siltoin kanssain elokuviin 24.3.?

SILLAT-hanke järjestää leffaillan yhteistyössä Hyvät Kuvat-elokuvakerhon kanssa Kino Kuvakukossa torstaina 24.3. klo 17.30 alkaen. Illan aikana katsotaan suomalainen komedia Peruna (2021). Leffailtaan ei ole etukäteen ilmoittautumista. Leffailta on avoimia kaikille UEFin opiskelijoille ja osallistuminen on maksutonta. Mahdolliset ruuat ja juomat ovat omakustanteisia. Osallistujat saavat muistoksi tapahtumasta hankkeen oman haalarimerkin!

No lähtisitkö?

 

 
 
     
 
 

 

SILLAT-aamupalat tulevat jälleen 22.3. alkaen!

SILLAT-aamupalat ovat rentoja ja yhteisöllisiä hengailuhetkiä, joihin ovat tervetulleita kaikki Itä-Suomen yliopiston opiskelijat. Ensimmäinen kevään kerta on tiistaina 22.3. kello 8.30-9.15. Kuopiossa aamupalat ovat Snellmania ravintolan kabinetissa. Osallistuminen on maksutonta. Yhdelle kerralle mahtuu 12 ja etukäteen ilmoittautuminen alkaa viikolla 10 Kide.appissa, joten muista seurata ISYYn nettisivuja ja somea.

 
 
     
 
 

Kaveritaitoja-verkkoryhmät tulevat jälleen!

Kaipaatko rohkaisua vuorovaikutukseen ja sosiaalisiin tilanteisiin? Haluatko tutustua uusiin ihmisiin?

Ilmoittaudu mukaan Kaveritaitoja-verkkoryhmään! Ryhmässä käydään viikoittain läpi Kaveritaitoja-ohjelmaa yhdessä vapaaehtoisten ryhmänvetäjien kanssa. Ryhmä kokoontuu noin kuusi kertaa. Kaveritaitoja-ohjelman teemoja ovat:

 • Uuteen ihmiseen tutustuminen
 • Itsetuntemus
 • Itsemyötätunto
 • Kaveritaidot
 • Yksinäisyys
 • Vastoinkäymisten kohtaaminen

Ryhmä kokoontuu Zoomissa ja ryhmät käynnistyvät viikolla 11. Osallistuminen on maksutonta.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

Puhtia opintoihin! -tsemppihetket

Tsemppihetket auttavat sinua selkeyttämään tavoitteitasi, rytmittämään työskentelyäsi, vähentämään viivyttelyä ja vahvistamaan opiskelumotivaatiota yhdessä muiden opiskelijoiden kanssa!

Tulevat teemat:

 • To 3.3. Jaksamisen pulmat ja hyvinvointi, vieraana YTHS:ltä Eija Miettinen
 • Vko 10 Talvilomaviikko
 • Ti 15.3. Ensimmäinen opiskeluvuosi

Tsemppikset järjestetään Zoomissa tiistaisin 15.15- 17.00 ja torstaisin 12.15-14.00. Mahdollisuus anonyymiin keskusteluun. Ilmoittautumista ei vaadita!  

  Lue lisää  
 

 
 
     
 

 
 

Itä-Suomen yliopisto tuomitsee Venäjän sotatoimet Ukrainassa ja ilmaisee tukensa ukrainalaisille opiskelijoilleen ja henkilöstölleen

Itä-Suomen yliopisto on kansainvälinen ja monikulttuurinen yhteisö, johon kuuluu opiskelijoita ja henkilöstöä yli 100 kansallisuudesta. Viimeaikaiset sotatapahtumat Ukrainassa herättävät huolta yhteisössämme.

Yliopistoyhteisöömme kuuluu ukrainalaisia opiskelijoita, väitöskirjatutkijoita ja henkilöstöä, joihin yliopisto on suoraan yhteydessä tuen tarjoamiseksi. Haluamme ilmaista tukemme heille ja heidän perheilleen sekä koko tiedeyhteisöllemme, jotka ovat huolestuneita Ukrainan tapahtumista. Tarvitsemme yhteisöllisyyttä enemmän kuin koskaan ja meidän on tarjottava tukeamme niille, jotka sitä tarvitsevat.

Yliopisto on perustanut Ukraina-valmiusryhmän, joka valmistelee tukitoimia opiskelijoille ja henkilöstölle ja koordinoi yliopiston muita tarvittavia toimenpiteitä.

Mikäli opiskelijat tarvitsevat tukea huoleensa, tukikanavat tavoitat Kamu-palvelun kautta. Henkilöstömme saa tarvittaessa apua työterveyshuollon kautta.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

Joko olet vastannut Universumin Uratestiin 2022? Vielä ehdit!

Vastaukset ovat hyödyllisiä niin Universumille, työnantajille kuin korkeakoulullesikin, joka saa palautetta palveluistaan. Maailman muuttuessa Universum, korkeakoulut ja tulevaisuuden työnantajat haluavat paremmin ymmärtää toiveitasi.

Kyselyn jälkeen voit myös kirjautua palveluun, jossa odottavat uudet uraprofiilit, yksilöidyt suositukset profiilisi mukaisesti, palkkatiedot ja mahdollisuus osallistua CV-tarkastukseen sekä työnantajien käyttämiin psykometristen testien harjoitteluihin.

Klikkaa alta päästäksesi Uratestiin ja valmistaudu tulevaisuuteesi.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Kielikeskuksen kesäopinnot 2022!

Kielikeskus järjestää kesäopetusta myös kesällä 2022.

Tarjolla on opetusta seuraavista opintojaksoista:

 • 8010304-1003 Joensuu, Kuopio: English Academic Reading Skills
 • 8010306-1003 Joensuu, Kuopio: English Academic and Professional Communication
 •  Ruotsin kesäkombo:
  • 8010201-1006 Joensuu: Ruotsin kielen kertauskurssi
  • 8010203-1009 Joensuu: Ruotsia kaikkien koulutusalojen opiskelijoille
 • 8010203-1008 Kuopio: Ruotsia kaikkien koulutusalojen opiskelijoille
 • 8010107-1008 Joensuu, Kuopio: Kirjoitusviestintää kaikkien koulutusalojen opiskelijoille
 • 8010154-1007, Joensuu, Kuopio: Puheviestintää kaikkien koulutusalojen opiskelijoille
 • 8010154-1008, Joensuu, Kuopio: Puheviestintää kaikkien koulutusalojen opiskelijoille
 • 8010154-1009 Joensuu, Kuopio: Puheviestintää kaikkien koulutusalojen opiskelijoille

Ilmoittautuminen kielikeskuksen kesäopintoihin aukeaa 1.3. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssikohtaiset aikataulut, kurssikuvaukset ja opettajatiedot löytyvät Pepistä.

 

 
 
     
 
 

Mielenterveyden ensiapu 1 -koulutus

YTHS on saanut STM:ltä valtionavustusta koronan aiheuttamien haittojen lieventämiseen sekä korkeakouluopiskelijoiden opiskelukyvyn ja hyvinvoinnin tukemiseen. Avustuksella järjestään mm. koulutusta (ks. tarkemmin tiedote). Eräs koulutusmuodoista on Mielenterveyden ensiapukurssit, jotka nyt keväällä on UEFissa sovittu suunnattavaksi ainejärjestötoimijoille, tiedekuntien päihdeyhdyshenkilöille ja opiskelijoiden häirintäyhdyshenkilöille. Koulutuksessa on 20 paikkaa molemmilla kampuksilla.

Ainejärjestöt päättävät ja nimeävät keskuudestaan yhden osallistujan. Jos paikkoja jää, voidaan koulutukseen ottaa lisää osallistuja ilmoittautumisjärjestyksessä ainejärjestöistä, ISYYn hallituksesta ja ISYYn työntekijöistä. Muut kuin ensisijaiseen kohderyhmään kuuluvat, voivat ilmoittaa kiinnostuksestaan jo ilmoittautumisaikana yhteyshenkilölle (ks. esite), koska aikataulu on suht kiireinen. Syksyn koulutukset kohdennetaan oppiaineisiin hops-ohjaajille.

Ohessa koulutusesitteet kampuksittain sekä tarkemmat tiedot. Koulutukset koostuvat etätilaisuuksista 5 x 1,5 h sekä välitehtävistä maalis-huhtikuussa. Koulutukset ovat omalla tavallaan pilotteja ja näiden pohjalta niitä kehitetään edelleen

Ilmoittautuminen Kuopion kampuksen ainejärjestöt ja toimijat: psykologi Eija Miettinen, eija.miettinen@yths.fi, viim. 14.3.2022

 
 
     
 
 

Apua esiintymisjännitykseen varmuutta vuorovaikutukseen -kurssilla

Varmuutta vuorovaikutukseen -kurssilla (24.3. – 23.5.2022) harjoitellaan hallitsemaan jännittämistä erilaisissa esiintymis- ja ryhmätilanteissa. Kurssilla kehitetään esiintymisvarmuutta pienryhmäharjoituksissa kasvokkain – turvallisessa ja rennossa ilmapiirissä. Osallistujat saavat tietoa esiintymisjännityksestä ilmiönä sekä tutustuvat omiin tapoihinsa ajatella ja reagoida opiskelun ja muun elämän vuorovaikutustilanteissa.

Harjoitusten ja vertaisryhmässä toimimisen kautta kurssilaiset saavat myönteisiä kokemuksia itsestään opiskeluun liittyvissä puheviestintätilanteissa ja oppivat kohtuullistamaan jännittämistään.

Kurssin ohjaajina toimivat kielikeskuksen puheviestinnän opettaja Sanna Niskanen ja opintopsykologi Katri Ruth. 

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

Opiskelijabarometri 2022 - vielä ehdit vastata!

Opiskelijabarometri 2022 on avattu. Kysely on suunnattu kaikille korkeakouluopiskelijoille. Vastaa ja vaikuta!

Opiskelijabarometria käytetään mm. opiskelijoiden hyvinvointiin, opiskelijatoimintaan, opetuksen laatuun, korkeakouluharjoitteluun, työelämään ja asumiseen liittyvissä tutkimuksissa ja selvityksissä sekä oppilaitosten kehittämistyössä. Kyselyn toteuttaa Opiskelun ja koulutuksen tutkimussäätiö.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Hae mukaan rauhanlähettiläskoulutukseen

Oletko 18-29-vuotias? Kiinnostaako sinua rauhantyö ja kansalaisvaikuttaminen? Haluaisitko perehtyä konfliktien juurisyihin, aseistariisuntaan ja muihin turvallisuuspoliittisiin kysymyksiin? Entä haluaisitko toimia rauhan puolesta hyvässä seurassa? Jos kyllä, rauhanlähettiläskoulutus on tarkoitettu juuri sinulle!

Rauhanjärjestö Sadankomitea järjestää jälleen tänä keväänä 1.4.-16.6.2022 rauhanlähettiläskoulutuksen, joka tarjoaa tietotaitoa rauhantyöhön, turvallisuuspolitiikkaan ja kansalaisvaikuttamiseen. Koulutukseen haetaan erilaisista taustoista tulevia 18–29-vuotiaita osallistujia.

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

 

Kuopion taidemuseon taidevartilla ke 2.3. klo 13 aiheena on Fredrik Ahlstedtin maalaus Nuori äiti

Taidevartilla keskiviikkona 2.3. perehdymme Fredrik Ahlstedtin (1839-1901) teokseen Nuori äiti, joka on valmistunut vuonna 1894. Teoksessa yhdistyy taiteilijan luonnonkuvaamisen taito ja herkkyys ihmiskuvauksessa. Vartilla syvennymme muun muassa käsityksiin äitiydestä, naiseudesta ja pukeutumisesta 1800-luvun lopun maaseutusuomessa.

Ahlstedtin maalaus kuuluu Fortumin taidesäätiön kokoelmiin ja se on esillä Kuopion taidemuseon Ihmisen kuva -näyttelyssä 8.5.2022 saakka. Taidevarteilla tutustutaan yhteen näyttelyn teokseen ja vartteja pidetään keskiviikkoisin klo 13 Ihmisen kuva -näyttelyn päättymiseen saakka.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Hyödynnä Kuopion kaupunginteatterin opiskelijatarjous!

Opiskelijana voit ostaa viime hetken lipun esityspäivänä hintaan 11,50 €. Helpoiten lipunosto onnistuu verkosta lippu.fi. Voimassa oleva opiskelijakortti oltava mukana teatterissa.

Nyt ohjelmistossa pyörimässä mm. monella mantereella hauskuuttanut Saako olla sardiini.

Seuraavat esitysajat:
To 3.3. klo 19
La 5.3. klo 13
To 17.3. klo 19

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

Rauhan ja Ukrainan puolesta – kaksi tukikonserttia Ukrainan hyväksi

Paikalliset taiteilijat ja musiikin harrastajat ovat päättäneet yhdistää voimansa rauhan puolesta. Ukrainan perheiden hyväksi järjestettävien tukikonserttien tavoitteena on kerätä rahaa ja lahjoittaa tuotto lyhentämättömänä Kirkon ulkomaan avun kautta Ukrainaan apua tarvitseville. Konsertit pidetään perjantaina 4.3. klo 18 Siilinjärven kirkossa ja lauantaina 5.3. klo 16 Maaningan kirkossa.

Tule sinäkin mukaan, pidetään kiinni ihmisyydestä ja inhimillisyydestä ja autetaan yhdessä sodan jalkoihin jääneitä. Konsertin ohjelma on 10 €, konserteissa kerätään myös kolehti, kirkkoihin on vapaa pääsy

 
 
     
 
 

Talven suurimmat bileet Joensuu Areenalla!

Puoli miljoonaa myytyä albumia, lukuisia pokattuja Emma-pystejä ja loppuunmyytyjä areenakeikkoja. Radio- tai suoratoistopalvelujen soittomääriä emme nyt jaksa edes mainita. Lunta Ilosaaressa 2022 pääesiintyjänä nähdään kotimaisen popin kiistaton kuningas, Antti Tuisku! Tuiskua edeltää illan aikana ilmiömäinen Behm, monipuolisuudellaan ihastuttava Etta ja platinaa striimannut VIIVI.

Liput Lunta Ilosaareen myy Tiketti ja Lippupiste. Tarjolla on peruslippu 49 €, alaikäislippu 47 € ja astetta paremmat illan takaava Premium-lippu 69 €. Porttimyyntiä ei järjestetä vaan liput ovat myynnissä Tiketin verkkokaupassa koko tapahtuman ajan.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

Kuvakukon ohjelmistoa maaliskuun alkuun

4.3. alkavana viikonloppuna Kuvakukossa aloittaa kolme ensi-iltaelokuvaa:

 • Hanna Bergholmin psykologinen kauhujännitysdraama 'Pahanhautoja' sai maailmanensi-iltansa Sundancen filmifestivaaleilla ja ohjaajan esikoiselokuva on saanut ylistystä kriitikoilta maailmalla 
 • Leena Kilpeläisen draamallinen dokumenttielokuva 'Maija Isola' kertoo Suomen rakastetuimpien kankaiden suunnittelijasta 
 • Pedro Almodóvarin 'Rinnakkaiset äidit', jonka pääosissa nähdään Penélope Cruz ja Milena Smit.
  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

Kesäasuntoja Helsingissä ja Espoossa

Oletko lähdössä tulevana kesänä harjoitteluun ja kesätöihin pääkaupunkiseudulle?

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnalla on Espoossa ja Helsingissä vapautumassa kesäksi asuntoja, jotka sopivat mainiosti opiskelijabudjettiin.

Asuntoja vuokrataan määräaikaisilla sopimuksilla aikavälillä 1.4.–31.8.2022. Suurin osa asunnoista on soluhuoneita, mutta myös kaksioita ja joitakin kolmioita on tarjolla.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Työ- ja harjoittelupaikkoja opiskelijoille

Duunitori
Kesätyöpaikkoja opiskelijoille. Lue lisää

JobTeaser
Harjoittelu- ja työpaikkoja opiskelijoille. Lue lisää

Kuntarekry
Avoimia työpaikkoja kunnissa ja kaupungeissa. Lue lisää

Nordjobb
Kausityöpaikkoja Pohjoismaissa. Lue lisää

Rekrytointi.com
Työpaikkoja ympäri Suomea. Lue lisää

Valtiolle.fi
Julkisen sektorin työpaikkoja. Lue lisää

 
 
     
 

 
 

Tapahtumakalenteri

Maaliskuu
1.3. Liikuntailtapäivä
1.3. ISYYn toimistot avoinna klo 10-12
2.3. Kuopion taidemuseon taidevartilla klo 13
3.3. Opiskelijoiden tsemppihetki klo 12.15-14 @ Zoom
4.3. Rauhan ja Ukrainan puolesta -tukikonsertti klo 18 Siilinjärven kirkossa
4.3. Lunta Ilosaaressa
5.3.  Rauhan ja Ukrainan puolesta -tukikonsertti klo 16 Maaningan kirkossa
7.-13.3. ISYYn toimistot suljettu
15.3. Opiskelijoiden tsemppihetki klo 15.15- 17 @ Zoom
16.3. Lautapeli-ilta Lukemalla
22.3. Aamupala Snellmania-ravintolan kabinetissa klo 8.30-9.15 (järj. SILLAT)
23.3. Kuopion 2+3 -seikkailu
24.3. UEFin reseptit työelämä- ja yrittäjyystaitoihin -webinaari klo 14-15.30 Teamsissa
24.3. Leffailta Kuvakukossa 24.3. klo 17.30 (järj. SILLAT)

Huhtikuu
6.4. Tahko Ski Lift Pitch

 
 
     
 
 

Tietoa Wiikko-Ärsykkeestä

Kuopion kampuksen Wiikko-Ärsyke on Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) uutiskirje. Saat sen sähköpostiisi, koska olet Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan jäsen ja opiskelet Kuopion kampuksella tai olet liittynyt uutiskirjeen jakelulistalle itse.

Wiikko-Ärsykkeestä saat ajankohtaista tietoa ylioppilaskunnan, yliopiston ja muiden tärkeiden opiskelijan elämään liittyvien toimijoiden, kuten YTHS:n ja Kelan, asioista. Lisäksi löydät uutiskirjeestä tietoa mm. ainejärjestöjen, kerhojen ja kampuskaupunkien tapahtumista. Wiikko-Ärsyke ilmestyy lukuvuosien aikana lomia ja joitakin poikkeuksia lukuunottamatta aina tiistaisin.

Mikäli et halua uutiskirjettä enää sähköpostiisi, voit poistua sen postituslistalta uutiskirjeen alalaidasta löytyvän linkin ("Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä") kautta avautuvalla lomakkeella. Löydät lisätietoa ISYYn uutiskirjeistä ja tietosuojasta verkkosivuiltamme.

 
 
     
 
 

Tiedotettavaa?

Jos sinulla on tiedotettavaa Wiikko-Ärsykkeen kautta, laita materiaali sähköpostilla viikkoa ennen Ärsykkeen ilmestymistä (edellisen viikon tiistai) osoitteeseen uutiskirje@isyy.fi.

Huomaathan, että uutiskirjeeseen tuleva teksti ei voi olla pitkä, optimaalinen pituus välilyöntien kanssa on noin 500 merkkiä. Sopiva kuvakoko on 270 x 270 px.

 
 
     
 
 
 

   

Yliopistokatu 7, PL 111, 80100 Joensuu 
 Yliopistonranta 3, PL 1627, 70211 Kuopio

 

Tilaa uutiskirje tästä.

Osoitelähde: Itä-Suomen yliopiston opiskelijatietojärjestelmä

 

ISYYn tietosuoja

   
   
 
 
 
  Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä.  
 
  Powered by Postiviidakko