Ajankohtaista

11.11.2019

Vietä opiskeluaikasi paras vuosi – hae ylioppilaskunnan hallitukseen!

Oletko valmis viettämään opiskeluaikasi parhaimman ja antoisimman vuoden? Haluatko kartuttaa työelämävalmiuksia, joita ei opi luennoilla istumalla? Tai päästä kehittämään itseäsi ainutlaatuisella tavalla työnantajan roolissa? Kokemaan yhdessä tekemisen meininkiä ja edistämään opiskelijoiden hyvinvointia myös valtakunnallisesti? 

Jos vastasit yhteenkin kysymykseen kyllä, hae mukaan ylioppilaskunnan hallitukseen vuodelle 2020. Aikaisempaa kokemusta luottamustoimista ei vaadita, motivaatio ratkaisee!

Ylioppilaskunnan hallitus vuodelle 2020 valitaan edustajiston kokouksessa 11.12.2019. Hallituspaikoista kiinnostuneet voivat lähettää yhteystietonsa ja vapaamuotoisen hakemuksen ylioppilaskunnalle, jotta valitsijat pääsevät arvioimaan ehdokkaita. Ehdokkaille järjestetään myös paneeli 4.12.2019.

Mikäli olet kiinnostunut toimimaan ylioppilaskunnan hallituksessa, lähetä vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot lyhyesti itsestäsi ja siitä, miksi haet hallitukseen. Halutessasi voit liittää mukaan myös ansioluettelosi. Lähetä hakemus sähköpostitse ylioppilaskuntaan viestintäsuunnittelijalle tiedotus@isyy.fi SEKÄ osoitteeseen hakemukset@isyy.fi viimeistään 1.12.2019.

Lähettäessäsi hakemuksen hyväksyt, että se julkaistaan ISYYn nettisivuilla nähtäväksi muille ehdokkaille ja valitsijoille. ISYYn sääntöjen mukaan myös edustajiston kokouksessa 11.12. voi asettua ehdolle.

Halukkuutensa hallitukseen tähän mennessä ilmoittaneiden hakijoiden tiedot löytyvät ISYYn verkkosivuilta kohdasta Vaikuta > Mukaan hallitukseen.

Hallitukseen ehdolla olevien paneelikeskustelu pidetään 4.12.2019 klo 17-19 Joensuussa BOR101 ja Kuopiossa CA304. Yleisö on tervetullut seuraamaan paneelikeskustelua!

Mikä hallitus?

Ylioppilaskunnan hallitukseen kuuluu puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja 4–8 hallituksen jäsentä. Hallitus on edustajiston valitsema ylioppilaskunnan toimeenpaneva elin. Hallitus kokoustaa kolmisenkymmentä kertaa vuoden aikana ja osallistuu aktiivisesti erilaisiin työryhmätyöskentelyihin.

Hallituksessa pääset vaikuttamaan siihen, mitä ylioppilaskunnassa tehdään ja mihin suuntaan ylioppilaskuntaa viedään. Sen lisäksi pääset vaikuttamaan asioihin hyvin läheisesti yliopiston suuntaan. Vuoden aikana verkostoidut myös kansallisesti muiden ylioppilaskuntatoimijoiden kanssa ympäri Suomea. Hallituksen jäsenten odotetaan sitoutuvan aktiivisesti hallitustyöskentelyyn. Jäsenille maksetaan toiminnasta pientä palkkiota.

Vuoden 2019 hallitus perehdyttää uutta hallitusta 14.–15.12.2019. Kaikkien hallitukseen valittavien edellytetään osallistuvan perehdytykseen. Valittavien odotetaan olevan käytettävissä myös 18.–19.12.2019. Lisäksi puheenjohtajan odotetaan olevan käytettävissä 11.–12.12.2019.

Lue lisää:

Isyy.fi: ISYYn hallitusehdokaspaneeli
Isyy.fi: Hakijat ISYYn vuoden 2020 hallitukseen
Isyy.fi: Hallitus

Lisätietoja:

Aleksi Kinnunen, ylioppilaskunnan hallituksen puheenjohtaja, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, p. 044 576 8404, puheenjohtaja@isyy.fi

Sanna Heinonen, pääsihteeri, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, p. 044 576 8417, paasihteeri@isyy.fi