Ajankohtaista

ISYYn uutiskirje: Wiikko-Ärsyke Joensuu viikko 2/2023

ti tammik. 10 15:38:55 2023

Vko 2 / 9-15.1.2023
 
 

 

Wiikko-Ärsyke Joensuu 1/2023

Vko 2 / 9-15.1.2023
Luetko viestin mieluummin selaimella,
klikkaa tästä.

 
 

 
 

📨 Vuoden ensimmäisessä uutiskirjeessä

❤️ Kiitos jäsenkyselyyn vastaamisesta
🏥 Muista maksaa terveydenhoitomaksu
📌 Muista ilmoittautua läsnäolevaksi kevätlukukaudelle 
⛸️ Liikuntavälineitä lainattavissa
🏋️ Portti54:n avoimet ovet
💡 Innovatiiviset tapahtumat -ideakilpailu
✨ Tulevat tapahtumat

👋 Kivaa vuoden alkua!

 

 
 
     
 

 
 

 

Kiitos vastaamisesta ISYYn jäsenkyselyyn!

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) toteutti jäsenilleen kyselyn 8.11.-4.12.2022. Jäsenkyselyn avulla pyrittiin kartoittamaan ylioppilaskunnan tunnettuutta, palveluiden laatua sekä keräämään laaja-alaisesti kehitysideoita toimintaamme.

Jäsenkyselyyn saatiin kaikkiaan 192 vastausta. Kiitos kaikille kyselyyn osallistuneille! 

Kyselyn kautta saimme paljon hyödyllistä tietoa toimintamme kehittämiseksi ja kyselyn tuloksia käydään heti vuoden 2023 alussa läpi ISYYn henkilöstön ja hallituksen kesken. Näillä eväillä on hyvä aloittaa uusi vuosi.

Muutama nosto jäsenkyselyn vastauksista: 

  • Vastauksissa korostui useasti opinto-aloja ja kampuksia yhdistävien tapahtumien, monipuolisen vapaa-ajan toiminnan sekä erilaisten vapaa-ajan yhteisöjen merkitys vastapainona opiskeluarjelle.
  • Vastauksissa on selkeästi nähtävissä tyytymättömyys mielenterveyspalveluihin sekä opiskelijoiden toimeentuloon
  • Uutiskirje säilyttää paikkansa ISYYn suosituimpana viestintäkanavana. 
  • Viestintään kaivataan enemmän tietoa ISYYn palveluista ja toiminnasta, mutta myös mielenterveys- ja hyvinvointiteemoista sekä konkreettisesta edunvalvontatyöstä.
  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Muistathan maksaa terveydenhuoltomaksun Kelalle!

Ammattikorkeakoulu- ja yliopisto-opiskelijat maksavat terveydenhoitomaksun Kelalle. Terveydenhoitomaksu täytyy maksaa jokaiselta lukukaudelta. Kela ei lähetä maksusta erillistä laskua, vaan se täytyy muistaa maksaa itse. Voit maksaa terveydenhoitomaksun OmaKelassa.

Jos suoritat korkeakoulututkintoa ja olet ilmoittautunut läsnä olevaksi, sinulla on oikeus käyttää Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiön (YTHS) palveluita.

Lue lisää terveydenhoitomaksun maksamisesta ja maksun eräpäivistä: Näin maksat korkeakouluopiskelijan terveydenhoitomaksun.

Korkeakouluopiskelijan terveydenhoitomaksun määrä tarkistetaan vuosittain. Vuonna 2023 maksu on 36,80 euroa lukukaudessa. Kevätlukukauden eräpäivä on 31.1., jos olet siihen mennessä ilmoittautunut läsnä olevaksi. Jos ilmoittaudut kevätlukukaudelle 1.2. tai sen jälkeen, eräpäivä on 31.7.

Jos et maksa terveydenhoitomaksua eräpäivään mennessä, Kela muistuttaa maksun maksamisesta. Jos terveydenhoitomaksu maksetaan eräpäivän jälkeen, Kela perii 5 euron kiinteän viivästymismaksun.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Muista ilmoittautua länsäolevaksi kevätlukukaudelle! 

Mikäli et ole ilmoittautunut vielä läsnäolevaksi kevätlukukaudelle, tee se tällä viikolla! Ilmoittautumisaika pelkästään kevätlukukaudelle on 1.12.2022–15.1.2023.

Ohjeistus lukuvuosi-ilmoittautumisesta koskee vain opiskelijoita, jotka ovat tehneet ilmoittautumisen myös ennen kuluvaa lukuvuotta (opiskelet siis toista, kolmatta, jne. vuotta). Syksyllä 2022 aloittaneet opiskelijat ovat ilmoittautuneet jo syksyllä automaattisesti koko lukuvuodelle, ellei opiskelijalla ole poissaoloon lakisääteistä syytä. Kamu.fi: Uuden opiskelijan ilmoittautuminen.

Perustutkintoa suorittavien opiskelijoiden on maksettava ylioppilaskunnan jäsenmaksu (verkkopankkitunnuksilla) läsnäolevaksi ilmoittautumisen yhteydessä. Ylioppilaskunnan jäsenmaksu kevätlukukaudelta 36 euroa. Lue ISYYn jäsenmaksusta: Jäsenmaksu ja ilmoittautuminen. 

Opiskelijoiden, jotka eivät ilmoittaudu ilmoittautumisaikana, täytyy hakea opiskeluoikeuden palauttamista eli uudelleenkirjoittautumista. Ilmoittautumisajan jälkeen ilmoittautuvalta peritään lisäksi uudelleenkirjoittautumismaksu (35 euroa).

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

Tule lainaamaan talviliikuntavälineitä toimistoltamme!

Tiesithän, että ISYYn jäsenenä olet oikeutettu lainaamaan toimistoiltamme liikuntavälineitä veloituksetta aina viikoksi kerrallaan. Nyt talvikautena välinelainaus käy kuumimmillaan, löytyyhän meiltä vaikka mitä välinettä talvipälvien iloksi! 

Jäsenkyselyssä tiedustelimme teiltä, mitä liikuntavälineitä valikoimaan kaivataan ja esiin nousi ainakin lumikengät ja retkiluistimet. Hyviä uutisia: molempia löytyy nyt lainattavaksi (retkiluistimet vain Kuopiossa)! Valikoimaan on viime syksynä lisätty myös esimerkiksi padelmailoja.

Talviliikuntavälineet Joensuussa:

  • Pulkat 
  • Liukurit
  • Ufot
  • Luistimet
  • Lumikengät
  • Jääkiekkovarusteita
  • Pilkkivälineitä
  • Hiihtovehkeitä

Tsekkaa koko valikoima ISYYn verkkosivuilta ja tule toimistolle lainaamaan liikuntavälineitä:

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

Opiskelijaedustajaksi UEF:n tasa-arvo ja yhdenvertaisuustoimikuntaan

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta hakee yhtä opiskelijaedustajaa vapautuneen edustuspaikan tilalle yliopiston tasa-arvo- ja  yhdenvertaisuustoimikuntaan vuoden 2023 loppuun saakka.

  • UEF:n tasa-arvo- ja yhdenvertaisuustyön lähtökohta ja tavoite on tunnistaa ja ennaltaehkäistä eriarvoisuutta ylläpitäviä tai lisääviä ilmaisuja, rakenteita ja toimintoja sekä lisätä tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta yliopiston kaikilla tasoilla.
  • Yhdenvertaisuustoimikunta laatii Itä-Suomen yliopistolle tasa-arvo- ja yhdenvertaisuusohjelman sekä seuraa sen edistymistä ja käyttöönottoa.
  • Yhdenvertaisuustoimikunta myös tekee esityksiä ja aloitteita yliopiston johdolle ja henkilöstölle siitä, miten edistää yhdenvertaisuutta yliopiston toiminnassa.

Lue lisää opiskelijaedustajan paikasta ja hae paikkaa 11.1.2023 kello 12 mennessä.
 
Lue lisää:
Isyy. fi: Hakukuulutus: Opiskelijaedustaja Itä-Suomen yliopiston tasa-arvo ja  yhdenvertaisuustoimikuntaan
Isyy.fi: Mukaan hallopediksi 

 
 
     
 
 

 

ISYY goes Jääkiekon superkuukausi

ISYY goes Jääkiekon superkuukausi 25.1.-8.2.2023, joka sisältää neljä tapahtumaa täynnä todellista jääkiekon huumaa! Luvassa on ohjelmaa niin oman elämänsä Mikko Rantaselle kuin penkkiurheilijalle. Kaikki tapahtumat ovat opiskelijan lompakolle ystävällisiä eli maksuttomia.

Lue lisää tapahtumista Kide.appistä ja ilmoittaudu mukaan!

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

 

Portti54:n avoimet ovet 🏋️

Tervetuloa tutustumaan uuteen kuntosaliin Portti54! Näiden päivien ajan kuntosalille pääsee ilman voimassaolevaa SYKETTÄ-tarraa ja ovet ovat avoinna klo 8-18. 

Liikuntaneuvojat Riina ja Antti opastavat laitteiden käytössä ja antavat vinkkejä etenkin aloitteleville kuntosaliharrastajille. SYKETTÄ-ohjaajat ja fysioterapeuttiopiskelijat Juuso ja Matias antavat laiteopastusta sekä treeni- ja tekniikkavinkkejä niin aloitteleville kuin kokeneemmillekin kuntosalikävijöille. 

Liikuntaneuvojat / ohjaajat paikalla seuraavasti:

  • Ti 10.1. klo 14-16 Liikuntaneuvoja Riina
    • klo 16-18 SYKETTÄ-ohjaaja / ft-opiskelija Matias
  • To 12.1. klo 10-12 SYKETTÄ-ohjaaja / ft-opiskelija Juuso
    • klo 16-18 Liikuntaneuvoja Antti 
  • Ti 17.1. klo 10-12 Liikuntaneuvoja Riina
    • klo 14-18 Liikuntaneuvoja Antti
  • To 19.1. klo 14-18 Liikuntaneuvoja Antti

Portti54 sijaitsee osoitteessa Tulliportinkatu 54, 80130 Joensuu. Samassa rakennuksessa on Nuorisoverstas ja Combat Heaven. Kulku kuntosalille rakennuksen oikealta sivulta.

 
 
     
 
 

Ilmaiset kokeiluviikot 9.-22.1.2023 🥊

SYKETTÄ tarjoaa syksyisin ja keväisin lukukauden alussa mahdollisuuden kokeilla liikuntapalveluita maksutta, ilman voimassa olevaa SYKETTÄ-tarraa. Tänä keväänä ilmaisia kokeiluviikkoja vietetään 9.-22.1.2023.

🏃🏽 Ilmaisten kokeiluviikkojen aikana liikuntakalenterin tunneille ja vuoroille voi osallistua ilman voimassaolevaa SYKETTÄ-tarraa, mutta jokaiselle tunnille ja vuorolle tulee kuitenkin ilmoittautua

💻 Uusien käyttäjien tulee rekisteröityä SYKETTÄ-sivuilla ennen palveluiden käytön aloittamista, aiemmin rekisteröityneiden käyttäjien ei tarvitse rekisteröityä uudelleen

🎫 Ilmaisten kokeiluviikkojen jälkeen 23.1.2023 alkaen kaikilla käyttäjillä tulee olla voimassa oleva liikuntatarra

 

 
 
     
 

 
 

Tervehdys hankekoordinaattorilta

Moikka ja hyvää alkanutta vuotta minunkin puolestani! Toivottavasti olet saanut kerättyä akkuja tulevaa kevättä varten. Viimeinen SILLAT-hankkeen vuosi pyörähtää nyt käyntiin eli vielä kahden lukukauden verran on luvassa kivoja SILLAT-tapahtumia. Tuttuun tapaan tulevista tapahtumista tiedotetaan ISYYn verkkosivujen ja somekanavien lisäksi täällä Wiikko-Ärsykkeessä. Muista siis seurata ja nähdään tapahtumissa!

-Riina

 
 
     
 
 

 

Yhteiskävelylenkki 17.1.

Onko olemassa parempaa, kuin raitis ilma, reippailu sekä mahtava seura?

Vuoden ensimmäinen yhteiskävelylenkki on tiistaina 17.1. klo 16. Lähtö tapahtuu Alkukiviltä. Lenkki kestää n. tunnin, jonka jälkeen on mahdollista suunnata porukalla kahville/teelle.

Lisäksi osallistumisesta saa muistoksi SILLAT-hankkeen haalarimerkin. Varauduthan säähän sopivalla varustuksella. Lenkki on avoin kaikille, eikä vaadi etukäteen ilmoittautumista.

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

 

Hae mukaan Innovatiiviset
tapahtumat –ideakilpailuun!

Smart Event Managers -hanke järjestää ideakilpailun yhteistyössä Draft Program® -yrittäjyysohjelman kanssa. Ideakilpailussa etsitään Pohjois-Karjalaan uusia tapahtumia tai tapahtumatuotantoon liittyviä ratkaisuja.

Kaksi potentiaalisinta ideaa valitaan mukaan kehittämisohjelmaan. Saat asiantuntijoiden tukea mm. idean kehittämiseen ja mahdollisen jatkorahoituksen hakemiseen. Lisäksi voit saada jopa 3 000 euroa, kun jaat kilpailun järjestäjän käyttöön kokemuksiasi kehittämisohjelmasta. 

Kannustamme ideoimaan rohkeasti ja kehittämään tapahtuma-alaa luovasti! 

Tutustu kilpailuun ja hae mukaan 31.1.2023 mennessä.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Opiskelija, osallistu Kamu-verkkopalvelun kehittämiseen ja ilmoittaudu testitiimiin kevääksi 2023!

Testing, testing… Tänä keväänä testaamme tositarkoituksella opiskelijoiden Kamu-verkkopalvelua ja opiskelijaviestinnän käytäntöjä. Opiskelija, sinulla on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus vaikuttaa oikeasti opiskeluarjen tärkeän verkkopalvelun ja opiskelijaviestinnän tulevaisuuden suuntaan.

Ilmoittaudu mukaan opintopalveluiden vetämään testitiimiin 26.1.2023 mennessä Forms-lomakkeella. Testitiimiin mahtuu mukaan enintään 50 tutkinto-opiskelijaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos ilmoittautuneita on enemmän, huomioimme testaajissa oppiaineiden moninaisuuden. Testitiimi toimii suomen kielellä.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 

 
 

Joensuun ylioppilasteatteri esittää: Hairahduksia -musiikkinäytelmä

Yksi päivä Efesoksessa saa aikaan kommellusten sekamelskan kun kaupunkiin saapunutta Syrakusan Antipholusta luullaan toiseksi henkilöksi.

Luvassa hulvatonta välienselvittelyä alkuperäisten laulujen siivittämänä. Saadaanko selvyys, kuka on kuka? Ja kestääkö ihmissuhteet yllättävää sekaannusta?

Hairahduksia on Joensuun ylioppilasteatterin musiikkinäytelmä, joka perustuu Shakespearen Erehdysten Komediaan.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

JOY-kuoron pääsykokeet 16.1.

Itä-Suomen Yliopiston edustuskuoro JOY hakee jälleen uusia jäseniä!

Tule mukaan pääsykokeisiin 16.1. ilmoittautumalla JOYn instagram-tilin linktreestä tai tämän tekstin lopusta löytyvän linkin kautta. Linkki vie pääsykokeiden tapahtumasivulle Facebookissa, mistä löytyy tarkemmat tiedot ja ohjeet. ✨

Etsinnässä erityisesti bassoja ja tenoreita! Jos kaipaat laulamaan yhdessä muiden kanssa lavalle, tule rohkeasti hakemaan joukkoomme! Pääsykokeet löytyvät Facebook-tapahtumana nimellä JOY-kuoron pääsykokeet.

Tervetuloa mukaan kuoroon!

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Kiinnostaako kansainvälinen humanitaarinen työ? Tule SPR:n Nuorten kv-päiville 18.-19.2.! 

Oletko kiinnostunut humanitaarisesta toiminnasta ja kaipaat lisätietoa, verkostoja tai osaamista? SPR Savo-Karjalan kv-päivillä kuulet Punaisen Ristin tarjoamista mahdollisuuksia, pääset juttelemaan SPR:n asiantuntijoiden kanssa, saat pohtia omaa polkuasi kohti kansainvälisiä tehtäviä, ja pääset harjoittelemaan humanitaarisen työn taitojasi todenperäisissä tilanteissa!

Tapahtuma on suunnattu 18-29 –vuotiaille. Tapahtuman pääkieli on suomi, tulkkaus järjestetään tarpeen mukaan.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan 19.1. mennessä:

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

ESN Joensuu General Meeting (19.1.2023 kello 17:00 AU202)

ISYYn kansainvälinen kerho ESN Joensuu etsii riveihinsä uusia hallituslaisia ja aktiivijäseniä. Jos olet kiinnostunut hakemaan hallitukseen, haluat olla mukana äänestämässä uutta hallitusta, haluat ilmoittautua aktiivijäseneksi tai tulla vain kuulemaan lisää ESN Joensuun toiminnasta, nyt siihen on hyvä tilaisuus! Tule siis mukaan ESN Joensuun General Meeting -yleiskokoukseen torstaina 19.1.2023 kello 17:00 AU202 luokkaan Auroralle (Yliopistokatu 2)! Mukaan tarvitset vain opiskelijakortin, sen avulla voit äänestää.

Hallitukseen etsitään kevätlukukaudeksi:

  • President 
  • Vice-President 
  • Event Manager (x2)
  • Treasurer and Trip Coordinator
  • Communication Manager
  • Photographer and Graphic Designer

Jos haluat hakea hallitukseen, valmistaudu perustelemaan miksi sinut pitäisi valita rooliin (1min). Jos et pääse paikan päälle, voit myös lähettää perustelut videomuodossa esnjoensuu@esnfinland.eu. Koulutamme kaikki uudet hallituslaiset, joten ei haittaa vaikka et tietäisi uudesta roolistasi mitään etukäteen! 

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Uudenvuodenlupaussitsit 25.1.

Uusivuosi ja uudet lupaukset. Lupasit sitten terveelliset elämäntavat, kuntosalin aloittamisen, tipattoman tammikuun tai opiskeluihin panostamista, niin nyt on aika tulla juhlimaan vuotta 2023 ja uudenvuodenlupauksia poikkitieteellisille sitseille.

Lipunmyynti sitseille avautuu maanantaina 16.1 klo 13 Kide.Appissa.

Missä: Educa E200 
Milloin: 25.1.2023 klo. 18.00 
Mitä maksaa: 14 € 
Kenelle: Kaikille sitsien ystäville 
Mitä päälle: Teemaan sopivaa + haalarit

 

 
 
     
 
 

 

Joensuun Setlementin Isosisaruskoulutukset keväällä 2023

Joensuun Setlementti järjestää kevään aikana kaksi Isosisaruskoulutusta. Ensimmäinen järjestetään helmikuun alussa ja toinen maaliskuun lopussa. Koulutukset ovat maksuttomia ja antavat edellytykset toimia vapaaehtoisena Isosisaruksena sekä tukea lasten ja nuorten kasvua ja hyvinvointia.

Joensuu ke-to 1.-2.2.2023 klo 16.30-20.00
Joensuun Setlementin tilat (Siltakatu 10, A13. 5. kerros). Tarjoamme kahvit ja pientä välipalaa.

Joensuu ti-ke 28.-29.3.2023 klo 16.30-20.00
Joensuun Setlementin tilat (Siltakatu 10, A13. 5. kerros). Tarjoamme kahvit ja pientä välipalaa.

Tervetuloa mukaan Isosisarusten mahtavaa porukkaan!   

Ilmoittautumiset ja lisätiedot

 
 
     
 

 
 

Säätiö Gustaf B. Thordénin Karjalan Lahjarahaston Tutkija-apuraha

Vuonna 1941 perustettu Säätiö Gustaf B. Thordénin Karjalan Lahjarahasto tukee Itä-Suomen yliopiston Joensuun kampuksen opiskelijoita myöntämällä vuosittain 1–2 apurahaa.

Vuosittainen päätettävä apuraha on suuruudeltaan 15 000 euroa. Säätiö Gustaf B. Thordénin Karjalan Lahjarahasto julistaa haettavaksi apurahan Pohjois-Karjalasta kotoisin olevalle opiskelijalle tutkimustyön tekemistä tai tohtorin tutkinnon suorittamista varten. Tutkimusaiheena tai suoritettavana tutkintona kysymykseen tulevat Itä-Suomen yliopiston Joensuun kampuksen kaikki tieteenalat.

Apurahaa voivat hakea Itä-Suomen yliopiston Joensuun kampuksella jatko-opintoja suorittavat. Apurahan saajan edellytetään ainakin osittain tekevän tutkimusta päätoimisesti. Vapaamuotoiset, sähköiset hakemukset työ- ja tutkimussuunnitelmineen sekä mahdollisine lausuntoineen pyydetään toimittamaan säätiön sähköpostiin thordensaatio@hotmail.com 15.2.2023 mennessä.

Säätiö Gustaf B. Thordénin Karjalan Lahjarahaston hallitus tekee päätöksen stipendinsaajista kokouksessaan maalis-huhtikuussa 2023. Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa säätiön asiamies Arto Pohjamo, arto.pohjamo@kolumbus.fi, puhelin 0400 448 035.

 
 
     
 

 
 

Tapahtumakalenteri

Tammikuu
1.1.-28.2.
Talvikilometrikisa
9.-22.1. Ilmaiset SYKETTÄ-kokeiluviikot
10.1. Portti54 avoimet ovet klo 8-18
12.1. Portti54 avoimet ovet klo 8-18
16.1. JOY-kuoron pääsykokeet klo 15-18 tilassa AT100
16.1. Hairahduksia -musiikkinäytelmä klo 18 Kulttuuritehdas Siihtalassa
17.1. Portti54 avoimet ovet klo 8-18
17.1. Yhteiskävelylenkki, lähtö klo 16 Alkukiviltä (järj. SILLAT)
17.1. Hairahduksia -musiikkinäytelmä klo 18 Kulttuuritehdas Siihtalassa
19.1. Portti54 avoimet ovet klo 8-18
19.1. ESN Joensuu General Meeting klo 17 tilassa AU202
20.1. Hairahduksia -musiikkinäytelmä klo 18 Kulttuuritehdas Siihtalassa
23.1. Hairahduksia -musiikkinäytelmä klo 18 Kulttuuritehdas Siihtalassa
24.1. Hairahduksia -musiikkinäytelmä klo 18 Kulttuuritehdas Siihtalassa
25.1.-8.2. ISYY goes Jääkiekon superkuukausi
25.1. Uudenvuodenlupaussitsit klo 18 tilassa E200
27.1. Hairahduksia -musiikkinäytelmä klo 18 Kulttuuritehdas Siihtalassa
28.1. Hairahduksia -musiikkinäytelmä klo 18 Kulttuuritehdas Siihtalassa
30.1. Hairahduksia -musiikkinäytelmä klo 18 Kulttuuritehdas Siihtalassa

Helmikuu
1.-2.2
. Isosisaruskoulutus klo 16.30-20 (Joensuun Setlementin tilat, Siltakatu 10 A 13)
3.2. Hairahduksia -musiikkinäytelmä klo 18 Kulttuuritehdas Siihtalassa
4.2. Hairahduksia -musiikkinäytelmä klo 18 Kulttuuritehdas Siihtalassa
18.-19.2. SPR:n Nuorten kv-päivät (Savo-Karjalan piiritoimisto, Kauppakatu 35)

 
 
     
 
 

Tietoa Wiikko-Ärsykkeestä

Joensuun kampuksen Wiikko-Ärsyke on Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) uutiskirje. Saat sen sähköpostiisi, koska olet Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan jäsen ja opiskelet Joensuun kampuksella tai olet liittynyt uutiskirjeen jakelulistalle itse.

Wiikko-Ärsykkeestä saat ajankohtaista tietoa ylioppilaskunnan, yliopiston ja muiden tärkeiden opiskelijan elämään liittyvien toimijoiden, kuten YTHS:n ja Kelan, asioista. Lisäksi löydät uutiskirjeestä tietoa mm. ainejärjestöjen, kerhojen ja kampuskaupunkien tapahtumista. Wiikko-Ärsyke ilmestyy lukuvuosien aikana lomia ja joitakin poikkeuksia lukuunottamatta aina tiistaisin.

Mikäli et halua uutiskirjettä enää sähköpostiisi, voit poistua sen postituslistalta uutiskirjeen alalaidasta löytyvän linkin ("Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä") kautta avautuvalla lomakkeella. Löydät lisätietoa ISYYn uutiskirjeistä ja tietosuojasta verkkosivuiltamme.

 
 
     
 
 

Tiedotettavaa?

Jos sinulla on tiedotettavaa Wiikko-Ärsykkeen kautta, laita materiaali sähköpostilla viikkoa ennen Ärsykkeen ilmestymistä (edellisen viikon tiistai) osoitteeseen uutiskirje@isyy.fi.

Huomaathan, että uutiskirjeeseen tuleva teksti ei voi olla pitkä, optimaalinen pituus välilyöntien kanssa on noin 500 merkkiä. Sopiva kuvakoko on 270 x 270 px.

 
 
     
 
 
 

   

Yliopistokatu 7, PL 111, 80100 Joensuu 
 Yliopistonranta 3, PL 1627, 70211 Kuopio

 

Tilaa uutiskirje tästä.

Osoitelähde: Itä-Suomen yliopiston opiskelijatietojärjestelmä

 

ISYYn tietosuoja

   
   
 
 
 
  Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä.  
 
  Powered by Postiviidakko