Ajankohtaista

ISYYn uutiskirje: Wiikko-Ärsyke Joensuu viikko 23/2022

ti elok. 23 15:13:57 2022

Syyskuun alku ja lukuvuoden aloitus lähestyy! Tämän viikon uutiskirjeessä kerromme esimerkiksi Kampusryäsyksen ja kaupunkisuunnistuksen ohjelmista, SYKETTÄ Approsta, ajankohtaisista SILLAT-tapahtumista sekä edunvalvonnan kuulumisista.
 
 

 

Wiikko-Ärsyke Joensuu 23/2022

Vko 34 / 22.-28.8.2022
Luetko viestin mieluummin selaimella,
klikkaa tästä.

 
 

 
 

Kampusrysäyksen ja kaupunkisuunnistuksen ohjelmat julkaistu!

Syyskuun alku ja lukuvuoden aloitus lähestyy! Tämän viikon uutiskirjeessä kerromme esimerkiksi Kampusrysäyksen ja kaupunkisuunnistuksen ohjelmista, SYKETTÄ Approsta, ajankohtaisista SILLAT-tapahtumista sekä edunvalvonnan kuulumisista.

Tehokasta viikkoa! 🚀

 

 
 
     
 

 
 

Kampusrysäyksen ohjelma ja  kaupunkisuunnistuksen ohjeet nyt julki!

Lukuvuoden käyntiin polkaiseva tapahtuma, Kampusrysäys, järjestetään Itä-Suomen yliopiston molemmilla kampuksilla torstaina 8.9.2022.

Kampusrysäykseen ovat tervetulleita uudet ja jatkavat opiskelijat sekä UEF:n henkilöstö! Tapahtuma kokoaa yliopistoyhteisön koolle juhlistamaan uuden lukuvuoden alkua livemusiikin ja yhteisöllisten aktiviteettien merkeissä.

Kampusrysäys toimii lähtölaukauksena myös kaupunkisuunnistukselle, jossa opiskelijat kiertävät tuutoriryhmiensä kanssa tai muilla kokoonpanoilla kampuskaupunkiin sijoitettuja rasteja ja suorittavat erilaisia tehtäviä. Ilta huipentuu jatkobileisiin.

Tapahtuman järjestävät Itä-Suomen yliopisto (UEF) ja Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY).

Käy katsomassa Kampusrysäyksen ohjelma ja lue kaupunkisuunnistuksen ilmoittautumisohjeet ISYYn verkkosivuilta.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

ISYY hakee jäsenpalveluasiantuntijan sijaista

Haemme jäsenpalveluasiantuntijan sijaista ajalle 1.10.2022–30.4.2023 ja 1.8.–31.12.2023. 🙋‍♂️

Olisitkohan sinä etsimämme asiakaspalveluhenkinen tyyppi, jota kenties kiinnostaa ylioppilaskunnan toimistoilta saatavat palvelut ja niiden kehittäminen? Tule meille töihin! 🥰

📩 Hakuaika tehtävään päättyy 2.9.2022 kello 12.
 
👀 Lue hakukuulutus kokonaisuudessaan ISYYn sivuilta ja hae tehtävää.

 
 
     
 
 

Ehdota kunnia-, ansio- tai kuntamerkin saajaa viimeistään 4.9.2022

Nyt on aika ehdottaa kunnia-, ansio- ja kuntamerkkien saajia! 👑

🎀 ISYYn vuosijuhlia vietetään jo parin kuukauden päästä ja ISYYn merkkiohjesäännön mukaan kunnia- ja ansiomerkit julkistetaan vuosijuhlilla.
 
🎀 Merkkiohjesäännön mukaan jokaisella ISYYn jäsenellä tai alumnilla, eli myös sinulla, on oikeus tehdä ehdotus huomionosoitusten saajista. Ehdotuksia voi antaa 4.9.2022 asti!
 
👉 Lue lisää ISYYn verkkosivuilta, ja kerro meille, kuka ansaitsisi huomionosoituksen.

 

 
 
     
 
 

 

Lukuvuosikalenterit noudettavissa ISYYn toimistoilta

Lukuvuosikalenterit ovat vihdoin saapuneet ISYYn toimistoille! 

ISYYn jäsenenä olet oikeutettu kalenteriin täysin ilmaiseksi. Voit noutaa kalenterin toimistojen aukioloaikoina. 

Yhteystiedot

 
 
     
 
 

Hae rahoitusta järjestösi tai kerhosi kotikansainvälisyyden kehittämiseen syyslukukaudelle!

ISYY avaa  järjestöjen ja kerhojen kansainvälisen toiminnan kehityshankeavustuksen uudelleen! 🤩

🌏 Avustus on tarkoitettu syksyllä 2022 toteutettaviin, kotikansainvälistymistä edistäviin tapahtumiin ja projekteihin. Avustusta myönnettäessä suositaan pitkäjänteisesti toimintaa kehittäviä hankkeita.

🌏 Parhaista hakemuksista kaksi saa 300 € avustuksen ja hakuaika on 18.8.-18.9.2022.

👉 Lue lisää ISYYn nettisivuilta.

 

 
 
     
 

 
 

Opiskelija-aterian hintaan tulossa korotuksia

Korkeakoulu- ja kulttuuriministeri Petri Honkonen esittää opiskelija-aterian enimmäishintaan 50 sentin korotusta. Korotuksen syynä on kohonnnut inflaatio, Ukrainan sodasta johtuva raaka-aineiden heikko saatavuus sekä opiskelijaruokailun kriteerit. Samalla Honkonen esittää opiskelijan ateriatukeen 25 sentin korotusta, jolloin opiskelijoiden maksettavaksi jäisi 25 senttiä per ateria. 

Opiskelijajärjestöt SYL ja SAMOK ymmärtävät opiskelija-aterian korotuspaineen, mutta esittävät ateriatuen korotukseksi 39 senttiä.

Lue lisää:
Helsingin Sanomat
SYL

 

Vuorojenvaihto- sekä ylityökielto YTHS:ään

Työmarkkinajärjestöt ovat julistaneet vuorojenvaihto- ja ylityökiellon YTHS:ään. Työtaistelutoimella halutaan vauhdittaa talon sisäisiä TES-neuvotteluja. Vuorojenvaihtokielto on julistettu 16.8. ja se kestää kuukauden ellei sopimukseen päästä ennen sitä.

Lue lisää:
YTHS

 
 
     
 

 
 

 

Ilmaiset kokeiluviikot 1.-14.9.

SYKETTÄ tarjoaa syksyisin ja keväisin lukukauden alussa mahdollisuuden kokeilla liikuntapalveluita maksutta, ilman voimassa olevaa SYKETTÄ-tarraa. Tänä syksynä ilmaisia kokeiluviikkoja vietetään 1.-14.9.2022.

🏃🏽 Ilmaisten kokeiluviikkojen aikana liikuntakalenterin tunneille ja vuoroille voi osallistua ilman voimassa olevaa liikuntatarraa. Jokaiselle tunnille ja vuorolle tulee kuitenkin ilmoittautua myös ilmaisten kokeiluviikkojen aikana.

💻 Uusien käyttäjien tulee rekisteröityä SYKETTÄ-sivuilla ennen palveluiden käytön aloittamista. Aiemmin rekisteröityneiden käyttäjien ei tarvitse rekisteröityä uudelleen.

🎫 Ilmaisten kokeiluviikkojen jälkeen 15.9.2022 alkaen kaikilla käyttäjillä tulee olla voimassa oleva liikuntatarra.Oletko uusi käyttäjä? SYKETTÄ-palveluiden käytön aloittaminen on helppoa! Ota haltuun SYKETTÄ ABC, josta löydät ohjeet rekisteröitymiseen, liikuntatarran ostamiseen ja tunneille ilmoittautumiseen. SYKETTÄ ABC löytyy nettisivuiltamme.

 
 
     
 
 

SYKETTÄ Appro tulee taas

SYKETTÄ Appro järjestetään syyslukukauden alussa 1.-14.9.2022 osana ilmaisia kokeiluviikkoja. SYKETTÄ Appron perusajatuksena on kerätä liikuntasuorituksista appropassiin merkintöjä osallistumalla SYKETTÄ-liikuntatarjonnan lajeihin, joista jokainen suoritus on yhden merkinnän arvoinen. SYKETTÄ Approon osallistuvilla on käytettävissä kaikki SYKETTÄ-liikuntakalenterin tunnit ja vuorot ellei toisin mainita. SYKETTÄ Appron kunniaksi järjestämme myös upeita ekstratunteja.

🏅 Appropassin palauttaneet saavat suoritusmäärää vastaavan tutkintotason haalarimerkin. Lisäksi jokainen passin palauttanut osallistuu palkintojen arvontaan!

📘 Ilmaisen appropassin voi noutaa 23.8.2022 alkaen ISYYn ja POKAn toimistoilta. Passeja on rajoitettu määrä!

📬 SYKETTÄ Appron jälkeen appropasseja voi palauttaa kampustoimistoille 30.9.2022 asti toimistojen aukioloaikoina.

SYKETTÄ Appron tarkemmat osallistumisohjeet löytyvät nettisivuiltamme.

 

 
 
     
 
 

 

Syksyn 2022 liikuntakalenteri julkaistu 🥳

Syksyn liikuntakalenterista löytyy vanhoja tuttuja tunteja ja ohjaajia, mutta myös monia uutuuksia, uusia ohjaajia sekä paluun tekeviä tunteja ja vuoroja!

Liikuntakalenterin tarjonta voi täydentyä vielä elo- ja syyskuun aikana ja muutokset kalenterissa ovat mahdollisia. Tunnit ja vuorot lisätään liikuntakalenteriin manuaalisesti julkaisun jälkeen, joten ne eivät heti näy liikuntakalenterissa. Syksyn kaikki SYKETTÄ-palvelut alkavat 1.9.2022.

SYKETTÄ toivottaa kaikille uusille ja vanhoille käyttäjille liikunnallista syksyä, tavataan syyskuussa! 🤗

Ryhmäliikuntatarjonta
Palloilu- ja lajitarjonta

 
 
     
 

 
 

Tervehdys hankekoordinaattorilta

Moikka jälleen, toivottavasti viikko on sujunut mukavasti! Kesä alkaa olla lopuillaan, vaikka näistä helteistä ei sitä uskoisi, ja hankkeen toiminnotkin ovat alkaneet hiljalleen pyöriä kesäloman jälkeen. Esimerkiksi Valamon retkelle Joensuusta lähtevä bussi meni täyteen sekä Harrastuskaveritoimintaan on tullut paljon lisää hakemuksia. Lisäksi Kaupunkisuunnistuksen SILLAT-joukkueet tulevat jälleen, lisätietoa löydät alempaa.

Aurinkoista viikkoa kaikille!

-Riina

 
 
     
 
 

 

Pihapeli-iltapäivä 6.9.

Tiistaina 6.9. pelaillaan pihapelejä Tulliportin normaalikoulun pihalla klo 16.15-19. Lajeina on muun muassa mölkkyä, polttopalloa, tervapataa sekä tietysti osallistujien toiveita. Voit tulla koko ajaksi tai hetkeksi käymään. Muistoksi saat SILLAT-hankkeen oman haalarimerkin. Kartoitamme opiskelijoiden kiinnostusta osallistua tapahtumaan, joten täytäthän alla olevan lomakkeen, niin tiedämme varautua. Tapahtumaan saa tulla myös ilman ilmoittautumista. Tapahtumalla on säävaraus.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu

 
 
     
 
 

SILLAT-joukkueet Kaupunkisuunnistuksessa

Ylemmän vuosikurssin opiskelija; haluaisitko osallistua Kaupunkisuunnistukseen 8.9. ja tutustua samalla muiden alojen opiskelijoihin? Tule mukaan SILLAT-joukkueeseen, jossa pääset muodostamaan ystävyyssuhteita yli oppiainerajojen hauskojen rastitehtävien merkeissä! Ilmoittautuminen joukkueisiin aukeaa Kide.appissa 5.9. Joukkueita on kaksi ja yhteen joukkueeseen mahtuu kuusi opiskelijaa. Joukkue on avoin myös kansainvälisille opiskelijoille, joten varaudu mahdollisesti puhumaan myös englantia.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Tule mukaan Harrastuskaveritoimintaan!

Harrastuskaveritoiminta on tarkoitettu kaikille Itä-Suomen yliopiston opiskelijoille, jotka haluavat saada uusia kavereita yhteisten harrastusten ja mielenkiintojen kautta. Täyttämällä Harrastuskaverihakemuksen etsimme sinulle sopivan kaverin! 🕵️‍♀️

Harrastuksia on monenlaisia - voit etsiä kaveria vaikka kahvittelu-, leffa- tai juttuseuraksi. ISYYn verkkosivuilta löytyy listaa kampuskohtaisesti etsityistä harrastuskavereista sekä hakemuslomake.

Olemme yhteydessä, kun sopiva kaveri löytyy. Luemme hakemuksia ja yhdistelemme niitä keskenään kerran viikossa.

👉 Lue lisää toiminnasta ja täytä hakemus jo tänään!

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

Opiskelija, suunnista kampus tutuksi!

Tiedätkö, mistä löydät ylioppilaskunnan ISYY:n toimiston tai opintopalveluiden tiskin? Mietityttääkö kampuksella kulkeminen?

Nyt voit tutustua kampukseen etukäteen Kampussuunnistuksen avulla! Kampussuunnistuksessa kierrät kampusta paikan päällä apunasi mobiilipeli, jonka kartalta pystyt seuraamaan kulkuasi. Karttaan on merkitty rasteina kampuksen rakennukset, palvelut, ravintolat ja paljon muuta. Rasteilta löydät esittelyn ja tietoa kohteesta sekä pienen vapaaehtoisen tehtävän.

Kampussuunnistusta voit tehdä itseksesi tai yhdessä kavereidesi kanssa. Suunnistus on avoinna 30.9.2022 asti.

Ota siis puhelin kouraan, suuntaa kampukselle ja kierrä kampus tutuksi Kampussuunnistuksen avulla! Kampussuunnistuksen ja ohjeita suunnistukseen löydät Moodlesta.

Antoisaa suunnistusta!

 
 
     
 
 

Onko gradu jumissa? Etkö tunnu pääsevän sen kanssa eteenpäin? Hae Joensuun kampuksen Gradutalliin!

Gradutalli on monitieteinen gradun tekemisen tukiryhmä, joka on tarkoitettu kaikille opiskelijoille, joilla gradun teko syystä tai toisesta on viivästynyt. Ohjaus tapahtuu ryhmässä, sillä ideana on myös että opiskelijat saavat vertaistukea toisilta. Gradutallista ei saa opintopisteitä eikä se korvaa seminaareja.

Haku syyslukukaudella 2022 aloittavaan gradutalliin on nyt auki! Ohjaajina toimivat lehtori Päivi Armila ja Sirja Möttönen. Talli toteutetaan hybridinä eli osa taapamisesta on paikan päällä Joensuussa ja osa etänä (Zoom). Ensimmäinen tapaaminen on Joensuussa ti 20.9.2022. 

Hakuaikaa on tiistaihin 13.9.2022 klo 15.00 saakka.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Nuorten Kasvu ry etsii ohjaajia pikaisesti syksyn Luova lava -ryhmiin! 

Ohjaajana pääset toteuttamaan monipuolista ohjaamista 1.-6.-luokkalaisille. Syyskaudella ryhmät kokoontuvat 13 kertaa Joensuussa ja TIkkalassa torstaisin klo 17-18 (8.9 alkaen).

Luova lava -ryhmät tukevat lasta oman luovuuden kehittämisessä musiikin, tanssin ja teatterin keinoin. Ohjaajalla toivomme olevan aikaisempaa kokemusta ohjaamisesta ja arvostamme erilaisen ryhmä- ja kerhotoiminnan tuntemusta. Myös aikaisempi kokemus mm. tanssista, teatterista, musiikista tai luovasta toiminnasta on eduksi. 

Ohjaajalle maksetaan palkkaa ohjaustuntien mukaisesti. Perehdytämme uudet ohjaajat.

 Jos kiinnostuit tehtävästä, ota yhteyttä: nuortenkasvu@gmail.com

 

 
 
     
 
 

 

Miten opiskeluaikaiset kokemukset vaikuttavat henkilökohtaiseen
kehitykseen? Osallistu Campus International -kyselyyn!

Opetushallitus etsii vastaajia kansainväliseen kyselyyn, jossa selvitetään opiskeluaikaisten kokemusten vaikutusta henkilökohtaiseen kehitykseen, keskittyen erityisesti kansainvälistymiskokemuksiin. Kyselyyn
etsitään kuitenkin vastaajaksi opiskelijoita, jotka opiskelevat alempaa tai ylempää tutkintoa
ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa.

Kysely on englanniksi, vastausaikaa 15.9. asti.

Jos sinulla on mitään kysyttävää kyselystä, ota yhteyttä meihin osoitteeseen
erasmus.korkeakoulutus@oph.fi

Vastaa kyselyyn

 
 
     
 

 
 

Lukuvuoden varaslähtö 31.8. (järj. Legio Ostiensis ry)

Varaslähtö! Uusi lukuvuosi häämöttää jo ja jokasyksyiset fuksiviikot laittavat Joensuun opiskelijoiden bilemaratonin käyntiin.

Tästä varaslähdöstä ei diskata ketään, joten riippumatta siitä oletko uusi vai vanha opiskelija, nyt on fuksien aika tutustua Kerubin kellariin tai vanhempien vetäistä pölyttyneet haalarit niskaansa, sillä kyseessä on Joensuun syksyn ensimmäiset poikkitieteelliset opiskelijabileet. Kellarissa menosta huolta pitää Kerubin DJ.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Opiskelijoiden ilta 6.9.

Hei opiskelija! 🌈

🍏Järjestämme 6.9. sateenkaarevien opiskelijoiden teemaillan, jossa keskustellaan seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen asemasta erityisesti UEF:ssa, Karelia AMK:ssa ja Riveriassa. Vapaamuotoisessa illassa kerätään opiskelijoiden palautetta, jonka Pohjois-Karjalan Seta välittää sateenkaarevan oppilaitostyön työryhmälle.

🍎Tilaisuus alkaa klo 17 ja kestää noin 2 tuntia. Tapahtumassa kuulet myös Pohjois-Karjalan Setan toiminnasta, syksyn tapahtumista ja vapaaehtoismahdollisuuksista. Tarjolla pientä syötävää.  Ei ennakkoilmoittautumista.

🌸Osoite: Rantakatu 23 A, 80100 Joensuu. Kerrostalo Niskakadun ja Rantakadun kulmassa, käynti sisäpihan kautta, opasteet seinissä ja ovessa. Tapaaminen kellarikerroksessa Helmi-kokoustilassa. Jos tarvitset esteetöntä sisäänkäyntiä, voit ilmoittaa siitä etukäteen numeroon 040 870 41 53.

 
 
     
 
 

Jenkkifutiksen peruskurssi syyskuussa

Hox Hox!! Wolves järjestää jälleen jenkkifutiksen peruskurssin Joensuun Koillispuiston tekonurmella! 

Aikataulu: 6.9, 8.9. ja 13.9. kello 20–22.

Osallistuminen on ilmaista ja mukaan et tarvitse kuin juomapullon ja lenkkarit tai nappikset. Jos uusi harrastus houkuttelee niin rohkeasti mukaan kokeilemaan! 

Jos heräsi kysymyksiä, niin voit lähettää sähköpostia

miehet@wolves.fi
naiset@wolves.fi

Tai laittamalla viestiä Instagramissa tai Facebookissa @joensuuwolves ja @joensuushewolves

 

 
 
     
 
 

Itä-Suomen yliopiston lukuvuoden 2022–2023 avajaiset

Itä-Suomen yliopiston lukuvuoden 2022–2023 avajaiset pidetään Kuopion kampuksella Snellmania-rakennuksen Suuressa juhlasalissa torstaina 8. päivänä syyskuuta 2022 klo 13.15 alkaen. Tervetuloa!

Yliopiston lukuvuoden avajaisjumalanpalvelus Suuressa juhlasalissa klo 12.15–12.45
Liturgia, yliopistopappi Raimo Hakkarainen
Puhe, kirkkoherra Anu Kiviranta
Musiikki, kanttori Jarkko Maukonen 

OHJELMA klo 13.15 alkaen

Akateeminen kulkue

Avajaispuhe
Rehtori Jukka Mönkkönen

Juhlapuhe
Luova johtaja, toimittaja Jani Halme

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan puhe
Hallituksen puheenjohtaja Sami Tanskanen

Itä-Suomen yliopiston kuoro Joy
Johtajana Matti Makkonen

Maamme
Kahvitarjoilu

Avajaisjumalanpalvelusta voi seurata verkossa.
Ohjelmaa klo 13.15 alkaen voi seurata verkossa.

Kampustapahtuma klo 15.30 alkaen. Ohjelma julkaistaan osoitteessa isyy.fi/kampusrysays.

 
 
     
 
 

Mitä saat 7,50 eurolla?

”Lontoossa eletään vuotta 1912, kun nuori ja päättäväinen Eliza Doolittle ottaa ohjat ja onnensa omiin käsiinsä…Miten tarina eteneekään ja kenen rakkaus saa täyttymyksensä?” Musikaaliklassikko MY FAIR LADY

 ”39 askelta juoksuttaa nopeissa pakomatkan käänteissään 4 taitavaa näyttelijää yli 40 roolissa - ettei vain pokka pettäisi näyttelijöiltäkin!” Alfred Hitchcockin elokuvaan perustuva hulvaton mysteerikomedia 39 ASKELTA 

 

 
 
 

”Tiheätunnelmainen ja herkkyydessään väkevä draama rakkauden kannattelemista ja haavoittamista ihmisistä."Miehellä pitää olla vaimo, mutta että se olisi tällaista sinun kanssasi, sitä en osannut arvata..." rakkausdraama LEMPI

Joensuun kaupunginteatterissa, opiskelijan äkkilähtölippu maksaa vain 7,50 euroa esityspäivinä ostettuna ja ennakkoonkin vain 15 euroa! Liput www.lippu.fi  tai Carelicum palveluista, Koskikatu 5, p. 013 267 5222, carelicum.palvelut@joensuu.fi  tai vaikka vasta tuntia ennen esityksiä teatterin ovilipunmyynnistä kaupungintalolta.

Koko upean monipuolinen ja yllättävä ohjelmisto esittäytyy jo netissä, katso vaikka ww.joensuunteatteri.fi

 
 
     
 

 
 

Joensuun Kataja ry etsii yleisurheiluohjaajia

Etsitkö työtä opintojen ohelle? Oletko kiinnostunut yleisurheilun ohjaamisesta tai kenties omaat jo aiempaa kokemusta lajin valmentamisesta? Joensuun Katajan yleisurheilun alla toimii noin 20 eri junioriryhmää ja 7 alle kouluikäisten liikuntaleikkikouluryhmää ympäri vuoden. Liikutamme vuosittain yli 200 lasta ja nuorta. Tule mukaan meidän yleisurheilun huippu tiimiin!

Haemme motivoituneita ja innostuneita ohjaajia/valmentajia syyskuussa alkavalle hallikaudelle. Erityisesti haemme ohjaajia alle 10-vuotiaiden ryhmiin. Vanhempien urheilijoiden ryhmiin otamme myös mukaan kokemuksen omaavia valmentajia.

Harjoitukset sijoittuvat arki-iltoihin ja harjoituspaikkana toimii Joensuun Areenan yleisurheilualueet. Liikuntaleikkikoulut pyörivät 3 eri koululla Marjalassa, Nepenmäellä ja Noljakassa. Maksamme ohjaustyöstä korvauksen ja tarvittaessa järjestämme ohjaajille valmennuskoulutusta.

Otathan pikaisesti yhteyttä!

Yhteydenotot:

Valmennuspäällikkö Jarkko Kumpulainen jarkko.kumpulainen@katajayu.fi/ 040 5700229

 
 
     
 

 
 

Tapahtumakalenteri

24.8. Workshop: Robotiikkaa ja ohjelmointia klo 17-19 (järj. Mimmit koodaa)
25.8. Boardgamers -kerhon tapaaminen klo 15 Haltian kokoushuoneessa
31.8. Lounas Pohjois-Karjalassa klo 12-13 (järj. Mimmit koodaa)
31.8. Lukuvuoden varaslähtö Kerubissa (järj. Legio Ostiensis ry)
1.-14.9. Ilmaiset kokeiluviikot (järj. SYKETTÄ)
1.-14.9. SYKETTÄ Appro
1.9. Boardgamers -kerhon tapaaminen klo 15 Haltian kokoushuoneessa
3.9. Päiväretki Valamon luostariin (järj.SILLAT)
6.9. Pihapeli-iltapäivä (järj.SILLAT)
6.9. Opiskelijoiden ilta (järj. Pohjois-Karjalan Seta)
6.9. Jenkkifutiksen peruskurssi klo 20-22 Koillispuiston tekonuermella (järj. Wolves)
7.9. Workshop: Nettisivujen perusteet (HTML & CSS) (järj. Mimmit koodaa)
8.9. Itä-Suomen yliopiston avajaiset
8.9. Kampusrysäys ja kaupunkisuunnistus
8.9. Kaupunkisuunnistuksen SILLAT-joukkueet (järj.SILLAT)
8.9. Jenkkifutiksen peruskurssi klo 20-22 Koillispuiston tekonuermella (järj. Wolves)
13.9. Retki Kuhasaloon Kalmonkatiskaan (järj.SILLAT)
13.9. Transryhmä (järj. Pohjois-Karjalan Seta)
13.9. Jenkkifutiksen peruskurssi klo 20-22 Koillispuiston tekonuermella (järj. Wolves)
14.9. Lounas Pohjois-Karjalassa klo 12-13 (järj. Mimmit koodaa)
15.9. Lautapeli-ilta (järj.SILLAT) 
20.9. Sateenkaaritaidepaja (järj. Pohjois-Karjalan Seta)
23.9. Päiväretki Tahkolle (järj.SILLAT)
27.9. Kouluttajakoulutus (järj. Pohjois-Karjalan Seta)
6.10. Lounas Pohjois-Karjalassa klo 12-13 (järj. Mimmit koodaa)
27.10. Hybriditapahtuma: Tulevaisuuden asiantuntija IT-alalla klo 17-19 (järj. Mimmit koodaa)

 
 
     
 
 

Tietoa Wiikko-Ärsykkeestä

Joensuun kampuksen Wiikko-Ärsyke on Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) uutiskirje. Saat sen sähköpostiisi, koska olet Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan jäsen ja opiskelet Joensuun kampuksella tai olet liittynyt uutiskirjeen jakelulistalle itse.

Wiikko-Ärsykkeestä saat ajankohtaista tietoa ylioppilaskunnan, yliopiston ja muiden tärkeiden opiskelijan elämään liittyvien toimijoiden, kuten YTHS:n ja Kelan, asioista. Lisäksi löydät uutiskirjeestä tietoa mm. ainejärjestöjen, kerhojen ja kampuskaupunkien tapahtumista. Wiikko-Ärsyke ilmestyy lukuvuosien aikana lomia ja joitakin poikkeuksia lukuunottamatta aina tiistaisin.

Mikäli et halua uutiskirjettä enää sähköpostiisi, voit poistua sen postituslistalta uutiskirjeen alalaidasta löytyvän linkin ("Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä") kautta avautuvalla lomakkeella. Löydät lisätietoa ISYYn uutiskirjeistä ja tietosuojasta verkkosivuiltamme.

 
 
     
 
 

Tiedotettavaa?

Jos sinulla on tiedotettavaa Wiikko-Ärsykkeen kautta, laita materiaali sähköpostilla viikkoa ennen Ärsykkeen ilmestymistä (edellisen viikon tiistai) osoitteeseen uutiskirje@isyy.fi.

Huomaathan, että uutiskirjeeseen tuleva teksti ei voi olla pitkä, optimaalinen pituus välilyöntien kanssa on noin 500 merkkiä. Sopiva kuvakoko on 270 x 270 px.

 
 
     
 
 
 

   

Yliopistokatu 7, PL 111, 80100 Joensuu 
 Yliopistonranta 3, PL 1627, 70211 Kuopio

 

Tilaa uutiskirje tästä.

Osoitelähde: Itä-Suomen yliopiston opiskelijatietojärjestelmä

 

ISYYn tietosuoja

   
   
 
 
 
  Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä.  
 
  Powered by Postiviidakko