Ajankohtaista

ISYYn uutiskirje: Wiikko-Ärsyke Joensuu viikko 24/2022

ti elok. 30 15:37:21 2022

Syyskuun alku on jo aivan nurkan takana ja 1.9. käynnistyy myös uusien opiskelijoiden orientaatio. Jos olet aloittamassa opintosi UEFissa niin käy kurkkaamassa ISYYn "näin selviät opintojen alusta" -muistilista, johon on koottu tärkeimmät opintojen alkuun liittyvät asiat.
 
 

 

Wiikko-Ärsyke Joensuu 24/2022

Vko 35 / 29.8.-4.9.2022
Luetko viestin mieluummin selaimella,
klikkaa tästä.

 
 

 
 

Lukuvuosi alkaa!

Syyskuun alku on jo aivan nurkan takana ja 1.9. käynnistyy myös uusien opiskelijoiden orientaatio. 🔥

Jos olet aloittamassa opintosi UEFissa niin käy kurkkaamassa ISYYn "näin selviät opintojen alusta" -muistilista, johon on koottu tärkeimmät opintojen alkuun liittyvät asiat. 🔍

Tämän viikon uutiskirjeestä löydät tuttuun tapaan ajankohtaiset ISYYn, SYKETTÄ-liikuntapalveluiden, SILLAT-hankkeen kuulumiset sekä tulevat tapahtumat.

Tsemppiä lukuvuoden alkuun!  ☀️

 

 
 
     
 

 
 

Kaupunkisuunnistuksen ilmoittautuminen alkaa uusille opiskelijoille pe 2.9. ja jatkaville 5.9.! 

Lukuvuoden käyntiin polkaiseva tapahtuma, Kampusrysäys, järjestetään Itä-Suomen yliopiston molemmilla kampuksilla torstaina 8.9.2022.

Kampusrysäykseen ovat tervetulleita uudet ja jatkavat opiskelijat sekä UEF:n henkilöstö! Tapahtuma kokoaa yliopistoyhteisön koolle juhlistamaan uuden lukuvuoden alkua livemusiikin ja yhteisöllisten aktiviteettien merkeissä.

Kampusrysäys toimii lähtölaukauksena myös kaupunkisuunnistukselle, jossa opiskelijat kiertävät tuutoriryhmiensä kanssa tai muilla kokoonpanoilla kampuskaupunkiin sijoitettuja rasteja ja suorittavat erilaisia tehtäviä. Ilta huipentuu jatkobileisiin.

Käy katsomassa Kampusrysäyksen ohjelma ja lue kaupunkisuunnistuksen ilmoittautumisohjeet ISYYn verkkosivuilta.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

ISYYn toimistot avoinna myös perjantaina 2.9 ja 9.9.

ISYYn toimistot palvelevat poikkeuksellisesti myös perjantaina 2.9.2022 klo 11–13 ja perjantaina 9.9.2022 klo 11–13.

 
 
     
 
 

ISYY hakee kääntäjäharjoittelijaa 2-3kk ajalle syksyllä 2022

Hallitsetko erinomaisesti suomen- ja englannin kielen ja kääntäminen on sinulle ominaista puuhaa? Kiinnostaako sinua harjoittelu ylioppilaskunnassa?

Lue hakukuulutus ISYYn sivuilta ja hae tehtävää.

 

 
 
     
 
 

 

Nyt on aika ehdottaa kunnia-, ansio- ja kuntamerkkien saajia! 👑

🎀 ISYYn vuosijuhlia vietetään jo parin kuukauden päästä ja ISYYn merkkiohjesäännön mukaan kunnia- ja ansiomerkit julkistetaan vuosijuhlilla.

🎀 Merkkiohjesäännön mukaan jokaisella ISYYn jäsenellä tai alumnilla, eli myös sinulla, on oikeus tehdä ehdotus huomionosoitusten saajista. Ehdotuksia voi antaa 4.9.2022 asti!

👉 Lue lisää ISYYn verkkosivuilta, ja kerro meille, kuka ansaitsisi huomionosoituksen.

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

Hanki syksyksi liikuntakaveri! 🙋🏽‍♂️

Syksy sekä ilmaiset kokeiluviikot tulossa eikä kaveria, kenen kanssa liikkua? Eipä hätää, voit löytää itsellesi liikuntakaverin meidän kauttamme!

🏸 Liikuntakaveri on SYKETTÄ-korkeakoululiikunnan tarjoama palvelu korkeakouluopiskelijoille, jotka haluavat harrastaa liikuntaa, mutta kaipaavat siihen kaveria tai kavereita. Palvelun avulla halutaan yhdistää samoista liikuntaharrastuksista kiinnostuneita opiskelijoita. 

☑️ Liikuntakaveri-hakemuksessa voit kertoa, mitkä lajit sinua kiinnostavat ja millaista liikuntakaveria etsit. Otamme sinuun yhteyttä heti sopivan kaverin löydyttyä. Sinulla ei tarvitse olla voimassa olevaa SYKETTÄ-tarraa osallistuaksesi liikuntakaveripalveluun.

Täyttämällä Liikuntakaveri-hakemuksen etsimme sinulle sopivan liikuntakaverin. Hakemus löytyy nettisivuiltamme.

 

 
 
     
 
 

 

Joensuu Areenan ovikoodi vaihtuu 1.9.2022 alkaen 🏟️

Joensuu Areenalla otettiin keväällä käyttöön ovikoodit ja halliin pääsee sisälle vain koodilla. Koodit uusitaan lukukausittain ja uudet koodit otetaan käyttöön 1.9.2022 alkaen. Koodit löytyvät SYKETTÄ-vuorojen tapahtumakuvauksista.

🏋🏽‍♀️ Joensuu Areenan kuntosalia käyttävien tulee pyytää uusi koodi erikseen SYKETTÄ-henkilöstöltä sähköpostitse. Koodi on tarkoitettu vain SYKKEEN käyttäjille eikä sitä ole luvallista jakaa eteenpäin.

💻 SYKKEEN työntekijöiden sähköpostiosoitteet löytyvät nettisivuilta.

 
 
     
 
 

SYKETTÄ Appron kunniaksi upeita extratunteja! 🤩

Olemme lisänneet liikuntakalenteriin SYKETTÄ Appron extratunteja, jotka löytyvät kalenterista etuliitteellä "APPROEXTRA". Extratunteja voidaan lisätä myöhemminkin, joten seuraatahan liikuntakalenteria!

Kaikille extratunneille ilmoittautudutaan normaalisti liikuntakalenterin kautta. Kaikista approextran tunneista ja vuoroista saa merkinnän appropassiin. Lisätietoja tunneista ja vuoroista liikuntakalenterissa!

 

 
 
     
 

 
 

Tervehdys hankekoordinaattorilta

Moikka jälleen, taas yksi viikko mennyt ohi kuin hujauksessa. Tällä viikolla alkaa uusi lukuvuosi, niin jännittävää! Tämä on minulle ehdottomasti yksi vuoden kohokohdista, kun yliopistolla alkaa olla taas elämää. Muistan edelleen ensimmäisen päiväni yliopistossa fuksina. Se on varmaan monelle sellainen päivä, minkä muistaa loppuelämänsä. Jos sinuakin jännittää uuden lukuvuoden aloitus, niin hyvässä kuin pahassa, niin muistathan, että jännittäminen on täysin normaalia ja olethan kiltti itsellesi.

Kivaa ja rauhallista lukuvuoden aloitusta!

-Riina

 
 
     
 
 

 

Pihapeli-iltapäivä 6.9.

Tervetuloa tiistaina 6.9. pelaamaan pihapelejä Tulliportin normaalikoulun pihalla klo 16.15-19. Lajeina on muun muassa mölkkyä, polttopalloa, tervapataa sekä tietysti osallistujien toiveita. Voit tulla koko ajaksi tai hetkeksi käymään. Muistoksi saat SILLAT-hankkeen oman haalarimerkin. Kartoitamme opiskelijoiden kiinnostusta osallistua tapahtumaan, joten täytäthän alla olevan lomakkeen, niin tiedämme varautua. Tapahtumaan saa tulla myös ilman ilmoittautumista. Tapahtumalla on säävaraus.

Ilmoittaudu

 

 
 
     
 
 

SILLAT-joukkueet Kaupunkisuunnistuksessa

Ylemmän vuosikurssin opiskelija; haluaisitko osallistua Kaupunkisuunnistukseen 8.9. ja tutustua samalla muiden alojen opiskelijoihin? Tule mukaan SILLAT-joukkueeseen, jossa pääset muodostamaan ystävyyssuhteita yli oppiainerajojen hauskojen rastitehtävien merkeissä! Ilmoittautuminen joukkueisiin aukeaa Kide.appissa 5.9. Joukkueita on kaksi ja yhteen joukkueeseen mahtuu kuusi opiskelijaa. Joukkue on avoin myös kansainvälisille opiskelijoille, joten varaudu mahdollisesti puhumaan myös englantia.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Syksyn SILLAT-aamupalat

SILLAT-aamupalat ovat rentoja ja yhteisöllisiä hengailluhetkiä, jotka ovat avoimia UEFin opiskelijoille. Tarjolla mm. leipää, kananmunia, puuroa, jogurttia, mysliä, tuoremehua, kahvia ja teetä.

Aamupalat järjestetään Kampus Bistrossa. Ajankohdat ovat 14.9., 28.9., 5.10. ja 19.10. klo 08.15-09.00.

Tilaisuuksiin ilmoittaudutaan etukäteen. Osallistuminen on maksutonta. Ilmoittauduthan vain yhdelle kerralle, jotta mahdollisimman monella on mahdollisuus osallistua. Yhdelle kerralle mahtuu 13 henkilöä.

Tervetuloa aloittamaan päivä poikkitieteellisellä aamupalalla!

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Lautapeli-ilta 15.9.

Tervetuloa torstaina 15.9. klo 17 alkaen Bar Playn yläkertaan (Kauppakatu 23 B, 80100) pelaamaan lautapelejä poikkitieteellisesti. Illan aikana on tarkoitus pelailla porukalla eri lautapelejä sekä tarjolla on Bar Playn maukkaita ranskalaisia. Pelit löytyvät paikan päältä, mutta voit tuoda myös oman lempipelisi mukaan. Iltaan voi osallistua myös ilman, että osallistuu peleihin, voit myös tulla hengailemaan. Osallistuminen on maksutonta ja saat muistoksi illasta SILLAT-hankkeen haalarimerkin.

Huom! Kyseessä on alkoholiton tapahtuma.

Ilmoittaudu

 

 
 
     
 

 
 

Vertaisohjaajalta tukea opiskelijaelämän huoliin ja pohdintoihin

Opiskelujen aloitus tai niihin palaaminen voi herättää monenlaisia ajatuksia ja tunteita. Joskus kaikista helpointa voi olla purkaa mieltä tuntemattomalle. Student2Student-palvelu on tätä varten. Koulutetut vertaisohjaajat ovat sinua varten tilanteessa kuin tilanteessa. Voit jutella vertaisohjaajalle puhelimessa tai chatissa. Keskustelut ovat luottamuksellisia ja maksuttomia. Tarvittaessa vertaisohjaaja auttaa sinua löytämään tarvittavan tuen piiriin tai etsimään vastaukset sinua mietityttäviin kysymyksiin. Mikään huoli ei
ole liian pieni tai suuri, etteikö sen voisi jakaa vertaisohjaajalle.

Vertaisohjaajat tavoitat 1.9. alkaen tiistaista torstaihin klo 14-17 joko puhelimitse 029 445 8580 tai chatissa. Puhelimeen voit jättää soittopyynnön myös aukioloaikojen ulkopuolella, ja
vertaisohjaaja soittaa sinulle takaisin.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

UEFin opiskelijoille tarjolla korkeakoulujen yhteisiä kestävyysopintoja

Itä-Suomen, Jyväskylän ja Turun yliopistojen opiskelijat voivat syksystä alkaen suorittaa yhteisiä kestävyysopintoja, jotka liittyvät monitieteisesti ympäristöön, kestävyyteen ja vastuullisuuteen. Kestävyysopinnot ovat avoimia kaikille kumppaniyliopistojen tutkinto-, jatko- ja vaihto-opiskelijoille.

Kestävyysopintojen ensimmäinen hakukierros on avautunut, ja opintojaksoille voi hakea jatkossa kaksi kertaa lukuvuoden aikana.

Kestävyysopintojen kurssivalikoimaan voi tutustua osoitteessa www.kestavyysopinnot.fi/. Opiskelija voi vapaasti valita kurssitarjottimelta yhden tai useamman kurssin mielenkiintonsa mukaan. Useimpiin opintojaksoihin voi osallistua etänä tai verkon kautta.

Opiskelijat voivat suorittaa kestävyysopintoja ilman, että kurssit sisältyvät omiin pää- ja sivuaineopintoihin. Jos opiskelija haluaa kurssit osaksi pää- ja sivuaineopintojaan, hänen tulee sopia kestävyysopintojen sovittamisesta pää- ja sivuaineopintoihinsa opintokokonaisuudesta vastaavan henkilön kanssa omassa yliopistossaan.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

YTHS-maksu toisen EU- tai Eta-maan, Sveitsin tai Iso-Britannian sosiaaliturvan piirissä

Jos sosiaaliturvastasi vastaa toinen EU- tai Eta-maa, Sveitsi tai Iso-Britannia, sinun ei tarvitse maksaa terveydenhoitomaksua. Voit kuitenkin käyttää YTHS:n palveluita.

Lähetä Kelaan kopio voimassaolevasta eurooppalaisesta sairaanhoitokortistasi (EHIC) tai muu asiakirja, josta käy ilmi, että kuulut jonkun edellä mainitun maan sosiaaliturvaan. Katso tarkemmat ohjeet lähettämisestä Kelan sivuilta.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Ilmoittautuminen ”yPolku 1: liiketoimintamahdollisuuden tunnistaminen” -kurssille on auki!

Oman yritysidean kehittämiseen erikoistunut kurssi ”yPolku 1: liiketoimintamahdollisuuden tunnistaminen” (5 op) järjestetään jälleen syys-lokakuussa 2022! Kurssi sisältää kokonaisuudessaan Business Center Pohjois-Savon järjestämän Havuja#!@&%&! -yrityskiihdyttämöhjelman 1. vaiheen, Havuja Bootcampin.

 
 
 

Kurssi alkaa 8.9. klo 16-18 aloitusinfolla.

Kurssia on avoin UEF:n, Savonian ja Sakkyn opiskelijoille ja sitä hallinnoi Savonia-ammattikorkeakoulu. Kurssi suoritetaan Savonia-ammattikorkeakoulun Moodlessa.

Opintojaksolle ilmoittautumiset (käytä HAKA-kirjautumista) täältä.

Lisätietoa kurssista voi kysyä:

Tomi.tuovinen@uef.fi

 
 
     
 
 

Urapalvelujen opintojaksot uudistuvat

UEF Urapalvelut tarjoaa kaikille opiskelijoille avoimia itseopiskelujaksoja (1 op) ura- ja
työllistymisvalmiuksien kehittämiseen:

Urasuunnittelun itseopiskelujakso
Työnhaun itseopiskelujakso
Basics of Finnish Working Life - self-study course

Itseopiskelujaksoilla opittua voi tulla syventämään pienryhmäharjoituksiin (1 op):

Urasuunnittelun harjoitukset
Työnhaun harjoitukset

Kurssikuvaukset ja ilmoittautuminen Pepissä

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

 

ESN Joensuu Get to Know Each Other -party (7.9.2022 19:00 @Bepop) 

Uusi lukuvuosi starttaa ja on aika tutustua muihin uusiin opiskelijoihin! Tervetuloa ESN Joensuun Get to Know Each Other -bileisiin keskiviikkona 7.9 kello 19 alkaen Bepopin kellariin - luvassa on tutustumisbingoa, karaokea ja mahdollisuus voittaa palkintoja. ESN Joensuu on ISYYn kansainvälinen kerho, jonka tapahtumiin ovat tervetulleita kaikki ISYYn jäsenet, tule siis tapaamaan uusia opiskelijoita kansainväliseen ympäristöön! 

Mitä? ESN Joensuu Get to Know Each Other party
Milloin? Keskiviikko 7.9.2022 kello 19:00
Missä? Bepop Joensuu 
Hinta? Ilmainen ISYYn jäsenille! 

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

ESN Joensuu General Meeting (14.9.2022 17:00 @AU205)

Hello everyone/tervetuloa kaikille!
ISYYn kansainvälinen kerho ESN Joensuu etsii riveihinsä uusia hallituslaisia. Jos olet kiinnostunut hakemaan hallitukseen, haluat olla mukana äänestämässä uutta hallitusta, haluat tulla aktiivijäseneksi tai vain kuulemaan lisää ESN Joensuun toiminnasta, nyt siihen on hyvä tilaisuus! Tule siis mukaan ESN Joensuun General Meeting -yleiskokoukseen keskiviikkona 14.9 kello 17:00 AU205 luokkaan Auroralle (Yliopistokatu 2)! Mukaan tarvitset vain opiskelijakortin, sen avulla voit äänestää.

 

 
 
 

Hallitukseen etsitään nyt syyslukukaudeksi: 

- President
- Vice-President 
- Event Manager (x2)
-Treasurer and Trip Coordinator
- Communication Manager
- Photographer and Graphic Designer

Jos haluat hakea hallitukseen, valmistaudu perustelemaan miksi sinut pitäisi valita rooliin (1min). Jos et pääse paikan päälle, voit myös lähettää perustelut videomuodossa esnjoensuu@esnfinland.eu. Koulutamme kaikki uudet hallituslaiset, joten ei haittaa vaikka et tietäisi uudesta roolistasi mitään etukäteen! 

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

FinFami tarjoaa ohjattua tekemistä opiskelijoille

Luonnosta arjen voimaa -ryhmä (8.9. alkaen)
Ryhmä on tarkoitettu työikäisille omaisille, jotka kantavat huolta tai kuormittuvat läheisensä mielenterveyden ja/tai päihteidenkäytön haasteiden vuoksi. Tavoite on herätellä omaa luontosuhdetta ja löytää luonnosta arjen keinoja jaksamisen vahvistamiseksi. Ryhmässä hyödynnetään toiminnallisia harjoitteita, luovia menetelmiä, elämyksellistä vertaistukea ja luonnon terveysvaikutuksia. Ryhmä toteutetaan yhteistyössä Karelia ammattikorkeakoulun kanssa. 
Lue lisää

***

 
 
 

Omakuva N.Y.T -ryhmä (27.9. alkaen)
Ryhmä on kehitetty nuorille aikuisille (16-29 vuotiaille), joilla on huolta oman tai sairastuneen läheisen psyykkisestä hyvinvoinnista. Omakuva N.Y.T on taideperustainen kasvuryhmä. Sinulla ei tarvitse olla tietoja tai taitoja liittyen taiteisiin. Lämpimästi tervetuloa omana itsenäsi! Ryhmässä tutkitaan omaa identiteettiä, elämäntarinaa ja ryhmässä toimimista.
Lue lisää

***

Hyvinvoinnin avaimet -ryhmä (12.10. alkaen)
Ryhmä on tarkoitettu opiskelijoille, jotka kantavat huolta tai kokevat kuormittuvansa läheisensä mielenterveyden ja/tai päihteidenkäytön haasteiden vuoksi. Tavoite on, että opiskelija löytää konkreettisia keinoja vahvistaa voimavarojaan mielen, rentoutumisen, unen, liikunnan ja ravinnon keinoin. Ryhmä alkaa 12.10.
Lue lisää

***

Hyvinvointia joogasta -ryhmä (20.10. alkaen)
Ryhmä on tarkoitettu 15–29-vuotiaille omaisille, jotka kantavat huolta läheisensä mielenterveys- ja/tai päihdeongelmista ja haluavat löytää keinoja oman jaksamisensa edistämiseksi. Tavoite on löytää joogan avulla lempeästi keinoja kehon ja mielen tasapainoon sekä mahdollistaa osallisuutta ja yhteenkuuluvuutta. Voit osallistua usealle joogatunnille tai kokeilla lajia vain kerran.
Lue lisää

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

Tapahtumakalenteri

Elokuu
31.8. Lounas Pohjois-Karjalassa klo 12-13 (järj. Mimmit koodaa)
31.8. Lukuvuoden varaslähtö Kerubissa (järj. Legio Ostiensis ry)

Syyskuu
1.-14.9. Ilmaiset kokeiluviikot (järj. SYKETTÄ)
1.-14.9. SYKETTÄ Appro
1.9. Boardgamers -kerhon tapaaminen klo 15 Haltian kokoushuoneessa
2.9. ISYYn toimisto auki klo 11-13
3.9. Päiväretki Valamon luostariin (järj.SILLAT)
6.9. Pihapeli-iltapäivä (järj.SILLAT)
6.9. Opiskelijoiden ilta (järj. Pohjois-Karjalan Seta)
6.9. Jenkkifutiksen peruskurssi klo 20-22 Koillispuiston tekonuermella (järj. Wolves)
7.9. Workshop: Nettisivujen perusteet (HTML & CSS) (järj. Mimmit koodaa)
7.9. ESN Joensuu Get to Know Each Other klo 19 Bepopissa
8.9. Itä-Suomen yliopiston avajaiset
8.9. Kampusrysäys ja kaupunkisuunnistus
8.9. Kaupunkisuunnistuksen SILLAT-joukkueet (järj.SILLAT)
8.9. Jenkkifutiksen peruskurssi klo 20-22 Koillispuiston tekonuermella (järj. Wolves)
8.9. Luonnosta arjen voimaa -ryhmä alkaa (järj. FinFami)
9.9. ISYYn toimisto auki klo 11-13
13.9. Retki Kuhasaloon Kalmonkatiskaan (järj.SILLAT)
13.9. Transryhmä (järj. Pohjois-Karjalan Seta)
13.9. Jenkkifutiksen peruskurssi klo 20-22 Koillispuiston tekonuermella (järj. Wolves)
14.9. SILLAT-aamupala Kampus Bistrossa klo 8.15-9
14.9. Lounas Pohjois-Karjalassa klo 12-13 (järj. Mimmit koodaa)
14.9. ESN Joensuu General Meeting klo 17 tilassa AU205
15.9. Lautapeli-ilta Bar Playn yläkerrassa klo 17 (järj. SILLAT)
20.9. Sateenkaaritaidepaja (järj. Pohjois-Karjalan Seta)
23.9. Päiväretki Tahkolle (järj.SILLAT)
27.9. Kouluttajakoulutus (järj. Pohjois-Karjalan Seta)
27.9. Omakuva N.Y.T. -ryhmä alkaa (järj. FinFami)
28.9. SILLAT-aamupala Kampus Bistrossa klo 8.15-9

Lokakuu
6.10. Lounas Pohjois-Karjalassa klo 12-13 (järj. Mimmit koodaa)
12.10. Hyvinvoinnin avaimet -ryhmä alkaa (järj. FinFami)
19.10. SILLAT-aamupala Kampus Bistrossa klo 8.15-9
20.10. Hyvinvointia joogasta -ryhmä alkaa (järj. FinFami)
27.10. Hybriditapahtuma: Tulevaisuuden asiantuntija IT-alalla klo 17-19 (järj. Mimmit koodaa)

 
 
     
 
 

Tietoa Wiikko-Ärsykkeestä

Joensuun kampuksen Wiikko-Ärsyke on Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) uutiskirje. Saat sen sähköpostiisi, koska olet Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan jäsen ja opiskelet Joensuun kampuksella tai olet liittynyt uutiskirjeen jakelulistalle itse.

Wiikko-Ärsykkeestä saat ajankohtaista tietoa ylioppilaskunnan, yliopiston ja muiden tärkeiden opiskelijan elämään liittyvien toimijoiden, kuten YTHS:n ja Kelan, asioista. Lisäksi löydät uutiskirjeestä tietoa mm. ainejärjestöjen, kerhojen ja kampuskaupunkien tapahtumista. Wiikko-Ärsyke ilmestyy lukuvuosien aikana lomia ja joitakin poikkeuksia lukuunottamatta aina tiistaisin.

Mikäli et halua uutiskirjettä enää sähköpostiisi, voit poistua sen postituslistalta uutiskirjeen alalaidasta löytyvän linkin ("Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä") kautta avautuvalla lomakkeella. Löydät lisätietoa ISYYn uutiskirjeistä ja tietosuojasta verkkosivuiltamme.

 
 
     
 
 

Tiedotettavaa?

Jos sinulla on tiedotettavaa Wiikko-Ärsykkeen kautta, laita materiaali sähköpostilla viikkoa ennen Ärsykkeen ilmestymistä (edellisen viikon tiistai) osoitteeseen uutiskirje@isyy.fi.

Huomaathan, että uutiskirjeeseen tuleva teksti ei voi olla pitkä, optimaalinen pituus välilyöntien kanssa on noin 500 merkkiä. Sopiva kuvakoko on 270 x 270 px.

 
 
     
 
 
 

   

Yliopistokatu 7, PL 111, 80100 Joensuu 
 Yliopistonranta 3, PL 1627, 70211 Kuopio

 

Tilaa uutiskirje tästä.

Osoitelähde: Itä-Suomen yliopiston opiskelijatietojärjestelmä

 

ISYYn tietosuoja

   
   
 
 
 
  Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä.  
 
  Powered by Postiviidakko