Ajankohtaista

ISYYn uutiskirje: Wiikko-Ärsyke Joensuu viikko 25/2022

ti syysk. 06 15:02:21 2022

Tällä viikolla 8.9. vietetään vihdoin yliopiston avajaisia, kampusrysäystä ja kaupunkisuunnistusta. Katso ajantasaiset tiedot Kampusrysäyksestä täältä. Tästä uutiskirjeestä löydät infoa esimerkiksi uudesta fuksibingosta, ISYYn pääsihteerin syystervehdyksen, järjestöasiantuntija-rekryn ja paljon muuta!
 
 

 

Wiikko-Ärsyke Joensuu 25/2022

Vko 36 / 5.-11.9.2022
Luetko viestin mieluummin selaimella,
klikkaa tästä.

 
 

 
 

Lukuvuosi alkaa Rysäyksellä!

Tällä viikolla 8.9. vietetään vihdoin yliopiston avajaisia, kampusrysäystä ja kaupunkisuunnistusta. Katso ajantasaiset tiedot Kampusrysäyksestä täältä.

Tästä uutiskirjeestä löydät infoa esimerkiksi uudesta fuksibingosta, ISYYn pääsihteerin syystervehdyksen, järjestöasiantuntija-rekryn ja paljon muuta!

Iloa viikkoon!  ☀️

 

 
 
     
 

 
 

 

Pääsihteerin syystervehdys

ISYYn uusi pääsihteeri Antti Natunen tervehtii ISYYläisiä verkkosivuilla julkaistussa syyskirjelmässä.

Antti toivottaa uudet ja myös jatkavat opiskelijat lämpimästi tervetulleeksi kampukselle ja kertoo, kuinka ISYYn palvelut tukevat arkeasi läpi opintotaipaleen.

"Toivottavasti kesääsi on mahtunut rentoutumisen hetkiä ja auringonpaistetta. Olitpa sitten aloittava opiskelija tai jo opinnoissa pidemmällä oleva, onnittelen Sinua lämpimästi tämän lukuvuoden alussa.", toivottaa uusi pääsihteeri, 

"Me valvomme etuasi, jotta sinä voit keskittyä opiskeluun (ja opiskelijaelämään)."

Käy lukemassa pääsihteerin terveiset ISYYläisille, ehkäpä ISYYn palvelut tulevat sinulle taas aavistuksen verran tutummiksi. 

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

ISYY hakee järjestöasiantuntijan sijaista (Kuopio)

ISYY hakee järjestöasiantuntijan sijaista määräaikaiseen työsuhteeseen 1.11.2022 alkaen.

Nautitko asiakaspalvelutyöstä? Onko opiskelijajärjestöt tai saavutettavuusasiat tuttua?
 ISYYn järjestöasiantuntija työskentelee Kuopion toimiston asiakaspalvelussa ja vastaa mm. Kuopion vuokratilojen varauksista- ja hallinnoinnista.

Järjestöasiantuntija on yhteyshenkilö UEF:n kampuksilla toimiviin opiskelijajärjestöihin ja ISYYn kerhoihin ja vastaa lisäksi ylioppilaskunnan saavutettavuusasioista.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lue hakukuulutus kokonaisuudessaan ISYYn verkkosivuilta ja hae tehtävää viimeistää 20.9.2022. 

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Uusi opiskelija - tutustu yliopistoelämään ISYYn fuksibingon avulla!

ISYY järjestää uusien opiskelijoiden lukuvuoden alkuun fuksibingon, josta saa palkinnoksi uniikin ISYY Fuksi 2022 -haalarimerkin. Fuksibingon avulla opiskelijat pääsevät tutustumaan opiskelijaelämään ja saavat vinkkejä uusien yhteisöjen löytämiseksi!

👉 Käy lukemassa fuksibingon ohjeet ISYYn verkkosivuilta ja lataa bingopohja puhelimeesi.
Paperiversion voi napata matkaan myös ISYYn toimistolta.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Kampusrysäys ja kaupunkisuunnistus 8.9.

Tällä viikolla rysäytetään vihdoin lukuvuosikäyntiin molemmilla kampuksilla. Torstaina kello 15.30 starttaa Kampusrysäykset molemmilta kampuksilta jonka aikana kaupunkisuunnistusjoukkueet käyvät ilmoittautumassa suunnistuksen ilmoittautumispisteellä. Kampusrysäyksen ohjelmassa on muun muassa livemusiikkia, glittermeikkejä ja erilaisia ulkoaktiviteetteja. Kampusrysäys kokoaa koko yliopistoyhteisömme samaan paikkaan juhlimaan uutta lukuvuotta. Tervetuloa paikalle!

Joensuun kaupunkisuunnistukseen on vielä vapaana paikkoja SILLAT-joukkueisiin.

Jatkoille saa lippuja myös Kimmelin ovelta.

Luethan kaupunkisuunnistuksen ohjeet huolella ennen tapahtumaan saapumista.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Paranna kielitaitoasi!

ISYYn kielikahvilatoiminta starttaa jälleen! Haluaisitko opetella uuden vieraan kielen, kerrata jo oppimaasi kieltä tai opettaa suomea kansainvälisille opiskelijoille? ISYYn kielikahvilatoiminta on oiva tilaisuus tähän! 

Kielikahviloiden ideana on, että opiskelija opettaa valitsemaansa kieltä toisille opiskelijoille vapaamuotoisesti ja rennossa ilmapiirissä. Palauttamalla muutaman pienen tehtävän Moodleen, voit ansaita 1 op osallistujana ja/tai 2 op kielikahvilan vetäjänä.

Kiinnostuitko?

 
 
 

Osallistu englanninkieliseen kielikahvilainfoon ti 20.9.2022 kello 9 tai kello 16.15 Google Meetissä, niin kerromme lisää!

Voit myös täyttää jo allaolevan lomakkeen ja ilmoittautua vetäjäksi to 22.9. klo 12:00 mennessä. Pidämme englanninkielisen vetäjäkoulutuksen Google Meetissä torstaina 22.9. klo 16.15 kaikille kiinnostuneille vetäjille. (Lähetämme osallistumislinkin lomakkeessa jätettyyn sähköpostiosoitteeseen.) Osallistuminen vetäjäkoulutukseen ei vielä velvoita mihinkään!

Kielikahvila-info klo 9 (avautuu Google Meetissä)
Kielikahvila-info klo 16.15 (avautuu Google Meetissä)
Language Café Autumn 2022 vetäjien ilmoittautumislomake

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

 

Ilmoittautumisongelmat mobiilisovelluksen kautta 📱

Valitettavasti ilmaisten kokeiluviikkojen aikana tunneille ja vuoroille ilmoittautuminen ei onnistu mobiilisovelluksen kautta ilman voimassaolevaa SYKETTÄ-tarraa. Jos siis haluat käyttää SYKETTÄ-palveluja ilmaisten kokeiluviikkojen aikana eikä sinulla ole SYKETTÄ-tarraa, sinun tulee ilmoittautua tunneille ja vuoroille nettisivujen liikuntakalenterin kautta.

Ilmoittautuminen mobiilisovelluksen kautta toimii ilmaisten kokeiluviikkojen jälkeen, jos ostat SYKETTÄ-tarran.

 
 
     
 
 

Sinustako uusi susitiimiläinen? 🐺

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi Susitiimiä! Susitiimi on valikoitu joukko SYKETTÄ-liikuntapalveluiden käyttäjiä, jotka tekevät käyttäjille tutuksi liikuntapalveluita ja kertovat omista kokemuksistaan palveluiden käyttäjinä. Susitiimiläiset käyvät testaamassa SYKETTÄ-palveluita ja julkaisevat SYKETTÄ Instagramiin postauksia liikuntakokemuksistaan. Tarkoituksena on tutustuttaa käyttäjiä SYKKEEN liikuntarjontaan monipuolisesti sekä madaltaa osallistumiskynnystä ohjatuille tunneille. Susitiimiläiset saavat palkinnoksi toiminnasta ryhmäliikuntatarran.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus 19.9.2022 mennessä: liikuntasuunnittelija@pokapoka.fi

 

 
 
     
 
 

 

Uusi tila: Mehtimäkihalli 🏟️

Tänä syksynä pääsemme aloittamaan tunnit ja vuorot Mehtimäkihallissa! Mehtimäkihallin (Motonet Areenan) osoite on Kisapolku 1, 80110 Joensuu. Mehtimäkihallissa käytössämme on ryhmäliikuntaan soveltuva pedagoginen sali sekä palloiluun soveltuva UEF-lohko. Palloiluvuoroja voi olla myös lohkoissa 1 ja 2.

➡️ Mehtimäkihallin ulko-ovet ovat lukossa, mutta tunneille ja vuoroille pääsee ovikoodilla, joka löytyy liikuntakalenterin tuntikuvauksista. Samalla ovikoodilla pääsee myös pukuhuoneisiin.
Käythän tutustumassa huolellisesti Mehtimäkihallin käytäntöihin SYKETTÄ-sivuilla.

Kaikkien Mehtimäkihallin tilojen ohjevideot löytyvät nyt myös YouTubesta.

 
 
     
 

 
 

Tervehdys hankekoordinaattorilta

Moikka moi arvoisa lukija, toivottavasti lukuvuoden aloitus on sujunut rauhallisesti! Me käytiin opiskelijoiden kanssa retkellä Valamossa ja oli kyllä mukavaa. Psst! Seuraava retki onkin jo nurkan takana, seuraavaksi lähdetään Tahkolle. Löydät lisätietoa alempaa. Lisäksi Hyvinvointiviikko lähestyy kovaa vauhtia, tänä vuonna viikkoa vietetään 3.-7.10. Hyvinvointiviikon aikana tarjotaan UEFin opiskelijoille ja henkilökunnalle ohjelmaa, joka tukee hyvinvointia. Tarkempi ohjelma julkaistaan ensi maanantaina 12.9. ISYYn kanavissa, joten stay tuned! Mukavaa uutta viikkoa kaikille!

- Riina

 
 
     
 
 

 

Tulevia tapahtumia

Ti 13.9. on retki Kuhasalon luontopolulle. Kuhasalon luontopolku sijaitsee Joensuun keskustan läheisyydessä, noin kolmen kilometrin päässä torilta. Luvassa on luonnossa liikkumisen lisäksi grillausta.

To 15.9. on lautapeli-ilta Bar Playn yläkerrassa. Illan aikana on tarkoitus pelailla porukalla eri lautapelejä sekä tarjolla on Bar Playn maukkaita ranskalaisia. Iltaan voi osallistua myös ilman, että osallistuu peleihin, voit myös tulla hengailemaan.

To 22.9. Joensuun kaupunginteatteri toivottaa opiskelijat tervetulleeksi koeyleisöksi My Fair Lady musikaalin koenäytökseen. Näytös kestää 2t 40min, sisältäen 20min väliajan. Paikkoja on rajoitetusti.

Lisätietoa tapahtumista

 
 
     
 
 

Päiväretki Tahkolle

Lämpimästi tervetuloa Siltoin kanssa retkeilemään Tahkolle 23.9.!

Kuljetukset molemmilta kampuksilta lähtevät Joensuusta klo 10 ja Kuopiosta klo 11. Tahkolle saavutaan n. klo 12. Tahkolla saa liikkua vapaasti tai sitten voi lähteä ISYYn toimijoiden kanssa Huutavanholman kierrokselle. Kuljetukset takaisin kampuksille lähtevät klo 17. Suosittelemme säänmukaista varustusta.

Mukaan ilmoittaudutaan etukäteen Kide.appissa 2.9.-18.9. välisenä aikana. Kuljetukset Tahkolle ja takaisin ovat maksuttomia, mutta ilmoittautumisen yhteydessä tulee maksaa 10 € panttimaksu + 0,5 € palvelumaksu. Pantin saa takaisin tapahtumaan osallistumisen jälkeen, palvelumaksua ei palauteta.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 

 
 

Puuttuuko kämpästäsi jotain? Huonekaluja ym. opiskelijoille kirpparihintaan

Käytettyjä sänkyjä, patjoja, vuodevaatteita, kaappeja, pöytiä, tuoleja ja astioita yms. myytävänä opiskelijoille edullisesti keskiviikkona 7.9. klo 10-19 Lukkotie 9:ssä Raatekankaalla Joensuussa.  Paikka on merkitty selkeästi Ukrainan värein. Joensuun ukrainalaisilla ei ole enää tarvetta nyt myytäville tavaroille. Tuotot käytetään ukrainalaispakolaisten hyväksi.

- Hane Peace Ukraine -yhdistys

 
 
     
 
 

Osallistu arvontaan ja voita joukkoliikennelippuja!

Uusi opiskelija, tervetuloa Joensuuhun! Syksyn ja opiskelujen alkamisen kunniaksi Joensuun seudun joukkoliikenne eli JOJO arpoo uusien opiskelijoiden kesken 100 kpl Jojo Waltti-matkakortteja + 30 päivän kausilippuja.

Kilpailuun voivat osallistua Karelia ammattikorkeakoulussa tai Itä-Suomen yliopistossa päätoimisesti opiskelevat, uudet opiskelijat. Palkinnon arvo riippuu matkustettavien vyöhykkeiden lukumäärästä.

Kilpailuaika on 5.9. – 25.9.2022

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Vertaistukiryhmä miehille

Nyyti ry:n vertaisryhmiä verkossa 18–29-vuotiaille korkeakouluissa opiskeleville miehille. 💭

🙋‍♂️ Ryhmissä keskustellaan miesten mielenterveydestä ja jaksamisesta. Vertaisuuden avulla pyritään edistämään mielen hyvinvointia, osallisuuden kokemusta ja kykyä puhua mielenterveydestä.

👉 Ilmoittaudu elo-syyskuun vaihteessa alkaviin ryhmiin tästä.

Lisätietoja: miehentila.fi

Ryhmistä vastaava asiantuntija:
Atte Rimppi
atte.rimppi@nyyti.fi
050 476 0627
Asiantuntija, MiehenTila-hanke

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Hae mukaan rauhanlähettiläskoulutukseen!

Oletko 18–29-vuotias ja haluaisitko perehtyä turvallisuuspoliittisiin kysymyksiin ja toimia rauhan puolesta hyvässä seurassa? Rauhanlähettiläskoulutus on tarkoitettu juuri sinulle!

Rauhanjärjestö Sadankomitea järjestää jälleen tänä syksynä 6.10.–2.12. rauhanlähettiläskoulutuksen, joka tarjoaa tietotaitoa rauhantyöhön, turvallisuuspolitiikkaan ja kansalaisvaikuttamiseen. Haku koulutukseen päättyy sunnuntaina 18.9.

Koulutus koostuu lähipäivistä Helsingissä (29.–30.10. ja 1.–2.12.), etätapaamisista arki-iltaisin, sekä itsenäisistä tehtävistä yksin ja ryhmässä. Pääkaupunkiseudun ulkopuolelta tuleville osallistujille korvataan lähipäivien majoitukset ja matkakulut.

Jos kiinnostuit, lue lisää verkkosivuiltamme ja täytä hakulomake 18.9. mennessä!

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Ilmoittaudu pelaamaan Akateemisten Legendojen Liiga V:tä (LoL)(DL 11.9.)!

Tr3 Gamers ry järjestää Akateemisten Legendojen Liigan (ALL) jo kuudetta kertaa peräjälkeen näin puolivuosittain ALL V:n merkeissä! Kokoa kaikenkaikkiaan vähintään viisi pelaajaa ja vähintään kolme akateemista henkilöä peluuttavasi joukkue ja lähde osallistumaan huikeimpaan kaikentasoisille suunnattuun pelattavaan kotimaiseen League of Legends – liigaan, joka kruunaantuu 3.12. Tampereen Nokia Arenalla pelattavaan offline finaaliin! Liigan kesto on 8-12 viikkoa menestyksenne mukaan. Tarkemmat liigan pelaajia ja joukkueita kohtaan koskevat säännöt löytää täältä.
 

 

 
 
 

Tällä kertaa turnausta pelataan swiss-formaatilla, jota pelataan ensin 8 viikkoa best-of-3- sarjoja viikosta 37 (13.-20.9.) jonka jälkeen parhaat 16 joukkuetta jatkavat single elimination -pudotuspeleihin, jotka kestävät 4 viikkoa. Turnauksen finalisteille, voittajajoukkueelle ja finaalin parhaalle pelaajalle on tarjolla turnauksessa erikoispalkintoja, mitkä eivät kuitenkaan ole suoraan rahassa!

Ilmoittautumislomakkeita joukkueilta on alettu ottamaan jo vastaan ja voit käydä täyttämässä omasi pikimmiten osoitteessa sunnuntaihin 11.9. klo 23:59 saakka. Jos et saa koottua kokonaista joukkuetta omasta piiristäsi, niin ei hätää! ALLin discordissa voit hakea tiimiisi jäseniä tai hakea paikkaa johonkin muuhun joukkueeseen discordin #all-lft kanavalta johon pääsette käsiksi linkistä joka löytyy ilmoittautumislomakkeen sivulta.

Liigaan liittyvä tiedotus, aikataulut, striimit ynnä muut maininnan arvoiset asiat muun keskustelun lomassa ovat haettavissa ALLin Discord -serveriltä, johon löydät tiesi sinne ilmoittaumislomake sivun linkistä ja tunnistautumalla paikalle #aulan ohjeilla.

 
 
     
 
 

 

Hyvä opiskelija - tule mukaan tukihenkilötoimintaan Joensuussa!

Olisitko kiinnostunut tekemään mielekästä vapaaehtoistyötä lasten ja heidän perheidensä parissa? Olisi hienoa, jos sinulla olisi aikaa toimintaan pari kertaa kuukaudessa muutama tunti kerrallaan. Tekemisen sisältö sovitaan yhdessä perheen / lapsen kanssa.  Toivoisimme myös, että pystyisit sitoutumaan vähintään vuodeksi. 

Valmennamme sinut tehtävään sekä tuemme sinua toiminnan aikana. Pyydämme kaikista tukihenkilöistä sosiaalitoimen lausunnon sekä rikostaustaotteen. Korvaamme toiminnasta aiheutuvia matka- ja toimintakuluja järjestömme käytännön mukaisesti.

”Mukavinta oli, kun mentiin pulkkamäkeen ja sitten tehtiin hyppyri. Sitten tultiin parin päivän päästä uudelleen ja laskettiin siitä hyppyristä. Se oli huippukivaa.” (7-vuotiaan pojan palaute toiminnasta)

Lisätietoja:

Eeva-Liisa Wallius
Pelastakaa Lapset ry / Itä-Suomen aluetoimisto
Länsikatu 15, rakennus 4 A, 80110 JOENSUU
puh 040 7392323 eeva-liisa.wallius@pelastakaalapset.fi

 
 
     
 
 

Ryhdy isosisarukseksi!

Joensuun Setlementti järjestää syksyn 2022 aikana kaksi Isosisaruskoulutusta (ke-to 28.-29.9.2022  ja 26.-27.10.2022). Koulutukset järjestetään Joensuun Setlementin tiloissa (Siltakatu 10 A13) kello 16.30-20.00 välisenä aikana. Koulutukset ovat maksuttomia ja antavat edellytykset toimia vapaaehtoisena Joensuun Setlementin Isosisarustoiminnassa.

Ilmoittaudu

*koulutuksessa on tarjolla välipalaa joten muistathan merkitä allergiasi/erityisruokavaliosi

Lisätietoja:
miiro.sivonen@setlementtijoensuu.fi
040 763 5334

 

 
 
     
 
 

Vertaisohjaajalta tukea opiskelijaelämän huoliin ja pohdintoihin

Opiskelujen aloitus tai niihin palaaminen voi herättää monenlaisia ajatuksia ja tunteita. Joskus kaikista helpointa voi olla purkaa mieltä tuntemattomalle. Student2Student-palvelu on tätä varten. Koulutetut vertaisohjaajat ovat sinua varten tilanteessa kuin tilanteessa. Voit jutella vertaisohjaajalle puhelimessa tai chatissa. Keskustelut ovat luottamuksellisia ja maksuttomia. Tarvittaessa vertaisohjaaja auttaa sinua löytämään tarvittavan tuen piiriin tai etsimään vastaukset sinua mietityttäviin kysymyksiin. Mikään huoli ei ole liian pieni tai suuri, etteikö sen voisi jakaa vertaisohjaajalle.

Vertaisohjaajat tavoitat 1.9. alkaen tiistaista torstaihin klo 14-17 joko puhelimitse 029 445 8580 tai chatissa. Puhelimeen voit jättää soittopyynnön myös aukioloaikojen ulkopuolella, ja vertaisohjaaja soittaa sinulle takaisin.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 

 
 

 

ESN Joensuu Get to Know Each Other -party (7.9.2022 19:00 @Bepop) 

Uusi lukuvuosi starttaa ja on aika tutustua muihin uusiin opiskelijoihin! Tervetuloa ESN Joensuun Get to Know Each Other -bileisiin keskiviikkona 7.9 kello 19 alkaen Bepopin kellariin - luvassa on tutustumisbingoa, karaokea ja mahdollisuus voittaa palkintoja. ESN Joensuu on ISYYn kansainvälinen kerho, jonka tapahtumiin ovat tervetulleita kaikki ISYYn jäsenet, tule siis tapaamaan uusia opiskelijoita kansainväliseen ympäristöön! 

Mitä? ESN Joensuu Get to Know Each Other party
Milloin? Keskiviikko 7.9.2022 kello 19:00
Missä? Bepop Joensuu 
Hinta? Ilmainen ISYYn jäsenille! 

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

Syysmarkkinat 9.-10.9.

Vilkas torikesä tapahtumineen huipentuu 9.-10.9. pidettäviin perinteisiin syysmarkkinoihin Joensuun kauppatorilla. Tuttuun tapaan syysmarkkinoiden yhteydessä vietetään sadonkorjuu- ja lähiruokapäivää, osana valtakunnallista lähiruokapäivätapahtumaa. Syysmarkkinat järjestää Joensuun Virta.

Markkinat ovat avoinna perjantaina 9.9. klo 7-18 ja lauantaina 10.9. klo 7-16. Myyntipaikkojen varaukset ja lisätiedot: Torivalvoja tori@joensuunvirta.fi, p. 050 339 3317.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

ESN Joensuu General Meeting (14.9.2022 17:00 @AU205)

Hello everyone/tervetuloa kaikille!
ISYYn kansainvälinen kerho ESN Joensuu etsii riveihinsä uusia hallituslaisia. Jos olet kiinnostunut hakemaan hallitukseen, haluat olla mukana äänestämässä uutta hallitusta, haluat tulla aktiivijäseneksi tai vain kuulemaan lisää ESN Joensuun toiminnasta, nyt siihen on hyvä tilaisuus! Tule siis mukaan ESN Joensuun General Meeting -yleiskokoukseen keskiviikkona 14.9 kello 17:00 AU205 luokkaan Auroralle (Yliopistokatu 2)! Mukaan tarvitset vain opiskelijakortin, sen avulla voit äänestää.

 

 
 
 

Hallitukseen etsitään nyt syyslukukaudeksi: 

- President
- Vice-President 
- Event Manager (x2)
-Treasurer and Trip Coordinator
- Communication Manager
- Photographer and Graphic Designer

Jos haluat hakea hallitukseen, valmistaudu perustelemaan miksi sinut pitäisi valita rooliin (1min). Jos et pääse paikan päälle, voit myös lähettää perustelut videomuodossa esnjoensuu@esnfinland.eu. Koulutamme kaikki uudet hallituslaiset, joten ei haittaa vaikka et tietäisi uudesta roolistasi mitään etukäteen! 

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

FinFami tarjoaa ohjattua tekemistä opiskelijoille

Luonnosta arjen voimaa -ryhmä (8.9. alkaen)
Ryhmä on tarkoitettu työikäisille omaisille, jotka kantavat huolta tai kuormittuvat läheisensä mielenterveyden ja/tai päihteidenkäytön haasteiden vuoksi. Tavoite on herätellä omaa luontosuhdetta ja löytää luonnosta arjen keinoja jaksamisen vahvistamiseksi. Ryhmässä hyödynnetään toiminnallisia harjoitteita, luovia menetelmiä, elämyksellistä vertaistukea ja luonnon terveysvaikutuksia. Ryhmä toteutetaan yhteistyössä Karelia ammattikorkeakoulun kanssa. 
Lue lisää

***

 
 
 

Omakuva N.Y.T -ryhmä (27.9. alkaen)
Ryhmä on kehitetty nuorille aikuisille (16-29 vuotiaille), joilla on huolta oman tai sairastuneen läheisen psyykkisestä hyvinvoinnista. Omakuva N.Y.T on taideperustainen kasvuryhmä. Sinulla ei tarvitse olla tietoja tai taitoja liittyen taiteisiin. Lämpimästi tervetuloa omana itsenäsi! Ryhmässä tutkitaan omaa identiteettiä, elämäntarinaa ja ryhmässä toimimista.
Lue lisää

***

Hyvinvoinnin avaimet -ryhmä (12.10. alkaen)
Ryhmä on tarkoitettu opiskelijoille, jotka kantavat huolta tai kokevat kuormittuvansa läheisensä mielenterveyden ja/tai päihteidenkäytön haasteiden vuoksi. Tavoite on, että opiskelija löytää konkreettisia keinoja vahvistaa voimavarojaan mielen, rentoutumisen, unen, liikunnan ja ravinnon keinoin. Ryhmä alkaa 12.10.
Lue lisää

***

Hyvinvointia joogasta -ryhmä (20.10. alkaen)
Ryhmä on tarkoitettu 15–29-vuotiaille omaisille, jotka kantavat huolta läheisensä mielenterveys- ja/tai päihdeongelmista ja haluavat löytää keinoja oman jaksamisensa edistämiseksi. Tavoite on löytää joogan avulla lempeästi keinoja kehon ja mielen tasapainoon sekä mahdollistaa osallisuutta ja yhteenkuuluvuutta. Voit osallistua usealle joogatunnille tai kokeilla lajia vain kerran.
Lue lisää

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

Tapahtumakalenteri

Syyskuu
6.9. Pihapeli-iltapäivä (järj.SILLAT)
6.9. Opiskelijoiden ilta (järj. Pohjois-Karjalan Seta)
6.9. Jenkkifutiksen peruskurssi klo 20-22 Koillispuiston tekonuermella (järj. Wolves)
7.9. Workshop: Nettisivujen perusteet (HTML & CSS) (järj. Mimmit koodaa)
7.9. ESN Joensuu Get to Know Each Other klo 19 Bepopissa
8.9. Itä-Suomen yliopiston avajaiset
8.9. Kampusrysäys ja kaupunkisuunnistus
8.9. Kaupunkisuunnistuksen SILLAT-joukkueet (järj.SILLAT)
8.9. Jenkkifutiksen peruskurssi klo 20-22 Koillispuiston tekonuermella (järj. Wolves)
8.9. Luonnosta arjen voimaa -ryhmä alkaa (järj. FinFami)
9.9. ISYYn toimisto auki klo 11-13
9.-10.9. Syysmarkkinat
13.9. Retki Kuhasaloon Kalmonkatiskaan (järj.SILLAT)
13.9. Transryhmä (järj. Pohjois-Karjalan Seta)
13.9. Jenkkifutiksen peruskurssi klo 20-22 Koillispuiston tekonuermella (järj. Wolves)
14.9. SILLAT-aamupala Kampus Bistrossa klo 8.15-9
14.9. Lounas Pohjois-Karjalassa klo 12-13 (järj. Mimmit koodaa)
14.9. ESN Joensuu General Meeting klo 17 tilassa AU205
15.9. Lautapeli-ilta Bar Playn yläkerrassa klo 17 (järj. SILLAT)
20.9. Sateenkaaritaidepaja (järj. Pohjois-Karjalan Seta)
23.9. Päiväretki Tahkolle (järj.SILLAT)
27.9. Kouluttajakoulutus (järj. Pohjois-Karjalan Seta)
27.9. Omakuva N.Y.T. -ryhmä alkaa (järj. FinFami)
28.9. SILLAT-aamupala Kampus Bistrossa klo 8.15-9

Lokakuu
6.10. Lounas Pohjois-Karjalassa klo 12-13 (järj. Mimmit koodaa)
12.10. Hyvinvoinnin avaimet -ryhmä alkaa (järj. FinFami)
19.10. SILLAT-aamupala Kampus Bistrossa klo 8.15-9
20.10. Hyvinvointia joogasta -ryhmä alkaa (järj. FinFami)
27.10. Hybriditapahtuma: Tulevaisuuden asiantuntija IT-alalla klo 17-19 (järj. Mimmit koodaa)

 
 
     
 
 

Tietoa Wiikko-Ärsykkeestä

Joensuun kampuksen Wiikko-Ärsyke on Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) uutiskirje. Saat sen sähköpostiisi, koska olet Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan jäsen ja opiskelet Joensuun kampuksella tai olet liittynyt uutiskirjeen jakelulistalle itse.

Wiikko-Ärsykkeestä saat ajankohtaista tietoa ylioppilaskunnan, yliopiston ja muiden tärkeiden opiskelijan elämään liittyvien toimijoiden, kuten YTHS:n ja Kelan, asioista. Lisäksi löydät uutiskirjeestä tietoa mm. ainejärjestöjen, kerhojen ja kampuskaupunkien tapahtumista. Wiikko-Ärsyke ilmestyy lukuvuosien aikana lomia ja joitakin poikkeuksia lukuunottamatta aina tiistaisin.

Mikäli et halua uutiskirjettä enää sähköpostiisi, voit poistua sen postituslistalta uutiskirjeen alalaidasta löytyvän linkin ("Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä") kautta avautuvalla lomakkeella. Löydät lisätietoa ISYYn uutiskirjeistä ja tietosuojasta verkkosivuiltamme.

 
 
     
 
 

Tiedotettavaa?

Jos sinulla on tiedotettavaa Wiikko-Ärsykkeen kautta, laita materiaali sähköpostilla viikkoa ennen Ärsykkeen ilmestymistä (edellisen viikon tiistai) osoitteeseen uutiskirje@isyy.fi.

Huomaathan, että uutiskirjeeseen tuleva teksti ei voi olla pitkä, optimaalinen pituus välilyöntien kanssa on noin 500 merkkiä. Sopiva kuvakoko on 270 x 270 px.

 
 
     
 
 
 

   

Yliopistokatu 7, PL 111, 80100 Joensuu 
 Yliopistonranta 3, PL 1627, 70211 Kuopio

 

Tilaa uutiskirje tästä.

Osoitelähde: Itä-Suomen yliopiston opiskelijatietojärjestelmä

 

ISYYn tietosuoja

   
   
 
 
 
  Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä.  
 
  Powered by Postiviidakko