Ajankohtaista

ISYYn uutiskirje: Wiikko-Ärsyke Joensuu viikko 26/2022

ti syysk. 13 15:31:01 2022

Kampusrysäys ja kaupunkisuunnistus ovat nyt ohi, suuri kiitos kaikille osallistuneille! Keräämme tapahtumasta palautetta 23.9. asti, tarkemmat tiedot löydät alempaa. Tästä uutiskirjeestä löydät infoa lisäksi esimerkiksi edunvalvontakahveista, tulevista ISYYn vuosijuhlista ja hyvinvointiviikosta, joka järjestetään lokakuun alussa.
 
 

 

Wiikko-Ärsyke Joensuu 26/2022

Vko 37 / 12.-18.9.2022
Luetko viestin mieluummin selaimella,
klikkaa tästä.

 
 

 
 

Edunvalvontaa ja hyvinvointia 

Kampusrysäys ja kaupunkisuunnistus ovat nyt ohi, suuri kiitos kaikille osallistuneille! Keräämme tapahtumasta palautetta 23.9. asti, tarkemmat tiedot löydät alempaa.

Tästä uutiskirjeestä löydät infoa lisäksi esimerkiksi edunvalvontakahveista, tulevista ISYYn vuosijuhlista ja hyvinvointiviikosta, joka järjestetään lokakuun alussa.

Tsemppiä viikkoon!☀️

 

 
 
     
 

 
 

 

Anna palautetta Kampusrysäyksestä ja kaupunkisuunnistuksesta

Suuri kiitos kaikille kampusrysäykseen ja kaupunkisuunnitukseen. Toivottavasti kaikilla oli iloinen ja turvallinen ilta!

Keräämme nyt palautetta ensi vuotta ja tulevia tapahtumiamme varten. Vastaajien kesken arvotaan UEF-kangaskasseja!

Palautetta kerätään lomakkeella perjantaihin 23.9. kello 12 asti.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Edunvalvontakahvit 19.9. klo 15

Tervetuloa keskustelemaan kampuksille palaamisesta ja orientaation onnistumisesta ISYYn EV-kahveille Discordiin maanantaina 19.9. kello 15!

EV-kahveilla on paikalla ISYYn edunvalvontasektorin edustajat, joten tämä on paras paikka jutella opiskelijan edunvalvontaan liittyvistä asioista. 

EV-kahveilla haluamme lisätä ISYYn ja ainejärjestöjen välistä yhteydenpitoa. Toivoisimme, että ainejärjestöstänne pääsisi edustaja paikalle, jotta saamme hyvän käsityksen siitä, miten syksy on lähtenyt opiskelijayhteisöissä käyntiin.

Tavataan linjoilla!

Linkki ISYYn Discordiin.

 

 
 
     
 
 

 

Avoimia työpaikkoja ylioppilaskunnassa

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnalla on tällä hetkellä kaksi avoinna olevaa tehtävää haussa. Joensuun kampukselle etsitään kääntäjäharjoittelijaa syksylle 2022 2-3 kuukauden ajalle, haku päättyy perjantaina 16.9.2022 kello 23.59. Kuopion kampukselle etsitään järjestöasiantuntijaa määräaikaiseen tehtävään (sijaisuus) 1.11.2022 alkaen, haku päättyy tiistaina 20.9.2022 kello 23.59.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Tervetuloa ISYYn vuosijuhlille Kuopioon 29.10.2022

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan 12. vuosijuhlat järjestetään 29.10.2022 Kuopiossa Hotelli IsoValkeisella. Toivotamme kaikki ISYYn jäsenet lämpimästi tervetulleeksi juhlimaan yhteistä ylioppilaskuntaamme!

Ilmoittautuminen vuosijuhlille aukeaa keskiviikkona 14.9.2022 kello 12.00 ja ilmoittautuminen on auki 30.9.2022 kello 23.59 asti. Kaikki tapahtumaan liittyvät tiedot löytyvät ajantasaisesti sivulta.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

Poikkeuksia toimiston aukioloajoissa

  • 5.10. Liikuntailtapäivän vuoksi ISYYn toimistot ovat suljettuina
  • 17.-21.10.2022 ISYYn toimistot ovat suljettuina
 
 
     
 
 

 

Uusi opiskelija - tutustu yliopistoelämään ISYYn fuksibingon avulla!

ISYY järjestää uusien opiskelijoiden lukuvuoden alkuun fuksibingon, josta saa palkinnoksi uniikin ISYY Fuksi 2022 -haalarimerkin. Fuksibingon avulla opiskelijat pääsevät tutustumaan opiskelijaelämään ja saavat vinkkejä uusien yhteisöjen löytämiseksi!

👉 Käy lukemassa fuksibingon ohjeet ISYYn verkkosivuilta ja lataa bingopohja puhelimeesi.
Paperiversion voi napata matkaan myös ISYYn toimistolta.

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

 

Kävelytesti ja Cooper-testi 19.9.

Pohjois-Karjalan Liikunta ry (Pokali) testaa pohjoiskarjalaisten kuntoa maksuttomalla UKK-instituutin kävelytestillä sekä Cooperin testillä 🏃🏼

Joensuussa syksyn testipäivä on maanantai 19.9.2022. Kävelytestit klo 17.30-18.30 ja Cooper klo 18.45 Joensuun Keskusurheilukentällä.

Osallistuminen on maksutonta eikä vaadi ennakkoilmoittautumista.

Lisätietoja testipäivästä ja valmistautumisohjeista löytyy Pokalin sivuilta.

 
 
     
 
 

SYKETTÄ päivystysnumero 📞

SYKKEELLÄ on ilta- ja viikonloppuaikaan käytössä päivystysnumero. Kiireellisissä asioissa voit ottaa yhteyttä päivystysnumeroon iltaisin klo 18-21 ja viikonloppuisin klo 9-20. Yhteydenotot vain soittamalla. Päivystysnumero löytyy myös Tulliportinkadun ja Länsikadun koulujen ulko-ovista.

 

 
 
 

Päivystysnumero: +358 44 5768447

Yhteydenotot soittamalla päivystysnumeroon seuraavissa asioissa:

▪️ Normaalikoulujen ulko-ovet ovat lukossa arki-iltana tai viikonloppuna, vaikka olet tehnyt viikonloppuvarauksen määräaikaan perjantaihin klo 12 mennessä
▪️ Puutteet ja viat liikuntatiloissa tai -välineissä
▪️ Häiriötilanteet
▪️ Muu välitöntä huomiota vaativa asia

HUOM! Asioita, jotka eivät ole kiireellisiä ja ovat hoidettavissa virka-aikaan, ei tule hoitaa päivystysnumeroon soittamalla. Joensuu Areenan ovikoodien kysely ei ole kiireellinen päivystysasia, vaan kulkukoodin saa lähettämällä sähköpostia SYKETTÄ-työntekijöille.

 
 
     
 

 
 

Tervehdys hankekoordinaattorilta

Hei!

Huhhuh en tiedä teistä, mutta tämä alkusyksy on ollut kiireinen ja monet tapahtumat ovat menneet täyteen, mukaan lukien aamupalat, mikä toisaalta ei yllätä enää... Loppusyksyn aamupaloista tiedotetaan myöhemmin, joten stay tuned! Viime viikon pihapeli-iltapäivä sujui oikein hyvin koleasta säästä huolimatta, kiitos kaikille osallistuneille - oli hauskaa! Tästä osiosta löydät lisätietoa tulevista tapahtumista, etenkin Tahkon retkelle on vielä vähän tilaa!

-Riina

 
 
     
 
 

Päiväretki Tahkolle

Lämpimästi tervetuloa Siltoin kanssa retkeilemään Tahkolle 23.9.!

Kuljetukset molemmilta kampuksilta lähtevät Joensuusta klo 10 ja Kuopiosta klo 11. Tahkolle saavutaan n. klo 12. Tahkolla saa liikkua vapaasti tai sitten voi lähteä ISYYn toimijoiden kanssa Huutavanholman kierrokselle. Kuljetukset takaisin kampuksille lähtevät klo 17. Suosittelemme säänmukaista varustusta.

Imoittautuminen päättyy Kide.appissa 18.9. Kuljetukset Tahkolle ja takaisin ovat maksuttomia, mutta ilmoittautumisen yhteydessä tulee maksaa 10 € panttimaksu + 0,5 € palvelumaksu. Pantin saa takaisin tapahtumaan osallistumisen jälkeen, palvelumaksua ei palauteta.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

Hyvinvointiviikko 3.-7.10.

ISYYn ja Itä-Suomen yliopiston yhteistä Hyvinvointiviikkoa vietetään jälleen 3.-7.10.2022. Tällä kertaa viikon teemana on aivojen hyvinvointi.

Hyvinvointiviikon tarkoituksena on tarjota UEFin opiskelijoille sekä henkilökunnalle hyvinvointia edistävää ohjelmaa koko viikon ajan. Luvassa on mm.

  • Kennelliiton kaverikoirat saapuvat kampuksille ja kahvit
  • Makramee-kädentaitopajat
  • Liikuntailtapäivä ja jatkot
  • YTHS:n tietoisku keskittymisestä ja leffaillat
  • Mielen hyvinvointia lautaselta-luento ja kaamosinfo

Lisätietoa koko viikon ohjelmasta ja aikataulusta löydät alla olevasta linkistä.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 

 
 

ISYYn orientaatioviikon esittelyvideo Kamussa

ISYYn orientaatioviikolla pitämä esittelyvideo on katsottavissa UEFin Kamussa 19.9. asti.

Tallenne löytyy täältä.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Tukikursseja kandin ja gradun kirjoittamiseen!

Sujuvuutta kandin kirjoittamiseen -tukiryhmä, 1 op
Tuntuuko, että et saa tekstiä paperiin? Tuntuuko hankalalta muotoilla lähteiden tekstiä omin sanoin? Huolettaako sinua, onko tekstisi tieteen kriteerien mukaista? Kaipaisitko apua tekstin kieliasun muotoiluun tai esimerkiksi lähteiden merkitsemiseen? Jos vastauksesi on kyllä, tule tukikurssille!

Ilmoittautuminen päättyy 17.10.2022.

***

Sujuvuutta gradun kirjoittamiseen -tukiryhmä, 1 op
Kurssin tavoitteena on tukea pro gradu -tutkielman kirjoittamisessa eteenpäin. Jos olet aloittanut gradusi, mutta tekstiä ei synny ja työ junnaa paikallaan, kannattaa tulla mukaan. Saat kurssin aikana tukea kirjoittamisprosessiin, rytmiä kirjoittamiseen sekä tekstipalautetta vertaistyöskentelyssä ja kurssin vetäjältä Petri Jääskeläiseltä. Myös opintopsykologi Katri Ruth pitää yhden ohjauskerran.

Ilmoittautuminen päättyy 20.9.2022.

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

ESN Joensuu General Meeting (14.9.2022 17:00 @AU205)

Hello everyone/tervetuloa kaikille!
ISYYn kansainvälinen kerho ESN Joensuu etsii riveihinsä uusia hallituslaisia. Jos olet kiinnostunut hakemaan hallitukseen, haluat olla mukana äänestämässä uutta hallitusta, haluat tulla aktiivijäseneksi tai vain kuulemaan lisää ESN Joensuun toiminnasta, nyt siihen on hyvä tilaisuus! Tule siis mukaan ESN Joensuun General Meeting -yleiskokoukseen keskiviikkona 14.9 kello 17:00 AU205 luokkaan Auroralle (Yliopistokatu 2)! Mukaan tarvitset vain opiskelijakortin, sen avulla voit äänestää.

 

 
 
 

Hallitukseen etsitään nyt syyslukukaudeksi: 

- President
- Vice-President 
- Event Manager (x2)
-Treasurer and Trip Coordinator
- Communication Manager
- Photographer and Graphic Designer

Jos haluat hakea hallitukseen, valmistaudu perustelemaan miksi sinut pitäisi valita rooliin (1min). Jos et pääse paikan päälle, voit myös lähettää perustelut videomuodossa esnjoensuu@esnfinland.eu. Koulutamme kaikki uudet hallituslaiset, joten ei haittaa vaikka et tietäisi uudesta roolistasi mitään etukäteen! 

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

SMC Live! Black Metal edition 17.9.2022

The darkest SMC Live of autumn on Sat 17th of September at La Barre (Torikatu 21). On stage  Venenum Dei, Obcasus and Mätäsielu.
Doors open at 22.00.

Entrance fee 15/10 € (discount with SMC membership card OR with ESN student card).

Susiraja Metal Club ry (SMC) is a group of people loving metal music, with an aim to bring metalheads together and strenghten the local metal scene in North Karelia. You are welcome to join us! Email us for more information susirajametalclub@gmail.com. You can also find us from Facebook and Instagram.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Susiraja-Approt 6.10.

Tervetuloa approilemaan susirajalle Joensuuhun 6.10.22!

Susiraja-Approilla kierretään paikallisia ravitsemusliikkeitä keräten appropassiin leimoja ja suorittaen approtutkintoja. Uskallatko lähteä mukaan hyytävään seikkailuun, jossa kylmyyttä ja susien ulvontaa pääsee pakoon vain rastipaikoilla? Susirajan seikkailun jälkeen ilta jatkuu Viihdemaailma Ilonassa artistin tahtiin.

Lipunmyynti alkaa 27.9. klo 18.00 KideApissa.

 
 
     
 

 
 

 

Joensuun Kataja Basket etsii vahvistuksia valmennuspuolelle!

Junioripelaajien jäsenmäärän lisääntyessä tarvitsemme lisää koripallovalmennuksesta kiinnostuneita ihmisiä toimintaamme. Seuran tavoitteena on taata mielekäs ja merkityksellinen harrastus kaikille koriksesta innostuneille pojille ja tytöille. Samalla haluamme myös olla edistämässä ja kasvattamassa valmentajiamme vastuullisiksi ja menestyviksi seuravalmentajiksi.

 
 
 

Tällä hetkellä etsimme valmentajia eri ikäkausijoukkueisiin. Haemme myös alle kouluikäisten toimintaan ohjaaja, jolla on näkemystä ja intoa kehittää kyseistä toimintaa seuran yhdeksi tuotteeksi. Työtunteja voi olla aina kahdesta kymmeneen tuntin. Jos olet kiinnostunut kehittämään itseäsi valmentajana ja omaan kiinnostusta olla mukana kasvavassa ja kehittyvässä seuratoiminnassa, niin olet etsimämme henkilö. Et välttämättä tarvitse koulutusta tai vuosien kokemusta tullaksesi mukaan toimintaan, oma innokkuus ja halu kehittyä ovat tärkeimpiä asioista.

Seurana tarjoamme sinulle:

- sinua kehittäviä ja osaamisesi huomioivia työtehtäviä
- mahdollisuuden kehittyä valmentajana, kokeneemman valmentajan mentoroimana
- maksamme palkan jokaisesta valmennuskerrasta
- yhteistyökykyisen ja kasvavan seurayhteisön

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Petri Velling
+358445909682
petri.velling@katajabasket.fi

 
 
     
 

 
 

Tapahtumakalenteri

Syyskuu
13.9. Retki Kuhasaloon Kalmonkatiskaan (järj.SILLAT)
13.9. Transryhmä (järj. Pohjois-Karjalan Seta)
13.9. Jenkkifutiksen peruskurssi klo 20-22 Koillispuiston tekonuermella (järj. Wolves)
14.9. SILLAT-aamupala Kampus Bistrossa klo 8.15-9
14.9. Lounas Pohjois-Karjalassa klo 12-13 (järj. Mimmit koodaa)
14.9. ESN Joensuu General Meeting klo 17 tilassa AU205
15.9. Lautapeli-ilta Bar Playn yläkerrassa klo 17 (järj. SILLAT)
17.9. SMC Live! Black Metal edition
19.9. Edunvalvontakahvit klo 15 @ Discord
19.9. Kävelytesti ja Cooper-testi
20.9. Kielikahvilainfo klo 9 @ Google Meet
20.9. Kielikahvilainfo klo 16.15 @ Google Meet
20.9. Sateenkaaritaidepaja (järj. Pohjois-Karjalan Seta)
23.9. Päiväretki Tahkolle (järj.SILLAT)
27.9. Kouluttajakoulutus (järj. Pohjois-Karjalan Seta)
27.9. Omakuva N.Y.T. -ryhmä alkaa (järj. FinFami)
28.9. SILLAT-aamupala Kampus Bistrossa klo 8.15-9
28.-29.9. Isosirasuskoulutus klo 16.30-20

Lokakuu
3.-7.10.
Hyvinvointiviikko
5.10. ISYYn toimistot ovat suljettuina liikuntailtapäivän vuoksi
6.10. Susiraja-Approt
6.10. Lounas Pohjois-Karjalassa klo 12-13 (järj. Mimmit koodaa)
12.10. Hyvinvoinnin avaimet -ryhmä alkaa (järj. FinFami)
17.-21.10. ISYYn toimistot ovat suljettuina
19.10. SILLAT-aamupala Kampus Bistrossa klo 8.15-9
20.10. Hyvinvointia joogasta -ryhmä alkaa (järj. FinFami)
26.-27.10. Isosirasuskoulutus klo 16.30-20
27.10. Hybriditapahtuma: Tulevaisuuden asiantuntija IT-alalla klo 17-19 (järj. Mimmit koodaa)
29.10. ISYYn vuosijuhlat Kuopiossa

 
 
     
 
 

Tietoa Wiikko-Ärsykkeestä

Joensuun kampuksen Wiikko-Ärsyke on Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) uutiskirje. Saat sen sähköpostiisi, koska olet Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan jäsen ja opiskelet Joensuun kampuksella tai olet liittynyt uutiskirjeen jakelulistalle itse.

Wiikko-Ärsykkeestä saat ajankohtaista tietoa ylioppilaskunnan, yliopiston ja muiden tärkeiden opiskelijan elämään liittyvien toimijoiden, kuten YTHS:n ja Kelan, asioista. Lisäksi löydät uutiskirjeestä tietoa mm. ainejärjestöjen, kerhojen ja kampuskaupunkien tapahtumista. Wiikko-Ärsyke ilmestyy lukuvuosien aikana lomia ja joitakin poikkeuksia lukuunottamatta aina tiistaisin.

Mikäli et halua uutiskirjettä enää sähköpostiisi, voit poistua sen postituslistalta uutiskirjeen alalaidasta löytyvän linkin ("Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä") kautta avautuvalla lomakkeella. Löydät lisätietoa ISYYn uutiskirjeistä ja tietosuojasta verkkosivuiltamme.

 
 
     
 
 

Tiedotettavaa?

Jos sinulla on tiedotettavaa Wiikko-Ärsykkeen kautta, laita materiaali sähköpostilla viikkoa ennen Ärsykkeen ilmestymistä (edellisen viikon tiistai) osoitteeseen uutiskirje@isyy.fi.

Huomaathan, että uutiskirjeeseen tuleva teksti ei voi olla pitkä, optimaalinen pituus välilyöntien kanssa on noin 500 merkkiä. Sopiva kuvakoko on 270 x 270 px.

 
 
     
 
 
 

   

Yliopistokatu 7, PL 111, 80100 Joensuu 
 Yliopistonranta 3, PL 1627, 70211 Kuopio

 

Tilaa uutiskirje tästä.

Osoitelähde: Itä-Suomen yliopiston opiskelijatietojärjestelmä

 

ISYYn tietosuoja

   
   
 
 
 
  Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä.  
 
  Powered by Postiviidakko