Ajankohtaista

ISYYn uutiskirje: Wiikko-Ärsyke Joensuu viikko 9-10/2023

ti 28. helmikuuta 2023 14.38.01

Vko 9-10 / 27.2.-12.3.2023
 
 

 

Wiikko-Ärsyke Joensuu 8/2023

Vko 9-10 / 27.2.-12.3.2023
Luetko viestin mieluummin selaimella,
klikkaa tästä.

 
 

 
 

📨 Tämän viikon uutiskirjeessä mm.

📢 ISYYn ja POKAn eduskuntavaalipaneeli
📌Toimistot kiinni talviloman ajan
🌟Viestintäharjoittelija-haku
🌟Vaalityöntekijä-haku
🎉Vapputiimi-haku
👬 Finnish Friend -pilotti alkaa
😍 Järjestöpäivät tulossa maaliskuussa
❓ Mitä kannattaa huomioida opintotukea nostaessa suhteessa muihin tuloihin?
⛸️Winter Classic -palautekysely
🏃Liikuntaneuvontaa tarjolla
📢Liikuntakerhon yleiskokous
✨Tulevia tapahtumia

Uutiskirje on tauolla ensi viikon talviloman vuoksi ja ilmestyy jälleen 14.3. ☀️

 

 
 
     
 

 
 

 

Tule seuraamaan ISYYn ja POKAn vaalipaneelia torstaina

Seuraa ISYYn ja POKAn eduskuntavaalipaneelia Joensuussa torstaina 2.3. kello 12-13!

Tällä viikolla olemme käynnistäneet Itä-Suomen korkeakouluopiskelijoiden eduskuntavaalitapahtumat vaalipaneeleiden merkeissä. Joensuun paneeli järjestetään torstaina 2.3. kello 12-13. Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita seuraamaan paneelia paikan päälle tai live-striimille!

Seuraa paneelia paikan päällä:

 • Joensuu 2.3. kello 12-13, Itä-Suomen yliopisto, Futura F100, Yliopistokatu 7
 
 
 

Nappaa striimilinkki talteen ja seuraa ISYYn YouTubessa.

Ehdokasmäärän rajaamiseksi paneeliin on kutsuttu ehdokkaita vain puolueilta, joilla on tällä hetkellä kansanedustajia eduskunnassa.

Puolueiden paneeliin ilmoittamat ehdokkaat:

 • Eero Klaavo, Suomen Kristillisdemokraatit (KD)
 • Ella Partanen, Vihreä liitto
 • Emilia Kangaskolkka, Suomen Sosialidemokraattinen Puolue
 • Jere Nuutinen, Suomen Keskusta
 • Karoliina Partanen, Kansallinen Kokoomus
 • Maura Häkki, Vasemmistoliitto
 • Miia Heikkinen, Liike Nyt

Tiedote ISYYn verkkosivuilla

Ps. tsekkaa ISYYn YouTuben striimitallenteelta myös maanantaina järjestetty Kuopion paneeli!

 
 
     
 
 

 

Toimistot suljettuna talviloman ajan

Huomaathan, että ISYYn toimistot ovat suljettuna ensiviikolla 6.-12.3. talviloman vuoksi. Hoidathan tarvittavat asioinnit toimistolla vielä tällä viikolla. 

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

Olisitko sinä meidän seuraava viestintäharjoittelija?

ISYY hakee maalis-kesäkuun ajalle viestintäalan korkeakouluharjoittelijaa 2-3 kuukauden mittaiseen harjoitteluun. Harjoittelu suoritetaan joko Joensuun tai Kuopion kampuksella.  

Harjoittelijana pääset kehittämään ja toteuttamaan ylioppilaskunnan viestintää. Viestintämme on kaksikielistä (suomi ja englanti), joten edellytämme erinomaista suomen kielen ja hyvää englannin kielen taitoa.

Ylioppilaskunta on rento työyhteisö, jossa pääset hyödyntämään monipuolisesti omaa osaamistasi ja kiinnostuksen kohteitasi. Lue lisää ISYYn verkkosivuilta ja hae tehtävää 12.3.2023 kello 25.59 mennessä.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Kiinnostaisiko sinua vaalityö ylioppilaskunnassa?

ISYY hakee vaalikoordinaattoria syksyllä järjestettäviä edustajistovaaleja varten. Työpiste on joko Joensuun tai Kuopion kampuksella ja työaika n. 20h/viikko ja kokonaistyöaika on 250h. Työ ajoittuu touko-kesäkuulle ja osa työstä syys-marraskuulle. 

Vaalikoordinaattori vastaa muun muassa käytännön vaalityön organisoinnista, kuten viestinnästä suomeksi ja englanniksi yhdessä ISYYn viestintäsuunnittelijan kanssa sekä vaalipaneeleiden ja -valvojaisten järjestelyistä. 

Kiinnostuitko? Tule tekemään ISYYlle edustajistovaalit. Hakuaika tehtävään päättyy 15.3.2023 kello 12.00.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Tule mukaan ISYYn Vapputiimiin!

Joko vaputtaa? Haluatko olla mukana suunnittelemassa, tuottamassa ja ideoimassa sekä toteuttamassa ISYYn Vappua? Jos tapahtumajärjestäminen on sinun juttusi ja haluat olla mukana tekemässä Kuopion ja Joensuun historian huikeinta opiskelijavappua, tämä haku on sinulle!

Voit hakea mukaan vapputiimiin sähköisen lomakkeen kautta. Hakuaika päättyy sunnuntaina 19.3.2023.

Linkki sähköiseen lomakkeeseen:

Google Forms, linkki avautuu uuteen välilehteen: Hakulomake ISYYn vapputiimiin

 
 
     
 
 

Tutustu eduskuntavaaliehdokkaisiin Carelialla 13.3. 

Tervetuloa Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) eduskuntavaalitorille Joensuussa! Tule paikalle tutustumaan eduskuntavaaliehdokkaisiin ja keskustelemaan opiskelijoille tärkeistä teemoista. 💭

Tapahtuma järjestetään Itä-Suomen yliopiston kampuksella Carelian aulassa maanantaina 13.3. kello 10-14. Ehkäpä löydät itsellesi ehdokkaan, jota äänestää?

Vaalitorilla mukana olevat puolueet ilmoitetaan ilmoittautumisen päätyttyä 2.3.2023. Vaalitoreille on kutsuttu kaikki Suomessa rekisteröidyt puolueet.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Osallistu Finnish Friend -pilottitoimintaan Joensuussa

Haluatko laajentaa kaveripiiriäsi uusilla kansainvälisillä tuttavuuksilla? Nyt se on mahdollista osallistumalla ISYYn Finnish Friend -toimintaan.

ISYY järjestää kv-opiskelijoille ja suomalaisille opiskelijoille Finnish Friend -tapaamisen Joensuussa ke 15.3. klo 16 luokassa AU206. Mikäli haluat kansainvälistyä omassa kampuskaupungissasi, tule mukaan! ISYY tarjoaa tapaamisessa pientä välipalaa. Maaliskuun tapaaminen aloittaa kahden kuukauden pilotin Finnish Friend -toiminnasta Joensuun kampuksella. Varsinainen toiminta on tarkoitus käynnistää kummallakin kampuksella syyslukukaudella 2023. 

Lue lisää Finnish Friend -toiminnasta ISYYn nettisivuilta ja ilmoittaudu mukaan tapaamiseen 13.3. mennessä!

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Tutustu järjestöihin ja kerhoihin ISYYn järjestöpäivillä

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) järjestää kevään 2023 järjestöpäivät 29.3.2023 Kuopion kampuksella Snellmanian aulassa ja 29.-30.3.2023 Joensuun kampuksella Carelian aulassa. Järjestöpäivillä ainejärjestöt, kerhot, kampusjärjestöt sekä muut järjestöt pääsevät esittelemään toimintaansa ja verkostoitumaan. Perinteisesti järjestöpäivillä on ollut myös mm. haalarimerkkimyyntiä! Järjestöpäivät on kaikille avoin tapahtuma eikä sinne ole erillistä pääsymaksua.

Tule ottamaan selvää, mitä kaikkea ISYY ja sille läheiset järjestöt tarjoavat tekemiseksi!

  Lue lisää  
 

 
 
     
 

 
 

 

Edunvalvonta apunasi: Mitä kannattaa huomioida opintotukea nostaessa suhteessa muihin tuloihin?

Saitko takaisinperintäehdotuksen opintotuesta? Mitä kannattaa ottaa huomioon kun tarkastelee omia tuloja? ISYYn edunvalvonta-asiantuntija kertoo! 

Edunvalvonta apunasi -julkaisusarjan kuudennessa osassa ISYYn eduvalvonta-asiantuntija Mikko Aaltonen kertoo siitä, mitä kannattaa huomioida opintotukea nostaessa suhteessa muihin tuloihin. 

 
 
 

Helmikuussa 2023 KELA uutisoi, että se on lähettänyt takaisinperintäehdotuksen opintotuesta 47 000 opiskelijalle liian suurien omien tulojen vuoksi vuodelta 2021. Näillä opiskelijoilla siis omien tulojen määrä on ylittänyt opintotukeen oikeuttavan vapaan tulon määrän vuodelta 2021. Kyse on kuitenkin vasta takaisinperintäehdotuksesta, sillä KELA tarkastelee tulojen kehitystä koko vuodelta. Jos olet siis saanut takaisinperintäehdotuksen, muista tarkistaa sen oikeellisuus ja reagoida sen mukaan.

Edunvalvonta apunasi on julkaisusarja, jonka tavoitteena on tuoda korkeakouluopiskelijoiden edunvalvontaan liittyviä teemoja lähemmäs opiskelijaa ja muistuttaa ISYYn edunvalvonta palveluista. 

Muistathan, että mikäli kohtaat haasteita opiskeluarjessasi, etkä tiedä miten ne ratkaisisit, voit aina kysyä neuvoa ylioppilaskunnalta. 

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Opiskelijoiden eduskuntavaalikampanja käynnistyi

Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) ja Suomen opiskelijakuntien liiton (SAMOK) yhteinen eduskuntavaalikampanja käynnistyi 24.1.2023. Yhteisenä tavoitteena opiskelijajärjestöille on saada opintorahaan 100 euron korotus ja turvata korkeakoulujen rahoitus sekä maksuton koulutus. 

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

OKM:n virkamiesmietinnössä useita esityksiä tulevan vaalikauden koulutuspoliittisiksi toimenpiteiksi

Tulevaa vaalikautta silmälläpitäen opetus- ja kulttuuriministeriö julkaisi oman esityksensä tulevalla vaalikaudella vaadittavista toimenpiteistä. Korkeakoulutuksen tavoitteena on nostaa suomalaisten koulutustasoa niin, että vuonna 2030 50% alle 39-vuotiaista olisi korkeakoulututkinto. 

Sivistyspoliittisina tavoitteina raportissa nostetaan tavoite kohdentaa koulutustarjontaa työelämän rakenteita paremmin palveleviksi, nostaa työ- ja koulutusperäistä maahanmuuttoa ja luoda EU/ETA-maiden ulkopuolelta saapuville kannustimia jäädä Suomeen sekä parantaa jatkuvaa oppimista. 

Raportin voi lukea täältä.

 

UNIFI julkaisi eduskuntavaalitavoitteensa

Suomen yliopistojen rehtorineuvosto UNIFI on julkaissut oman eduskuntavaaliohjelmansa. Ohjelmassaan UNIFI haluaa lisätä korkeakoulujen rahoitusta elvyttävän ja uutta kasvua luovan innovaatiopolitiikan saamiseksi.

Ohjelmaan voi tutustua täällä.

 
 
     
 

 
 

Anna palautetta Winter Classicista ja voita

Keräämme palautetta yleisön kokemuksista Opiskelijoiden Winter Classic 8.2.2023 tapahtumasta. Winter Classicissa kohtasivat jääkiekko-ottelussa Itä-Suomen Yliopiston ja Karelian Ammattikorkeakoulun opiskelijajoukkueet. Palautelomakkeen lopussa voit osallistua myös arvontaan. Palautelomake on avoinna 28.2.- 5.3.2023

Anna palautetta

 
 
     
 
 

 

Osallistu liikuntaneuvontaan Iitan kanssa

Moikka miun nimi on Iita ja opiskelen ensimmäistä vuotta Tanhuvaarassa liikuntaneuvojaksi. Opiskeluuni kuuluu työharjoittelut ja olen tällä hetkellä Sykkeellä työharjoittelussa. Harjoitteluuni kuuluu oppia lisää aikuisliikunnan neuvonnasta sekä aikuisliikunnan ohjaamisesta ja sen vuoksi tarvitsen asiakkaita liikuntaneuvontaan.
Harjoitteluni kuuluva liikuntaneuvonta eroaa SYKETTÄ- korkeakoululiikunnan omasta liikuntaneuvontaprosessista.

Liikuntaneuvonta on suunnattu niille, jotka eivät liiku syystä tai toisesta terveytensä kannalta tarpeeksi. Liikuntaneuvonnassa saat tukea ja kannustusta liikkumisen aloittamiseen tai lisäämiseen. Liikuntaneuvojan kanssa laaditaan suunnitelma sinun asettamiesi tavoitteiden mukaan ja yleisenä tavoitteena on lisätä arkiaktiivisuutta sekä liikunnallista elämäntapaa.

Minun liikunnanneuvonnassani on kolme vaihetta, jotka ovat:

 • 1. Asiakkaan kohtaaminen, lähtötilanteen selvittäminen ja tavoitteiden asettaminen (tapaaminen 1,5h)
 • 2. Liikkumis- ja aktivointisuunnitelman tekeminen.
 • 3. Suunnitelman läpikäyminen asiakkaan kanssa (tapaaminen 1,5h)

Lisätietoja ja ilmoittautumiset sähköpostiini: iita.polonen@isyy.fi

 
 
     
 
 

Liikkeelle Iitan ja Riinan kanssa -ryhmä

Mitä? Liikkeelle Iitan ja Riinan kanssa
Missä? Mehtimäkihallin pedagogisessa salissa
Milloin? Torstaisin klo 16-17, 5 kertaa

Matalan kynnyksen liikuntaryhmä kevyttä, hyvänmielen liikuntaa kaipaaville. Tunti sopii kaikentasoisille liikkujille ja virkistää oloa sopivasti opiskelu- tai työpäivän jälkeen. Tunnin teemat vaihtelevat kehonhuollosta hikiliikuntaan. Harjoitteita tehdään vaihdellen musiikin tahtiin ja aikaa vastaan. Tule joka kerta tai silloin kun sinulle sopii!

Osallistumiseen ei vaadita voimassaolevaa SYKETTÄ-tarraa eikä tunneille tarvitse ilmoittautua. Kunhan vain saavut ajoissa paikalle. Ota mukaan oma patja, sisäliikuntavarusteet ja juomapullo. 

Teemat:

To 2.3. Kehonhuolto
To 16.3. Kehonpainotreeni
To 23.3. Kehonhuolto välineillä
To 30.3. Lihaskuntotreeni välineillä
Tuntia ohjaavat SYKETTÄ-liikuntaneuvoja / fysioterapeutti Riina ja liikuntaneuvojaharjoittelija Iita.

 

 
 
     
 
 

Liikuntaneuvojan kuntosaliohjaukset

Haluaisitko aloittaa kuntosaliharjoittelun ensimmäistä kertaa tai pitkän tauon jälkeen, mutta laitteet, suoritustekniikat ja kuntosaliohjelman koostaminen mietityttävät?

Nyt sinulla on mahdollisuus varata henkilökohtainen kuntosaliohjausaika SYKETTÄ-liikuntaneuvojan kanssa. Ohjaus tapahtuu SYKKEEN omalla kuntosalilla Portti54:lla. Ohjaus on maksutonta eikä vaadi voimassaolevaa SYKETTÄ-tarraa.

Laita sähköpostia osoitteeseen liikuntaneuvonta@isyy.fi niin liikuntaneuvoja Riina ottaa sinuun yhteyttä 1,5h ohjausajan sopimiseksi. 

 

 
 
     
 

 
 

 

Tervetuloa Joensuun Kaverikahvilaan!

Kaverikahvila kokoontuu kevään ajan joka tiistai klo 16-18 Auroralla AU110:ssa. Kaverikahvila kohtaamispaikkana avaa mahdollisuuden tutustua muihin opiskelijoihin rennossa ilmapiirissä. Kyseessä on opiskelijoiden olohuone, jossa pääsee levähtämään ja nauttimaan kahvia sekä välipalaa. Kaverikahvilaan voi saapua yksin tai kaverin kanssa. 

Tulossa ohjelmassa:

 • 7.3. Haalarimerkkien ompelua
 • 14.3. Aikomisesta ryhtymiseen -alustus, vieraana opintopsykologit

Tervetuloa!

 
 
     
 
 

Opiskelija, tule mukaan Kaveritoimintaan!

Haluaisitko uuden kaverin opiskeluun, vapaa-ajan harrastukseen tai liikkumiseen?

ISYYn, Student2Studentin ja SYKETTÄ-palveluiden yhteinen Kaveritoiminta-palvelu antaa mahdollisuuden löytää kaverin/kavereita aktiiviseen opiskeluun, harrastamiseen tai liikkumiseen. Palvelu kokoaa alleen kolme erilaista osa-aluetta (opiskelukaveri, harrastuskaveri ja liikuntakaveri), joihin jokaiseen on oma hakemuksensa. Voit valita yhden osa-alueen hakemuksen täytettäväksi omien tarpeidesi mukaan tai halutessasi voit täyttää ja etsiä kavereita kaikista osa-alueista.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 

 
 

AEGEE Joensuu - Weekly Meeting

📣📅 Ilmoitamme viikoittaisten kokouksiemme päivämuutoksesta - 28. helmikuuta alkaen viikoittaiset kokouksemme järjestetään tiistaisin klo 16.30 AU205:ssä. 

AEGEE Joensuu on ainoa puolueeton poliittinen yhdistys Itä-Suomen Yliopistossa, ja me ollaan osa Euroopan laajuista opiskelijajärjestöjen verkostoa. Jos olet kiinnostunut kulttuurienvälisestä vaihdosta, pehmeiden taitojen kehittämisestä ja aiheista, kuten sosiaalisesta oikeudenmukaisuudesta, ilmastonmuutoksesta ja mielenterveydestä, tule mukaan tapahtumiimme tai viikoittaisiin kokouksiimme!

Ota yhteyttä ja löydä lisätietoja:
Instagram: @aegee_joensuu
Facebook: AEGEE Joensuu
Sähköposti: contact-joensuu@aegee.eu

 

 
 
     
 
 

Joensuun liikuntakerhon yleiskokous 2.3.

Joensuun liikuntakerho kutsuu koolle yleiskokouksen To 2.3.2023. Kokous pidetään Suvaksen (Suvantokatu 6, Joensuu) kokoustilassa klo 20 alkaen. Kokoukseen voi osallistua paikan päällä tai etänä Google Meetin kautta. Sauna on lämpimänä kokouksen jälkeen ja tarjolla on pientä naposteltavaa. Tapahtuma on avoin ISYYn jäsenille.

Kokouksen aiheina: kerhon johtokunnan valinta kaudelle 2023, lisäavustuksen hakeminen kaudelle 2023.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

Afterski-approt 16.3.

Afterski-approt tulevat taas! Oletko valmis pujottelemaan ympäri Joensuuta ja keräämään leimoja appro-passiisi? Passit noudetaan Kerubilta valitsemasi lähtöajan mukaan ja palautetaan Kerubille klo: 21:00 alkaen. Maali sulkeutuu Klo: 23:00 

Liput tapahtumaan voit ostaa Kide.appista 2.3.2023 

Tapahtumaan liittyvää tiedotusta on kätevintä seurata Instagramissa, ota siis  @afterskiappro tili haltuun ja pysy mukana menossa 😎

 
 
     
 
 

 

ESN Joensuu Carnival Party 3.3.

Kaiva kaapistasi upeimmat peruukit, viitat ja mekot valmiiksi, sillä ESN Joensuu tuo Carnival-juhlat Joensuuhun perjantaina 3.3. Karnevaalitunnelmaan kuuluu olennaisena osana hullunkuriset asut, joten nyt voi päästää mielikuvituksen valloilleen! 

Kerää ystäväsi, täytä ilmoittautumislomake ja kokoa kaappien ja kirpputorien kätköistä näyttävä karnevaaliasu päällesi - nähdään Bepopissa! 

Mitä? ESN Joensuu Carnival 
Milloin? Perjantaina 3.3 kello 19-22
Missä? Bepop 
Hinta? Ilmainen ISYYn jäsenille
Ilmoittautuminen? Muista täyttää ilmoittautumislomake niin varmistat paikkasi bileisiin! 

Ilmoittautumislomake
Lue lisää: ESN Joensuu Instagram 

 
 
     
 
 

 

Poikkitieteellinen Megazone -turnaus

Turnaus alkakoon!⚔️ Poikkitieteellisessä Megazone -turnauksessa joukkueet ottavat mittaa toisistaan 🤩 Kokoa joukkue ja kilpaile laser-sodan herruudesta torstaina 23.3.2023 klo 18-21 😎

Joukkueen koko on 6 henkilöä, mutta jos et etukäteen ole varma joukkueen kokoonpanosta - voit myös ostaa yksittäisen lipun. Yksittäislippujen ostaneista muodostetaan satunnaisia joukkueita - tämä on siis oiva tapa tutustua toisten aineiden opiskelijoihin!

Lipun hinta on 14€/hlö, ja se sisältää kaksi ottelua. Tapahtumaan osallistujat saavat myös haalarimerkin ☺️

Ilmoittautuminen aukeaa Kide.appissa torstaina 9.3.2023.

 
 
     
 
 

Armoa aivoille! YTHS-päivässä 22.3.2023 puhutaan kognitiivisesta ergonomiasta

22. maaliskuuta vietetään vuotuista YTHS-päivää kello 14 Armoa aivoille -nimisessä verkkowebinaarissa. YTHS-päivän webinaari striimataan YouTuben kautta. Pääset mukaan YTHS:n YouTube-kanavan @YTHSvideo etusivulta tai suoralinkillä.

Tilaisuutta voit seurata myös omalla kampuksellasi yhdessä YTHS-toimijoiden kanssa klo 14:00 alkaen:

 • Joensuun kampuksella, AU102 (Aurora)
 • Kuopion kampuksella, SN201 (Snellmania)

Kognitiivisesta ergonomiasta puhuu professori ja aivotutkija Minna Huotilainen. Kutsumme kuulolle niin opiskelijoita kuin korkeakoulujen ja YTHS:n henkilöstöäkin.

Mitä on kognitiivinen ergonomia?

Opiskelijana voit vaikuttaa itse keskittymiskyvyn vahvistamiseksi. Opiskelu on ajattelutyötä, ja sitä on tärkeä muokata aivoille sopivaksi eli kognitiivisesti ergonomiseksi. Se tarkoittaa ylimääräisten ärsykkeiden karsimista, työn oikeaa tauottamista ja keskittymistä yhteen asiaan kerrallaan.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 

 
 

Tapahtumakalenteri

Helmikuu
28.2. Kaverikahvila klo 16-18 Auroran takkahuoneella AU110
28.2. ESN Joensuu klo 16-18 Haltian kokoustilassa
28.2. Sporttikummien valmennus klo 16-20.30 (järj. Pelastakaa Lapsset ry)
28.2. AEGEE Joensuu - Weekly Meeting klo 16.30, AU205
28.2. Luomio!-sanataidekerho klo 18-20 Haltian kokoustilassa
28.2.-2.3. SILLAT-aamupalat klo 8.15-9 Aurassa (ilmoittaudu etukäteen!)

Maaliskuu
1.3. Räkäposkella 2023
1.3. JOOJAKU klo 16-20 Haltian kokoustilassa
2.3. ISYYn ja POKAn vaalipaneeli klo 11-12 tilassa F110
2.3. Joensuu Board Gamers klo 15-20 Haltian kokoustilassa
2.3. Joensuun liikuntakerhon yleiskokous klo 20, Suvaksen kokoustila (Suvantokatu 6)
3.3. Chess Club klo 16-20 Haltian kokoustilassa
3.3. ESN Joensuu Carnival Party klo 19 Bepopissa
6.-12.3. ISYYn toimistot suljettu
6.3. MTG-kilta klo 15-20 Haltian kokoustilassa
7.3. ESN Joensuu klo 16-18 Haltian kokoustilassa
7.3. AEGEE Joensuu - Weekly Meeting klo 16.30, AU205
7.3. Kaverikahvila: Haalarimerkkien ompelua klo 16-18, AU110
7.3. Luomio!-sanataidekerho klo 18-20 Haltian kokoustilassa
8.3. JOOJAKU klo 16-20 Haltian kokoustilassa
9.3. Joensuu Board Gamers klo 15-20 Haltian kokoustilassa
10.3. Chess Club klo 16-20 Haltian kokoustilassa
13.3. ISYYn eduskuntavaalitori klo 10-14 Carelialla
13.3. MTG-kilta klo 15-20 Haltian kokoustilassa
14.3. Kaverikahvila: Aikomisesta ryhtymiseen -alustus, vieraana opintopsykologit klo 16-18, AU110
14.3. SILLAT: Yhteiskävelylenkki klo 16, lähtö Alkukiviltä
15.3. Finnish Friend -tapaaminen klo 16 luokassa AU206
15.3. SILLAT: Lautapeli-ilta klo 17 alkaen Suvaksella
16.3. Afterski-approt
22.3. YTHS-päivä
23.3. Poikkitieteellinen Megazone -turnaus
29.-30.3. ISYYn järjestöpäivät

 
 
     
 
 

Tietoa Wiikko-Ärsykkeestä

Joensuun kampuksen Wiikko-Ärsyke on Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) uutiskirje. Saat sen sähköpostiisi, koska olet Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan jäsen ja opiskelet Joensuun kampuksella tai olet liittynyt uutiskirjeen jakelulistalle itse.

Wiikko-Ärsykkeestä saat ajankohtaista tietoa ylioppilaskunnan, yliopiston ja muiden tärkeiden opiskelijan elämään liittyvien toimijoiden, kuten YTHS:n ja Kelan, asioista. Lisäksi löydät uutiskirjeestä tietoa mm. ainejärjestöjen, kerhojen ja kampuskaupunkien tapahtumista. Wiikko-Ärsyke ilmestyy lukuvuosien aikana lomia ja joitakin poikkeuksia lukuunottamatta aina tiistaisin.

Mikäli et halua uutiskirjettä enää sähköpostiisi, voit poistua sen postituslistalta uutiskirjeen alalaidasta löytyvän linkin ("Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä") kautta avautuvalla lomakkeella. Löydät lisätietoa ISYYn uutiskirjeistä ja tietosuojasta verkkosivuiltamme.

 
 
     
 
 

Tiedotettavaa?

Jos sinulla on tiedotettavaa Wiikko-Ärsykkeen kautta, laita materiaali sähköpostilla viikkoa ennen Ärsykkeen ilmestymistä (edellisen viikon tiistai) osoitteeseen uutiskirje@isyy.fi.

Huomaathan, että uutiskirjeeseen tuleva teksti ei voi olla pitkä, optimaalinen pituus välilyöntien kanssa on noin 500 merkkiä. Sopiva kuvakoko on 270 x 270 px.

 
 
     
 
 
 

   

Yliopistokatu 7, PL 111, 80100 Joensuu 
 Yliopistonranta 3, PL 1627, 70211 Kuopio

 

Tilaa uutiskirje tästä.

Osoitelähde: Itä-Suomen yliopiston opiskelijatietojärjestelmä

 

ISYYn tietosuoja

   
   
 
 
 
  Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä.  
 
  Powered by Postiviidakko