Ajankohtaista

ISYYn uutiskirje: Wiikko-Ärsyke Kuopio viikko 25/2022

ti syysk. 06 15:19:36 2022

Tällä viikolla 8.9. vietetään vihdoin yliopiston avajaisia, kampusrysäystä ja kaupunkisuunnistusta. Katso ajantasaiset tiedot Kampusrysäyksestä täältä. Tästä uutiskirjeestä löydät infoa esimerkiksi uudesta fuksibingosta, ISYYn pääsihteerin syystervehdyksen, järjestöasiantuntija-rekryn ja paljon muuta!
 
 

 

Wiikko-Ärsyke Kuopio 25/2022

Vko 36 / 5.-11.9.2022
Luetko viestin mieluummin selaimella,
klikkaa tästä.

 
 

 
 

Lukuvuosi alkaa Rysäyksellä!

Tällä viikolla 8.9. vietetään vihdoin yliopiston avajaisia, kampusrysäystä ja kaupunkisuunnistusta. Katso ajantasaiset tiedot Kampusrysäyksestä täältä.

Tästä uutiskirjeestä löydät infoa esimerkiksi uudesta fuksibingosta, ISYYn pääsihteerin syystervehdyksen, järjestöasiantuntija-rekryn ja paljon muuta!

Iloa viikkoon!  ☀️

 

 
 
     
 

 
 

 

Pääsihteerin syystervehdys

ISYYn uusi pääsihteeri Antti Natunen tervehtii ISYYläisiä verkkosivuilla julkaistussa syyskirjelmässä.

Antti toivottaa uudet ja myös jatkavat opiskelijat lämpimästi tervetulleeksi kampukselle ja kertoo, kuinka ISYYn palvelut tukevat arkeasi läpi opintotaipaleen.

"Toivottavasti kesääsi on mahtunut rentoutumisen hetkiä ja auringonpaistetta. Olitpa sitten aloittava opiskelija tai jo opinnoissa pidemmällä oleva, onnittelen Sinua lämpimästi tämän lukuvuoden alussa.", toivottaa uusi pääsihteeri, 

"Me valvomme etuasi, jotta sinä voit keskittyä opiskeluun (ja opiskelijaelämään)."

Käy lukemassa pääsihteerin terveiset ISYYläisille, ehkäpä ISYYn palvelut tulevat sinulle taas aavistuksen verran tutummiksi. 

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

ISYY hakee järjestöasiantuntijan sijaista (Kuopio)

ISYY hakee järjestöasiantuntijan sijaista määräaikaiseen työsuhteeseen 1.11.2022 alkaen.

Nautitko asiakaspalvelutyöstä? Onko opiskelijajärjestöt tai saavutettavuusasiat tuttua?

ISYYn järjestöasiantuntija työskentelee Kuopion toimiston asiakaspalvelussa ja vastaa mm. Kuopion vuokratilojen varauksista- ja hallinnoinnista.

Järjestöasiantuntija on yhteyshenkilö UEF:n kampuksilla toimiviin opiskelijajärjestöihin ja ISYYn kerhoihin ja vastaa lisäksi ylioppilaskunnan saavutettavuusasioista.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lue hakukuulutus kokonaisuudessaan ISYYn verkkosivuilta ja hae tehtävää viimeistää 20.9.2022. 

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Uusi opiskelija - tutustu yliopistoelämään ISYYn fuksibingon avulla!

ISYY järjestää uusien opiskelijoiden lukuvuoden alkuun fuksibingon, josta saa palkinnoksi uniikin ISYY Fuksi 2022 -haalarimerkin. Fuksibingon avulla opiskelijat pääsevät tutustumaan opiskelijaelämään ja saavat vinkkejä uusien yhteisöjen löytämiseksi!

👉 Käy lukemassa fuksibingon ohjeet ISYYn verkkosivuilta ja lataa bingopohja puhelimeesi.
Paperiversion voi napata matkaan myös ISYYn toimistolta.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Kampusrysäys ja kaupunkisuunnistus 8.9.

Tällä viikolla rysäytetään vihdoin lukuvuosikäyntiin molemmilla kampuksilla. Torstaina kello 15.30 starttaa Kampusrysäykset molemmilta kampuksilta jonka aikana kaupunkisuunnistusjoukkueet käyvät ilmoittautumassa suunnistuksen ilmoittautumispisteellä. Kampusrysäyksen ohjelmassa on muun muassa livemusiikkia, glittermeikkejä ja erilaisia ulkoaktiviteetteja. Kampusrysäys kokoaa koko yliopistoyhteisömme samaan paikkaan juhlimaan uutta lukuvuotta. Tervetuloa paikalle!

Kuopion kaupunkisuunnistukseen on vielä saatavilla lähtöjä vanhempien opiskelijoiden joukkueille sekä paikkoja SILLAT-joukkueisiin.

Jatkoille saa lippuja myös Albatrossin ovelta.

Luethan kaupunkisuunnistuksen ohjeet huolella ennen tapahtumaan saapumista.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Paranna kielitaitoasi!

ISYYn kielikahvilatoiminta starttaa jälleen! Haluaisitko opetella uuden vieraan kielen, kerrata jo oppimaasi kieltä tai opettaa suomea kansainvälisille opiskelijoille? ISYYn kielikahvilatoiminta on oiva tilaisuus tähän! 

Kielikahviloiden ideana on, että opiskelija opettaa valitsemaansa kieltä toisille opiskelijoille vapaamuotoisesti ja rennossa ilmapiirissä. Palauttamalla muutaman pienen tehtävän Moodleen, voit ansaita 1 op osallistujana ja/tai 2 op kielikahvilan vetäjänä.

Kiinnostuitko?

 
 
 

Osallistu englanninkieliseen kielikahvilainfoon ti 20.9.2022 kello 9 tai kello 16.15 Google Meetissä, niin kerromme lisää!

Voit myös täyttää jo allaolevan lomakkeen ja ilmoittautua vetäjäksi to 22.9. klo 12:00 mennessä. Pidämme englanninkielisen vetäjäkoulutuksen Google Meetissä torstaina 22.9. klo 16.15 kaikille kiinnostuneille vetäjille. (Lähetämme osallistumislinkin lomakkeessa jätettyyn sähköpostiosoitteeseen.) Osallistuminen vetäjäkoulutukseen ei vielä velvoita mihinkään!

Kielikahvila-info klo 9 (avautuu Google Meetissä)
Kielikahvila-info klo 16.15 (avautuu Google Meetissä)
Language Café Autumn 2022 vetäjien ilmoittautumislomake

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

ISYYn kerho ESN Kuopio etsii uusia jäseniä johtokuntaan

Pulppuaako pääsi ideoita opiskelijoiden vapaa-ajalle? Millaista aktiviteettia kansainvälinen opiskelijayhteisö voisi järjestää? Tule ESN Kuopion johtokuntaan toteuttamaan ideasi! ISYY rahoittaa ESN Kuopion toiminnan, joten kerholaisten ei tarvitse huolehtia raha-asioista vaan saatte keskittyä itse tapahtumajärjestämiseen. Lisäksi ISYYn henkilökunta on tukena kerhon toiminnassa.

Opiskelija-aktiivina ESN Kuopiossa toimimisesta saat hyvän lisän ansioluetteloosi, koska toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön. ESN Kuopio toimii englannin kielellä eli pääset myös harjaannuttamaan kielitaitoasi.

Täytä tämä Google Forms su 18.9. mennessä, jos olet kiinnostunut liittymään kerhon johtokuntaan.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 

 
 

 

SYKETTÄ Kuopion liikunta- ja hyvinvointipalvelut

SYYSKAUSI on käynnissä, kokeile maksutta 14.9. asti.

👉Haluatko ensin kokeilla? Nyt se on mahdollista. Ilmaiset liikuntaviikot käynnissä 14.9.

👉SYKETTÄ appro 1. -14.9. Kerää merkintöjä passiin ja osallistu palkintojen arvontaan.

 
 
 

👉HUOM! SYKETTÄ mobiilisovelluksen kautta voi ilmoittautua tunneille vain silloin, kun sinulle on tarra maksettuna!

👉Muistathan, että uusien käyttöehtojen mukaan ilmoittautuminen tulee perua viimeistään 4 tuntia ennen tunnin alkua. Poikkeuksena ennen klo 10 alkavat aamutunnit, jotka tulee perua viimeistään 12 tuntia ennen tunnin alkua. Tiedoksi: mobiilisovelluksen ja nettisivujen päivitykset ovat työn alla perumiskäytänteiden osalta.

👉Lajikokeiluja 6.9. ja 7.9. Ilmoittaudu mukaan liikuntakalenterin kautta:
Wing Tsung Kung Fu tiistaina 6.9. klo 18 -19 Snellmanian peiliaulassa.
Escrima Concepts: tiistaina 6.9.klo 19-20 Snellmanian peiliaulassa.
Rentoutus: Syksyn ensimmäinen rentoutustunti ke 7.9. klo 18.10–18.55 Snellmanian tatamilla.. 

👉Golfin alkeiskurssi/Tarinagolf -> Ilmoittautuminen päättyy ke 7.9.
Tule golfin alkeiskurssille Tarinan hienoissa maisemissa.
klo 10-13 lähipeli ja range -harjoitukset
klo 13-14 tauko ja tankkaus (klubiravintolamme tarjoaa lounasta syyskuussa normaalisti!)
klo 14-17 pelaaminen ja diplomien jako
Osallistujat saavat green cardin päivän päätteeksi!

👉Syyskuun uutiskirje on ilmestynyt. Lue ajankohtaisista ja tulevista asioista uutiskirjeestä.

Seuraa meitä somessa: 
👉instagram @syketta_kpo
👉Facebook-page SYKETTÄ – Kuopion korkeakoululiikunta

 
 
     
 

 
 

Tervehdys hankekoordinaattorilta

Moikka moi arvoisa lukija, toivottavasti lukuvuoden aloitus on sujunut rauhallisesti! Me käytiin opiskelijoiden kanssa retkellä Valamossa ja oli kyllä mukavaa. Psst! Seuraava retki onkin jo nurkan takana, seuraavaksi lähdetään Tahkolle. Löydät lisätietoa alempaa. Lisäksi Hyvinvointiviikko lähestyy kovaa vauhtia, tänä vuonna viikkoa vietetään 3.-7.10. Hyvinvointiviikon aikana tarjotaan UEFin opiskelijoille ja henkilökunnalle ohjelmaa, joka tukee hyvinvointia. Tarkempi ohjelma julkaistaan ensi maanantaina 12.9. ISYYn kanavissa, joten stay tuned! Mukavaa uutta viikkoa kaikille!

- Riina

 
 
     
 
 

 

SILLAT goes keilaamaan

Tervetuloa SILLAT goes keilaamaan-tapahtumaan tiistaina 20.9. Keilakukossa (Puijonkatu 19) klo 17-18. Olemme vuokranneet neljä rataa ja yhdelle radalle mahtuu max. 6 henkilöä. Taitotasolla ei ole mitään väliä, vaan tarkoitus on rennosti pelailla ja pitää hauskaa!

Osallistuminen on muuten maksutonta, mutta kenkävuokra 1 € on omakustanteinen. Tarvitset mukaan opiskelijakortin. Ilmoittautuminen päättyy viimeistään 13.9.

Ilmoittaudu mukaan

 
 
     
 
 

Päiväretki Tahkolle

Lämpimästi tervetuloa Siltoin kanssa retkeilemään Tahkolle 23.9.!

Kuljetukset molemmilta kampuksilta lähtevät Joensuusta klo 10 ja Kuopiosta klo 11. Tahkolle saavutaan n. klo 12. Tahkolla saa liikkua vapaasti tai sitten voi lähteä ISYYn toimijoiden kanssa Huutavanholman kierrokselle. Kuljetukset takaisin kampuksille lähtevät klo 17. Suosittelemme säänmukaista varustusta.

Mukaan ilmoittaudutaan etukäteen Kide.appissa 2.9.-18.9. välisenä aikana. Kuljetukset Tahkolle ja takaisin ovat maksuttomia, mutta ilmoittautumisen yhteydessä tulee maksaa 10 € panttimaksu + 0,5 € palvelumaksu. Pantin saa takaisin tapahtumaan osallistumisen jälkeen, palvelumaksua ei palauteta.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 

 
 

 

Vertaistukiryhmä miehille

Nyyti ry:n vertaisryhmiä verkossa 18–29-vuotiaille korkeakouluissa opiskeleville miehille. 💭

🙋‍♂️ Ryhmissä keskustellaan miesten mielenterveydestä ja jaksamisesta. Vertaisuuden avulla pyritään edistämään mielen hyvinvointia, osallisuuden kokemusta ja kykyä puhua mielenterveydestä.

👉 Ilmoittaudu elo-syyskuun vaihteessa alkaviin ryhmiin tästä.

Lisätietoja: miehentila.fi

Ryhmistä vastaava asiantuntija:
Atte Rimppi
atte.rimppi@nyyti.fi
050 476 0627
Asiantuntija, MiehenTila-hanke

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Hae mukaan rauhanlähettiläskoulutukseen!

Oletko 18–29-vuotias ja haluaisitko perehtyä turvallisuuspoliittisiin kysymyksiin ja toimia rauhan puolesta hyvässä seurassa? Rauhanlähettiläskoulutus on tarkoitettu juuri sinulle!

Rauhanjärjestö Sadankomitea järjestää jälleen tänä syksynä 6.10.–2.12. rauhanlähettiläskoulutuksen, joka tarjoaa tietotaitoa rauhantyöhön, turvallisuuspolitiikkaan ja kansalaisvaikuttamiseen. Haku koulutukseen päättyy sunnuntaina 18.9.

Koulutus koostuu lähipäivistä Helsingissä (29.–30.10. ja 1.–2.12.), etätapaamisista arki-iltaisin, sekä itsenäisistä tehtävistä yksin ja ryhmässä. Pääkaupunkiseudun ulkopuolelta tuleville osallistujille korvataan lähipäivien majoitukset ja matkakulut.

Jos kiinnostuit, lue lisää verkkosivuiltamme ja täytä hakulomake 18.9. mennessä!

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Ilmoittaudu pelaamaan Akateemisten Legendojen Liiga V:tä (LoL)(DL 11.9.)!

Tr3 Gamers ry järjestää Akateemisten Legendojen Liigan (ALL) jo kuudetta kertaa peräjälkeen näin puolivuosittain ALL V:n merkeissä! Kokoa kaikenkaikkiaan vähintään viisi pelaajaa ja vähintään kolme akateemista henkilöä peluuttavasi joukkue ja lähde osallistumaan huikeimpaan kaikentasoisille suunnattuun pelattavaan kotimaiseen League of Legends – liigaan, joka kruunaantuu 3.12. Tampereen Nokia Arenalla pelattavaan offline finaaliin! Liigan kesto on 8-12 viikkoa menestyksenne mukaan. Tarkemmat liigan pelaajia ja joukkueita kohtaan koskevat säännöt löytää täältä.
 

 

 
 
 

Tällä kertaa turnausta pelataan swiss-formaatilla, jota pelataan ensin 8 viikkoa best-of-3- sarjoja viikosta 37 (13.-20.9.) jonka jälkeen parhaat 16 joukkuetta jatkavat single elimination -pudotuspeleihin, jotka kestävät 4 viikkoa. Turnauksen finalisteille, voittajajoukkueelle ja finaalin parhaalle pelaajalle on tarjolla turnauksessa erikoispalkintoja, mitkä eivät kuitenkaan ole suoraan rahassa!

Ilmoittautumislomakkeita joukkueilta on alettu ottamaan jo vastaan ja voit käydä täyttämässä omasi pikimmiten osoitteessa sunnuntaihin 11.9. klo 23:59 saakka. Jos et saa koottua kokonaista joukkuetta omasta piiristäsi, niin ei hätää! ALLin discordissa voit hakea tiimiisi jäseniä tai hakea paikkaa johonkin muuhun joukkueeseen discordin #all-lft kanavalta johon pääsette käsiksi linkistä joka löytyy ilmoittautumislomakkeen sivulta.

Liigaan liittyvä tiedotus, aikataulut, striimit ynnä muut maininnan arvoiset asiat muun keskustelun lomassa ovat haettavissa ALLin Discord -serveriltä, johon löydät tiesi sinne ilmoittaumislomake sivun linkistä ja tunnistautumalla paikalle #aulan ohjeilla.

 
 
     
 
 

Vertaisohjaajalta tukea opiskelijaelämän huoliin ja pohdintoihin

Opiskelujen aloitus tai niihin palaaminen voi herättää monenlaisia ajatuksia ja tunteita. Joskus kaikista helpointa voi olla purkaa mieltä tuntemattomalle. Student2Student-palvelu on tätä varten. Koulutetut vertaisohjaajat ovat sinua varten tilanteessa kuin tilanteessa. Voit jutella vertaisohjaajalle puhelimessa tai chatissa. Keskustelut ovat luottamuksellisia ja maksuttomia. Tarvittaessa vertaisohjaaja auttaa sinua löytämään tarvittavan tuen piiriin tai etsimään vastaukset sinua mietityttäviin kysymyksiin. Mikään huoli ei ole liian pieni tai suuri, etteikö sen voisi jakaa vertaisohjaajalle.

Vertaisohjaajat tavoitat 1.9. alkaen tiistaista torstaihin klo 14-17 joko puhelimitse 029 445 8580 tai chatissa. Puhelimeen voit jättää soittopyynnön myös aukioloaikojen ulkopuolella, ja vertaisohjaaja soittaa sinulle takaisin.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 

 
 

Hyvien Kuvien syyskausi 2022

Hyvien Kuvien puolikas syyskausi polkaistaan torstaina 15.9. elokuvalla Guillermo del Toron leffalla Nightmare Alley! Nappaa kaveri matkaan ja tule tutustumaan Kuopion legendaarisen leffakerhon toimintaan! Tällä kaudella jatkamme yhden näytöksen mallia eli näytökset joka torstai 17.30. 

Näytökset Kino Kuvakukossa (Vuorikatu 27) torstaisin klo 17:30. Elokuvakortti 30 euroa (25 e opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät). Myynnissä Kide.appissa, ISYY:n toimistossa Lukemalla (Studentia, Yliopistonranta 3) sekä Kino Kuvakukossa puoli tuntia ennen näytösten alkua. Maksuvälineenä käy AINOASTAAN käteinen paikan päällä. Elokuvakortti oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikkiin kaudella esitettäviin elokuviin.

Ohjelmamuutokset mahdollisia. Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa sekä osoitteessa www.hyvätkuvat.fi.

 

 
 
     
 
 

 

Etsitkö uutta, monipuolista liikuntaharrastusta? Kokeile Hokutoruy ju-jutsua!

Hokutoryu on itsepuolustus- ja kamppailulaji, joka on kehitetty japanilaisesta ju-jutsusta. Lajin vahvuus on monipuolinen tekeminen: harjoituksiin kuuluvat lyönnit ja potkut, kaatumistekniikat, heitot, lukot ja kuristukset sekä erilaiset vapautumis- ja kuljetustekniikat ja puolustautuminen aseellista vastustajaa vastaan. Lisäksi harjoitellaan ottelua pystyssä ja matossa. Punaisena lankana ovat suoraviivaiset ja tehokkaat tekniikat. Ju-jutsu kehittää tehokkaasti kuntoa ja kehonhallintaa.

Peruskurssi alkaa ma 12.9.2022 klo 19.30 ja treenit pidetään Kuopion Liikunta- ja Kamppailukeskus LIIKEllä (Väliköntie 4, alakerta). Voit kokeilla lajia ilmaiseksi kaksi ensimmäistä viikkoa! Treeneihin riittää aluksi verkkarit ja t-paita. Ota mukaasi myös juomapullo ja pieni pyyhe jalkojen pesua varten.

SYKETTÄ-tarralla saat peruskurssista 10€ alennuksen!

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

Eelim-illat helluntaiseurakunnalla

Hei sinä nuori/ nuori aikuinen! Haluatko viettää perjantai-iltaa yhdessä ystävien ja Jumalan kanssa? Eelim-illassa voit hengähtää arkiviikon jälkeen, saada uusia tuttavuuksia ja kohdata Jumalaa. Me haluamme tavata juuri sinut siellä! 

Eelim-illat Kuopion helluntaiseurakunnalla (Vuorikatu 29) perjantaisin klo 19 joka viikko 19.8. alkaen. 

SYYSKAUDEN AVAJAISET 9.9.
Ylistyksestä vastaa Savo worship
Puhumassa Jarno Omar

Lämpimästi tervetuloa kaikille vanhoille ja uusille kävijöille!

 
 
     
 
 

 

Taidevartti ke 7.9. klo 13: jumala venyttää koiraa

Kuopion taidemuseon toiseksi viimeisellä taiteilija Mikko Valtosta (1968-2019) käsittelevällä taidevartilla keskiviikkona 7.9. klo 13 jumala venyttää koiraa. Käsittelyssä on Valtosen suurikokoinen maalaus, jonka nimeä emme tiedä. Pohdimme ainakin sitä, miten teoksen nimeäminen vaikuttaa katsomiskokemukseen ja toisaalta ihmettelemme sitä, kuinka nimeämättömyys näyttää laajentavan erilaisten tulkintojen mahdollisuutta. Ehkä saamme myös selvyyden, onko maalauksessa esiintyvä ”eläin” koira ja ”jumala” Jumala, vai kenties jotakin muuta. Lämpimästi tervetuloa.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Syyskauden avajaiset Kuopion taidemuseossa la 10.9. Vapaa pääsy!

Kuopion taidemuseon kesä taittuu syksyksi lauantaina 10.9. Tarjolla on sarjakuvatyöpaja, taiteilijatapaaminen ja edullisten hintojen kirjakirppis. Tunnelmaa tapahtumaan luo DJ Boom. Kaikkiin näyttelyihin ja tapahtumiin on vapaa pääsy. Tapahtumapäivänä ehtii vielä näkemään Mikko Valtonen (1968-2019) – Syvään päätyyn ja Osmo Monto (1938-2019) – Kasvokkain -näyttelyt sekä katsastamaan GalleriA:ssa edellisenä perjantaina avautuneen Johanna Naukkarisen näyttelyn. 

Ohjelma lauantaina alkaa ohjatulla sarjakuvatyöpajalla klo 11. Taidekasvattaja Katri Ratilainen ohjaa työskentelyä aina klo 13 saakka, jonka jälkeen työpajassa voi jatkaa omatoimisesti aina taidemuseon sulkeutumiseen klo 17 asti. GalleriA:n uuden näyttelyn taiteilijan Johanna Naukkarisen taiteilijatapaaminen alkaa klo 13. Tapahtumapäivän iltapäivän täyttää musiikki klo 14-16, josta vastaa letkeä DJ Boom. Edullisten hintojen kirjakirppis on auki niin pitkään kuin kirjoja riittää.  

  Lue lisää  
 

 
 
     
 

 
 

Tapahtumakalenteri

Syyskuu
1.-14.9. Ilmaiset SYKETTÄ-kokeiluviikot
1.-14.9. SYKETTÄ Appro
7.9. Taidevartti ke klo 13: jumala venyttää koiraa @ Kuopion taidemuseo
8.9. Kampusrysäys ja kaupunkisuunnistus
9.9. ISYYn toimisto auki klo 11-13
9.9. Eelim-illat - syyskauden avajaiset klo 19 @ Kuopion helluntaiseurakunta
9.-11.9. Luontokino
9.9.-6.11. Johanna Naukkarinen: Anatomical Venus @ GalleriA
10.9. Syyskauden avajaiset Kuopion taidemuseossa. Vapaa pääsy!
12.9. Hokutoruy ju-jutsun peruskurssi klo 19.30 Kuopion @ Liikunta- ja Kamppailukeskus LIIKE
15.9. Lautapeli-ilta (järj. SILLAT)
15.9. Nightmare Alley (järj. Hyvät Kuvat)
20.9. Pihapeli-iltapäivä (järj. SILLAT)
21.9. Aamupala klo 8.15-9 Snellmania-ravinvolan kabinetissa
22.9. Tytöt tytöt tytöt (järj. Hyvät Kuvat)
23.9. Päiväretki Tahkolle (järj. SILLAT)
28.9. Aamupala klo 8.15-9 Snellmania-ravinvolan kabinetissa

Lokakuu
12.10. Aamupala klo 8.15-9 Snellmania-ravinvolan kabinetissa
26.10. Aamupala klo 8.15-9 Snellmania-ravinvolan kabinetissa

 
 
     
 
 

Tietoa Wiikko-Ärsykkeestä

Kuopion kampuksen Wiikko-Ärsyke on Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) uutiskirje. Saat sen sähköpostiisi, koska olet Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan jäsen ja opiskelet Kuopion kampuksella tai olet liittynyt uutiskirjeen jakelulistalle itse.

Wiikko-Ärsykkeestä saat ajankohtaista tietoa ylioppilaskunnan, yliopiston ja muiden tärkeiden opiskelijan elämään liittyvien toimijoiden, kuten YTHS:n ja Kelan, asioista. Lisäksi löydät uutiskirjeestä tietoa mm. ainejärjestöjen, kerhojen ja kampuskaupunkien tapahtumista. Wiikko-Ärsyke ilmestyy lukuvuosien aikana lomia ja joitakin poikkeuksia lukuunottamatta aina tiistaisin.

Mikäli et halua uutiskirjettä enää sähköpostiisi, voit poistua sen postituslistalta uutiskirjeen alalaidasta löytyvän linkin ("Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä") kautta avautuvalla lomakkeella. Löydät lisätietoa ISYYn uutiskirjeistä ja tietosuojasta verkkosivuiltamme.

 
 
     
 
 

Tiedotettavaa?

Jos sinulla on tiedotettavaa Wiikko-Ärsykkeen kautta, laita materiaali sähköpostilla viikkoa ennen Ärsykkeen ilmestymistä (edellisen viikon tiistai) osoitteeseen uutiskirje@isyy.fi.

Huomaathan, että uutiskirjeeseen tuleva teksti ei voi olla pitkä, optimaalinen pituus välilyöntien kanssa on noin 500 merkkiä. Sopiva kuvakoko on 270 x 270 px.

 
 
     
 
 
 

   

Yliopistokatu 7, PL 111, 80100 Joensuu 
 Yliopistonranta 3, PL 1627, 70211 Kuopio

 

Tilaa uutiskirje tästä.

Osoitelähde: Itä-Suomen yliopiston opiskelijatietojärjestelmä

 

ISYYn tietosuoja

   
   
 
 
 
  Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä.  
 
  Powered by Postiviidakko