Vapaa-aika

Joensuun kerhot

African Students Association – ASA

African Students Association – ASA in striving to foster stronger collaboration among African students at UEF and to enable said students contribute to the Finnish society, the ASA was founded to serve as a forum for African students and all other students with interests in African matters.

More information: Facebook-sivu

ESN Joensuu

ESN Joensuu is a non-profit student organisation part of ESN and ISYY. Our mission is to represent international students and provide opportunities for cultural understanding and self-development under the principle of Students Helping Students. We introduce Finnish culture and lifestyle to international students and give Finnish students an opportunity to gain international experiences by arranging diverse events and activities.

Contact: kv.joensuu(at)isyy.fi
More information: Website, Facebook-page, Facebook-group

ISYY:n MTG-kilta

Killan tarkoitus on kerätä Magic: The Gatheringistä kiinnostuneet pelaajat yhteen pelaamaan, jakamaan ideoita ja verkostoitumaan. Killan toimintaan saavat nimestä huolimatta tulla mukaan myös muut kuin ISYYn jäsenet. Samalla kerho opettaa uusia pelaajia pelin pariin. Kilta järjestää ajanviettoja, joissa pelataan Magicin erilaisia formaatteja niin vapaasti kuin kilpailullisestikin ja keskustellaan Magiciin liittyvistä asioista. Kilta järjestää tarvittaessa myös drafteja, turnauksia ym.

Lisätietoja: Facebook-sivu, Facebook-ryhmä

Joensuun akateeminen väkijuomakerho – JAV

Joensuun akateeminen väkijuomakerho - JAV on Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan alainen kerho, joka toimii Joensuun kampuksella. Kerhon tarkoitus on tutustuttaa jäseniään eri maiden illanistumiskulttuureihin ja toiminnassaan kerho korostaa vastuullista ja kohtuullista alkoholinkäyttöä. Kerho on avoin kaikille ISYYn jäsenille. Kerho kokoontuu erinäisten illanistujaisten parissa muun muassa Suvaksella, ravintoloissa ja baareissa sekä joskus ulkoilmassakin.

Ota yhteyttä: joensuunavk(at)gmail.com
Lisätietoja: Facebook-sivu, Facebook-ryhmä

Joensuu Board Gamers

Joensuu Board Gamers on Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) alaisuudessa toimiva lautapelikerho. Kerho järjestää viikoittaisia peli-iltoja, joissa pelataan erilaisia lauta, kortti- ja noppapelejä. Tapaamiset ovat kaikille avoimia sekä maksuttomia tilaisuuksia ja kaikki ovat tervetulleita mukaan pelaamaan. Peli-illoissa pelataan pelikerhon hyllystä löytyviä ja pelaajien itse paikalle tuomia lautapelejä, joten pelejä löytyy taatusti jokaiseen makuun. Tervetuloa mukaan pitämään hauskaa lautapelien parissa!

Ota yhteyttä: markus.wacklin(at)hotmail.com
Lisätietoja: Facebook-ryhmä

Joensuu Debate Society

Joensuu Debate Society järjestää englannin-kielistä väittelytoimintaa Itä-Suomen yliopiston kampuksella. Tavoitteenamme on, että kehitymme argumentoijina, puhujina, kriittisinä ajattelijoina ja kuuntelijoina. Tämän lisäksi toiminnassa pääsee tutustumaan monenlaisiin ihmisiin, sekä suomalaisiin että vaihtareihin. Liity mukaan mielenkiintoiseen ja hyödylliseen toimintaan, mukaasi tarvitset vain avoimen mielen.

Lisätietoja: Facebook-sivu

Joensuu MUN Society

Joensuu MUN Societyssa tutustutaan Yhdistyneiden kansakuntien toimintaan: simuloimme YK:n kokouksia ja väittelemme englanniksi kansainvälisistä ajankohtaisaiheista. Jokainen opiskelija saa edustaa jotakin toista maata kuin omaansa ja osallistua YK:n neuvottelupöytään, seuraten diplomaattisia muodollisuuksia. Jos sinua kiinnostaa kehittää jotakin retorisista taidoistasi, kuten esiintymistä, neuvottelua, argumentaatiota ja puheiden pitoa, olet tervetullut mukaan tapaamisiimme!

Lisätietoja: Facebook-sivu

JOOJAKU

JOOJAKU, Joensuun Opiskelijoiden Japanilaisen Kulttuurin kerho (ヨーヤク) toimii Itä-Suomen yliopiston Joensuun kampuksella. Kerho kokoontuu säännöllisesti (yleensä keskiviikkoisin klo 16–20) ISYYn kerhohuoneella erilaisen Japanin kieleen ja kulttuuriin liittyvän toiminnan merkeissä, mm. japanilaiset pelit, elokuvat, origamit ja kalligrafia. JOOJAKU järjestää silloin tällöin myös kokkausiltoja ja muita pieniä tapahtumia. Osallistuminen kerhon toimintaan on maksutonta ja avointa kaikille Japanin kielestä ja kulttuurista kiinnostuneille ISYYn jäsenille.

Ota yhteyttä: joojaku.jns(at)gmail.com
Lisätietoja: Facebook-sivu, Facebook-ryhmä, Instagram

Kaikenlaisten liikkujien kerho – KaLKe

KalKe on Itä-Suomen yliopistolla, Joensuussa toimiva liikuntakerho, jonka on tarkoitus koota kaikentasoiset liikkujat yhteen.

Ota yhteyttä: jussiniv(at)student.uef.fi ja 044 239 8509 (Jussi Nivala)
Lisätietoja: Facebook-sivu

LUOMIO!-sanataidekerho

LUOMIO! on poikkitieteellinen matalan kynnyksen sanataidekerho, jonka toiminta perustuu kerholaisten toiveisiin ja kattaa sanataiteen kaikki muodot. Kerhotapaamisilla pidetään muun muassa lukupiirejä, vertaispalauterinkejä sekä tehdään luovan kirjoittamisen harjoituksia. LUOMIO! järjestää myös kulttuurillisia tapahtumia jäsenilleen. LUOMIO! kokoontuu parittomien viikkojen maanantaina Haltian kokoustilassa klo 18–20. LUOMIO! toivottaa kaikki uudet ja vanhat jäsenet lämpimästi tervetulleiksi keskustelemaan kirjallisuudesta sekä löytämään uutta inspiraatiota omaan kirjoittamiseensa!

Lisätietoja: Verkkosivut, Facebook-ryhmä

Tavallisten ihmisten kerho

Vaikeuksia maailman kanssa? Ympärilläsi vain outoja ihmisiä, jotka tekevät hassuja asioita eriskummallisista syistä? Kokeile tavallisten ihmisten kerhoa. Meillä on keksejä, epäsopivia puheenaiheita ja ymmärrystä sinullekin. Introvereillle, neurologisesti poikkeaville ja muuten vaan oudoille luodaan omaa tilaa jokaisen kuun ensimmäisenä tiistaina ISYYn kokoustilassa kello 16:00-19:00. Kaikki kiinnostuneet tervetuloa.

Lisätietoja: Facebook-ryhmä

Ylioppilasteatteri Kansankynttilä

Teatterikerho Kansankynttilä: Tervetuloa pitämään hauskaa kanssamme teatteriin. Toivotamme tervetulleiksi kaikki teatterista kiinnostuneet. Et siis tarvitse ollenkaan kokemusta teatterin tekemisestä, kunhan sinulla on vain innostusta teatterin tekemiseen.

Lisätietoja: Verkkosivut, Facebook-sivu