Vapaa-aika

Kuopion kerhoja

Hyvät kuvat

Hyvät Kuvat on Itä-Suomen Yliopiston Ylioppilaskunnan (ISYY) elokuvakerho, jonne kaikki ovat tervetulleita. Näytökset Kino Kuvakukossa (Vuorikatu 27, Kuopio) torstaisin ALKUILTA klo 17.30 ja LOPPUILTA klo 20.00. 25 euroa maksava elokuvakortti oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikkiin kaudella esitettäviin elokuviin.

Lisätietoja: Verkkosivut, Facebook

ESN KISA (Kuopio International Students’ Association)

ESN KISA organises recreational activities for international and Finnish students. These activities include excursions, parties, game nights, cultural exchange and other events. Our goal is to make your time in Kuopio as fun and memorable as possible. Anyone can join ESN KISA, and membership is free for all Student Union members.

Contact: esnkisa(at)gmail.com
More information: Facebook-page, Facebook-group

ISYY Wolley

ISYY Wolley on Kuopion kampuksella toimiva lentopallokerho, jonka tarkoitus on tarjota mahdollisuuksia pelaamiseen jo aikaisemmin lentopalloa harrastaneille opiskelijoille. Kaikki jo aiemmin lentopalloa pelanneet ovat tervetulleita mukaan!

Itä-Suomen Akateeminen Shakki

Itä-Suomen Akateeminen Shakki toivottaa tervetulleeksi kaikki shakista kiinnostuneet opiskelijat. Kerhoon liittyminen ja kerhoilloissa käyminen ei edellytä aiempaa osaamista tai lajin harrastamista. Viikottaisissa kerhoilloissa opetellaan sääntöjä, pelataan, harjoitellaan ja järjestetään turnauksia. Mitään välineitä ei tarvitse ottaa mukaan, sillä kerholta löytyy runsas määrä lautoja, nappuloita ja shakkikelloja. Kerhon vetäjillä on monen vuoden kokemus turnauspelaamisesta, joten myös entuudestaan taitaville pelaajille tarjotaan haastetta.

Ota yhteyttä: Otto Sillman (puheenjohtaja) sillmanotto(at)gmail.com
Lisätietoja: lichess.org

Kuopio Akademiska Segelsällskap

Kuopio Akademiska Segelsällskap eli KASS kokoaa yhteen akateemisia purjehduksesta kiinnostuneita. KASS osallistuu vuosittain opiskelijoiden purjehduskilpailuihin ja järjestää ajoittain tapaamisia. Mitään ei tarvitse osata ennestään ja kokeneemmillekkin merikarhuille löytyy varmasti tekemistä! Toiminta on vasta aluillaan, mutta suunnitteilla on kaupungin ulkopuolisten kisamatkojen lisäksi rentoja purjehdusviikonloppuja. Oletko kiinnostunut tulemaan mukaan alkavaan purjehdustoimintaan? Ota yhteyttä puheenjohtajaan teepuu@uef.fi tai käy fiilistelemässä KASSin instagramtiliä @akademiska!

Ota yhteyttä: teepuu(at)uef.fi
Lisätietoja: Instagram

Kuopion Avoin Akateeminen Olutseura – KAAOS

Kuopion Avoin Akateeminen Olutseura - KAAOS edistää sivistynyttä olutkulttuuria Itä-Suomen yliopiston opiskelijoiden keskuudessa. Seura tuo opiskelijoiden tietoisuuteen keski-eurooppalaista olutkulttuuria, painottaen pienpanimo- ja käsityöolutta. Lisäksi seura edistää vastuullista alkoholikulttuuria opiskelijayhteisössämme. KAAOS järjestää panimovierailuja, oluttastingeja sekä kaikkea muuta mitä hallitus päättää yhdistää sivistyneeseen olutkulttuuriin. Seuran toiminta on avointa kaikille olutmielisille UEF:n opiskelijoille, joten ottakaahan yhteyttä ja liittykää seuraan hyvälle oluselle!

Ota yhteyttä: akhs(at)student.uef.fi (Aki Silander, puheenjohtaja)
Lisätietoja: Verkkosivut, Facebook

Kuopion Intellektuelli Vapunedistämisseura – KIVES

Kuopion Intellektuelli Vapunedistämisseura edistää poikkitieteellisesti wabukulttuuria, wabutoimintaa, sekä tukee wabunmielistä ja wabunmielisten henkilöiden toimintaa Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampuksella. Kerho harrastaa julkaisutoimintaa ja tapahtumatuotantoa sekä kaikkea muuta, mitä hallitus päättää yhdistää wabuun ja wabunmieliseen toimintaan vuodesta, vuodenajasta tai vuorokaudenajasta riippumatta. Toimintamme on avointa kaikille wabuhenkisille Itä-Suomen yliopiston opiskelijoille.

Ota yhteyttä: miikahil(at)student.uef.fi (Miika Hiltunen, puheenjohtaja)
Lisätietoja: Verkkosivut, Facebook

Kuopion Kampuksen RooliPelaajat – KuKaRoPe

Kuopion Kampuksen RooliPelaajat - KuKaRoPe on kerho, jossa pelaamme pöytäroolipelejä, esimerkkinä yksi tunnetummista peleistä, Dungeons & Dragons. Tavoitteenamme on tuoda pöytäroolipelaaminen yleiseen tietoisuuteen, sekä kehittää omia yhteistyö-, ongelmanratkaisu-, sekä sosiaalisia taitojamme mukavasti rennossa tunnelmassa hyvän pelin ja seuran äärellä. Järjestämme halukkaille kokeilijoille viikonloppuisin mahdollisuuksia päästä pelaamaan toistensa kanssa, ja jo käynnissä olevia pelejä saa tulla aina seuraamaan vierestä pelinjohtajan suostumuksella. Aikaa viikonloppupelille kannattaa varata useampi tunti, mutta muuten mukaan tarvitsee vain lyijykynän, pyyhekumin ja seikkailumieltä. Tervetuloa, seikkailut odottavat sankareitaan!

Ota yhteyttä: WhatsApp 050 492 7229 ja jessuh(at)uef.fi (Jesse Suhonen), WhatsApp 050 406 5276 (Heikki Malkavaara)

Kuopion ylioppilasteatteri – KYT

Kuopion ylioppilasteatteri - KYT on vuonna 1977 perustettu kuopiolainen harrastajateatteri, joka on pyrkinyt edistämään nuorten aikuisikäisten teatteriharrastusta tuottamalla ennakkoluulotonta, nuorta ja kunnianhimoista teatteria. KYTille on muodostunut oma ja arvostettu asema Kuopion rikkaaseen kulttuurielämään.

Lisätietoja: Verkkosivut, Facebook

Kuopion ylväs yliopistollinen kampuskyykkä-älymystö – KYYKKÄ

Kuopion ylväs yliopistollinen kampuskyykkä-älymystö edistää kyykkäkulttuuria Kuopion kampuksella. Kerho järjestää kyykkäharjoituksia ja -tapahtumia, yhdistää harrastajia pelimatkoille sekä ylläpitää pelivälineitä. Toiminta on avointa kaikille ylioppilaskunnan jäsenille. Tervetuloa viettämään antoisia hetkiä mielenkiintoisen lajin parissa!

Ota yhteyttä: matta(at)cs.uef.fi (Matti Averio, puheenjohtaja)
Lisätietoja: Facebook-ryhmä

KYYLÄ

KYYLÄ on Kuopion kampuksen verkkopelikerho ja lanikulttuurin tiivis tarkkailija. Vahdimme 2–4 pienempää lania Lukeman ikkunassa ja yhdet mökkilanit kesällä ja talvella. Alustava laniohjelma tehdään pelaajilta urkittujen tietojen perusteella. Oletko PC Master Race -pelaaja? Kyttäätkö Steamin aleja? Oletko iskenyt silmäsi RTS-, FPS- ja simulaattoripeleihin? KYYLÄ haluaa sinut riveihinsä! Tarkkaile FB-sivuamme ja irkissä #KYYLA @IRCnet.

Lisätietoja: Facebook

Nuotin vieressä

Nuotin vieressä -orkesteri kokoaa yhteissoiton pariin yliopiston opiskelijoita ja henkilökuntaa. Mikäli soitat jotain sinfoniaorkesteriin kuuluvaa soitinta ja kaipaat rentoa soittoporukkaa, tervetuloa mukaan! Lähtötasovaatimuksena soittajille on oman instrumentin perushallinta ja nuotinlukutaito. Voit liittyä sähköpostilistallemme lähettämällä tyhjän viestin osoitteeseen nuotin_vieressa-subscribe(at)lists.uef.fi.

Ota yhteyttä: suszko(at)student.uef.fi (Gregory Suzko, orkesterinjohtaja)

Pelikerho Kärmes

Pelikerho Kärmes tarjoaa opiskelijoille ja muille asiasta kiinnostuneille mahdollisuus virkistäytymiseen lauta-, kortti-, ja strategiapelien parissa.

Ota yhteyttä: kimmo.leivo(at)gmail.com (Kimmo Leivo, puheenjohtaja)
Lisätietoja: Facebook

Puijon Suunta

Puijon Suunta on Itä-Suomen yliopiston oma suunnistuskerho, jonka päämaja on Kuopion kampuksella. PuSu järjestää matalan kynnyksen toimintaa kaikille suunnistusmielisille, taitotasosta ja suunnistustaustasta riippumatta. Kerhon tapahtumista sekä ajankohtaisista asioista tiedotetaan ensisijaisesti Facebookin kautta.

Lisätietoja: Facebook

UEF Muslim Students' Club

The main objective of our club is to represent Muslim students at the University of Eastern Finland and take care of their welfare. We organize events such as Iftar Ramadhan, Eid gathering, monthly gathering, Friday prayer, etc. One of our aim is to increase open and interreligious dialogue. We cordially invite and welcome people from other communities to hang out with us, have interesting discussions.

Ota yhteyttä: ahmad.gazali@uef.fi

Lisätietoja: Facebook

UEF Raamattukerho (UBC)

Tule mukaan Itä-Suomen yliopiston kristilliseen opiskelijayhteisöön ja toimintaan Kuopion kampukselle. Tavoitteenamme on jokaisen kristityn opiskelijan kasvu ja varustautuminen Jeesuksen jalanjälkiä seuraten. Järjestämme tapaamisia, joissa rakennumme yhteisestä uskosta. Lisäksi järjestämme joka syksy uusien opiskelijoiden vastaanottotapahtuman. Meillä on myös joka torstai tunnin kestävä rukouskokoontuminen Kuopion kampuksella. Toivotamme sinut tervetulleeksi seurakuntarajoista riippumattomaan kristilliseen toimintaan. Odotamme näkevämme sinut!

Ota yhteyttä: uef.bibleclub@outlook.com