Ajankohtaista

21.02.2023

Ehdota kysymystä ISYYn, POKAn ja SAVOTTAn vaalipaneeleihin

Onko sinulla mielessä kysymys eduskuntavaaliehdokkaille? Mistä teemasta olisi tärkeää herättää keskustelua eduskuntavaaliehdokkaiden paneelissa? Kerro meille!

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY), Karelia ammattikorkeakoulun opiskelijakunta (POKA) ja Savonia ammattikorkeakoulun opiskelijakunta (SAVOTTA) järjestävät ensi viikolla vaalipaneelit molemmissa kampuskaupungeissamme. Paneeleita saa tulla seuraamaan paikan päälle tai vaihtoehtoisesti niitä voi seurata streamin välityksellä. 

Nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa paneelissa käytävään keskusteluun antamalla kysymysehdotuksia. ISYY, POKA ja SAVOTTA käsittelee ehdotukset ennen paneeliviikkoa. Ehdotuksia voi antaa alla olevalla Google Forms -lomakkeella torstai-iltaan 23.2.2023 kello 23.59 asti. 

Google Forms, avautuu uuteen välilehteen: Ehdota kysymystä ISYYn, POKAn ja SAVOTTAn eduskuntavaalipaneeleihin

Panelistimäärän rajaamiseksi tilaisuuteen on pyydetty ehdokasta vain niiltä puolueilta, joilla on tällä hetkellä kansanedustaja eduskunnassa. Kaikki eduskuntavaaleissa ehdolla olevat puolueet, joilla on ehdokkaita Savo-Karjalan alueella, on kusuttu nimittämään ehdokkaitaan eduskuntavaalitoreille, jotka järjestetään Joensuussa maanantaina 13.3. kello 10-14 ja Kuopiossa torstaina 16.3. Tervetuloa vaalitapahtumiin tutustumaan eduskuntavaaliehdokkaisiin! 

Lue lisää: 

ISYY.fi, avautuu uuteen välilehteen: Eduskuntavaalitapahtumia Itä-Suomen korkeakouluopiskelijoille

ISYY.fi, avautuu uuteen välilehteen: ISYYn ja SAVOTTAn eduskuntavaalipaneeli Kuopiossa

ISYY.fi, avautuu uuteen välilehteen: ISYYn ja POKAn eduskuntavaalipaneeli Joensuussa

ISYY.fi, avautuu uuteen välilehteen: ISYYn eduskuntavaalitori Joensuussa

ISYY.fi, avautuu uuteen välilehteen: ISYYn ja SAVOTTAn eduskuntavaalitori Kuopiossa

Hyödyllisiä linkkejä:

Vaalit.fi, avautuu uuteen välilehteen: Eduskuntavaalit 2023

Nuorisoala.fi, avautuu uuteen välilehteen: Nuorten vaalikone 2023

Lisätietoja: 

Eetu Hyvönen, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, hallituksen puheenjohtaja, puh. 044 576 8400, puheenjohtaja(at)isyy.fi

Julia Lautala, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, Hallituksen varapuheenjohtaja, p. 044 576 8404, julia.lautala@isyy.fi