Ajankohtaista

28.03.2023

Erä UEF:n R-Collection tuotteita ISYYltä alennetuin hinnoin

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) Joensuun toimistolle on saapunut erä R-Collectionin UEF-tekstiilejä, joita myymme nyt reiluun ale-hintaan. Valikoimassa on t-paitoja, collegehousuja, collegepaitoja ja -huppareita eri väreissä ja eri printeillä.

UEF on päivittänyt R-Collection -verkkokaupan tuotteitaan ja ISYYn toimistolta myytävät aletuotteet ovat poistuneita tai poistuvia tuotteita, joista on jäljellä vain joitakin hajakokoja. Voit tutustua valikoimaan, hintoihin ja ajantasaiseen saatavuustilanteeseen alla olevan linkin kautta. Huomaathan että saatavuustilannetta päivitetään vain toimistoaikoina.

UEF:n R-Collection -verkkokaupassa myydään vastaavia tuotteita uusilla printeillä ja verkkokaupan koko-oppaat pätevät myös ISYYn toimistolta myytävään erään. 

Google Sheets, avautuu uuteen välilehteen: UEF-tekstiilit ISYYn toimistolta

Uef.r-collection.fi, avautuu uuteen välilehteen: UEF:n R-Collection -verkkokauppa

Toimitukset ja varaukset

Kaikki tuotteet sijaitsevat Joensuun toimistolla, mutta tuotteita voi varata ottamalla yhteyttä ISYYn Joensuun toimistoon ja toimitamme niitä myös veloituksetta Kuopion kampukselle. Kaikki tuotteet kampuksesta riippumatta tulee noutaa ISYYn toimistolta.

Lisätietoja:

Joensuun toimisto: Jäsenpalveluasiantuntija, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, toimisto.joensuu(at)isyy.fi, p. 044 576 8449