Ajankohtaista

26.08.2021

Hae ISYYn vuosijuhlatiimiin 15.9.2021 mennessä!

Rakastatko vuosijuhlia? Haluatko olla mukana toteuttamassa ISYYn vuosijuhlaperinteitä tai jopa kehittämässä jotain aivan uutta? Jos tapahtumajärjestäminen on sinun juttusi ja haluat olla mukana tekemässä ISYYn vuoden 2021 vuosijuhlia, tämä haku on sinulle! Aiempaa kokemusta ISYYstä ei vaadita.

Tiimiin haetaan noin 3 jäsentä, jotka voivat lisäksi kerätä ympärilleen laajemman porukan toimintaa suunnittelemaan ja toteuttamaan. Jäsenten joukosta valitaan lisäksi tiiminvetäjä. Voit ilmoittaa kiinnostuksesi tiiminvetäjän paikkaan hakiessasi. Tiimin toimikausi on 16.9.2021–15.12.2021.

Vuosijuhlatiimin odotetaan järjestävän tietyt perinteet, mutta myös uusille ideoille on tilaa.

Mahdollisuuksia myöntää opintopisteitä tiimissä toimimisesta selvitetään. Vuoden lopussa kaikkien tiimien jäsenille järjestetään yhteinen illanvietto.

ISYYn hallituksen jäsen Enni Toiviainen toimii vuosijuhlatiimin yhteyshenkilönä koko toiminnan ajan. Vuosijuhlien järjestelyjä varten palkataan vuosijuhlamestari.

Hakemuksen tiimiin voi jättää 15.9.2021 mennessä täällä:

Google.forms.com, avautuu uuteen ikkunaan: Haku tiimiin

Mikä tiimi?

Ylioppilaskunta on uudistanut toimintaansa vuonna 2021. Uudistuksen myötä ISYYn jaostojen toiminta on lakannut 1.4.2021 ja näiden tilalle on tulleet tiimit.

Tiimit tarjoavat jäsenille mahdollisuuden osallistua ylioppilaskunnan käytännön toimintaan ilman pitkäaikaista, aktiivista sitoutumista.

Tiimien toimintaan voi hakea kuka tahansa ISYYn jäsen. Aikaisempaa kokemusta ylioppilaskunnan toiminnasta ei vaadita. Tiimin jäsenenä pääset ideoimaan ja toteuttamaan ylioppilaskunnan toimintaa sekä antamaan panoksesi opiskelijoiden yhteisen hyvän eteen pienellä vastuulla ja alhaisella sitoutumisella. Lisäksi tiimeillä pyritään lisäämään kampuksella näkyvää toimintaa.

Lisätietoja:

Enni Toiviainen, hallituksen jäsen, enni.toiviainen(at)isyy.fi, p. 044 576 8405