Ajankohtaista

09.05.2022

Hae ISYYn vuosijuhlatiimiin 22.5.2022 mennessä!

Rakastatko vuosijuhlia? Haluatko olla mukana toteuttamassa ISYYn vuosijuhlaperinteitä tai jopa kehittämässä jotain aivan uutta? Jos tapahtumajärjestäminen on sinun juttusi ja haluat olla mukana tekemässä ISYYn vuoden 2022 vuosijuhlia, tämä haku on sinulle! Aiempaa kokemusta ISYYstä ei vaadita.

Tiimiin haetaan noin 3 - 5 motivoitunutta jäsentä, jotka voivat lisäksi kerätä ympärilleen laajemman porukan suunnittelemaan ja toteuttamaan toimintaa. Tiimin toimikausi on 23.5.2022–4.11.2022. 

Vuosijuhlatiimin odotetaan järjestävän tietyt perinteet ja olevan mukana apukäsinä tapahtumapäivänä, mutta myös uusille ideoille on tilaa. ISYYn vuosijuhlat järjestetään Kuopiossa 29.10.2022.

ISYYn tapahtumatuottaja Veera Salmela toimii vuosijuhlatiimin yhteyshenkilönä koko toiminnan ajan ja vastaa vuosijuhlien järjestämisestä.

Hakemuksen tiimiin voi jättää 22.5.2022 mennessä tällä lomakkeella:

Google.forms.com, avautuu uuteen ikkunaan: Tiimihakulomake

Mikä tiimi?

Tiimit tarjoavat jäsenille mahdollisuuden osallistua ylioppilaskunnan käytännön toimintaan ilman pitkäaikaista, aktiivista sitoutumista.

Tiimien toimintaan voi hakea kuka tahansa ISYYn jäsen. Aikaisempaa kokemusta ylioppilaskunnan toiminnasta ei vaadita. Tiimin jäsenenä pääset ideoimaan ja toteuttamaan ylioppilaskunnan toimintaa sekä antamaan panoksesi opiskelijoiden yhteisen hyvän eteen pienellä vastuulla. Lisäksi tiimeillä pyritään lisäämään kampuksella näkyvää toimintaa.

Lisätietoja:

Veera Salmela, tapahtumatuottaja, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, tapahtumatuottaja(at)isyy.fi, p. 044 576 8429