Ajankohtaista

05.02.2024

Hae mukaan Kaverikahvilatiimeihin 11.2. mennessä!

Ovatko hyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden edistäminen sinulle tärkeitä asioita? Haluatko tavata muita opiskelijoita matalan kynnyksen hengailun merkeissä, tai oletko kiinnostunut suunnittelemaan rentoa ohjelmaa hengailun oheen? Jos vastasit kyllä, hae mukaan Kaverikahvilatiimiin! Aiempaa kokemusta ISYYstä tai Kaverikahviloista ei tarvitse olla, vaan into yhdessä tekemiseen tärkeiden asioiden edistämiseksi riittää!

Kaverikahvila tarjoaa luentojen jälkeen matalan kynnyksen hengailua ja mahdollisuuden tavata toisia opiskelijoita kahvin sekä välipalan merkeissä. Kaverikahvilaan ovat tervetulleita kaikki Itä-Suomen yliopiston opiskelijat. Kahvilaan saa tulla yksin tai kaverin kanssa. Lisäksi Kaverikahviloissa on vaihtuvaa mukavaa ohjelmaa.

Kaverikahviloita pidetään 20.2.-21.5. välisenä aikana kymmenen kertaa. Mahdollisuuksien mukaan tiimin ja Kaverikahvilan toimintaa voidaan jatkaa myös syksyllä 2024. Tiimillä ei ole toimintaa kesäaikana. 

Kaverikahvilatiimiläiseltä odotetaan mahdollisuutta osallistua paikan päällä tapahtumien järjestämiseen joko Joensuussa tai Kuopiossa. Myös englannin kielen suullinen taito katsotaan eduksi. Jos hakemuksia saapuu paljon, järjestetään haastattelut. Otamme yhteyttä kaikkiin hakijoihin viimeistään 14.2.

Tiimissä toimimisesta on mahdollista saada todistus, joka on arvokas lisä omaan CV:seen.  Osallistuminen Kaverikahvilatoimintaan on tarjonnut mahdollisuuksia toteuttaa opintoihin kuuluvia projekti- tai harjoitustehtävä soveltuvilla aloilla. Tästä on mahdollista keskustella tarkemmin yhdessä Kaverikahvilan ohjausryhmän ja oman oppiaineen henkilökunnan kanssa. Lukuvuoden lopussa kaikkien tiimien jäsenille järjestetään yhteinen illanvietto.

Hakulomake:

Hakemuksen voi jättää sähköisellä lomakkeella 11.2.2024 mennessä.

Google Forms, avautuu uuteen ikkunaan: Hakulomake

Mikä tiimi?

Tiimit tarjoavat jäsenille mahdollisuuden osallistua ylioppilaskunnan käytännön toimintaan ilman pitkäaikaista, aktiivista sitoutumista. Tiimien toimintaan voi hakea kuka tahansa ISYYn jäsen. Aikaisempaa kokemusta ylioppilaskunnan toiminnasta ei vaadita. Tiimin jäsenenä pääset ideoimaan ja toteuttamaan ylioppilaskunnan toimintaa sekä antamaan panoksesi opiskelijoiden yhteisen hyvän eteen pienellä vastuulla ja alhaisella sitoutumisella. Lisäksi tiimeillä pyritään lisäämään kampuksella näkyvää toimintaa.

Lue lisää:

Kamu, avautuu uuteen ikkunaan: Kaverikahvila

Lisätietoa:

Eveliina Scharin, yhteisöllisyyskoordinaattori, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY), yk(at)isyy.fi, p. 044 491 6529

Katri Ruth, opintopsykologi, Itä-Suomen yliopisto (UEF), katri.ruth(at)uef.fi, puh. 040 3552044