Ajankohtaista

23.08.2021

Haku auki ISYYn kansainvälisyystiimiin

Haluatko olla edistämässä inklusiivisempaa ja kansainvälisempää opiskelijayhteisöä? Haluaisitko olla mukana suunnittelemassa tapahtumia ja tukea kansainvälisten opiskelijoidemme tulevaisuuden mahdollisuuksia Suomen työmarkkinoilla sekä parantaa paikallisten opiskelijoidemme kotikansainvälistymistä? Mikäli tämä vastaa sinun näkemystäsi ylioppilaskunnan, yliopiston ja kampuskaupunkien tulevaisuuden suunnasta, on tämä tiimi sinulle! Aiempaa kokemusta ylioppilaskunnassa toimimisesta ei vaadita, mutta englanninkielentaito katsotaan eduksi.

Tiimiin haetaan noin kolmea jäsentä, jotka voivat lisäksi kerätä ympärilleen laajemman porukan toimintaa suunnittelemaan ja toteuttamaan. Jäsenten joukosta valitaan lisäksi tiiminvetäjä. Voit ilmoittaa kiinnostuksesi tiiminvetäjän paikkaan hakiessasi. Tiimin toimikausi on syyslukukausi 2021.

Kansainvälisellä sektorilla on suunnitteilla tapahtumia, joiden tarkoituksena on tukea erityisesti kansainvälisten opiskelijoidemme työllistymistä Suomeen ja kampuskaupunkeihimme. Pyrkimyksenämme on myös auttaa ainejärjestöjä tavoittamaan kansainväliset opiskelijansa, saada heidät mukaan omiin tapahtumiinsa ja tätä kautta mahdollistaa kansainvälisten ystävyyssuhteiden solmimista.

Mahdollisuuksia myöntää opintopisteitä tiimissä toimimisesta selvitetään. (Tiimin jäsenen on mahdollista hakea tehtävästään ISYYltä opintopisteitä keväällä 2022). Vuoden lopussa kaikkien tiimien jäsenille järjestetään yhteinen illanvietto.

ISYYn hallituksen kansainvälisistä asioista vastaava Jenni Kortelainen toimii kansainvälisyystiimin yhteyshenkilönä tiimin toiminnan ajan.

Hakemuksen tiimiin voi jättää 12.9. mennessä täällä lomakkeella:

Docs.google.com, avautuu uuteen välilehteen: Haku tiimiin

Mikä tiimi?

Ylioppilaskunta uudistaa toimintaansa vuonna 2021. Syksyllä 2020 hyväksytyt sääntömuutokset astuvat keväällä voimaan. Uudet säännöt antavat hallitukselle mahdollisuuden perustaa tiimejä. Tiimien on tarkoitus mahdollistaa jäsenille sellaisia mahdollisuuksia osallistua ylioppilaskunnan toimintaan, jotka eivät edellytä syvällisempää tutustumista ylioppilaskuntaan tai pitkäaikaista, aktiivista sitoutumista. Lisäksi uudistuksella pyritään lisäämään kampuksella näkyvää toimintaa.

Lisätietoja:

Jenni Kortelainen, Hallituksen jäsen, kansainväliset asiat, jenni.kortelainen(at)isyy.fi, p. 044 576 8408