Ajankohtaista

27.06.2024

Hakukuulutus: ISYY hakee viestintäasiantuntijaa (toimipaikka Joensuu tai Kuopio)

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta hakee viestintäasiantuntijaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen (37,5 h/viikko) Joensuuhun tai Kuopioon.

Viestintäasiantuntijan tehtäviin kuuluu muun muassa:

  • Viestinnän sisällöntuotanto ja koordinointi ISYYn pääviestintäkanaviin sekä viestintäkanavien ylläpito
  • Viestintäkanavien tekninen hallinnointi sekä sisällön tuotanto ja päivittäminen, myös verkkosivuille
  • Viestinnän suunnittelu ja kehittäminen yhdessä ylioppilaskunnan muiden toimijoiden, kuten ISYYn hallituksen, kanssa
  • Toimijoiden neuvonta, koulutus ja perehdytys viestintään liittyvissä asioissa
  • Viestintätiimien vetäminen ja toiminnan koordinointi
  • Yhteistyö ja viestinnän suunnittelu ja toteuttaminen yhdessä sidosryhmien (mm. yliopisto, muut oppilaitokset, kampuskaupungit, muut ylioppilaskunnat ja opiskelijakunnat) kanssa

Hakijalta edellytetään tehtävään soveltuvaa koulutusta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, organisointitaitoja, yhteistyökykyä, oma-aloitteista asennetta ja palveluhenkisyyttä. Tehtävässä työkielenä on suomi, lisäksi hakijoilta edellytetään erinomaista englannin kielen taitoa. Aikaisempi kokemus viestinnän tehtävissä toimimisesta, somekanavien hallinnoimisesta (Instagram ja Facebook), viestinnässä käytettävien ohjelmistojen (esim. Canva) käytöstä ja kuvankäsittelytaidot katsotaan eduksi. Ylioppilaskunnan organisaatioon ja toimintaan voi tutustua osoitteessa www.isyy.fi.

Työ alkaa 22.7. tai sopimuksen mukaan. Työaika (37,5 h/vko) on joustava. Palkka maksetaan ylioppilaskuntien työehtosopimuksen mukaisesti, palkkaluokka III. Lisäksi palkkauksessa otetaan huomioon mahdolliset kokemus- ja koulutuslisät. Noudatamme Ylioppilaskuntien työehtosopimusta. Toimessa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Työsuhde-etuihin kuuluvat virikeseteli tai polkupyöräetu, sekä SYKETTÄ- korkeakoululiikuntapalvelut.

Hakuaika tehtävään päättyy 10.7. kello 12.00. Vapaamuotoiset työhakemukset toimitetaan pdf-tiedostoina sähköpostitse osoitteeseen: puheenjohtaja(at)isyy.fi. Sähköpostiin otsikko ”Viestintäasiantuntija”. Nimeä mahdolliset liitetiedostot selkeästi omalla nimelläsi “Matti Meikäläinen CV ja Matti Meikäläinen hakemus”. Mahdolliset haastattelut järjestetään etäyhteydellä viikolla 29. Haastateltavaksi kutsuttaville hakijoille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti.

Lisätietoja:

Mirka Nieminen, hallituksen puheenjohtaja, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, p. 044 576 8400, puheenjohtaja(at)isyy.fi

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY), on noin 14 000 jäsenen julkisoikeudellinen yhteisö. Ylioppilaskunnan tehtävänä on toimia jäsenistönsä edunvalvojana ja yhdyssiteenä sekä tuottaa opiskelijapalveluja. Ylioppilaskunnan palveluksessa on 13 vakituista työntekijää ja vuosittainen liikevaihto n. 1,6 miljoonaa euroa.