Ajankohtaista

16.11.2023

Hakukuulutus: ISYY hakee yhteisöllisyyskoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen vuodelle 2024

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) hakee yhteisöllisyyskoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen vuodelle 2024. Etsimme tapahtumien teosta innostunutta opiskelijakulttuurin tuntevaa tekijää, joka haluaa kehittää ylioppilaskunnan tapahtumia sekä edistää Itä-Suomen yliopistossa yhteisöllisempää opiskelijakulttuuria positiivisella tekemisellä. Uuden tehtävän tavoitteena on jatkaa joulukuussa 2023 päättyvän SILLAT-hankkeen tapahtumien järjestämistä.

Yhteisöllisyyskoordinaattori vastaa ISYYn perinteisten sekä uusien vapaa-ajan tapahtumien suunnittelusta ja järjestämisestä molemmilla kampuksilla Kuopiossa ja Joensuussa. Tehtävässä tarvitaan oma-aloitteisuutta, rohkeutta, hyvää stressin- ja paineensietokykyä sekä suurien kokonaisuuksien hallintaa. Koordinaattori myös vastaa tapahtumien budjeteista, toteuttaa viestintää, koordinoi tiimejä sekä neuvottelee yhteistyökumppaneita. Tehtävässä on mahdollisuus päästä toteuttamaan omaa luovuuttaan ja ideoida myös täysin uusia yhteisöllisyyttä edistäviä tapahtumia. 

Työtehtäviin kuuluu:  

 • ISYYn vuosittaisten ja toimintasuunnitelmassa olevien tapahtumien suunnittelu ja toteutus: Kampusrysäys, kaupunkisuunnistus, Hyvinvointiviikko, itsenäisyyspäivän soihtukulkue, Sober Disco, vuosijuhlat, vappuviikon tapahtumat sekä SILLAT-hankkeessa toteutettuja tapahtumia, kuten päiväretkiä.
 • Tapahtumien viestinnän ja markkinoinnin suunnittelu sekä toteutus.
 • Järjestötoimijoiden sekä tuutoreiden kouluttaminen opiskelijakulttuurin yhteisöllisyyden teemoista.
 • Yhteistyö ylioppilaskunnan työntekijöiden ja luottamushenkilöiden kanssa, tiiminvetäminen sekä yhteyshenkilönä toimiminen eri sidosryhmissä.
 • Muut pääsihteerin määräämät tehtävät.

Tehtävässä työntekijältä vaaditaan: 

 • Erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot 
 • Organisointitaidot sekä itseohjautuva työote
 • Kokemus tapahtumien suunnittelusta, viestinnästä ja markkinoinnista
 • Erinomainen suomen kielen sekä hyvä englannin kielen taito
 • Ajantasaiset tietotekniset taidot
 • Vähintään alempi korkeakoulututkinto

Tehtävässä onnistumiseen katsotaan eduksi: 

 • Kokemus järjestö- ja/tai ylioppilaskuntatoiminnasta
 • Kokemus tiiminvetämisestä
 • Asiantuntemus yhteisöllisyyden edistämisestä korkeakoulukentällä

Työaika on 37,5 tuntia viikossa. Työaika on liukuva ja sisältää ajoittain myös työskentelyä iltaisin sekä viikonloppuisin. Koordinaattorin työpiste sijaitsee joko Joensuussa tai Kuopiossa, mutta toimeen kuuluu työpäiviä myös toisella kampuksella. Tehtävä on määräaikainen 1.1.-31.12.2024. Määräaikaisuuden perusteena on uusi toimi ja jos se havaitaan hyväksi, sitä pyritään jatkamaan. Palkka maksetaan ISYYn palkkataulukon mukaan, lähtöpalkka on 2125,14 €/kk, lisäksi palkkauksessa otetaan huomioon mahdolliset kokemus- ja koulutuslisät. Noudatamme Ylioppilaskuntien työehtosopimusta. Toimessa on neljän (4) kuukauden koeaika. Työsuhde-etuihin kuuluu virikeseteli-etu, SYKETTÄ -korkeakoululiikuntapalvelut sekä kouluttautumismahdollisuudet.

Hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan PDF-muodossa osoitteeseen paasihteeri(at)isyy.fi. Sähköpostiin otsikko ”Yhteisöllisyyskoordinaattori”. Hakuaika tehtävään on 16.-30.11.2023.

Mahdolliset haastattelut järjestetään viikolla 50 etäyhteydellä. Haastateltavaksi kutsuttaville hakijoille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti. Työ alkaa 1.1.2024 tai sopimuksen mukaan, mikäli rahoitus toimea varten vuodelle 2024 saadaan.

Lisätietoa:

Helena Kansanen, Pääsihteeri, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY), paasihteeri(at)isyy.fi, p. 044 576 8417

Riina Pääkkönen, SILLAT-hankekoordinaattori, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY), riina.paakkonen(at)isyy.fi, p. 044 491 6529

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY), on noin 14 000 jäsenen julkisoikeudellinen yhteisö. Ylioppilaskunnan tehtävänä on toimia jäsenistönsä edunvalvojana ja yhdyssiteenä sekä tuottaa opiskelijapalveluja. Ylioppilaskunnan palveluksessa on 14 vakituista työntekijää ja vuosittainen liikevaihto n. 1,6 miljoonaa euroa.