Ajankohtaista

24.02.2023

Hakukuulutus: Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta hakee vaalikoordinaattoria

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) hakee vaalikoordinaattoria vastaamaan molempien kampusten vaalityöstä ja sen suunnittelusta. Työpiste on joko Kuopion tai Joensuun kampuksella.

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) edustajistovaalit järjestetään sähköisesti syksyllä 2023. Vaalit sijoittuvat loka-marraskuun vaihteeseen.

Työaika n. 20 h/viikko, siten että kokonaistyöaika on n. 250 h. Työajoista sovitaan valitun henkilön kanssa erikseen. Osa töistä tehdään touko-kesäkuussa ja osa syys-marraskuussa. Palkkaus: ISYYn palkkataulukko 3. palkkaluokan mukaan (n. 13,50 e/h + mahdolliset lisät).

Vaalikoordinaattorin tehtävinä on mm.:

  • Käytännön vaalityön organisointi
  • Edustajistovaalien viestintä suomeksi ja englanniksi yhdessä ISYYn viestintäsuunnittelijan kanssa
  • Vaalipaneelien suunnittelu ja toteutus kampuksilla
  • Vaalivalvojaisten järjestelyt kampuksilla
  • Muut pääsihteeri määräämät tehtävät

Hakuaika: Hakuaika tehtävään päättyy 15.3.2023 kello 12.00. Vapaamuotoiset työhakemukset toimitetaan pdf-tiedostoina sähköpostitse osoitteeseen: paasihteeri@isyy.fi.

Sähköpostiin otsikko ”Vaalikoordinaattori”. Nimeä mahdolliset liitetiedostot selkeästi omalla  nimelläsi “Matti Meikäläinen CV ja Matti Meikäläinen hakemus”. Mahdolliset haastattelut järjestetään Kuopiossa tai videoneuvotteluna maaliskuun lopussa. Haastateltavaksi kutsuttaville hakijoille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti.

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY), on noin 14 000 jäsenen julkisoikeudellinen yhteisö. Ylioppilaskunnan tehtävänä on toimia jäsenistönsä edunvalvojana ja yhdyssiteenä sekä tuottaa opiskelijapalveluja. Ylioppilaskunnan palveluksessa on 14 vakituista työntekijää ja vuosittainen liikevaihto n. 1,6 miljoonaa euroa.

Lisätietoja:

Helena Kansanen, pääsihteeri, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, puh. 044 576 8417, paasihteeri(at)isyy.fi

Vaalikoordinaattorin työtehtävät: Elina Pitkänen, kansainvälisten asioiden- ja hallinnon koordinaattori, p. 044 576 8413 kv.kuopio(at)isyy.fi,