Ajankohtaista

28.04.2021

Hakukuulutus: Opiskelijaedustaja Itä-Suomen yliopiston yhdenvertaisuustoimikuntaan

Yliopiston yhdenvertaisuustoimikunta valvoo ja ohjaa yhdenvertaisuuslain (1325/2014) edellyttämää koulutuksen toteuttajan ja työnantajan velvollisuutta edistää yhdenvertaisuutta toiminnassaan. Yhdenvertaisuustoimikunta laatii Itä-Suomen yliopistolle tasa-arvo- ja yhdenvertaisuusohjelman sekä seuraa sen edistymistä ja käyttöönottoa.

Yhdenvertaisuustoimikunta myös tekee esityksiä ja aloitteita yliopiston johdolle ja henkilöstölle siitä, miten edistää yhdenvertaisuutta yliopiston toiminnassa.

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta hakee yhtä (1) opiskelijaedustajaa yhdenvertaisuustoimikuntaan toimikaudelle 2021–2022 vapautuneen opiskelijaedustajapaikan tilalle.

Hakukelpoinen yhdenvertaisuustoimikunnan jäseneksi on henkilö, jolla on oikeus suorittaa Itä-Suomen yliopistossa alempi tai ylempi korkeakoulututkinto tai lisensiaatin tai tohtorin tieteellinen jatkotutkinto. Kokemus tasa-arvotyöstä sekä kiinnostus yhdenvertaisuutta ja tasa-arvotyötä kohtaan katsotaan hakijalle eduksi.

Perustellut hakemukset mahdollisine ansioluetteloineen tulee lähettää ylioppilaskunnan koulutus- ja sosiaalipoliittiselle asiantuntijalle Mikko Aaltoselle osoitteeseen koso@isyy.fi keskiviikkoon 12.5.2021 klo 12.00 mennessä. Valittavan henkilön päättää ylioppilaskunnan hallitus kokouksessaan.

Lue lisää:

Yliopiston tasa-arvotyö, linkki avautuu uuteen välilehteen: Tasa-arvo ja yhdenvertaisuus

Lisätietoja:

Mikko Aaltonen, Koulutus- ja sosiaalipoliittinen asiantuntija, koso@isyy.fi, puh. 044 576 8414