Ajankohtaista

21.04.2022

Hoi opiskelija Joensuussa! Lähtisitkö Siltoin kanssa RajaSpeksiin?

Tervetuloa Siltoin kanssa RajaSpeksiin! 

SILLAT-hanke järjestää opiskelijoille teatterivierailun vuoden 2022 RajaSpeksiin nimeltään "Tyylin viemää" tiistaina 10.5. klo 19. "Tyylin viemää" on italialainen, tulipunainen, tyylikäs ja kiihtyy nollasta sataan viidessä sekunnissa. Ilmakuivattuun kinkkuun kääritty hyvän mielen tragikomedia; juuri teille, juuri sellaisena kuin se esitetään, kuin Milanon muoti. Per favore!

Esitys pidetään Näyttämöllä (Koskikatu 8, 80100 Joensuu). Näytökseen on varattu tietty määrä lippuja, joten toimi nopeasti, jotta pääset mukaan! Osallistuminen hankkeen kautta on maksutonta. Sitova ilmoittautuminen tapahtuu Kide.appin kautta ja päättyy 5.5. klo 15, jonka jälkeen olemme yhteydessä ilmoittautuneisiin. Linkki Kide.appiin löytyy alempaa. 

RajaSpeksi on opiskelijavoimin toteutettu interaktiivinen, improvisaatiolla höystetty musiikkiteatterispektaakkeli, joka sisältää oivaltavia näyttelijäsuorituksia, mukaansatempaavia musiikkinumeroita, tanssia sekä yleisön aktiivista vaikuttamista esityksen kulkuun. RajaSpeksistä astetta erikoisemman teatterikokemuksen tekee nimittäin Omstart! -huuto: missä tahansa näytelmän vaiheessa kuka tahansa yleisön jäsen voi huutaa ”omstart”, joka on kehoitus tehdä äskettäin nähty uudelleen, improvisoituna uudella tavalla.

Ilmoittautuminen:

Kide.app.com, avautuu uuteen ikkunaan: Lähtisitkö Siltoin kanssa RajaSpeksiin?

Lue lisää:

Rajaspeksi.fi, avautuu uuteen ikkunaan: RajaSpeksi 2022 - Tyylin viemää
Facebook.com, avautuu uuteen ikkunaan: RajaSpeksi 2022: Tyylin viemää

Lisätietoa:

Riina Pääkkönen, SILLAT-hankekoordinaattori, riina.paakkonen(at)isyy.fi, p. 044 491 6529