Ajankohtaista

12.09.2022

Hyvinvointiviikkoa vietetään 3.-7.10.2022

Tuntuuko, että jatkuvasti stressaa ja arki ei meinaa rullata? Haluaisitko tietää, miten omasta hyvinvoinnista voi huolehtia? ISYYn ja Itä-Suomen yliopiston yhteistä Hyvinvointiviikkoa vietetään jälleen viikolla 40 eli tänä vuonna 3.-7.10.2022. Tällä kertaa viikon teemana on aivojen hyvinvointi.

Jatkuva stressi kuormittaa aivojamme ja samalla vaikuttaa negatiivisesti arjessa jaksamiseen. Aivoliiton mukaan aivomme tarvitsevat aktiviteettia, mutta myös lepoa. Aivojen hyvinvointia voi jokainen edistää itse ja arjen pienillä valinnoilla on kauaskantoiset vaikutukset. Hyvinvointiviikon tarkoituksena on tarjota UEFin opiskelijoille sekä henkilökunnalle hyvinvointia edistävää ohjelmaa koko viikon ajan. 

Tänä vuonna hyvinvointiviikon teemaa lähestytään monesta eri näkökulmasta, kuten ravitsemuksen, kulttuurin ja liikunnan kautta. Luvassa on perinteinen liikuntailtapäivä sekä kaamosinfo. Tuttuun tapaan myös Kennelliiton Kaverikoirat saapuvat rapsutettavaksi kampuksille. Yhtenä uutuutena on torstaina 6.10. järjestettävät leffaillat. Ohjelmaa on molempien kampuksien lisäksi verkossa. Lisätietoa koko viikon ohjelmasta ja aikataulusta löydät alempana olevan linkin takaa.

Lue lisää:

Isyy.fi, avautuu uuteen ikkunaan: Hyvinvointiviikko 2022
Facebook.com, avautuu uuteen ikkunaan: Hyvinvointiviikko // Wellbeing week 2022

Lisätietoa:

Riina Pääkkönen, SILLAT-hankekoordinaattori, riina.paakkonen(at)isyy.fi, p. 044 491 6529

Hyvinvointiviikko järjestetään osana Itä-Suomen yliopiston ja ISYYn SILLAT-hanketta, joka sisältää toimenpiteitä, joilla edistetään opiskelijoiden hyvinvointia ja vahvistetaan kiinnittymistä yliopistoyhteisöön.