Ajankohtaista

09.09.2021

ISYY etsii Kuopioon toimistotyöntekijää syksylle 2021 yhdeksi päiväksi viikossa

Etsimme Kuopion toimistolle työntekijää toimistotehtäviin määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 21.9.–14.12. yhdeksi päiväksi viikossa. Työaika on on tiistaisin 7,5h. Työkieli on suomi ja englanti. Työ soveltuu hyvin toteutettavaksi esimerkiksi opintojen ohella. 

Tehtävinä ovat mm.: 

  • Asiakaspalvelu- ja toimistotehtävät 
  • Kuopion vuokratilojen varaus- ja tila-asioista vastaaminen

Hakijalta edellytetään kykyä itsenäiseen työskentelyyn,organisointitaitoja, yhteistyökykyä, oma-aloitteista asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä. Aikaisempi kokemus ylioppilaskuntatoiminnasta, järjestö- tai toimistotyöstä sekä kassan käytöstä katsotaan eduksi.

Palkkaus: ISYYn palkkataulukko 3. palkkaluokan mukaan (13e/h + mahdolliset lisät). Noudatamme Ylioppilaskuntien työehtosopimusta.

Vapaamuotoiset työhakemukset toimitetaan pdf-tiedostoina sähköpostitse osoitteeseen: paasihteeri@isyy.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja ja yhteydenotot: 

Järjestöasiantuntija Ada Hyytiäinen, toimisto.kuopio@isyy.fi, puh. 044 576 8419

Pääsihteeri Sanna Heinonen, paasihteeri@isyy.fi, puh. 044 576 8417

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) on noin 13 300 jäsenen julkisoikeudellinen yhteisö. Ylioppilaskunnan tehtävänä on toimia jäsenistönsä edunvalvojana ja yhdyssiteenä sekä tuottaa opiskelijapalveluja. Ylioppilaskunnan palveluksessa on 15 henkilöä ja vuosittainen liikevaihto n. 1,6 miljoonaa euroa. Ylioppilaskunnan organisaatioon ja toimintaan voi tutustua osoitteessa www.isyy.fi