Ajankohtaista

04.06.2019

ISYY hakee järjestöasiantuntijan sijaista (toimipaikka Kuopio)

Hakukuulutus

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta hakee järjestöasiantuntijan sijaista määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.8.2019–17.5.2020. Määräaikaisuuden perusteena toimivapaan sijaisuus.
Järjestöasiantuntijan pääasiallisina tehtävinä ovat:

  • Asiakaspalvelutehtävät ylioppilaskunnan toimistossa
  • Kassakirjanpitoon liittyvät tehtävät
  • Koulutus- ja muiden tapahtumien käytännön järjestelyt
  • Toimistopalvelujen kehittäminen
  • Järjestöasiantuntijan toimenkuvan ja järjestösektorin kehittäminen
  • Muut pääsihteerin mahdollisesti määräämät tehtävät

Hakijalta edellytetään korkeakoulukentän tuntemusta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn, organisointitaitoja, yhteistyökykyä, oma-aloitteista asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Aikaisempi kokemus ylioppilaskuntatoiminnasta ja järjestö- ja toimistotyöstä katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme opiskelijoihin liittyvän  lainsäädännön tuntemusta. Kokemus taloushallinnon tehtävistä sekä kassan käytöstä katsotaan eduksi.

Tehtävä on työajaltaan joustava kokopäiväinen toimi (37,5 tuntia/viikko). Palkka maksetaan ISYYn palkkataulukon mukaan, lähtöpalkka ilman lisiä on n. 2000 €/kk. Hakuaika tehtävään päättyy 18.6.2019 kello 12.00. Vapaamuotoiset työhakemukset toimitetaan pdf-tiedostoina sähköpostitse osoitteeseen: hakemukset@isyy.fi. Sähköpostiin otsikko ”Järjestöasiantuntija”. Nimeä mahdolliset liitetiedostot selkeästi omalla nimelläsi “Matti Meikäläinen CV ja Matti Meikäläinen hakemus”. Haastattelut järjestetään 25. tai 26.6.2019 Kuopiossa. Haastateltavaksi kutsuttaville hakijoille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti.

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) on noin 13 500 jäsenen julkisoikeudellinen yhteisö. Ylioppilaskunnan tehtävänä on toimia jäsenistönsä edunvalvojana ja yhdyssiteenä sekä tuottaa opiskelijapalveluja. Ylioppilaskunnan palveluksessa on 15 henkilöä ja vuosittainen liikevaihto n. 1,6 miljoonaa euroa. Ylioppilaskunnan organisaatioon ja toimintaan voi tutustua osoitteessa www.isyy.fi.

Lisätietoja:

Anna-Kristiina Mikkonen, Pääsihteeri, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, p. 044 576 8417, paasihteeri(at)isyy.fi

Aleksi Kinnunen, Hallituksen puheenjohtaja, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, p. 044 576 8404, puheenjohtaja(at)isyy.fi