Ajankohtaista

03.03.2021

ISYY hakee jäseniä Kuopion kampuksen ravintolapalveluiden asiakastoimikuntaan

Compass Group -ravintoloilla on Itä-Suomen yliopiston kampuksilla asiakastoimikunta, joka tekee aloitteita ja esityksiä ravintoloiden toimintaan, seuraa asiakasmäärien ja myynnin kehitystä ja käsittelee saadut asiakaspalautteet. Asiakastoimikunta suunnittelee ravintolapalveluiden toimintaa asiakasystävällisyyttä, terveellisyyttä ja viihtyisyyttä edistävillä tavoilla.  

ISYY hakee kahta opiskelijaedustajaa Kuopion Compass Group-ravintoloiden asiakastoimikuntaan vapautuneiden edustuspaikkojen tilalle. Edustustehtävä kestää vuoden 2021 loppuun. 

Hakukelpoinen asiakastoimikunnan opiskelijajäseneksi on henkilö, jolla on oikeus suorittaa Itä-Suomen yliopistossa ylempi tai alempi korkeakoulututkinto tai tieteellinen jatkotutkinto. Hakijalta toivotaan kiinnostusta Compass Groupin ravintolatoimintaa sekä opiskelijaruokailun kehittämiseen. 

Perustellut hakemukset mahdollisine ansioluetteloineen on jätettävä ylioppilaskunnan asiantuntija Mikko Aaltoselle osoitteeseen koso@isyy.fi keskiviikkoon 17.3.2021 klo 12.00 mennessä. Myöhästyneitä hakemuksia ei huomioida. Valittavan henkilön päättää ylioppilaskunnan hallitus kokouksessaan.  

Lisätietoja:

Mikko Aaltonen, ylioppilaskunnan asiantuntija, koulutus- ja sosiaalipolitiikka (Kuopio), koso@isyy.fi, puh. 044 576 8414