Ajankohtaista

17.01.2022

ISYY hakee jäseniä ravintolapalveluiden asiakastoimikuntaan

Compass Group (ent. Fazer-Amica) -ravintoloiden kampusten yhteinen asiakastoimikunta aloittaa työskentelynsä vuoden 2022 alussa. Kyseessä on uusi toimi, jossa aiemmin omilla kampuksillaan toimineet ravintolatoimikunnat yhdistetään. 

Ravintolatoimikunnan tehtävä on seurata ravintoloiden myyntiä, käsitellä annettua palautetta ja tehdä ehdotuksia ja toimenpiteitä ravintoloiden toimintaan liittyen. Ravintolatoimikunta kokoontuu n. kerran kuussa.

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) hakee 2–4 opiskelijaedustajaa Compass Group -ravintoloiden asiakastoimikuntaan sekä Joensuun että Kuopion kampuksilta.

Hakukelpoinen asiakastoimikunnan opiskelijajäseneksi on henkilö, jolla on oikeus suorittaa Itä-Suomen yliopistossa ylempi tai alempi korkeakoulututkinto tai tieteellinen jatkotutkinto. Hakijalta toivotaan kiinnostusta Compass Groupin ravintolatoimintaan sekä opiskelijaruokailun kehittämiseen. 

Perustellut hakemukset mahdollisine ansioluetteloineen on jätettävä ylioppilaskunnan asiantuntija Mikko Aaltoselle osoitteeseen koso@isyy.fi maanantaihin 31.1.2022 klo 12.00 mennessä. Myöhästyneitä hakemuksia ei huomioida. Valittavan henkilön päättää ylioppilaskunnan hallitus kokouksessaan.  

Lisätietoja:

Ylioppilaskunnan asiantuntija, koulutus- ja sosiaalipolitiikka (Kuopio) Mikko Aaltonen, koso(at)isyy.fi, p. 044 576 8414