Ajankohtaista

02.07.2020

ISYY hakee kansainvälisten asioiden koordinaattoria (Joensuu)

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) on noin 13 500 jäsenen julkisoikeudellinen etu- ja palvelujärjestö. Ylioppilaskunnan tehtävänä on toimia jäsenistönsä edunvalvojana ja yhdyssiteenä. ISYY tarjoaa jäsenilleen muun muassa asiantuntijapalveluita, liikunta- ja vapaa-ajanpalveluita sekä vaikuttamismahdollisuuksia. Ylioppilaskunnassa työskentelee 13 asiantuntijaa eri tehtävissä.  

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta hakee toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen 17.8.2020 alkaen kansainvälisten asioiden koordinaattoria Joensuun toimipisteeseen. 

Kansainvälisten asioiden koordinaattorin tehtävään kuuluu mm.

  • Sosiaalisen ohjelman järjestäminen kansainvälisille opiskelijoille yhteistyössä kansainvälisen kerhon kanssa, sekä kerhon taloudenhoitajana ja matkakoordinaattorina toimiminen.
  • Kansainvälisten opiskelijoiden palveluiden tuottamiseen osallistuminen.
  • Suomalaisten ja kansainvälisten opiskelijoiden yhteistoiminnan kehittäminen.
  • Englanninkielisen uutiskirjeen tuottaminen sekä muita viestintätehtäviä.
  • Kansainvälisissä asioissa edunvalvontaan osallistuminen.
  • Kansainvälisten asioiden valmistelu ylioppilaskunnan hallitukselle ja edustajistolle.
  • Tapahtumien järjestelytehtävät.
  • Toimistotyöt ja asiakaspalvelu suomeksi ja englanniksi.
  • Muut pääsihteerin määräämät tehtävät.

Hakijalta edellytetään yliopisto-/korkeakouluopintoja, tietämystä korkeakoulujen kansainvälisyysasioista sekä innostusta opiskelijaedunvalvontaan. Tehtävässä tarvitaan organisointitaitoja, yhteistyökykyä, oma-aloitteista asennetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, palveluhenkisyyttä ja vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. 

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ylioppilaskuntatoiminnasta, järjestötyöstä, toimistotehtävistä ja asiakaspalvelusta. Ylioppilaskunnan organisaatioon ja toimintaan voit tutustua osoitteessa www.isyy.fi.

Tehtävä on työajaltaan kokopäiväinen toimi (37,5 tuntia/viikko). Työtehtävät sijoittuvat ajoittain myös ilta-aikaan.  Palkka maksetaan ISYYn palkkataulukon mukaan, lähtöpalkka ilman lisiä on n. 2000 €/kk. Noudatamme Ylioppilaskuntien työehtosopimusta.

Hakuaika tehtävään on 2.7.2020–16.7.2020. Vapaamuotoiset työhakemukset toimitetaan pdf-tiedostoina sähköpostitse osoitteeseen: hakemukset@isyy.fi. Sähköpostiin otsikko ”Kv-koordinaattori”. Nimeä liitetiedostot omalla nimelläsi “Matti Meikäläinen CV ja Matti Meikäläinen hakemus”.

Haastattelut järjestetään 22.–24.7.2020 Joensuussa. Haastateltavaksi kutsuttaville hakijoille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti. Työ alkaa 17.8.2020 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja:

Sanna Heinonen, pääsihteeri, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY), puh. 044 576 8417, paasihteeri(at)isyy.fi

Aino Peltonen, hallituksen puheenjohtaja, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY), puh. 044 576 8404, puheenjohtaja(at)isyy.fi