Ajankohtaista

20.09.2019

ISYY hakee palvelusuunnittelijan sijaista (toimipaikkana Joensuu)

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta hakee palvelusuunnittelijan sijaista määräaikaaseen työsuhteeseen 1.11.2019-31.5.2020 (37,5 h/viikko) Joensuuhun. Määräaikaisuuden perusteena on perhevapaan sijaisuus.

Palvelusuunnittelijan tehtäviin kuuluu SYKETTÄ-korkeakoululiikunnan järjestäminen Joensuussa yhdessä muiden SYKETTÄ-työntekijöiden kanssa, ylioppilaskunnan viestinnän tuottamiseen osallistuminen, tapahtumien järjestäminen ja muut pääsihteerin määräämät tehtävät. Lisäksi palvelusuunnittelija toimii ylioppilaskunnan tietosuojayhteyshenkilönä sekä tietojärjestelmien pääkäyttäjänä. Työajasta 50 % on varattu SYKETTÄ-korkeakoululiikunnan järjestämiseen ja 50 % ISYYn työtehtäviin.

Hakijalta edellytetään yliopisto-opintoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn, organisointitaitoja, yhteistyökykyä, oma-aloitteista asennetta, palveluhenkisyyttä sekä vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Aikaisempi kokemus ylioppilaskuntatoiminnasta ja korkeakoululiikunnasta katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme tietoteknistä osaamista ja sekä kokemusta tapahtumien järjestämisestä.

Työ alkaa 21.10.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on työajaltaan joustava kokoaikainen toimi (37,5h/vko). Palkka maksetaan ISYYn palkkataulukon mukaan, lähtöpalkka ilman lisiä on n. 2000 €/kk. Hakuaika tehtävään päättyy 4.10.2019 kello 12.00. Vapaamuotoiset työhakemukset toimitetaan pdf-tiedostoina sähköpostitse osoitteeseen: hakemukset@isyy.fi. Sähköpostiin otsikko ”Palveluasiantuntija”. Nimeä liitetiedostot selkeästi omalla nimelläsi “Matti Meikäläinen CV ja Matti Meikäläinen hakemus”. Mahdolliset haastattelut järjestetään 8.-9.10.2019 Joensuussa. Haastateltavaksi kutsuttaville hakijoille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti.

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY), on noin 13 500 jäsenen julkisoikeudellinen yhteisö. Ylioppilaskunnan tehtävänä on toimia jäsenistönsä edunvalvojana ja yhdyssiteenä sekä tuottaa opiskelijapalveluja. Ylioppilaskunnan palveluksessa on 13 vakituista työntekijää ja vuosittainen liikevaihto n. 1,6 miljoonaa euroa.

Lisätietoja:

Hallituksen puheenjohtaja Aleksi Kinnunen, p. 044 5768 404, puheenjohtaja@isyy.fi

Pääsihteerin sijainen Hannele Mirola, p. 044 5768 417, paasihteeri@isyy.fi