Ajankohtaista

01.12.2021

ISYY hakee siistijää Suvantokadun tiloihin määräaikaiseen työsuhteeseen

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta hakee Joensuun Suvantokadun vapaa-ajan tilojen (Suvas) siistijää määräaikaiseen työsuhteeseen 3.1.–31.5.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työ on tarvittaessa töihin kutsuttava. Keskimäärin viikkotyötuntimäärä 0-10h varausten mukaan. 

Työtehtäviin kuuluu kokous- ja saunatilan siivous ja tarkistukset sekä pienet ylläpitotoimet, kuten lamppujen vaihto ja tarvikkeiden hankinta.

Hakijalta edellytetään kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja oma-aloitteista asennetta. Aikaisempi kokemus siivous- tai kiinteistönhoitotyöstä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Palkkaus: ISYYn palkkataulukon 2. palkkaluokan mukaan (10,82e/h + mahdolliset lisät). Noudatamme Ylioppilaskuntien työehtosopimusta. Tehtävä sopii mainiosti esimerkiksi opintojen ohessa tehtäväksi. 

Hakuaika tehtävään päättyy 14.12.2021 kello 12.00. Haastateltaviksi kutsuttaville hakijoille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti. Vapaamuotoiset työhakemukset toimitetaan sähköpostitse osoitteeseen: paasihteeri(at)isyy.fi. Sähköpostiin otsikko ”Suvaksen siistijä”. 

Lisätietoja ja yhteydenotot:

Työtehtävästä: Jäsenpalveluasiantuntija Hannele Mirola, puh: 044 576 8449, toimisto.joensuu(at)isyy.fi

Työehdoista: Pääsihteeri Sanna Heinonen, puh: 044 576 8417, paasihteeri(at)isyy.fi

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY), on noin 13 000 jäsenen julkisoikeudellinen yhteisö. Ylioppilaskunnan tehtävänä on toimia jäsenistönsä edunvalvojana ja yhdyssiteenä sekä tuottaa opiskelijapalveluja. Ylioppilaskunnan palveluksessa on 17 henkilöä ja vuosittainen liikevaihto n. 1,6