Ajankohtaista

19.05.2022

ISYY hakee siistijää Suvantokadun tiloihin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta hakee Suvantokadun vapaa-ajan tilojen (Suvas) siistijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työ on tarvittaessa töihin kutsuttava. Keskimäärin viikkotyötuntimäärä 0-10h varausten mukaan.

Työtehtäviin kuuluu kokous- ja saunatilan siivous ja tarkistukset sekä pienet ylläpitotoimet, kuten lamppujen vaihto ja tarvikkeiden hankinta.

Hakijalta edellytetään kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja oma-aloitteista asennetta. Aikaisempi kokemus siivous- tai kiinteistönhoitotyöstä katsotaan eduksi.

Palkkaus: ISYYn palkkataulukon 2. palkkaluokan mukaan (10,92 e/h + mahdolliset lisät). Noudatamme Ylioppilaskuntien työehtosopimusta. Tehtävä sopii mainiosti esimerkiksi opintojen ohessa tehtäväksi.

Hakuaika tehtävään päättyy 5.6.2022 kello 23.59. Haastateltaviksi kutsuttaville hakijoille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti. Vapaamuotoiset työhakemukset toimitetaan sähköpostitse osoitteeseen: paasihteeri(a)isyy.fi. Sähköpostiin otsikko ”Suvaksen siistijä”. Nimeä mahdolliset liitetiedostot selkeästi omalla nimelläsi “Matti Meikäläinen CV ja Matti Meikäläinen hakemus”.

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY), on noin 13 000 jäsenen julkisoikeudellinen yhteisö. Ylioppilaskunnan tehtävänä on toimia jäsenistönsä edunvalvojana ja yhdyssiteenä sekä tuottaa opiskelijapalveluja. Ylioppilaskunnan palveluksessa on 15 henkilöä ja vuosittainen liikevaihto n. 1,6 miljoonaa euroa.

Lisätietoja:

Vs. pääsihteeri Hannele Mirola, paasihteeri(a)isyy.fi, puh: 044 576 8417