Ajankohtaista

10.07.2019

ISYY hakee viestintäsuunnittelijan sijaista (toimipaikka Joensuu tai Kuopio)

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) hakee viestintäsuunnittelijan sijaista määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 26.8.2019-31.5.2020 Joensuuhun tai Kuopioon. Määräaikaisuuden perusteena opintovapaan sijaisuus.

Viestintäsuunnittelijan tehtäviin kuuluu muun muassa: 

  • Viestinnän sisällöntuotanto ja sen koordinointi ISYYn sovittuihin pääviestintäkanaviin sekä näiden ylläpito
  • Ylioppilaskunnan viestinnän suunnittelu ja kehittäminen yhdessä ylioppilaskunnan muiden toimijoiden, kuten ISYYn hallituksen, kanssa
  • Ylioppilaskunnan toimijoiden neuvonta, koulutus ja perehdytys viestintään liittyvissä asioissa
  • Syksyn 2019 erityisenä painopisteenä edustajistovaalien viestintä. 

Hakijalta edellytetään yliopisto-/korkeakouluopintoja sekä viestinnällistä osaamista, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, organisointitaitoja, yhteistyökykyä, oma-aloitteista asennetta, palveluhenkisyyttä ja vahvaa suomen ja englanninkielen taitoa. Aikaisempi kokemus ylioppilaskuntatoiminnasta ja opiskelijapolitiikasta katsotaan eduksi. Ylioppilaskunnan organisaatioon ja toimintaan voi tutustua osoitteessa www.isyy.fi.

Työ alkaa 26.8.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on työajaltaan joustava kokoaikainen toimi (37,5h/vko). Palkka maksetaan ISYYn palkkataulukon mukaan, lähtöpalkka ilman lisiä on n. 2000 €/kk. Hakuaika tehtävään päättyy 25.7.2019 kello 12.00. Vapaamuotoiset työhakemukset toimitetaan pdf-tiedostoina sähköpostitse osoitteeseen: hakemukset@isyy.fi. Sähköpostiin otsikko ”Viestintäsuunnittelija”. Nimeä mahdolliset liitetiedostot selkeästi omalla nimelläsi “Matti Meikäläinen CV ja Matti Meikäläinen hakemus”. Haastattelut järjestetään 5. tai 6.8.2019 Kuopiossa tai Joensuussa. Haastateltavaksi kutsuttaville hakijoille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti.

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) on noin 13 500 jäsenen julkisoikeudellinen yhteisö. Ylioppilaskunnan tehtävänä on toimia jäsenistönsä edunvalvojana ja yhdyssiteenä sekä tuottaa opiskelijapalveluja. Ylioppilaskunnan palveluksessa on 15 henkilöä ja vuosittainen liikevaihto n. 1,6 miljoonaa euroa. Ylioppilaskunnan organisaatioon ja toimintaan voi tutustua osoitteessa www.isyy.fi.

Lisätietoja:

Anna-Kristiina Mikkonen, Pääsihteeri, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, p. 044 576 8417, paasihteeri(at)isyy.fi

Aleksi Kinnunen, Hallituksen puheenjohtaja, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, p. 044 576 8404, puheenjohtaja(at)isyy.fi