Ajankohtaista

13.11.2019

ISYY hakee vuosijuhlamestaria vuosijuhliin 2020

Vuosijuhlamestari 10-vuotiaan ISYYn vuosijuhliin 2020

Vuosijuhlamestarin tehtävänä on organisoida ylioppilaskunnan vuosijuhlan valmisteluja ja juhlan toteutus. Työnkuvaan kuuluu yhteistyökumppaneiden hankkiminen vuosijuhlaan ja vuosijuhlan valmisteluiden koordinointi, juhlan ohjelman rakentaminen ja kutsujen lähettäminen. Vuosijuhlamestari hoitaa juhlien valmistelusta ja toteuttamisesta merkittävän osan. Vuosijuhlamestareilla on apunaan ylioppilaskunnan vuosijuhlatyöryhmä. Tehtävä edellyttää vuosijuhlasta raportointia ISYYn hallitukselle. Vuosijuhlat pidetään Kuopiossa 14.3.2020.

Vuosijuhlamestarilta odotetaan omaa aktiivisuutta, sitoutuneisuutta ja kykyä asioiden organisointiin. Aikaisempi kokemus vuosijuhlien tai muiden vastaavanlaisten tapahtumien järjestämisestä sekä markkinointikokemus katsotaan eduksi. Hakijalta edellytetään tuntemusta vuosijuhlista, organisointitaitoja, yhteistyökykyä, oma-aloitteista asennetta ja palveluhenkisyyttä. Ylioppilaskunnan organisaatioon ja toimintaan voit tutustua osoitteessa www.isyy.fi.

Vuosijuhlamestarin tehtävä on projektiluontoinen. Tehtävä on työajaltaan joustava toimi.Tehtävä päättyy vuosijuhlaprojektin päätyttyä, kun projektiraportti on luovutettu pääsihteerille. Vuosijuhlamestarin työssä on kiinteä 1500 euron korvaus. Vuosijuhlaprojekti alkaa heti, kun tehtävään on löydetty työntekijä.

Vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelot jätetään sähköisesti osoitteeseen hakemukset@isyy.fi  27.11.2019 mennessä. Sähköposti tulee otsikoida “Vuosijuhlamestarirekry”. Nimeä mahdolliset liitetiedostot selkeästi omalla nimelläsi “Etunimi Sukunimi CV” ja “Etunimi Sukunimi hakemus” . Haastattelut järjestetään Kuopiossa viikolla 48 tai 49.

Lisätietoja:

Pääsihteeri Sanna Heinonen, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, paasihteeri(at)isyy.fi, 044 576 8417

Hallituksen puheenjohtaja Aleksi Kinnunen, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, puheenjohtaja(at)isyy.fi, 044 576 8404.