Ajankohtaista

16.09.2021

ISYY hakee vuosijuhlamestaria vuosijuhliin 2021

 

Päivitys 17.9.20201 - Haku on päättynyt - vuosijuhlamestari on valittu!
 

Vuosijuhlamestari 11-vuotiaan ISYYn vuosijuhliin 2021

Vuosijuhlamestarin tehtävänä on organisoida ylioppilaskunnan vuosijuhlan valmisteluja ja juhlan toteutus. Työnkuvaan kuuluu yhteistyökumppaneiden hankkiminen vuosijuhlaan ja vuosijuhlan valmisteluiden koordinointi, juhlan ohjelman rakentaminen ja kutsujen lähettäminen. Vuosijuhlamestari hoitaa juhlien valmistelusta ja toteuttamisesta merkittävän osan. Vuosijuhlamestareilla on apunaan ylioppilaskunnan vuosijuhlatiimi. Tehtävä edellyttää vuosijuhlasta raportointia ISYYn hallitukselle. Vuosijuhlat pidetään Joensuussa 4.12.2021.

Vuosijuhlamestarilta odotetaan omaa aktiivisuutta, sitoutuneisuutta ja kykyä asioiden organisointiin. Aikaisempi kokemus vuosijuhlien tai muiden vastaavanlaisten tapahtumien järjestämisestä sekä markkinointikokemus katsotaan eduksi. Hakijalta edellytetään tuntemusta vuosijuhlista, organisointitaitoja, yhteistyökykyä, oma-aloitteista asennetta ja palveluhenkisyyttä. Ylioppilaskunnan organisaatioon ja toimintaan voit tutustua ISYYn verkkosivuilla.

Vuosijuhlamestarin tehtävä on projektiluontoinen. Tehtävä on työajaltaan joustava toimi. Tehtävä päättyy vuosijuhlaprojektin päätyttyä, kun projektiraportti on luovutettu pääsihteerille. Vuosijuhlamestarin työssä on kiinteä 1500 euron korvaus. Vuosijuhlaprojekti alkaa heti, kun tehtävään on löydetty sopiva työntekijä. Työpaikka sijaitsee Joensuussa.

Vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelot jätetään sähköisesti osoitteeseen paasihteeri@isyy.fi. Sähköposti tulee otsikoida “Vuosijuhlamestarirekry”. Nimeä mahdolliset liitetiedostot selkeästi omalla nimelläsi “Etunimi Sukunimi CV” ja “Etunimi Sukunimi hakemus”.

Lisätietoja:

Pääsihteeri Sanna Heinonen, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, paasihteeri(at)isyy.fi, puh. 044 576 8417

Hallituksen jäsen Enni Toiviainen, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, enni.toiviainen@isyy.fi, puh. 044 576 8405