Ajankohtaista

08.04.2021

ISYY kartoittaa lukuvuosikalenterinsa toimivuutta ja tarpeellisuutta

Onko ISYYn lukuvuosikalenteri mielestäsi toimiva ja tarpeellinen? Mitä sinä haluaisit lukuvuosikalenterin sisältävän? Miten lukuvuosikalenterista voisi tehdä entistä paremman?

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) julkaisee vuosittain lukuvuosikalenterin. Kartoitamme nyt jäseniemme mielipiteitä kalenterin toimivuudesta ja sen tarpeellisuudesta. 

Lukuvuosikalenterikyselyn avulla pyrimme kartoittamaan, mitä toivomuksia ja ideoita jäsenillämme on kalenterin suhteen. Olemme kiinnostuneet jäsentemme mielipiteistä, jotta voimme luoda kalenterin, joka palvelisi parhaiten kaikkia jäseniämme opiskeluiden ja muiden menojen suunnittelussa ja aikataulutuksessa. Kyselyyn vastaamalla vaikutat ISYYn kalenterin toteutukseen. Kyselyyn vastaaminen vie noin 5–10 minuuttia.

Kysely on suunnattu kaikille ylioppilaskunnan jäsenille ja toivomme, että mahdollisimman moni vastaa siihen. Kaikenlainen palaute ja hullutkin ideat ovat tervetulleita!

Voit antaa palautetta sähköisen lomakkeen kautta aikavälillä to 8.4.2021 klo 9:00 ja pe 23.4.2021 klo 16:00. 

Kyselyyn vastanneiden ja sähköpostiosoitteensa antaneiden kesken arvotaan yhteensä kolme kappaletta ISYYn Straight outta Itä-Suomi -kangaskassia herkkusisällöillä. Arvonta suoritetaan kyselyn vastausajan päättymisen jälkeen ja voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti heidän ilmoittamansa sähköpostiosoitteen kautta. Palkinnon voi noutaa ISYYn toimistolta Joensuusta tai Kuopiosta. Toimistot palvelevat tällä hetkellä vain ajanvarauksella.

Arvonnan yhteydessä kerätään henkilötietoja (sähköpostiosoite), joiden käsittely perustuu suostumukseen. Henkilötietoja säilytetään, kunnes arvonta on suoritettu ja voittajille ilmoitettu voitosta.

Linkki sähköiseen lomakkeeseen:

Google Forms, linkki avautuu uuteen välilehteen: ISYYn lukuvuosikalenterin kehittämiskysely

Lue lisää:

Isyy.fi, avautuu uuteen välilehteen: ISYYn tietosuoja

Lisätietoja:

Emma Kemppainen, viestinnän harjoittelija, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, harjoittelija(at)isyy.fi, p. 044 576 8429